Hertzog je napisao:
Postaje frustrirajuce pratiti igre Milana... Ovo je neverovatno koliko su jadni... Ono sto je inter dobro uradio je dovodjenje Pandeva... Covek im se vec isplatio, a tek je poceo da igra
pa ja mislim da je milan debelo premasio ocekivanja i onih najoptimisticnijh, pa otisao im je kaka prije sezone, nisu nikoga doveli, a opet u jednom trenutku je izgledalo da mogu i da inter sruse. ipak mislim da je leonardo napravio cudo sa ovom ekipom i stvarno je izvukao maximum iz ovih igraca. zbog ronaldinja sam pogledao 90% utakmica milana ove sezone i mogu reci da postoji ogroman prostor za napredak u igri, a ni danas nisu bili losi imali su dvije precke pogodjene a bolonja nije presla sredinu terena posteno. ono sto ne valja nikako je da od ronaldinja zavisi hoce li zabiti 5 komada ili ce se muciti kao danas. sve zavisi od njega. a ako na ljeto uspiju dovesti dzeku, i jos par dobrih pojacanja i odlazaka nekih igraca, moci ce se sklopiti opet solidna ekipa. meni se cini da bi ovaj Leonardo mogao napraviti dobar posao.
Citiraj:
Atalanta - Bari 1:0
(Triboki 83)
Inter - Kaljari 3:0
(Pandev 6, Samjuel 20, Milito 47)
Lacio - Katanija 0:1
(Lopez 63)
Đenova - Kjevo 1:0
(Rosi 63)
Bolonja - Milan 0:0
Udineze - Napoli 3:1
(Di Natale 7, 90+1, 90+2 - Mađo 21)
Sijena - Sampdorija 1:2
(Makarone 82 - Gastaldeljo 3, Poci 77)
Fiorentina - Roma 0:1
(Vučinić 81)
Subota:
Palermo - Parma 2:1
Livorno - Juventus 1:1
Tabela: Inter (-1) 52, Roma 44, AC Milan (-1) 42, Napoli 38, Palermo 37, Sampdorija 36, Juventus 35, Đenova 35, Đenova 35, Kaljari (-1) 32, Bari 32, Fiorentina (-1) 31, Kjevo 29, Parma (-1) 29, Bolonja 25, Udineze (-1) 24, Livorno 23, Katanija 23, Lacio 22, Atalanta 20, Sijena 13.
ranijeri je preporodio romu.