pjanac je napisao:
@ elvise...brate ja nikog od njih ne mrzim i kad ide tako tuca ne ides da nekog ubijes,vec ides da se potucete oboris ga na zemlju i onesposobis da ne moze ustati da ti ne vrati...medjutim u srbiji generalno to je otislo u neku kontru,al u sustini to je u cijelom svijetu tako...jednostavno svuda imas ekstrema...
morate shvatiti da klince,odnosno mladje lesinare stariji edukuju da budu navijaci,da vole klub i da sebi prave gotivu...naravno ko ih napadne da vrate...problem je samo sto zivimo u sjebanom vremenu,gdje roditelji prvi ne brinu o svojoj djeci,ulica ih preuzima...droga dostupna...i kako da ja nekom klincu objasnim neke stvari kad on od kuce nije ponio nista...ja mu necu biti tata ni mama...al znace na tribini koga da postuje...problem je sto je on na tribini jednom sedmicno i to dva sata dok je na ulici ostatak vremena...e tu je problem...nisu problem lesinari,problem su drugi stvari...lako je reci lesinari uradili ovo ono...to je neposteno...ja prvi kad napravim sranje zelim da kazu taj i taj imenom i prezimenom,a ne lesinar taj i taj...shvatas sta hocu da ti kazem??? generalizovanje nekih stvari je vrlo lose...brate ja sam prije svega covjek individua,a tek onda navijac i ostalo...
Uh, da ste svi tako posteni navijaci koji samo "obarate na zemlju i onesposobljavate" ne bi bilo smrtnih slucajeva. Lista ubijenih delija i grobara je predugacka, predugacka!
Vi ih ucite da se brane ako ih neko napadne, jeste...Vi ste cvjecke koje se samo brane, nikad vi niste krivi. Jesu li ova cetvorica prvo napali destek lesinara, a ovi jadni morali da se brane? Vazi...
Generalizovanje jeste lose, ali ne mogu se lesinari ograditi od incidenata koje rade ti klinci.
Ovo otimanje salova i terorisanje drugih oni rade kao lesinari, ne kao Marko Markovic ili Pero Peric.