banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2083 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 105  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crni humor?
PostPoslato: 24 Dec 2009, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Dva policajca vrše uviđaj fatalne saobraćajne nesreće.
Pita prvi:
- Gde je noga?
Drugi odgovara:
- U njivi.
- A gde je ruka?
- U njivi.
- Gde je glava?
- Na asvaltu.
- Jel se piše asvalt ili asfalt?
Drugi šutne glavu i kaže:
- U njivi.

Nakon utakmice Slovenija-Rusija Medvedev šalje telegram čestitke predsedniku Turku:

Čestitamo Vam na današnjoj pobedi STOP Dali ste sve od sebe i nadigrali nas STOP Plin STOP Nafta STOP

:lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2010, 01:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
1. Idu mama i sin plazom. Mama, mama vidi koliki je rak!!!! Eeee sine nije to nista koliki je kod tebe u glavi.

2. Koliko je beba potrebno da se ofarba jedan zid? Jedna, ako dobro zamahnes!

3. Zvoni postar i zena otvori vrata, a postar u rukama drzi dve umrlicePita ga zena sta je to, a on odgovara: -Stigla deca s ekskurzije.

4. Ide zena po ulici i zove sina: - Leo!!! Leo!!!! Cuje to komšija i obrati joj se: - Ali vas se sin ne zove Leo! - Ma to ja njemu od milja, jer ima leukemiju.

5. Kako plavusa zna da mama ima menstruaciju? Tatin ima ukus krvi..

6. Razgovor u tramvaju: Umrla mi je baka ..od čega? ..od gripa ..srećom ništa ozbiljno

7. Čovek koji je preživio Černobil sretne poznanika, a ovaj mu kaže da ima osmeh koji zrači

8. Što radi savjesni vozač kamiona kad vidi djecu koja se igraju na cesti? Uključi brisače.

9. Gde se sada oblači lady Di? Kod Versacea

10. Sta dobijes kad nabijes bebu na kolac? - Raznjic!

11. Zasto grbavac pusta brkove? Da bi ga zvali brka.

12. Sta nastane kada se kamion pun krompira zabije u vrtic?
MUSAKA!

13. Spremila mama supu sinu debilu i sin jede i naidje na persun, pa pita mamu: mama, mama sta je ovo mama: to je persun sine, to je zdravo a sin debil pocne da mase ka supi i vice ZDRAVO

14. Ide covek pustinjom sav iznemogao i zedan.Vidi u daljini bunar i povika:
-VODA, VODA..!
Utom se zachu glas iz bunara:
-GDE,GDE...?

15. Kakva je razlika izmedju mrtve bebe i plasticne case?
Kad zapalis mrtvu bebu ne zagadjujes atmosferu.

16. Zasto je lakse istovariti kamion mrtvih beba nego kamion put kugli za kuglanje?
Mozes da koristis vile..

17. Kako prepoznatio bogatog etiopljanina?
Nosi rolex oko struka!

18. Gde je u etiopiji najveca gustina stanovnostva?
tamo gde vetar duva!

19. Zasto dete iz cernobila ima dve glave?
Zato sto mu je neko odsekao jednu

20. Prelaze dve starice preko pruge i naiđe vozPrvu pregazi a druga srećom ostane zalepljena za prozorsko staklo!

21. Dođe Hitler u konc logor i kaže: "Kako je ovdje hladno, Hans! Daj baci još dva u peć!"

22. Dođe Hitler pred lopatu i vikne: "Amo Židovenemoj se više skrivat iza te lopate." I tada Hitler iznenađeno kaže: "A dvojica ste mamicu vam!"

23. Dode mali židov kod Hitlera: Striček, dajte da vidim posljednji put mamu i tatu! Hitler: Dobro, treći sapun lijevo.

24. Sta je to sivo, dugacko, vuce se po zidu i ubija Jevreje? Plinska cev!

25. Slepa devojcica dodje do raskrsnicea..zeli prieci na drugu stranu..osluskuje..tisina..krene ona..odjednom..BUM..Novi Audi A Quattro, TIHO DO BOLI.

26. Sta radi beba na machu? Klizi!

27. Sta uradi vozac kamiona kada ugleda grupu decice da prelazi ulicu?
UKLJUCI BRISACE!!!!!!!!!!

28. Mama, Hocu da se igram klikera...-Dosta bre sine, sta ti mislis koliko baka ima ociju..?

29. Mama, necu da jedem jaja..-Moras sine..-A jel' moram i kljun!?

30. Mama, a sta je to vestica? -Objasnicu ti kasnije, a sada stavi nogu na panj, i ako ne budes vristala kao prosli put, dobices deo tabana za veceru..

31. Deda, stavi mi ku*ac u dupe..-Necu ..Pa dobro stavi mi u pic*ku..-Necu..Ma stavi bilo gde, samo mi ga vadi iz usta..

32. Mama, necu da glumim tatu! - Cuti sine i ulazi u krevet...

33. Mama, a zasto ti stenjes? - Cuti sine, i lizi!!

34. Porodila se zena u bolnici i sad dete treba da se izmeri, ali u bolnici nema vagaPosto u blizini ima jedna mesara, odnesu je oni tamo na merenjeNakon min izlazi mesar sav krvav i kaze: - grama bez kostiju!

35. Perica:Mama, mama mogu li da se igram sa klikerima? Mama: Nemoj sine baki danas treba stakleno oko!!!

36. Koja je razlika izmedju jevreja i pite od jabuka? Kada obadvoje stavis u rernu pita ne vristi.

37. Narkoman i gubavac u zatvirskoj celijiStrazaru ispadnu kljuceviKrene gubavac rukom da ih dohvatiOdpadne mu rukaKrene drugom, otpadne mu i drugaKrene nogom, otpadne mu nogaKrene drugom nogom, otpadne i onaNa to ce narkoman: Brate, jos malo pa si izasao.

38. Sta gubavac radi u bazenu? Glumi sumecu tabletu

39. Postavlja keva sinu debilu da jede, a on je pita: "Maamaa, a sta je oovoo...?"Keva mu odgovori:" Spanać sine, to je zdravo!" "Zdraavooo!!!"

40. Sta kaze vampir kad vidi trudnicu? KINDER SUPRAIS!!!

41. Padaju dve bebe sa -og sprata i jedna se uhvati okom za granu a druga vilicom za ivicnjak.

42. Secam se kada su me oteli i kada su mom ocu poslali moj mali prst, kao dokaz da sam kod njihOtac je trazio jos dokaza.

43. Na plaziPlace brat a sestra umire od smehaDolazi otac -Sta se desava? Sestra- Haha mama se udavila! Brat- Buuu a ja nisam video...

44. Naidje Hitler na gomilu pepela: "Hans, jesam rek'o da su sva javna okupljanja Jevreja zabranjena!"

45. Stoji debil kod prozora i kaze: -Mama, mama, jel' ono krava? Mama: -Jeste, sine, jesteDebil: -A gde?

46. Zasto dete iz Cernobilja ima dve glave? Zato sto su mu odsekli trecu.

47. Majka i cerka na tavanu, raskopavaju stare stvari..I otvore oni jedan sanduk, kad u njemu vencanica-Mama, jel ovo vencanica u kojoj se baka udala? -Jeste, sine-Mama, jel ovo vencanica u kojoj si se ti udala? -Jeste, sine-Mama, jel ovo vencanica u kojoj cu se i ja udati? -Neces, sine, ti imash leukemiju

48. Bili u vozu gubavac i kurvaUsao voz u tunel i gubavac navali na kurvu i siluje jeKurva: Mogao si me pre pitati jer imam AIDSGubavac: Ma nema veze, i onako mi je ostao unutra...

49. Moj deda je poginuo u konc logoru '....Pao sa osmatracnice.

50. Moj deda je spasio rusa ....Pokvarila mu se motorna testera.

51. Mama, svi mi govore da imam veliku glavu. Nemas sine, posje naberi kg krompira i stavi u kapu.

52. Kako se zove Zidov sa bocom plina na ledjima? OvisnikKako se zove Zidov sa dvije boce plina na ledjima? DealerKako se zove Zidov sa tri boce plina na ledjima? Triler.

53. Mama i sin u nacističkom logoruStavili mamu u krematorijum i sprže jeSin stojeći na vrhu krematorijuma na odžaku, vidi kako bukti crni dim i kroz suze ispruži ruke i kaže: - MAMA..NARAVOUČENIJE: Važna je ljubav, a ne agregatno stanje!

54. Zasto je Hitler izvrsio samoubistvo?-Doso mu racun za plin!

55. Kcer: mama mama tata povraća po stolu Mama: pa šta onda Kćer: ona kurbača od sestre jede sve velike komade.

56. Sta je to zeleno - klik - crveno? Zaba u mikseru!

57. Znate koja je sifra za beg zidova iz Auscwicha? - Visina dimnjaka puta brzina vetra

58. Pricaju dva grobara, kaze jedan: Jebote, jutros mi je stigla jedna zenska imala je klitoris ko krastavacKaze drugi: Sta tako veliki? Prvi: Ne, tako kiseo.

59. Sta je to malo crveno i sprica na sve strane? Beba se igra cirkularom

60. Dvoje mladih se ljube i ona njemu: Dragi, uzela sam ti zvaku. Nije to zvaka, prehladjen sam.

61. Eksplodirala bomba izgorio vrtić dođe mama i kaže: -Ja sam došla po svog sina Uglješu

62. Dolazi Hitler u logor i kaze Jevrejima: "dragi moji Jevreji,danas igrate vaterpolo utekmicu." Ove njegove reci su docekane aplauzom i pitanjem sa kim? "Vi u belim kapicama a, krokodili u plavim."

63. Dolazi Hitler u Lgor i kaze Jevrejima: "Dragi moji Jevreji Danas idete na rok koncert." Ove njegove reci su docekane ovacijama i pitanjem ko svira"Hanc mitraljezac"

64. Kako se zove Jevrejsko zabaviste? "veseli plamicak"

65. Koko staviti osam Jevreja u peglicu? Dva napred, dva nazad, a ostale u pepeljaru.

66. Sta rade Jevrejska deca na krovu krematorijuma? Cekaju mamu i tatuPouka: Nije vazno agregatno stanje - Vazna je ljubav!

67. Posle porodjaja lekar uzima bebu i pocinje sa njom da udara u vrataUtom nailaziotac deteta i sav iznerviran kaze: "Jesi li ti normalan ubices mi dete!", a na to ce doktor: "Opusti se covece mrtvo rodjeno".

68. Umre vojniku Petrovicu majka, i sad kapetan treba da mu prenese vest na lep nacinSad se on razmislja kako ce to da uradi?! I seti sePostroji on jedno jutro sve vojnike i kaze im: "Ko od vas ima majku nek istupi!" .."A ti Petrovicu 'de si poso?!!!!!!!!"

69. MUZ I ZENA IZLAZE IZ ROBNE KUCE I GURAJU DECIJA KOLICAODJEDNOM SE ZENA ZAPREPASTI I VIKNE: ZABOGA, COVECE OVO NIJE NASE DETE! DAJ, DAJ,NE PANICI...NACI CEMO GA VEC NEKAKOALI MORAS PRIZNATI ZENICE DA SU OVA KOLICA MNOGO LEPSA NEGO NASA!

70. BILE MAJKA I CERKA U KUPOVINI I PITA CERKA MAMU:"MAMA KUPI MI OVU HALJINU""ALI SINE VELIKA TI JE" "MAMA NOSICU JE KAD PORASTEM" "SINE NECES PORASTI IMAS LEUKEMIJU".

71. Dva covjeka ispred zgrade stoje i kolju bebuNaidje zena iz komsiluka pa ih pita: "Majstori jeste li za rakicu?"

72. Koja je razlika imedju mrtve bebe i kamena? -Kamen ne mozes jebat!

73. Mama mama, sto mene svi zezaju da puno jedemMama: -Ma pusti njih sta kazu, idi uradi domaci i eno sam ti udrobila u kadu da jedes.

74. Vraca se sin kuci i kaze majci: -Mama, mama, danas sam igrao fudbal! Ali kako, sine, kad ti nemas ni ruke ni noge? Pa bio sam lopta...

75. Crni sine, izlazi odatle!!! - rece majka i otvori rernu.

76. Što je to - zeleno, klik, crveno? Žaba u mikseru.

77. Znate li što je najbolji poklon za mrtvo dete? Mrtvi mačić!

78. -Mama, mama! Ne mogu disati! -Dobro, znači radi!

79. -Mama, mama! Šta to radiš s tom seki...

80. -Mama, mama! Mogu li se igrati u pesku? -Ne, dok ne nađem bolje mesto za zakopati tatu.

81. -Mama, mama! Što je to vukodlak? -Ućuti i počešljaj svoje lice!

82. -Mama, mama! Što je to delinkventno dete? -Ućuti, zapali cigaretu, popi whiskey i daj već jednom, podijeli te karte!

83. -Mama, mama! Mogu li ići na plivanje? -Daj ne blebetaj gluposti. Kao da ne znaš da tvoj čelična pluća ne plutaju.

84. -Mama, mama! Seku je pregazio valjak! -U kupatilu sam, ne mogu doći. Gurni je ispod vrata.

85. Mama, mama! Tata je povratio po kuhinjskom podu.-Samo ga ignoriši sine-Ali mama, mi je otela sve velike komade!

86. - Mama, mama! Tatu je zahvatila vatra s roštilja! - Ajde ućuti i donesi kečap!

87. - Mama, mama, što je to orgazam? - Nemam pojma dušo što je to, nikad to nisam imala, Idi pitaj tatu

88. - Tata, tata, što je to travestit? - Daj ućuti i otkopčaj mi grudnjak!

89. -Mama, mama! Zašto moram stalno skakutati? -Ajde ućuti ili ću ti odseći i drugu nogu!

90. -Mama, mama, imam li ja velike noge? -Nemaš sineA posle da si stavio cipele u garažu!

91. -Mama, mama, glava me boli! -Ajde ućuti, i pomeri se od mete za pikado!

92. -Budi dobar dečko sineDođi gore-Ne, mama, mama, opet ćeš me baciti dole

93. -Mama, mama, ne želim ići u Kinu! -Ajde ućuti i ulazi u taj paket humanitarne pomoći

94. -Mama, mama, zašto slavimo Božić u aprilu? -Ajde ućuti, Znaš da imaš rak

95. -Mama, mama, što ću biti kad odrastem? -NištaZnaš da imaš AIDS!

96. -Mama, mama, mogu li dobiti bicikl za Božić? -NeVeć imaš svoja invalidska kolica!

97. -Mama, mama! Ne želim pljeskavice za ručak! - Ćuti ili ću ti samleti i drugu ruku

98. -Mama, mama! Zašto guramo auto blizu litice?! - Ćuti sine, probudićeš tatu

99. -Mama, mama! Ne želim prazniti kantu za smeće! - Ćuti i nastavi da jedes

100. -Mama, mama! Loše mi je od ovog učenja plivanja! - Ajde ućuti, ili ću opet povući vodu!

101. -Mama, mama! Valjak je od tate napravio palačinku! - Ćuti i donesi pekmeza!

102. Sede dva mala crnca u jednom plemenuJedan se prežderava, a drugi ga moli: "Daš mi malo?" "Ne dam!" "A daaaj!" "Ne dam." "A samo griz?" "Ne dam i gotovo." "Dobro dobro, videćeš ti kad meni mama umre..."

103. Što je gubavac na vjetru? Maslačak

104. Koja je razlika između bebe i papira? Papir ne vrišti dok ga pališ

105. Što je to malo plavo na dnu bazena? Beba sa probušenim gumom.

106. Što je to malo zeleno na dnu bazena? Isto beba, samo tri meseca kasnije

107. Što je zabavnije od zakucavanja bebe na zid? Skidanje iste

108. Sede dva kauboja u saloonu i ulaze dve dame, pa će jedan kauboj: "Eno moje verenice!" "A koja?" Izvadi prvi kauboj pištolj i opali i kaže: "Ona koja stoji

109. Ide klinac ulicom plačući na sav glas. Naiđe neka ženska i pita ga zašto plače"Tata mi je udavio mačiće." Žena zgranuta: "Ajde, nemoj plakati, kupiće nove." "Ali tata mi je obećao da ću ih ja zadaviti..."

110. "Dobar dan tetka! Jel' može Ivica sa nama da ide da igramo fudbal?" "Ali deco.., pa vi znate da on ima dečju paralizu?" "Znamo, znamo, tetka, al' fali nam jedna stativa."

111. Sto je to gubavac u bazenu ? - Sumeca tableta!

112. Komšija, sta ti radi beba na vrhu ormara? Ma pusti, ja sam je stavio - juče mi je pala sa kreveta pa nisam čuo!

113. Preskace curica konop u dvoristu Ausvica, naide Hitler i pita je: -Mala koliko ti imas godina? -Sedam, sutra cu osam! -To samo ti mislis!!!

114. Mali Zidov trazi tatu u konclogoru. Odvode ga do ostave i kazu: "Drugi sapun lijevo"

115. Došao Hitler u posetu Aušvicu i razgleda logor-Danas je tako fin vazduh i još mirišu karameleNa to će komadant logora: -Nije to moj fireru nego spaljujemo šećeraše

116. Uhapsili fašisti jevrejske majke i decuVreme je ručka i fašisti posluže decuNa to uđe Hitler: "Dobar dan""Dobar dan", pozdrave decaZatim Hitler upita: "Volite li vi svoje mame", a deca odgovaraju: "Da, puno"Na to ce Hitler: "Prijatno"

117. Dođe Hitler u konc logor i kaže: "Kako je ovde hladno, Hans! Daj baci još dva u peć!"

118. Dođe mali vampir u pekaru i traži dvadeset komada hlebaPekar mu da hleb i upita ga šta će sa tolikim hlebom? Vampir odgovori: - Devojka je dobila menstruaciju pa umačemo.

119. Sta je crno, malo i kovitla se pored zida?? Beba nasla steker

120. Sida, sida, e pa šta je, ako je sida nije lav sida, sida, pa neka je, ne boji se ko ima leukemiju..

121. Sta uradite ako naidjete na bebu na auto-putu? Uključite brisače.

122. Unuk kaze dedi deda zaklopi oci, a zasto, mama i tata su rekli da ce nama biti bolje kad ti sklopis oci!

123. Mama mama stiglo proljece, kako znas, visi+baba na tavanu!!!

124. Drži mladi otac dete iznad kipuce vode i cita: Ako dete ne želi piti mleko, skuvati ga.

125. Padaju dvije bebe s nebodera i jedna zakaci okom od exer!

126. Nesrecno dete place i u ocajanju pita majku: Mama, sta da radim kad imam rak na mozgu? Ne brini sine, vodim ja tebe u banju na kupku od blataZasto, mama, hoce li to da mi pomogne? Ne, nego ces da se naviknes na zemlju!

127. Ulece sin u sobu i vice: "Tata, tata, mama je umrla"A otac ce: "Pocni da places, odmah dolazim"!

128. Koja je razlika izmedju III i IV stepena radijacije? Kod III stepena kada provuceš ruku kroz kosu, ostane ti kosa u ruciA kod IV stepena - kada provuceš ruku kroz kosu ostane ti ruka u kosi.

129. Kakve boje su oci moje sestre? pita sin majkuPlave, sineE nije, nego crvene! - Rece decko pokazujuci oba oka u ruci.

130. Na Kordunu grob do groba, traži majka sina svoga, našla ga je, sreća prava, Coca-Cola osvežava!

131. Tucaju se gubavac i sidašica. Kad su završili radnju, sidašica rece: Izvini nisam ti rekla, ali znaš ja imam AIDS. Gubavac mrtav hladan rece: Ne sekiraj se, ostao je unutra!

132. Razgovaraju dva pijanca u kafani: Prijatelju,..hik..obecaj mi da..da ceš, kada umrem od ci..hik, ciroze, da mi zaliješ..grob raki..hik, rakijomNema prob..hik, problema; ali cu prvo..da je propustim kroz bubrege

133. Covek želi da iznajmi stanPrimetio je mrlje na zidu i rece: Kakve su ono mrlje na zidu? Pre vas ovde je bio hemicar koji se bavio opasnim eksperimentima..I to su hemikalije? NeTo je hemicar

134. Tuče tata sina: "Jesam li ti lepo rekao da moraš da budeš odličan!" A sin odgovara: "Pa ti tata ne znaš kako je teško čitati Brajevu azbuku kukom"

135. Dobio mesar deteNa slavlju pitaju ga kakve oci ima - on kaže plave, ima li kosu - kaže ima malo, na koga lici - na tatu, kol'ko je teško - ode on i vraca se sav krvav do pojasaTri ipo kila bez kostiju

136. U ratu granata vojniku otkinula nogu i on urlice od bolovaPrilazi mu drugi vojnik i dreknu na njega: Šta se dernjaš? Granata ti je otkinula samo noguOnom tamo je otkinula glavu pa cuti

137. Danas sam rucao buba-švabeBLJAK. Kakav li to ukus ima? Paaaaaaa..nešto kao gusenice ili slicno..

138. Poštovani roditelji obavještavamo vas da su vaša djeca u sigurnim rukamaDjecji krematorij "VESELI PLAMICAK".

139. Sta dobijas kad skuvas bebu - caj od majcine dusice.

140. Kuca nije, maca nije, ptica nije, mama koju ono zivotinju imam? Rak sine, rak

141. U Etiopiji glodje Ivica kost, trgne ga Stevica i kaze daj mi maloNedam rece IvicaNa to ce Stevica daj mi samo maloNedam opet ce IvicaA Stevica kaze: -Dobro, dobro umrece i moj tata

142. Sede dve devojcice u bljuvotini, zasto jedna place? Zato sto je druga pojela veci komad od nje.

143. Moli mazohista sadistu: -Muci me, udaraj me, vezi me, bicuj me, slomi me celog..A sadista mu hladno odgovori: -Necu.

144. Ide bakica ulicomi nailazi na upotrebljeni prezervativLagano se sagne, digne i kaze: -Ajme, ova danasnja omladina..uvek ostavi najbolje! SRRRK!

145. A guy calls into work and says: -Boss I cant come to work, I'm sick today. Boss asks: -How sick are you? The guy says: -I'm at home fucking my sister, how sick is that?

146. Nadju dva ludjaka pistolj. Kaze prvi to ti je lula, stavi pistolj u usta i opali i padne mrtavKaze drugi kakav jak duvan.

147. Idu baba i deda vodit ljubav, te baba rece dedi, stavi kondom-Ali nama to vise ne treba! Neka, neka, mogu dobiti salmonelu od starih jaja!

148. Mother held her little daughter minutes under water, not to make her any troubles, but to see a funny bubbles!

149. Baka od godina na groblju pita grobara, gdje je parcela broj 9? Grobar: -Sta si izasla babo ako se ne znas da se vratis!

150. Sto ima noge i ruku? Bulterijer na djecjem igralistu.

151. Sto je africki rulet: -Kad ti pusi crnkinja, a jedna je ljudozder.

152. Dolazi baba na groblje, i pita grobara: -Izviiini, sinko, gde je ovde parcela ? -Ma lezi, baba, de oces !!!

153. Kakva je rezlika izmedju pacova i penzionera? Pacovi brze stizu do kontejnera

154. Kakva je razlika izmedju WC-a i groblja? Nema razlike: kad moras da ides, moras..

155. -Izlecio sam sina od grizenja noktiju-Stvarno, ali kako? -Izbio sam mu sve zube...

156. Mama se penje uz stepenice i drzi dete za jednu nogu, a glava mu udara o stepeniceKomsinica dovikuje: - Spasce mu kapica, komsinice! Mama joj odgovara: - Ne brinite, zakucala sam je.

157. Perice, gdje si izgubio oko? -Komsinica me ubola iglom za pletenje-Slucajno? -Ma ne, kroz rupu na kljucanici

158. Mama, mama a sta je to vestica? Objasnice ti mama posle vecere, a sada budi dobra devojcica, stavi nogu na panj, i ako ne budes vristala kao prosli put, dace ti mama najsladje parce od tabana!

159. .Mama, mama, hocu da se igram sa klikerima! Ne mozes danas, babi treba stakleno oko!

160. Mama, mama ja ne volim ove spageteCuti jer cu ti inace iscupati vene i iz druge ruke!

161. Mama, mama, zašto ja ne mogu gledati TV kao i sestra? Cuti jer cu ti inace odrezati usi kao i njoj!

162. Dobar dan, dajte mi molim vas pola kilograma detetineMesar uzme komad mesa iz hladnjace i pocne seci sa sataromOdmeri pola kilograma i pocne uvijati u celofanTip ga usput pita: Je l' to sveze? Kako da ne, sad smo ga skinuli sa ljuljaske

163. Kad umire seceras? Kad mu je najsladje.

164. Kako se na spanskom kaze abortus? Adios embrios.

165. Dolazi Hitler u logor i shetajuci se onako ispred postrojenih zatvorenika pita jednog: -Sinko koliko imash godina? -Sutra cu imat shest, kaze mali veselo-E nechesh, boga mi nechesh

166. Koja je razlika izmedju kamiona punog beba i kamiona punog pijeska? Bebe se mogu istovarat vilama!!

167. Sto znaci kad ti zena ude u dnevnu sobu iz kuhinje? -Lanac je predugacak.

168. Kaze klinac od godine: -Mama kupi mi neku domacu zivotinjuA mama ce: -Ne treba ti sine, vec imas raka.

169. Kupe sestra i brat pakovanje zileta i pocnu da ih zvacuBrat crce od smeha a sestra mrtva hladna

170. Ulazi dete u kucu..Gde si deda..šta to srmdi, je li deda..deda..deda..deeeedaaaaa deeedaaaa bre..

171. Mama mi se preudala i novi tata me uci da plivam-Jel' ? Pa, kako se snalazis?-Odlicno! Vec sam naucio da se sam izvucem iz dzaka..

172. Policajac pise izvestaj. Glava na putu, bubreg na putu, noga na putu, stopalo na tro -troto (sutne stopalo na put) stopalo na putu.

173. Seta se Hitler koncentracionim logorom i padne mu pepeo na rameNa to ce on: 'Ma okani me se covece'.

174. Kako prepoznati bogatog Etiopljanina? Nosi zlatni ROLEX oko struka.

175. Najavljuje komentator vaterpolo utakmicu u Ausvicu: Evo izlaze Jevreji u belim kapicama, a..krokodili su bez kapica.

176. Sta je crveno, sluzavo i penje se po zenskoj nozi? Nostalgicni abortus.

177. Sta radi mali Jevrejin pored dimnjaka u konc-logoru? Ceka mamu da izade

178. Kako spavaju Vukovarska deca? Ko zaklana

179. Sincic: -Mama, mama...ja ne bi isao u Ameriku..mama: -Cuti i plivaj...:

180. Tata, tata, eno baka tetura dvoristem!!! -Bemti, daj jos jedan metak!:

181. Mama, mama, ali ja ne zelim videti baku. Cuti sine i nastavi da kopas.:

182. Mama, mama, ali ja ne volim baku! Ostavi je onda s druge strane tanjira.:

183. Mama, mama, ubicu sestru! Zasto sine kad imamo jos pola babe u frizideru...:

184. Mama, mama, zasto tata trci cik-cak? Cuti, cero, i dodaj mi snajper.:

185. Mama, mama, ja ne volim brata! Cuti sine i jedi!

186. Tata, tata, jesmo li mi ljudozderi? Nismo, sine, pojedi mamu dok se ne ohladi

187. Mama, mama, sta ima za veceru? -Cuti sine i vrati se u pecnicu

188. Gura malo dete ruku u posudu sa sumpornom kiselinom- Mama, mama, ova posuda nema dno!

189. Sto je to malo crveno u kolevci? Beba cucla Gillete

190. Sta je to malo zuto u kolevci? Beba se zagnojila

191. Sta je to malo crno i kuca na staklo? Beba zagorela u mikrotalasnoj

192. Nakon Cernobila mali rus svojoj mami: Mama, mama meni raste treca sisa! Na to ce mama: Boli me kurac.

193. Nesmeta mi sto sanjam na engleskom, ali me nerviraju nemacki titlovi

194. MALO CRVENO IDE KM/h? BEBA U MIKSERU!

195. Sta je gore od deteta u kontejneru? JEDNO DETE U DVA KONTEJNERA!!!

196. Ajde sine, idi igraj fudbal sa djecom!..Ali tata...ja sam invalid?! -Znam, znam sine...salio sam se sam se.

197. -Mama,mama daj mi kolaca. -Prvo operi ruke,sine! -Ali, mama,pa znas da nemam ruku. -E, nema ruku, nema kolacica!

198. POSLJEDICA CERNOBILA: Kaze kci mami: -Mama, mama , raste mi treca sisa! A mama na to kaze: -Boli me kurac!

199. Kakva je razlika izmedju mrtovg deteta i hleba: DETE SE NE MRVI KADA GA REZES..

200. Kad se dete stavlja u masinu za mlevenje mesa, zasto se prvo stavljaju noge? Da se vidi izraz lica!

201. Mama, sta ti je to izmedju nogu? -Nista sine, to je azdaja...-Al' je zinulaaa...!

202. Mama, sta ti je to izmedju nogu? -To me mama lupila sekirom..- Zar posred
pi*ke...?

203. Sta je to incest? - Zabava za celu porodicu.

Dosta od mene........ :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2010, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Šta razdvaja ljude od životinja?
Sredozemno more

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2010, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
DELLBOY je napisao:
Šta razdvaja ljude od životinja?
Sredozemno more

Uuuuuuuuuuuuuuuu žestoko!

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 13:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Okt 2009, 17:49
Dosao Deda Mraz kod retardirane djece u skolu, sjedne on na stolicu i pogleda ih i kaze im: ako cete da se zajebavate ja odo.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Rozenkolins je napisao:
Dosao Deda Mraz kod retardirane djece u skolu, sjedne on na stolicu i pogleda ih i kaze im: ako cete da se zajebavate ja odo.

Mujo i Haso se nisu vidjeli neko vrijeme!
Pita Mujo Hasu, pa gdje si ti, nema te nesto?
Haso: Ma bio malo u Srebrenici.
Mujo: Sta ima tamo?
Haso: Ma nista.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 23:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2009, 14:31
a sad za one koji vole bolesni i crni humor :

Jeste culi za novi haicanski boy band " New blocks on the kids " ??

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 00:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2008, 11:35
hehehehehehhehehehee :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Bayrich je napisao:
a sad za one koji vole bolesni i crni humor :

Jeste culi za novi haicanski boy band " New blocks on the kids " ??

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 13:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2009, 14:31
crnjak do crnjaka :D jedna engleska verzija : i dumped my haitian girlfriend yesterday . . . she was crushed . . .

:D

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 14:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2010, 03:17
Mozda je rodjena sa tim,
a mozda je to Černobiiil

dolaz lik bez ruku, i jaran ga pita šta ima, kaže levat: a evo, pune ruke posla...

======

ide lik bez ruku, sve se nema, bez ruku se hoda

Zasto se nevalja kaciti sa SASOM MATICEM?
Ne gleda gdje udara

Kako se smije Saša Matić na internetu ?

)

A Halid Beslic!
.)

Kako se Saša Matić proveo na letovanju?
Neviđeno!

Vrtic u plamenu, vatrogasci se bore sa pozarom...
Pritrcava unezvjerena majka i pita vatrogasca:
"Molim vas...jeste li izvukli moga Zarka!?!?"
Vatrogasac odgovara:
"Nema ovde Zarka gospodjo - ovde su sve Ugljese."

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
istinita prica sa nasih podneblja...

Priča ide ovako...:

Bio neki stari dedo negdje oko Olova
i kad su izašli mobilni telefoni kupio jedan
i nije ga izpušto iz ruku, ni kad je umro;
i bio rek'o: da ga obavezno ukopaju sa njim.

I hajd tako mu sin i uradi,
ali imao i 2 unuka hajvana koji su izvadili SIM Card prije nego su ga
pokopali.

I haj prošlo 10tak dana od toga i pošao sin na akšam u džamiju, i uzmu
ovi unuci onu karticu i nazovu ga.
Lik ulazi u džamiju, kad ono piše na mob: Babo calling.
Frajer se sjebo, ušo u cipelama u džamiju, i sav ishavješćen kod
hodže.

Nije mogo sebi doći 7 dana. Kad baš u to vrijeme umre i komšija Ismet.

Kad sad stiže sms od babe: Reci Ismetu da mi ponese punjač :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
cicak je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 19:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2008, 11:35
cicak je napisao:
istinita prica sa nasih podneblja...

Priča ide ovako...:

Bio neki stari dedo negdje oko Olova
i kad su izašli mobilni telefoni kupio jedan
i nije ga izpušto iz ruku, ni kad je umro;
i bio rek'o: da ga obavezno ukopaju sa njim.

I hajd tako mu sin i uradi,
ali imao i 2 unuka hajvana koji su izvadili SIM Card prije nego su ga
pokopali.

I haj prošlo 10tak dana od toga i pošao sin na akšam u džamiju, i uzmu
ovi unuci onu karticu i nazovu ga.
Lik ulazi u džamiju, kad ono piše na mob: Babo calling.
Frajer se sjebo, ušo u cipelama u džamiju, i sav ishavješćen kod
hodže.

svaka opstina ima takvu pricu :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Talija je napisao:
Ovo je zaista crni humor... :lol:

Da li moze da se zatrudni preko oralnog sexa?

(Tekst je stigao mailom. Pisalo je da je skinut sa nekog foruma, diskusija #Zdravlje. Kopiramo ga bez preinaka...)
Naslov topica je bio:
Da li moze da se zatrudni preko oralnog sexa.

Da li moze da se zatrudni ako mu dajem oralni seks?

marko - Jul 11, 2002 09:37 (*.ge.com)
Nego sta nego da moze! Posle samo ispljuje bebu.

Sonja - Jul 11, 2002 10:06 (*.rogers.com)
Ja mislim da moze ali nisam bas sigurna. U svakom slucaju bi trebalo da vodis racuna kad su plodni dani kod tebe i da ne nosis kondom. Bas me zanima sta ce ostali da kazu.

ONA - Jul 11, 2002 12:24 (*.cogeco.net)
MOZE!
SVE JEDNO JE DALI SPERMA ULAZI ODOZGO ILI ODOZDO JER U OBA PUTA MOZE DA OPLODI JAJNU CELIJU. POSLE SEXSA RECI DEVOJCI DA DOBRO OPERE USTA ONOM VODICOM ZA USTA (RECIMO,JA KORISTIM ORAL BE) JER ONA UBIJA SPREMATIZOIDE,,, OVI STO KAZU DA, NEMOZE LUPAJU JER SPERMA NESME DA STIGNE U ORGANIZAM(ZATO SE KORISTI CONDOM) A KAD STIGNE ONA MOZE DA PRODJE I KROZ USTA.
KOLIKO STE SAMO PRIMITVNI

ONA - Jul 11, 2002 13:07 (*.cogeco.net)
nIJE TACNO DA NEMOZE.MENI JE MOMAK TAKO REKO A NJEMU VERUJEM DA ZNA STA PRICA.UVEK ME POSLE KADA MU DAJEM ORALNOG SEXSA TERA DA OPEREM USTA JEL KAZE DA AKO IH NEOPEREM ODMAH DA, CU ONDAK OSTATI U, DRUGOM STANJU. SPERMA PUTUJE KROZ ZELUDAC I NEPRERADJUJE SE JER JE DRUKCIJEG SASTAVA,OTPORNA JE NA KISELINE.SAMO AKO Uzme tablete za kontracepciju ondak nemoze da ostane trudna jer tablete zastite.
ps. strasno je koliko ovde neki nista neznaju,a posle se pitaju zasto je toliko abortusa. E pa, drage moje, bar polovina njih je od oralnog seksa!

mamy - Jul 11, 2002 13:41 (*.a2000.nl)
ha ha ha.
ONA se sigurno sali.........
Boze je li ovo moguce?????

ONA - Jul 11, 2002 13:58 (*.cogeco.net)
NEZNAM STA VAM JE:(
PRICAM IS IZKUSTVA.MOJ MOMAK JE BIO PRE MENE SA DEVOJKOM SA KOJOM SU PRVA DVA MESEC-A IMALI SAMO ORALNI SEX A ONA JE OSTALA TRUDNA I MORALA NA ABORTUS.I ON JE ZAKLJUCIJO DA JE TO SIGURNO OD TOGA JER JOJ JE EJAKLUIRAO U USTA,ZNACI DA JE SPERMA PROSLA. SADA KADA IMAMO ORALNI SEX NIKADA NESVRSI AKO SU MI PLODNI DANI ILI SVRSI SA STRANE I EVO VEC GODINU DANA NISAM OSTALA U DRUGOM STANJU.
ZASTO VI MISLITE DA SAMO PRI SEXU MOZE DA SE ZATRUDNI??? A GDE ODE ONDA SPERMA IZ USTA?
u MOZAK??
MORAM DA IDEM,NEMOGU DA SE OBAJSNJAVAM VISE,JA ZNAM STA ZNAM A VI KAKO VAM VOLJA !!

Humor - Jul 11, 2002 14:42 (*.attbi.com)
Jebote nisam se ovako slatko smejao vec dugo vremena.
Nemogu da kucam od smejanja

Yes, i ja se nasmejah - Jul 11, 2002 15:01 (*.rogers.com)
a sto je najgore, sve sto ONA rece je totalna istina. Verovali ili ne, cak i kroz kozu moze da ti dospe do jajne celije (zavisi gde ti se u tom momentu nalazi jajna celija, posto se ona seta, pa nikada ne mozes biti sigurna gde je, tako se u stvari i racunaju plodni dani). Posebno one kojima je materica visoko, blizu stomaka, one su najvise ugrozene i kazu da tako gradjene devojke imaju predispoziciju za nezeljene trudnoce.
Mislim da usta ipak nisu najbezbednije mesto za tako nesto, mozda kosa ili nesto slicno jer kazu da je steta bacati proteine kad se mogu iskoristiti za pakovanje za kosu. Recept sigurno znate, ali samo da vas podsetima. Pomesajte je sa jednim jajetom i ostavite je na kosi oko pola sata, posle oprati samponom i isprati mlakom vodom.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Placem od smijeha :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
blackrose je napisao:
Talija je napisao:
Ovo je zaista crni humor... :lol:

Da li moze da se zatrudni preko oralnog sexa?

(Tekst je stigao mailom. Pisalo je da je skinut sa nekog foruma, diskusija #Zdravlje. Kopiramo ga bez preinaka...)
Naslov topica je bio:
Da li moze da se zatrudni preko oralnog sexa.

Da li moze da se zatrudni ako mu dajem oralni seks?

marko - Jul 11, 2002 09:37 (*.ge.com)
Nego sta nego da moze! Posle samo ispljuje bebu.

Sonja - Jul 11, 2002 10:06 (*.rogers.com)
Ja mislim da moze ali nisam bas sigurna. U svakom slucaju bi trebalo da vodis racuna kad su plodni dani kod tebe i da ne nosis kondom. Bas me zanima sta ce ostali da kazu.

ONA - Jul 11, 2002 12:24 (*.cogeco.net)
MOZE!
SVE JEDNO JE DALI SPERMA ULAZI ODOZGO ILI ODOZDO JER U OBA PUTA MOZE DA OPLODI JAJNU CELIJU. POSLE SEXSA RECI DEVOJCI DA DOBRO OPERE USTA ONOM VODICOM ZA USTA (RECIMO,JA KORISTIM ORAL BE) JER ONA UBIJA SPREMATIZOIDE,,, OVI STO KAZU DA, NEMOZE LUPAJU JER SPERMA NESME DA STIGNE U ORGANIZAM(ZATO SE KORISTI CONDOM) A KAD STIGNE ONA MOZE DA PRODJE I KROZ USTA.
KOLIKO STE SAMO PRIMITVNI

ONA - Jul 11, 2002 13:07 (*.cogeco.net)
nIJE TACNO DA NEMOZE.MENI JE MOMAK TAKO REKO A NJEMU VERUJEM DA ZNA STA PRICA.UVEK ME POSLE KADA MU DAJEM ORALNOG SEXSA TERA DA OPEREM USTA JEL KAZE DA AKO IH NEOPEREM ODMAH DA, CU ONDAK OSTATI U, DRUGOM STANJU. SPERMA PUTUJE KROZ ZELUDAC I NEPRERADJUJE SE JER JE DRUKCIJEG SASTAVA,OTPORNA JE NA KISELINE.SAMO AKO Uzme tablete za kontracepciju ondak nemoze da ostane trudna jer tablete zastite.
ps. strasno je koliko ovde neki nista neznaju,a posle se pitaju zasto je toliko abortusa. E pa, drage moje, bar polovina njih je od oralnog seksa!

mamy - Jul 11, 2002 13:41 (*.a2000.nl)
ha ha ha.
ONA se sigurno sali.........
Boze je li ovo moguce?????

ONA - Jul 11, 2002 13:58 (*.cogeco.net)
NEZNAM STA VAM JE:(
PRICAM IS IZKUSTVA.MOJ MOMAK JE BIO PRE MENE SA DEVOJKOM SA KOJOM SU PRVA DVA MESEC-A IMALI SAMO ORALNI SEX A ONA JE OSTALA TRUDNA I MORALA NA ABORTUS.I ON JE ZAKLJUCIJO DA JE TO SIGURNO OD TOGA JER JOJ JE EJAKLUIRAO U USTA,ZNACI DA JE SPERMA PROSLA. SADA KADA IMAMO ORALNI SEX NIKADA NESVRSI AKO SU MI PLODNI DANI ILI SVRSI SA STRANE I EVO VEC GODINU DANA NISAM OSTALA U DRUGOM STANJU.
ZASTO VI MISLITE DA SAMO PRI SEXU MOZE DA SE ZATRUDNI??? A GDE ODE ONDA SPERMA IZ USTA?
u MOZAK??
MORAM DA IDEM,NEMOGU DA SE OBAJSNJAVAM VISE,JA ZNAM STA ZNAM A VI KAKO VAM VOLJA !!

Humor - Jul 11, 2002 14:42 (*.attbi.com)
Jebote nisam se ovako slatko smejao vec dugo vremena.
Nemogu da kucam od smejanja

Yes, i ja se nasmejah - Jul 11, 2002 15:01 (*.rogers.com)
a sto je najgore, sve sto ONA rece je totalna istina. Verovali ili ne, cak i kroz kozu moze da ti dospe do jajne celije (zavisi gde ti se u tom momentu nalazi jajna celija, posto se ona seta, pa nikada ne mozes biti sigurna gde je, tako se u stvari i racunaju plodni dani). Posebno one kojima je materica visoko, blizu stomaka, one su najvise ugrozene i kazu da tako gradjene devojke imaju predispoziciju za nezeljene trudnoce.
Mislim da usta ipak nisu najbezbednije mesto za tako nesto, mozda kosa ili nesto slicno jer kazu da je steta bacati proteine kad se mogu iskoristiti za pakovanje za kosu. Recept sigurno znate, ali samo da vas podsetima. Pomesajte je sa jednim jajetom i ostavite je na kosi oko pola sata, posle oprati samponom i isprati mlakom vodom.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Placem od smijeha :lol: :lol: :lol:

Ma jesam li ja rekla?!?

I kroz pore, srce! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Shila je napisao:
Mozda je rodjena sa tim,
a mozda je to Černobiiil

dolaz lik bez ruku, i jaran ga pita šta ima, kaže levat: a evo, pune ruke posla...

======

ide lik bez ruku, sve se nema, bez ruku se hoda

Zasto se nevalja kaciti sa SASOM MATICEM?
Ne gleda gdje udara

Kako se smije Saša Matić na internetu ?

)

A Halid Beslic!
.)

Kako se Saša Matić proveo na letovanju?
Neviđeno!

Vrtic u plamenu, vatrogasci se bore sa pozarom...
Pritrcava unezvjerena majka i pita vatrogasca:
"Molim vas...jeste li izvukli moga Zarka!?!?"
Vatrogasac odgovara:
"Nema ovde Zarka gospodjo - ovde su sve Ugljese."

Oplakah!

Ide cova kroz Srebrenicu i sretne nekog malog.
Pita on njega kako se zove, mali kaze "Suljo".
Kaze cova, "a koje si godiste, Suljo?", mali odgovara "'95.", tek ce cova "aaa, Suljo, nemoguce, nemoguce!"

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 18:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Okt 2009, 17:49
Idu dve babe sa sahrane... Kaze prva: -Losa sahrana skroz! Lose sarme- vise pirinca nego mesa, meso nepeceno, pop lose pev'o, a slabo se i kukalo... a tek ce druga: -Nista bez sahrane sina jedinca!!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2010, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2003, 21:53
8)
Spoiler:
Prikačeni fajl:
twister.jpg
twister.jpg [ 223.45 KiB | Pogledano 1961 puta ]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2083 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 105  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]