banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 15:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 532  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Teretana?
PostPoslato: 31 Jan 2010, 23:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
pilot babo je napisao:
Ja sam ti ko neki starosjedilac u jednoj nepoznatoj, inace najjeftinijoj teretani u gradu. Ali i dalje nemam muda da se suprotstavim baji od 150 kila kad prebaci muziku na BN, Dzunglu ili Vikom. Pokunjis se i smaknes mu (im) se s puta :cry: Al' ima neki smek i sta b' mu sad.

ha ha ha, evo ga jos jedan iz sokolskog, sta da ti kazem ti nagruvaj 180kg cistih misica pa ce se pikati i tvoja... katkada... :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 23:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2009, 10:12
^^
znam da ima kod Geta i apoteke u Novoj Varosi,bio sam tamo nedavno da pogledam,sveukupno nema ni 70kg ploca/tegova.
Nema pravih bucica,niti malih ploca (2-5kg)da ih mogu iskombinovati. A stoni tenis(to je u sklopu teretane) me ne zanima.

ajmo dalje predlog??

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 08:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
hercegovac27 je napisao:
Kada je u teretani 3-4 njh koji vole turbo-folk dopustim im donekle a kada vidim da je prevršilo svaku mjeru promijenim muziku. Međutim kada dođe masa njih koji slušaju narodnjake e jebiga onda ne možeš ali jedna dobra stvar kod narodnjaka je da tada ranije završim s treningom.

dje ti ides?

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 08:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Sinoc na trenaznom biciklu sam vozio 40 minuta, kombinacija laganog i extra jakog otpora(zatezao sam toliko jako da sam morao ustajati i okretati kao da idem uz najstrmiji uspon) i noge su mi se napumpale do bola...a znoja sam prolio litre!

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
krajo je napisao:
koga to jos ZANIMA

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
cicak je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Kada je u teretani 3-4 njh koji vole turbo-folk dopustim im donekle a kada vidim da je prevršilo svaku mjeru promijenim muziku. Međutim kada dođe masa njih koji slušaju narodnjake e jebiga onda ne možeš ali jedna dobra stvar kod narodnjaka je da tada ranije završim s treningom.

dje ti ides?

Jedan moj poznanik iz srednje ima teretanu na onoj strani. To je više teretana uz jako mali broj fitness sprava, znači željezo.
Ja kod Damira (Estetik Fitness) ne bih više ušao što zbog gužve što zbog toga što ne radi vikendom tj. subotom radi do 18h a nedjeljom ne radi. Nije loša teretana kod Pere, prekoputa Franjevačke crkve.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sinoc, 2 momka u teretani od nekih 17-8 godina i 50kg sa krevetom su imali pravi mali photosession. Jedan radi vjezbe za biceps, a drugi pravi makro snimke istog. Pa onda zamjene uloge. :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
pilot babo je napisao:
krajo je napisao:
koga to jos ZANIMA

...ne kopiraj :)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 12:19 
V@nja je napisao:
Sinoc, 2 momka u teretani od nekih 17-8 godina i 50kg sa krevetom su imali pravi mali photosession. Jedan radi vjezbe za biceps, a drugi pravi makro snimke istog. Pa onda zamjene uloge. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 14:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
V@nja je napisao:

Da da, najbolji su one čačkalice koji vjeruju da se mogu nabildati. Rezultati su obično žile koje poiskaču po rukama a u najboljem slučaju izgledaju ko ofingeri. Hebiga nema svako predispozicije za te stvari. Nadam se da nisam nikoga uvrijedio.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 14:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Jan 2010, 01:04
Kakva vam je ona teretana u Metalskoj skoli ( u podrumu, pored sale)..???

Kontao sam tamo nastaviti, ali da prvo cujem komentare???

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 15:15 
Fin aje, davno sam tamo par trennga odradio i mogu reci da je solidna sto se tice opreme...cijena nemam pojma kolika je...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mišo je napisao:
V@nja je napisao:

Da da, najbolji su one čačkalice koji vjeruju da se mogu nabildati. Rezultati su obično žile koje poiskaču po rukama a u najboljem slučaju izgledaju ko ofingeri. Hebiga nema svako predispozicije za te stvari. Nadam se da nisam nikoga uvrijedio.

Ma nema to veze sa mogucnoscu ili nemogucnoscu, nego sto je on nakon 2 treninga koja je vjerovantno sfuserio umislio da je u najmanju ruku Arnold :-? Ako se neko vec trudi, nema razloga mu se ruga pa cak cackalica. Momak koji dolazi kod mene u teretanu je za 9mj izgubio 45 kilograma. Kada je dosao licio je na vrecu sala, sada je to sve otislo. Trudio se, radio, nije slikao biceps nakon 4 treninga i postigao je zeljene rezultate, a ne k'o ova 2 tikvana koji ce te slike vjerovatno okaciti kao profil sliku na FB :-?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 16:00 
Jbg svi misle dosta 2 mjeseca u teretanu ici i bice napucani, pogotovo sada kada krecu "sezonci"...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, sad ce doci ekipa 'da se popravi od januara' :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 23:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2009, 10:12
V@nja je napisao:
Da, sad ce doci ekipa 'da se popravi od januara' :D

a o kojoj teretani se radi? ako nije tajna?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 23:19 
Ma joj, krecu u sve teretane...ko muve na go*no... 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
A curice da se "zategnu" pred maturu?? :confused3:
Pa se onda štele na onim ogledalima :roll: Da bar vežbaju nego trachaju i razgovaraju...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Nicole je napisao:
Da bar vežbaju nego trachaju i razgovaraju...

Prije neki dan dođoše dvije na čas stepa, pratile su tempo nekih 10 minuta i onda je bilo: "Aaaaaa, ovo je teže od teretane ..."
Normalno da je teže kad ekšli vježbaš :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 11:19 
Ma i ja bih sada crkao...krenuo sam sa kardiom, zadnji trening sam trchao cak 8 minuta... :( :( :( :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 532  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]