banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2010, 20:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2008, 21:41
Hm, ja ti ne mogu dati network id, ni stream id, ali ti mogu dati frekvencije mux-ova...
410, 418, 426, 434, 442 Mhz

Valjda ca se javiti neko iz elte za ostalo... Ali probaj sa istim network id (2)... A za stream id, moguce je, buduci da imaju 5 streamova, da su im dali vrijednosti od 1-5, pa probaj naci odgovarajuci...

Mada sam ja mislio da je problem sa nemogucnoscu pronalaska na Sony TV rijesen. Kod mene vec odavno radi full scan.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 15:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
koliko su se hvalili da su prvi sa digitalom sad ih blic sije za par godina, posto mi jos imamo 33,a oni 87 kanala

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 16:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Imaju 39 kanala, od kojih radi 20 :confused2: Network ID je na svim frekvencijama isti: 2 (bar tako piše na risiveru).

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 16:45 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
palpantine je napisao:
koliko su se hvalili da su prvi sa digitalom sad ih blic sije za par godina, posto mi jos imamo 33,a oni 87 kanala

od jutros 88 kanala

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 17:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

DANIJEL BL je napisao:
palpantine je napisao:

od jutros 88 kanala

Zavidim vam

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 17:51 
Majstor
Majstor

ma moraće i elta stisnuti sad.....ne znam kakve su bile prepreke da do sad uvedu sve ove kanale ali tih prepreka očigledno nema.....kad sam prošle godine selio u NV bio sam razočaran što prelazim s elte na netkom ali ipak se isplatilo...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 19:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
DANIJEL BL je napisao:
ma moraće i elta stisnuti sad.....ne znam kakve su bile prepreke da do sad uvedu sve ove kanale ali tih prepreka očigledno nema.....kad sam prošle godine selio u NV bio sam razočaran što prelazim s elte na netkom ali ipak se isplatilo...

Blic više od godinu kasni sa digitalom, dobrodošli i vi u svijet digitale 8)

Ako je taćno ono što je naveo elta info onda se i mi možemo obradovati digitalnih paketa, za sada je kod elte besplatno već godinu mislim da 40 kanala, kasnije oćekujem da će treba plaćati dodatno ?

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 19:58 
Pripravnik
Pripravnik

<Enter_name> je napisao:
Imaju 39 kanala, od kojih radi 20 :confused2: Network ID je na svim frekvencijama isti: 2 (bar tako piše na risiveru).

Ja ti savjetujem da updejtuješ još jednom risiver jer kod mene je ok.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 20:07 
Majstor
Majstor

akermon je napisao:
DANIJEL BL je napisao:

Blic više od godinu kasni sa digitalom, dobrodošli i vi u svijet digitale 8)

Ako je taćno ono što je naveo elta info onda se i mi možemo obradovati digitalnih paketa, za sada je kod elte besplatno već godinu mislim da 40 kanala, kasnije oćekujem da će treba plaćati dodatno ?

ipak bi se zadržao na ovom blicu koji zaostaje godinu dana

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 21:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

zaostaju godinu dana, ali su dalje otisli od elte par svetlosnih godina i nije problem platiti ono sto valja i kad je dobra ponuda

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 21:12 
Majstor
Majstor

palpantine je napisao:
zaostaju godinu dana, ali su dalje otisli od elte par svetlosnih godina i nije problem platiti ono sto valja i kad je dobra ponuda

slažem se u potpunosti.....pa mislim da su i cijene prihvatljive sportski paket s arenom 3,5 km + pdv... to su dvije kafe...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 21:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
akermon je napisao:
<Enter_name> je napisao:

Kod vas u headendu sve radi OK? :D

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 21:21 
Pripravnik
Pripravnik

palpantine je napisao:

Slažem se sa tobom :wink:

I ja bih odmah platio za dodatne pakete, i kao što je info_elta rekao biće i kod elte dodatni paketi ali svejedno pohvala elti da je prva poćela sa digitalom godinu dana prije blic-a i još kada elta uvede pakete digitale onda će biti cool :wink:

Nadam se uskoro dodatni paketi :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 21:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
<Enter_name> je napisao:
akermon je napisao:
<Enter_name> je napisao:

Kod vas u headendu sve radi OK? :D

:lol: :lol: :lol:

:thumbup:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 21:24 
Pripravnik
Pripravnik

DANIJEL BL je napisao:
palpantine je napisao:

slažem se u potpunosti.....pa mislim da su i cijene prihvatljive sportski paket s arenom 3,5 km + pdv... to su dvije kafe...

Ovo je preskupo...ja se nadam da će elta imati bolju ponudu :-?

Danijel BL, izvini ali ti u svakoj stvari podržavaš Blic, kako možeš napisati da su cijene prihvatljive?
I 3,5 + PDV isto tako rade ljudi u blicu kada navode uvjek cijene brez PDV. Stvarno me zabrinjava da nisi radnik Blic-a :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 21:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
akermon je napisao:
Danijel BL, izvini ali ti u svakoj stvari podržavaš Blic, kako možeš napisati da su cijene prihvatljive?
I 3,5 + PDV isto tako rade ljudi u blicu kada navode uvjek cijene brez PDV. Stvarno me zabrinjava da nisi radnik Blic-a :wink:

I on radi za Telekom Kikiristana, poput mene i većine forumaša koji učestvuju u diskusiji.
Osim tebe akermone i još par lakovjernih.
A cilj nam je da zavadimo m:tel, eltu (koju narod prozva folk-elta) i Blic, tj. Netkom ili Aneks (kako god se zovu) i da Telekom Kikiristana uđe na tržište RS kao dominantni operater u svemu što ima žicu ili piči bežično.

akermone, stvarno si dosadio sa prozivanjem! Koji ti je to forumaš po redu da ga prozivaš kao Blicovog radnika?
Alo, moderatori. Š'a reći?

Kad' smo kod prozivke, tvoji postovi liče na... hm... jednog forumaša...
Al' nećemo da prozivamo :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 07:57 
Majstor
Majstor

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
akermon je napisao:

I on radi za Telekom Kikiristana, poput mene i većine forumaša koji učestvuju u diskusiji.
Osim tebe akermone i još par lakovjernih.
A cilj nam je da zavadimo m:tel, eltu (koju narod prozva folk-elta) i Blic, tj. Netkom ili Aneks (kako god se zovu) i da Telekom Kikiristana uđe na tržište RS kao dominantni operater u svemu što ima žicu ili piči bežično.

akermone, stvarno si dosadio sa prozivanjem! Koji ti je to forumaš po redu da ga prozivaš kao Blicovog radnika?
Alo, moderatori. Š'a reći?

Kad' smo kod prozivke, tvoji postovi liče na... hm... jednog forumaša...
Al' nećemo da prozivamo :wink:

Daleko sam ja od radnika blica....ja samo kažem kako je realno

Blic tv - sport extra paket ......ESPN America,Espn Classic,Motors Tv, Extreme Sports ,Golf Klub i Arena 2,3 i 4 ukupno 3,5 KM + PDV

Srbija Arena paket na sbb kablovskoj 500 dinara,arena paket na totalu bih nakon isteka promotivnog perioda će koštati 10 km
Ako ova cijena kod bilica nije povolja onda ne znam šta jeste...
Takođe HBO paket svugdje u okruženju košta 7- 10 km ...ne vidim razloga kako bi kod nas bilo jeftnije...
Ja bi se prvi radovao kad bi cijene bile niže ali to je tržišna vrijednost tih programa kao i svega u životu....ko hoće da gleda moraće žrtvovati nešto drugo....

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 10:40 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
ali svejedno pohvala elti da je prva poćela sa digitalom godinu dana prije blic-a i još kada elta uvede pakete digitale onda će biti cool :wink:

Prvo, seljačiću iz Elte, piše se 'počela' a ne 'poćela'...Drugo ovo je jedna od većih provala ikada napisanih na ovom forumu...Radnici u Elti nemaju pojma o onome što rade u šta sam se uvjerio masu puta, korisnička podrška im je mutava, a napredak servisa vidljiv po tome što se godinama ništa ne mijenja. Jednom rječju goli qrac od firme.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 12:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ako neko iz elte posecuje ovaj forum molio bih da vrate sportklub nema ga vec 2meseca a nema ni b92 ni ftv

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 18:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2007, 19:30
Ovaj zlovenec je poskodovan malo v glavu... :iconbiggrin:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]