muT@_6€kpuJ@ je napisao:
akermon je napisao:
Danijel BL, izvini ali ti u svakoj stvari podržavaš Blic, kako možeš napisati da su cijene prihvatljive?
I 3,5 + PDV isto tako rade ljudi u blicu kada navode uvjek cijene brez PDV.
Stvarno me zabrinjava da nisi radnik Blic-a 
I on radi za Telekom Kikiristana, poput mene i većine forumaša koji učestvuju u diskusiji.
Osim tebe akermone i još par lakovjernih.
A cilj nam je da zavadimo m:tel, eltu (koju narod prozva folk-elta) i Blic, tj. Netkom ili Aneks (kako god se zovu) i da Telekom Kikiristana uđe na tržište RS kao dominantni operater u svemu što ima žicu ili piči bežično.
akermone, stvarno si dosadio sa prozivanjem! Koji ti je to forumaš po redu da ga prozivaš kao Blicovog radnika?
Alo, moderatori. Š'a reći?
Kad' smo kod prozivke, tvoji postovi liče na... hm... jednog forumaša...
Al' nećemo da prozivamo

Daleko sam ja od radnika blica....ja samo kažem kako je realno
Blic tv - sport extra paket ......ESPN America,Espn Classic,Motors Tv, Extreme Sports ,Golf Klub i Arena 2,3 i 4 ukupno 3,5 KM + PDV
Srbija Arena paket na sbb kablovskoj 500 dinara,arena paket na totalu bih nakon isteka promotivnog perioda će koštati 10 km
Ako ova cijena kod bilica nije povolja onda ne znam šta jeste...
Takođe HBO paket svugdje u okruženju košta 7- 10 km ...ne vidim razloga kako bi kod nas bilo jeftnije...
Ja bi se prvi radovao kad bi cijene bile niže ali to je tržišna vrijednost tih programa kao i svega u životu....ko hoće da gleda moraće žrtvovati nešto drugo....