Konjovođa je napisao:
Najbolji sajt što se tiče pokera, tu imaš samo poker (sve varijante), je svakako "pokerstars", jer svakako drže rejting demonstracijom svog sadržaja na renomiranom televizijskom satelitskom kanalu "eurosport" što za druge nije pravilo.
To oko bonusa su gluposti.
Igraj ne manje od sto dolara, ali ne i više. Bude zanimljivo prvih par dana, a onda skontaš da si idiot koji se bori sa čitavom mrežom.
Da naplatiš nešto nazad nema šanse. Traže ti toliko prethodnih podataka, od ovjerenog računa za struju, potvrde prebivališta iz cipsa, kopije pasoša i krvne grupe što nikako ne smiješ dati jer odmah po osnovu tih podataka iskoriste tvoj indentitet za off šor kompanije i tako to. Sve u svemu kompletan idiotluk i nema budućnost. Pokušaj da otvoriš jedan e-novčanik preko ozbiljne banke koja ima paypal, netteler ili slično, inače ima da zakukaš kao nekoliko likova koji su uplate vršili preko "visa klasika". Kako već želiš da se okušaš u ovoj igri probaj se prebaciti vikendom do nekih kazina u okruženju, zagreb itd., i tamo za nekih sto-dvjesto eura izigraj se kao čovjek. Sve ostalo je kompletan igrokaz za idiote koji sjede pored računara i očekuju evoluciju unutar virtuelnog svijeta kockarskih igara.
pokerstars i full tilt poker su vjerovatno najjaca dva sajta sto se tice pokera,ovo oko bonusa mozda jeste glupost ali ako je covjek uspjesan u kladjenju ili pokeru moze to lako okrenuti.
ovo sve ostalo sto si napisao potpisujem,znaci svi ti kladioniocarski sajtovi su tolika djubrad,evo primjer ja izvrsim uplatu sa zeninom karicom

i uzmu mi lovu bez problema,a kad treba da isplatim pare traze mi bukvalno sto ti kazes nekakav racun da vide da sam ja platio sa tom karticom,pa onda kopiraj licnu,kopiraj pasos,kopiraj kreditnu karticu,pa onda opet u krug,slika je mutna..........