banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Jul 2025, 22:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 93 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jan 2010, 15:01 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Jan 2010, 08:46
Zdravo svima,

Trabam uskoro da pocnem sa pripremam mog vjencanja pa bi mi trebalo malo ideja ... :)
Svadba je u Banja Luci... koji bendovi su dobri, fotografi, sale... sve sta vi mislite da je dobro

Hvala

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Evo ti jedna dobra ideja, NE UDAJI SE!!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 15:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
suncokret, koliki je, otprilike, budzet za svadbu?

Imas li neke ideje ti sama? Kako zamisljas tu svadbu? U stilskom i ekonomskom smislu. 8)
Verujem da nemas komplet viziju, zato si i dosla na forum pitati, ali verujem da imas neke elemente koji ti se svidjaju i koje bi uklopila u neku pricu. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Već je bilo mnogo puta na ovom forum priča o ovoj temi.

Pregledaj malo

Moj prijedlog http://www.drim-tim.com/

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 16:59 
Voajer
Voajer

HugoLina je napisao:
suncokret, koliki je, otprilike, budzet za svadbu?

Imas li neke ideje ti sama? Kako zamisljas tu svadbu? U stilskom i ekonomskom smislu. 8)
Verujem da nemas komplet viziju, zato si i dosla na forum pitati, ali verujem da imas neke elemente koji ti se svidjaju i koje bi uklopila u neku pricu. :)

Pa otprilike znam... ustavri sve je u mojoj glavi :) samo ne znam da li to sve mogu naci
budzet je "dovoljan", znaci n previse a ni malo... ne zelim neku "kremu" ali ni nesto obicno... hocu da gostima bude lijepo, da fino papaju, piju, da je muzika dobra... a da cu kavijar sluziti, necu. :)
ja sam zamislila da sve bude od suncokreta i to cu najvjerovatnije sama "uzgojiti" :)....svadba bi trebala biti negdje kraj vode..mozda motel dragana... salu cu sredjivati sama i trebaju mi ideje... znaci stolovi i tako to... kontala sam da pravi svedski sto tako da onda mogu fino da ukrasim stolove.... i sad ideje za to mi trebaju...:) ja sam vec nesto nasla, ali ako neko ima vise iskustva od mene, rado cu poslusati savijet.
hvala puno

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 17:00 
Voajer
Voajer

DELLBOY je napisao:
Već je bilo mnogo puta na ovom forum priča o ovoj temi.

Pregledaj malo

Moj prijedlog http://www.drim-tim.com/

ja sam nova na ovom forumu i pokusala sam naci nesto ali bezuspijesno!
Hvala na savijetu za drim-tim

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 18:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Dec 2009, 23:40
Što se tiče fotografa moj savjet ti je momak koji se zove Dragan, ovdje možeš pogledati njegove slike (ima i mene na njima :))
http://www.videogaja.com/ i http://www.gajavideofoto.com/vjencanja.php?sadrzaj=fp

Motel Dragana ti nikako ne bih preporučila, lijepo on izgleda i u razgovoru sa vlasnicom ti se može učiniti, jer te ona lako ubijedi u to, da je sve moguće, da je hrana najbolja na svijetu, međutim ja ne poznajem nikoga koje je bio zadovoljan uslugom koju je na kraju dobio.

Meni je jako lijepo napraviti raspored sjedenja, i ispisati imena na šarenom papiru, ukrasiti mašnica ili već nečim po želji (ja sam za dva vjenčanja pravila i svi su bili oduševljeni, nije bilo gosta koji nije prokomentasrisao kako je divno) pored staviš i mali poklončić, jer je lijepo imati uspomeni sa vjenčanja drage osobe..

Sretno!! :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 17:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Jan 2010, 17:30
Topli pozdrav... ja se ne udajem... anisam ni iz Banja Luke

samo dolazim za dva dana i želim potražiti materijal za jednu vjenčanicu, a ne znam gdje da tražim. Ako netko ima info o metražama, trgovinama tekstila itd please help!!!

Adresa, naziv, kontakt radnji.... bilo što .... ne poznajem grad...

Najljepša hvala..

P.S. možete slati i na mail: sladjana.gpk@gmail.com

Pozzzz ekipa!

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
obozavam suncokrete, prelepi su mi, ali iskreno ... malo sam skepticna kada je dekoracija u pitanju.
kada bih imala vencanje na otvorenom, definitivno bi ih uzela za dekoraciju i sve bi bilo u fazonu suncokreta.
ali mislim da su malo "teski" za dekorisanje zatvorenog prostora. naravno dosta toga ti zavisi i od sale u kojoj ce praviti party (boja zidova, plafona, zavesa, stolica ...). jer ako je sala u nekim teskim bojama, suncokreti je mogu uciniji jos turobnijom.
moj savet ti je da prvo rezervises salu i tek onda se odlucis za dekoraciju.
sto se sala tice, slabo ih poznajem, jer sam bila samo u dve, ugostiteljska i piano bar.

u slucaju da si ipak odlucila da to budu suncokreti (ipak je to samo tvoj dan i ispuni sebi svaku zelju :D ) ... mozes sve odraditi u tom fazonu. pozivnice, cvetice za kicenje ...

ne znam da li ces pozivnice sama praviti ili ih raditi u nekoj stampariji ... ali ako ih budes sama pravila, imas super fazona kupiti u flower-u, kod motela grand. znaci, cvetici, trakice, mreze ... koje mozes lepiti na pozivnice.
Slika
Slika
Slika

torta naravno sa suncokretima :D :D :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sto se tice dekoracije stolova, ne znam hoces li imati okrugle ili obicne stolove. ali pazi na visinu dekoracije, ako budes imala obicne stolove, jer su oni malo uzi i podrazumeva se da gosti sa druge strane mogu normalno komunicirati. ili radi niske ili pak ekstremno visoke dekoracije (mislim da aranzmani moraju biti visoki nekih 60-tak cm), znaci da nisu u visini ociju i da gosti ne moraju da se bore sa cvecem da bi videli osobu preko puta njih. ako budes imala okrugle stolove, iz iskustva znam da nemoguce da gosti sa normalno komuniciraju sa onima nasuprot njih, jer su stolovi bas veliki + jos malo glasnija muzika ... e tu ne moras voditi racuna o visini. mislim da bih cak najlepse bilo da radis u razlicitim visinama, tipa centralni aranzman visoki, a oni oko njega dosta nizi, dok oko svega toga mozes da stavis i koji cvet po stolu.
ali, najbolje da prvo vidis te stolove, koliki su i tek onda nesto pocnes planirati.
evo ti par fotkice koje sam brzinski pronasla, mozda ti se nesto dopadne.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

Slika
Slika

Slika

Slika

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

isto tako, mozes da narucis ili napravis male keksice u obliku suncokreta, ispises na njima vasa imena i datum vencanja, lepo upakujes u celofan sa masnicom i poklonis svakom gostu. meni je to preslatko :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da, reci mi da li planiras koristiti samo suncokrete ili ih kombinovati sa jos nekim cvecem?
planiras raditi sama ili platiti nekog dekoratera?

e da ... jos samo ovo :D
obzirom da suncokreti trebaju jako mnogo vode, moraces im otkinuti listove. a takvi, ogoljeni izgledaju malo bezveze u vazi, pa mozes nesto slicno napraviti :
Slika
Slika

rekla si da sama planiras uzgojiti to cvece, pa ti je moj savet da imas i one velike, ali i one mini suncokrete. onda mozes koristi vaze razlicitih velicina (mozes koristiti najobicnije case, jeftinija i prakticnija verzija, nego iznajmljivanje vaza kod cvecarke :D )
koje ces onda obloziti razlicitim materijalom ( papir, masnice, grancice, stapici cimeta, mogu cak i grancice ruzmarina ... izbor je veliki).

meni licno su jako elegantne cvetne kugle. cvecarske spuzve u obliku kugle mozes kupiti za nekih 8km, dobro ih natopis vodom i onda samo pozabadas cvece u to.
Slika

eto, nadam se da si dobila neku inspiraciju, a mi ocekujemo fotke :D :D :D

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Nesto se ti previse zanimas oko vjencanja, da nece skoro Flavetu omca oko prsta ili vrata ? :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 01:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
laoce je napisao:
Nesto se ti previse zanimas oko vjencanja, da nece skoro Flavetu omca oko prsta ili vrata ? :D

bas nisi u toku dogadjaja,vidis da je zena sve organizovala :wink: a uostalom,ne znam ni sta cekaju vise hehe :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 09:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Maj 2008, 22:25
Позови екипу "48 сати свадба"!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
incel je napisao:

...jer tako to radi prava banjalucka raja... :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 19:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Maj 2008, 22:25
laoce je napisao:
incel je napisao:

...jer tako to radi prava banjalucka raja... :D

U intelektualnom smislu, da bi se izbjegle stranice i stranice teksta, sublimirajući prošlost i budućnost kroz realnu atmosferu i opšti smisao svadbe kao običaja koji se manifestuje pod imenom familijarni, a upravo u ovoj emisiji prepoznajemo te vrijednosti, uzeo sam kratku misao i upotrebio pojam kao cjelokupnu sliku koju bih inače opisivao danima i opet ne vjerodostojno kako to sama emisija prikazuje.
S poštovanjem!

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 15:42 
Voajer
Voajer

stigmata je napisao:
da, reci mi da li planiras koristiti samo suncokrete ili ih kombinovati sa jos nekim cvecem?
planiras raditi sama ili platiti nekog dekoratera?

e da ... jos samo ovo :D
obzirom da suncokreti trebaju jako mnogo vode, moraces im otkinuti listove. a takvi, ogoljeni izgledaju malo bezveze u vazi, pa mozes nesto slicno napraviti :
Slika
Slika

rekla si da sama planiras uzgojiti to cvece, pa ti je moj savet da imas i one velike, ali i one mini suncokrete. onda mozes koristi vaze razlicitih velicina (mozes koristiti najobicnije case, jeftinija i prakticnija verzija, nego iznajmljivanje vaza kod cvecarke :D )
koje ces onda obloziti razlicitim materijalom ( papir, masnice, grancice, stapici cimeta, mogu cak i grancice ruzmarina ... izbor je veliki).

meni licno su jako elegantne cvetne kugle. cvecarske spuzve u obliku kugle mozes kupiti za nekih 8km, dobro ih natopis vodom i onda samo pozabadas cvece u to.
Slika

eto, nadam se da si dobila neku inspiraciju, a mi ocekujemo fotke :D :D :D

Slika

Slika

Slika

Hvala puno na idejama!! Super su!!! :D
Mislila sam jos da koristim svakakvo poljsko cvijece (bijele rade obozavam), ali bi suncokret bio osnovni... ovo drugo cvijece bi sluzilo samo malo da razbije zutu boju.... slike naravno saljem
hvala jos jednom

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 05:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

laoce, azdajice ... :wink:
:lol: :lol: :lol:

@suncokret
to ti je super ideja da ih kombinujes sa drugim cvecem. i ja volim bele rade, mnogo su mi romanticne, samo ... jel´ cvetaju one u isto vreme sa suncokretima? ja sam totalni debil kada je cvece u pitanju. :-?

jesi li vec gledala sale u bl?

evo ti jos par fotkica kada ces ih vec kombinovati sa belom :D :D :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 12:19 
Voajer
Voajer

Ne znam ni ja tacno kad cvijetaju, ali mislim da su u istom periodu... sve je to "ljetno" cvijece....
Super mi je ovaj fazon sa cuncokretom na solici! extra izgleda.... salu sam gledala... vjerovatno ce biti "dragana" jer ima super bastu a nama ce pola vjencanja biti vani tako da mi to odgovara....
Odlucila sam sam da ce nastoljnaci i eventualno masnice na stolica biti zelene boje, ali ne pretamno, tako da ce se zuti suncokreti super uklopiti u to a naravno i ostalo cvijece.... sad tacno kako ce izgledati ne zna (mislim na stolove).
Hvala za ideje!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zeleni nadstoljnjak i masne na stolicama? bice super! :D :D :D
reci mi jel iznajmljujes nadstoljnjake i masne ili je to u sklopu cene sale u dragani?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 93 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]