banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jan 2010, 16:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
budjav_lebac je napisao:
o cemu ti pises?! ko ne trpi tvoje misljenje?! meni se cini da ti ne trpis drugacija misljenja, sve sto se ne poklapa sa tvojim stavom, sve je nacizam, sovinizam, fasizam, antisemitizam... sustina je da ti mrzis mene, a ne ja tebe... izbaci iz sebe tu prikrivenu srbofobiju, reci sta je problem...

Kada sam ja rekao nekome da je nacista,šovinista,fašista,antisemita.......?Srbofobija?Ne,samo fobija od glupih ljudi.....

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 17:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
zaista je sa tobom bespredmetno komentarisati...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Nije to nikakav fenomen nego zloupotreba. Svako kritikovanje vanjske politike Izraela, Izrael naziva anti-semitizmom što nema veze sa zdravom pameću. Takođe i Arapi su semitski narod.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 15:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

diskriminacijom na diskriminaciju

Kod:
Evropski sud za ljudska prava u Strazburu osudio je Bosnu i Hercegovinu zbog diskriminacije Jevreja i Roma, jer im aktuelni Ustav i Izborni zakon uskraćuje pravo da učestvuju na izborima i kandiduju se na najviše političke funkcije. Istovremeno obavezao je BiH da podnosiocima tužbe, Jakobu Finciju,predsedniku Jevrejske zajednice BiH i Dervu Sejdiću, koordinatoru Veća Roma BiH, mora nadoknaditi troškove. Finciju 20.000 evra, a Sejdiću 1.000 evra.

drago mi je sto su ovi ljudi dokazali da su diskriminisani, ali cudno mi je, kako je moguce da za istu tuzbu, jedan dobije odstetu od 20k eura, a drugi dobije svega 1k eura?!

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
budjav_lebac je napisao:
diskriminacijom na diskriminaciju

Kod:
Evropski sud za ljudska prava u Strazburu osudio je Bosnu i Hercegovinu zbog diskriminacije Jevreja i Roma, jer im aktuelni Ustav i Izborni zakon uskraćuje pravo da učestvuju na izborima i kandiduju se na najviše političke funkcije. Istovremeno obavezao je BiH da podnosiocima tužbe, Jakobu Finciju,predsedniku Jevrejske zajednice BiH i Dervu Sejdiću, koordinatoru Veća Roma BiH, mora nadoknaditi troškove. Finciju 20.000 evra, a Sejdiću 1.000 evra.

drago mi je sto su ovi ljudi dokazali da su diskriminisani, ali cudno mi je, kako je moguce da za istu tuzbu, jedan dobije odstetu od 20k eura, a drugi dobije svega 1k eura?!

Ti bas ne znas da citas?

Nije odsteta nego troskovi sudjenja.

Znaci:
Istovremeno obavezao je BiH da podnosiocima tužbe, Jakobu Finciju,predsedniku Jevrejske zajednice BiH i Dervu Sejdiću, koordinatoru Veća Roma BiH, mora nadoknaditi troškove. Finciju 20.000 evra, a Sejdiću 1.000 evra.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 22:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 17:45
budjav_lebac je napisao:
a dostojevski?! zapitaj se ti sta sa vama nije uredu, kada vjekovima prije nove ere i vijekovima poslije nove ere ljudi vas preziru!!! spanski, francuski carevi, ruski knez svi su vas progonili iz svojih drzava zasto?! jel' cionisto?!

Mnogi preziru i Srbe, pa?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Boksi je napisao:
budjav_lebac je napisao:
a dostojevski?! zapitaj se ti sta sa vama nije uredu, kada vjekovima prije nove ere i vijekovima poslije nove ere ljudi vas preziru!!! spanski, francuski carevi, ruski knez svi su vas progonili iz svojih drzava zasto?! jel' cionisto?!

Mnogi preziru i Srbe, pa?

Sad ce on da ti odgovori nesto u fazonu kako je to zbog jevrejske propagande. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 02:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ah, tebe timotic, pa znamo i u cijim su rukama mediji u britaniji i americi... ali necemo o imenima, jer koga zanima neka istrazuje... ko su jevreji vidi se iz tvog pisanja, pljujes po sv.nikolaju, pises da je bio antisemita, a neces da napises kako je 1941. u trsteniku spasao jevrejsku porodicu, i sta da ja kazem za tebe?!

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 11:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ajde, Krusna mrvo, mani se Velimirovicevog antisemitizma, pogledaj kako je dobar lajf u Tel Avivu:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Lijepe slike, nego čini mi se da se udaljiste od teme...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 12:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

a boksi dobre zenske, nema sta, ali sta meni to vrijedi, ja nisam jevrejin, a nemam ni para da mi posaljete neku vasu, da me propisno izmuze, i na kraju krajeva, vi se zenite samo medjusobom... :D

nego da ne skrenemo sa teme, zasto sirite lazi o vladici, zasto umanjujete njegov lik i djelo?! cionisto, vladiku mi ne diraj! inace cu te deportovati za izrael pa tamo medju svojima siri lazi i ubijaj palestince, to vam je jedina misija...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Lijepe slike, nego čini mi se da se udaljiste od teme...

Naprotiv, imamo ovdje savrsen primjer antisemitizma. :wink:

Naprijed, Budjavi...samo se otvori...sta kazes, sad bi i da deportujes? :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 15:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

rekoh ti djubre cionisticko, u vladiku ne diraj!

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 15:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sto?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 15:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vladika koji je tvrdio da su za sva zla ovog svijeta krivi Jevreji ne zasluzuje da se zove vladikom. I to je jos jedan od dokaza da korijeni antisemitizma leze u hriscanskoj tradiciji.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 16:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

to ti govoris o vladici nikolaju pred kojim je kleknulo vise od 3000 ljudi u britaniji, kada je uzviknuo poslije besjede "na koljena ti evropo sto mir sklapas a boga ne zazivas za svjedoka".
i to u vremenu kada je ova ista evropa, istu istorijsku ulogu namjenila srbima, i to "srbima krvnicima", upravo zbog tog progovarao je nikolaj nevjerujuci da za te sterotipe, jevreji, braca po stradanju nisu nasli za shodno ni da progovore da su i tri puta vise srbi zajedno sa njima stradali, zato je vjerovatno nikolaj antisemita, jer je progovorio da jevreji nisu htijeli da progovore o srpskom stradanju. bice da su zato sto jevreja danas u sarajevu nema, ma isto krivi srbi...

dragi prijatelju, bilo bi bogohulno da ja nastavljam ovakve diskusije jer kako rece nikolaj ko ima usi cuce, ko ima oci vidjece, a tebi ni gospod pomoci ne moze...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Ajde, Krusna mrvo, mani se Velimirovicevog antisemitizma

Погани, не корист име светог владике Николаја за своје шупље мисли.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 16:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

budjav_lebac je napisao:
to ti govoris o vladici nikolaju pred kojim je kleknulo vise od 3000 ljudi u britaniji, kada je uzviknuo poslije besjede "na koljena ti evropo sto mir sklapas a boga ne zazivas za svjedoka".
i to u vremenu kada je ova ista evropa, istu istorijsku ulogu namjenila srbima, i to "srbima krvnicima", upravo zbog tog progovarao je nikolaj nevjerujuci da za te sterotipe, jevreji, braca po stradanju nisu nasli za shodno ni da progovore da su i tri puta vise srbi zajedno sa njima stradali, zato je vjerovatno nikolaj antisemita, jer je progovorio da jevreji nisu htijeli da progovore o srpskom stradanju. bice da su zato sto jevreja danas u sarajevu nema, ma isto krivi srbi...

dragi prijatelju, bilo bi bogohulno da ja nastavljam ovakve diskusije jer kako rece nikolaj ko ima usi cuce, ko ima oci vidjece, a tebi ni gospod pomoci ne moze...

Hitleru je klicalo mnogo vise, jer je i on htio baciti Evropu pred koljena, i osloboditi je jevrejske napasti. Taj tvoj Velimirovic je Adolfa poredio sa Svetim Savom. Fuj!

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 16:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Citiraj:
Ajde, Krusna mrvo, mani se Velimirovicevog antisemitizma

Погани, не корист име светог владике Николаја за своје шупље мисли.

Cut' bre tamo, tukac jedan.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
budjav_lebac je napisao:

"Одувијек је тако било, шта ће пашче но да лаје."

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]