amadeus je napisao:
Sve razumijem, ali...
Svrha mog angazmana na forumu je da pomognem korisnicima s tehnicke strane oko problema digitalizacije,a ujedno mi dodje dobar povratni info od korisnika ukoliko se pojavi neki problem, a ja ga ne mogu simulirati na opremi koju posjedujem.Pri tome nisam zaduzen za tehnicku podrsku korisnicima, ali kao sto rekoh i meni nekada koristi povratni info. Velike su varijacije na implementaciji DVB standarda u prijemnicima kako TV sa ugradjenim tunerom, tako i na samim STB-ovima i bukvalno je nemoguce predvidjeti ponasanja svih prijemnika prilikom setovanja sistema. Sjetimo se samo problema u pocetku sa skeniranjem kanala...
Ne bavim se prognozama i napisem samo ono sto uradim na sistemu. Nadam se da me mozete razumjeti, zasto ne mogu napisati nista vise.
OK. Jasno mi je. Ti si za tehnički dio i ako bude pitanja postavljaćemo ti pitanja u dijelu o digitalnoj kablovskoj

Ali mi opet nisu jasna ta obećanja koja stalno dolaze od ljudi iz Elte i koja ne budu ispunjena.
Npr. "odgovorićemo na sva vaša pitanja", pa ne bude odgovora. Ili, "uvešćemo xy kanala", pa od toga ne bude ništa.

Profesionalan odnos ili ne?
Niko radnike Elte nije tjerao da obećavaju nešto, ali kada obećate, onda ljudi očekuju ispunjenje obećanog!

pozz
PS Eto, meni je sad drago što ima neko ko će dati više detalja iz tog tehničkog dijela.
I drago mi je da su sada vraćeni u šemu FTV i Diskaveri kojih u jednom trenutku večeras nije bilo. Možda Elta može bit' još bolja