banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 15:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 29 Jan 2010, 03:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
akermon je napisao:
Da da anoniman činjenice su činjenice, radnik si Blic-a. Zna se šta je opravdana žalba a šta nije. Ovo tvoje nazivanje FOLKELTA sve objasni, ti nisi na ovom forumu da bih se šta žalio nego tvoj zadatak jeste osramotiti eltu i hvaliti blic. Nikada ne bih koristio vaših usluga, po gradu ko god prića o Blic-u svi vas nazivaju lopovima :lol: :lol: :lol:
Najzanimljivije jeste, da ti uopšte ne koristiš eltinih usluga jer koliko se žališ na eltu i hvališ blic, čovjek se zapita dali ovaj anoniman koristi blic ili eltu?
Nema šta radnik blica :lol:

Na ovom forumu niakda nisam zasledio da bih iko od vaših radnika odgovaro na pitanje i žalbe korsnika blica. Ucjenivali ste korisnike i platili ste svoju cjenu, danas svaki dan gledam kako nosu blicovu opremu i korisnike priključuje ili teol ili elta :lol: :lol: :lol:

Pa pa paranoja
Pa pa paranoja
te be dr ma paranoja
:lol:

Ponovicu ti isto sto sam napisao pre par dana u temi o Blicu:
anoniman je napisao:
Blicov WADSL je sada isto tako smesan.Ako nesto ne promene(cene i brzine) izgubice sve korisnike...

Ne verujem da bi to Blicov radnik napisao.

Naziv FOLKelta nisam ja izmislio.Cuo sam u gradu.Tako ljudi zovu eltu.
Zbog cega:
FOLKelta=BN music,DM sat,Melos,Vikom,Svet...sve folk kanali u semi kablovske...

PS ja imam 222 posta na raznim temama,a neki koje si prozvao i 3 puta vise!
A neki sto samo hvale eltu imaju sve svoje postove u jednoj temi :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 06:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2009, 00:28
Jesam pogriješio ili ovaj Akermon piše kao i Info elta ć umjesto č? :o

Inače nisam radnik nijedne firme od nabrojanih. :)

Kod nas u Gradišci Aneksovci danas stavili satelitski RTS, nakon što je nestalo kanala s ovog satelita. Na Info kanalu ni riječi.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 07:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
anoniman je napisao:
akermon je napisao:
Da da anoniman činjenice su činjenice, radnik si Blic-a. Zna se šta je opravdana žalba a šta nije. Ovo tvoje nazivanje FOLKELTA sve objasni, ti nisi na ovom forumu da bih se šta žalio nego tvoj zadatak jeste osramotiti eltu i hvaliti blic. Nikada ne bih koristio vaših usluga, po gradu ko god prića o Blic-u svi vas nazivaju lopovima :lol: :lol: :lol:
Najzanimljivije jeste, da ti uopšte ne koristiš eltinih usluga jer koliko se žališ na eltu i hvališ blic, čovjek se zapita dali ovaj anoniman koristi blic ili eltu?
Nema šta radnik blica :lol:

Na ovom forumu niakda nisam zasledio da bih iko od vaših radnika odgovaro na pitanje i žalbe korsnika blica. Ucjenivali ste korisnike i platili ste svoju cjenu, danas svaki dan gledam kako nosu blicovu opremu i korisnike priključuje ili teol ili elta :lol: :lol: :lol:

Pa pa paranoja
Pa pa paranoja
te be dr ma paranoja

Ponovicu ti isto sto sam napisao pre par dana u temi o Blicu:
anoniman je napisao:
Blicov WADSL je sada isto tako smesan.Ako nesto ne promene(cene i brzine) izgubice sve korisnike...

Ne verujem da bi to Blicov radnik napisao.

Naziv FOLKelta nisam ja izmislio.Cuo sam u gradu.Tako ljudi zovu eltu.
Zbog cega:
FOLKelta=BN music,DM sat,Melos,Vikom,Svet...sve folk kanali u semi kablovske...

PS ja imam 222 posta na raznim temama,a neki koje si prozvao i 3 puta vise!
A neki sto samo hvale eltu imaju sve svoje postove u jednoj temi :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo na forumu možeš čuti kako radnici blica nazivaju folkelta eltu.
Ne bih komentarisao nekih kanala u Blicu :D

Da imaš 222 posta jer si toliko vremena i postova potrošio na namjernim kritikama Elti, još jedan dokaz. Neka ostali uzmu i proćitaju sve tvoje postove odmah će biti sve jasno.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 08:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Navratio sam da opsujem mater zaposlenima u Elti, ako ih ima ovdje. :D

Majku vam j.bem nesposobnu!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Vuk_samotnjak je napisao:
zerocool je napisao:
Stvarno, svaka cast Elti, prije neki dan od ovih 50 kanala ni jedan nije prenosio Inter - Milan.

Problem je sto nemamo kanal koji prenosi talijane (sport klub nedelja u 15:00 prenosi ono sto ni talijani nece da gledaju)
Arena sport bi rijesila veliki problem sportskih kanala na kablovskoj

Upravo, oni svako kolo prenose najgore utakmice u Italiji, a svako kolo imaju barem neka 2-3 mini derbija koja ne prenose naravno, i umjesto da ja gledam npr. Roma - Fiorentina ja moram gledati Atalanta - Catania, izbor im je stvarno odlican..

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 10:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Eutelsat W2 se oporavio i pojedini transponderi rade uključujući i onaj na kom je Total TV, sad me zanima koliko će vremena biti potrebno degenericima iz ELTE da to konstatuju.
Programi su distribuirani na ostale satelite sa 16-ke, Eurobird 16A / Eutelsat Sesat / Eutelsat W2 (16°E)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
miki je napisao:
Eutelsat W2 se oporavio i pojedini transponderi rade uključujući i onaj na kom je Total TV, sad me zanima koliko će vremena biti potrebno degenericima iz ELTE da to konstatuju.
Programi su distribuirani na ostale satelite sa 16-ke, Eurobird 16A / Eutelsat Sesat / Eutelsat W2 (16°E)

Barem jos 3 dana..

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Akermon je napisao:
ko ko koko da, ko ko da, ko ko ko da, ko da koko da, ko ko koko da, ko ko koko da, ko ko da, ko ko ko da, ko da koko da, ko ko koko da, ko ko koko da, ko ko da, ko ko ko da, ko da koko da, ko ko koko da, ko ko koko da, ko ko da, ko ko ko da, ko da koko da, ko ko koko da, ko ko koko da, ko ko da, ko ko ko da, ko da koko da, ko ko koko da
...

:lol: :lol: :lol: :cat:

Vid', vid', imamo Šerloka HolmsoviČa na forumu.
Pa, Akermone, pogrešiJo si :D

Ja ne radim za Blic.
Ja radim za Telekom Kikiristana. 8) 8) 8) :cat:
Država Kikiristan je zacrtala kao glavni dugoročni cilj osvajanje kablovskog i internet prostora u Banjoj LuKi i zato je formirana specijalna jedinica koja ima za cilj da zavadi M:tel , Eltu, pardon, folkeltu i Blic.
Pa kada do$adite korisnicima mi ćemo vas sve kupiti za j€dan Ojro ili Dolar, zavisi šta ima bolji kur$ :lol: :lol: :lol:
I, šta ćeš sadE?

Nego, Akermone, ti si cijelu noć braniJo čast elte, ovaj, folkelte. :lol:
Svaka čast! Dobićeš dolarčinu od Broja Jedan, kao i uvijek nakon takvog zadatka... :D

P.S. Postcount je isključen na podforumu Caffe tako da ekšli imam još više postova od ovijeh 600 i kusur, a tamo sam malčice aktivniji nego na temi o elti, ovaj, folkelti. ;)

Poslednji put menjao muT@_6€kpuJ@ dana 29 Jan 2010, 12:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 12:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Akermon je napisao:
ko ko koko da, ko ko da, ko ko ko da, ko da koko da, ko ko koko da, ko ko koko da, ko ko da, ko ko ko da, ko da koko da, ko ko koko da, ko ko koko da, ko ko da, ko ko ko da, ko da koko da, ko ko koko da, ko ko koko da, ko ko da, ko ko ko da, ko da koko da, ko ko koko da, ko ko koko da, ko ko da, ko ko ko da, ko da koko da, ko ko koko da
...

Ja ne radim za Blic.
Država Kikiristan je zacrtala kao glavni cilj osvajanje kablovskog i internet prostora u Banjoj LuKi i zato je formirana specijalna jedinica koja ima za cilj da zavadi M:tel , Eltu, pardon, folkeltu i Blic.
Pa kada do$adite korisnicima mi ćemo vas sve kupiti za j€dan Ojro ili Dolar, zavisi šta ima bolji kur$ :lol: :lol: :lol:
I, šta ćeš sadE?

Svaka čast! Dobićeš dolarčinu od Broja Jedan, kao i uvijek nakon takvog zadatka... :D

P.S. Postcount je isključen na podforumu Caffe tako da ekšli imam još više postova od ovijeh 600 i kusur, a tamo sam malčice aktivniji nego na temi o elti, ovaj, folkelti. ;)

Ti radnik blic-a?? Ja toga nisam nigde napisao za tebe, osim ako je to tako?
Zar me treba vrijeđati, jer zna se vrijeđa onaj koji je uvređen :lol:

Radnici blic-a, oni koji su to dobro znaju, zar još niste odsustali?
I nje mješaj telekoma sa blicom jer je za razliku od blic-a telekom uzorna firma, a ne ko blic koji već godinu dana polako propada :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 13:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2009, 21:48
Akermone, sto se sikiras oko toga :lol: :lol: :lol: :lol:

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Тема је ЕЛТА Кабел.
Критиковати ЕЛТА могу сви, и радници Пиваре и радници МУП-а и радници Блица, и студенти и пензионери. Док је год критика на мјесту.

Ако се некоме не свиђа како ради Блиц, бујрум о томе на теми о Блицу.

Дакле, наставите са онтопик причом, свако даље гатање гдје ко ради води брисању постова и (евентуалним) санкцијама.

Danke schön!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 13:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Тема је ЕЛТА Кабел.
Критиковати ЕЛТА могу сви, и радници Пиваре и радници МУП-а и радници Блица, и студенти и пензионери. Док је год критика на мјесту.

Ако се некоме не свиђа како ради Блиц, бујрум о томе на теми о Блицу.

Дакле, наставите са онтопик причом, свако даље гатање гдје ко ради води брисању постова и (евентуалним) санкцијама.

Danke schön!

:thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: Дакле, наставите са онтопик причом, свако даље гатање гдје ко ради води брисању постова и (евентуалним) санкцијама.

:blob4: :blob4: :blob4: :blob4: Akermon=Anoniman=Solaris :blob4: :blob4: :blob4: :blob4:

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 17:59 
Veteran
Veteran

zerocool je napisao:
miki je napisao:

Barem jos 3 dana..

Izgleda da ste u pravu.I dalje nema nekoliko kanala.

Ali je vracen b92 i nalazi na kanalu od fox life
Tako da sad nema fox life koji je bio juce na bugarskom i bez titla.

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Akermon je napisao:
...

Ja ne radim za Blic.
Država Kikiristan je zacrtala kao glavni dugoročni cilj osvajanje kablovskog i internet prostora u Banjoj LuKi i zato je formirana specijalna jedinica koja ima za cilj da zavadi M:tel , Eltu, pardon, folkeltu i Blic.
I, šta ćeš sadE?

:thumbright:
VRH!

solaris je napisao:
:thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: Дакле, наставите са онтопик причом, свако даље гатање гдје ко ради води брисању постова и (евентуалним) санкцијама.

:blob4: :blob4: :blob4: :blob4: Akermon=Anoniman=Solaris :blob4: :blob4: :blob4: :blob4:

Akermon=Anoniman=Solaris=Info elta=Shoole :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ja se jako čudim zašto vi još uvijek niste banovani :-?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 18:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

points je napisao:

E nemoj biti takav,mi smo tu da se salimo i zezamo uz neskafe.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 18:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Akermon=Anoniman=Solaris=Info elta=Shoole

E narode hocemo li i Pointsa ubaciti u nasu grupu?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 18:18 
Veteran
Veteran

solaris je napisao:
points je napisao:

E nemoj biti takav,mi smo tu da se salimo i zezamo uz neskafe.

Moderator je fino rekao da nema gatanja ko gde vise radi.
Ako vidis points mi se toga drzimo!

Eto napisao sam u prethodnom postu da jos uvek nedostaje nekoliko kanala(sto znaci da se drzim teme)
I napisao sam da je sada b92 na mestu fox life kojeg vise nema nigde!Tako da znaju oni sto gledaju b92.
A juce je fox life bio na bugarskom i bez titla.Sada ga nema nigde.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 23:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ova elta se raspada. Nekih kanala nema, drugi nisu na svom mjestu, treci nemaju titla, a svima zajedno je opala cistoca slike, da se neki ne mogu ni gledati vise...

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 00:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ja juce nazvao Eltin servis da pitam znaju li hoce li se pojaviti SOS-kanal i kaze meni jaro sto se javio "veruj mi da znam isto ko i ti" :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 00:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Macr0 je napisao:
Ova elta se raspada. Nekih kanala nema, drugi nisu na svom mjestu, treci nemaju titla, a svima zajedno je opala cistoca slike, da se neki ne mogu ni gledati vise...

Ma propast :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]