skeva je napisao:
Komentarisao sam Srbiju u na forumu Reprezentacija Srbije, tako da ovdje necu....
Al ne mogu da vjerujem da BIH toliko nema Srece!

Dobili su Francuze koji ce u sledecim kvalifikacijama sa novim selektorom(Loranom Blanom mislim) biti strasna ekipa! Dalje, dobili su Rumuniju koja se osramotila u ovim kvalifikacijama i sto je vrlo bitno izvrsila smjenu generacija i u sledece kvalifikacije ce uci nabrijani do bola....Bjelorusija i Albanija su odlicne ekipe, bajbolje iz svojih sesira....
Zao mi je bosne, al stvarno....
Sto se tice hrvata, bolje nisu mogli proci.......
A crnogorci, mislim da ce u ovim kvalifikacijama odigrati mnogo vise zapazeniju ulogu nego u proslim....
hmmm meni je ipak bolje da su dobili Bjelorusiju i Albaniju nego recimo Wales, Cyprus, Crna Gora...BiH ima napadaca koji ce vjerovatno igrati u Milanu na godinu, malog Pjanica i Medunjanina, Misimovica u sredini, jos da Susic vrati Papca da se uigra sa Spahicem nazad, a sto se tice golmana Begovica momak je lud sta radi na golu....ehhh sad je pitanje da li ce to Susic znati iskombinovati jer nema bas neki trenerski dosije sto moze biti i dobro i lose...ohh da Ibisevic za mene je za klupe, a moguce je da i mali Bilbinho dobije poziv ako nastavi ovako ali u to nebi puno ulazio, uglavnom sve mu najbolje u karijeri zelim, bilo kako.
skypostman je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Grupa sasvim po mjeri ako iz ove grupe ne odemo na EURO onda stvarno i nismo zasluzili da se nademo tamo. Talijani nisu sto su prije bili ali zabar je zabar Slovence svi vide kao nekog nezgodnog samo zato sto su iskoristili los dan Rusije a ne svoj potencijal ostalo necu komentarisati. I ne treba zaboraviti da prva dva idu na EURO a ne samo prvi sto bi automatski znacilo da smo toliko losi ako u ovoj grupi budes treci
Није тачно. Први иду директно (9 екипа) и најбоља друга (1) репрезентација, а осталих осам других играју бараж (4) + два домаћина што даје коначан број репрезентација а то је
16, тј 4 групе по 4 репрезентације на ЕП.
zar neidu 24?