banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 24 Jan 2010, 22:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Vuk_samotnjak je napisao:
Jedna od jacih ako ne i najjaca kablovska televezija nema prenos utakmice Inter - Milan majko mila sta smo mi bogu zgresili. Dabogda im prva grmljavina presudila daljni rad

Evo snimak na HRT-u 2, pa ako ne znaš rezultat... uživaj!

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Kad se može očekivati neki FULL HD kanal na elti ?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 00:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Jedna od jacih ako ne i najjaca kablovska televezija nema prenos utakmice Inter - Milan majko mila sta smo mi bogu zgresili. Dabogda im prva grmljavina presudila daljni rad

Ovo bi bio tipicni odgovor radnika elte :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 00:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
muT@_6€kpuJ@ je napisao:

Ovo bi bio tipicni odgovor radnika elte :lol: :lol: :lol:

:lol:
Nema šta, provaliJo si me. :D Ja sOm Eltin Ćovjek 8) :cat:
'oćeš i rezultat? Ja znam :wink:

Nego, tema doživjela 2200-ti post (i preko 75 000 čitanja) - jedna od najdužih i najaktivnijih na forumu.
:occasion5:
Čestitke svim korisnicima i forumašima.

A još uvijek čekamo odgovore na pitanja postavljena prije par mjeseci. A obećali iz Elte da će odgovoriti. A i pitanja lagana...
A možda nas iznenade i puste kanale koje korisnici priželjkuju (po jedan filmski, muzički i sportski ako se ne varam) :D A i najaviše neke novitete...

BlackHand je napisao:
Kad se može očekivati neki FULL HD kanal na elti ?

PromašiJo si temu.
Evo link za temu o digitalnoj Eltu: viewtopic.php?f=29&t=39293&start=0

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 00:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
A možda nas iznenade i puste kanale koje korisnici priželjkuju (po jedan filmski, muzički i sportski ako se ne varam) :D A i najaviše neke novitete...

Pa i ovo sto trenutno imaju lagano propada ali nada zadnja umire ja se nadam da ce ih strefiti grom

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 07:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
bukovski je napisao:
Moze li iko postaviti spisak kanala na SBB u Novom Sadu posto sam tu svjetsku metropolu posjetio zadnji put 1999.godine.Vjerovatno oni nemaju te smecarske folk kanale, vecina su njihovi ali ih samo izvoze izgleda... :D :D

Nisi puno propustio sto nisi bio u NS zadnjih 10 godina. Samo desetak EXIT-a…Mala sala…Sto se tice SBB u NS njegova ponuda je gotovo identicna kao u Bgd, uz razlicite lokalce, uostalom dovoljno ces saznati kada odes na sajt SBB-a…Sto se tv kanala iz NS, koji mi to imamo u ponudi Elta kabela, da ih prozivas? RTV Vojvodine, Panoniju, Deltu, NS Plus ??? Ja se nesto ne sjecam da sam gledao u Elti jedan od ovih.

I da, sta se desava sa B92? Da li je ko primijetio kako je misteriozno nestalo nekoliko ttx-ova zadnjih dana. Nema ga vise ni na Sport klubu?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 08:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Svasta njima fali... ali sta vrijedi raspravljati, kad se nista ne mijenja. B92 malo ima, malo nema, pa je nestalo Nove, pa nije bilo boje, pa je nestao SOS itd.
Fino cekam alternativu i nakon togao cao Elta...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 21:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Veceras nema puno kanala. :angry4: Vecina onih iz Srbije(rts1,rts2,b92,ali i fox life,crime...).Negde je slika zaledjena,negde nema nista,a negde stoji meni total tv.
Ko zna kad ce to popraviti...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 22:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Tako smo propustili pobjedu Partizana u Atini, a i dugonajavljivani meč Manchester United-Manchester City.
Večeras je potrošeno puno živaca.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 22:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
Veceras nema puno kanala. :angry4: Vecina onih iz Srbije(rts1,rts2,b92,ali i fox life,crime...).Negde je slika zaledjena,negde nema nista,a negde stoji meni total tv.

Nece oni to ni popravljati to ce se samo vratiti kad se snijeg otopi

mr.no je napisao:
Tako smo propustili pobjedu Partizana u Atini, a i dugonajavljivani meč Manchester United-Manchester City.
Večeras je potrošeno puno živaca.

Imas utakmicu na DSFu

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 22:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Hvala, nisam ni provjeravao, jer DSF nikad ne gledam.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 23:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Avg 2008, 08:06
anoniman je napisao:

Kvar je na globalnom nivou. Tačnije ni u jednom gradu koji koristi određeni satelit nema programa (možda ga je čvrknuo meteorčić neki ;p). Nažalost većina kanala je sa tog satelita. Znam zasigurno da je situacija ista i u Prijedoru i u istočnom dijelu RS. Mislim da Elta nije u mogućnosti da sanira takve kvarove :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 23:41 
Veteran
Veteran

Love is in the air je napisao:
anoniman je napisao:

Kvar je na globalnom nivou. Tačnije ni u jednom gradu koji koristi određeni satelit nema programa (možda ga je čvrknuo meteorčić neki ;p). Nažalost većina kanala je sa tog satelita. Znam zasigurno da je situacija ista i u Prijedoru i u istočnom dijelu RS. Mislim da Elta nije u mogućnosti da sanira takve kvarove :)

Ali oni svaki dan imaju problema!Uvek nedostaje neki kanal u BL.Nekad i vise kanala nema.Pre je stalno nestajao fox life,sada b92 nestane svako vece.Nestaje teletekst redovno na nekim kanalim itd. :angry4: A izvinjenja i objasnjenja nigde.Uzas!
Ali zato racuni redovno dolaze u punom iznosu...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 02:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
anoniman je napisao:
anoniman je napisao:

Ali oni svaki dan imaju problema!Uvek nedostaje neki kanal u BL.Nekad i vise kanala nema.Pre je stalno nestajao fox life,sada b92 nestane svako vece.Nestaje teletekst redovno na nekim kanalim itd. :angry4: A izvinjenja i objasnjenja nigde.Uzas!
Ali zato racuni redovno dolaze u punom iznosu...

Ništa strašno 8)
Ali dobro od 50 kanala fale ti recimo 2, još uvjek imaš 48 kanala. Nekada imali smo 5 kanala i to je sve, danas nije više ni 50 dovoljno :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 02:16 
Veteran
Veteran

akermon je napisao:
Ništa strašno 8)
Ali dobro od 50 kanala fale ti recimo 2, još uvjek imaš 48 kanala. Nekada imali smo 5 kanala i to je sve, danas nije više ni 50 dovoljno :lol:

A izvinjenje korisnicima zato sto neki od zanimljivih kanala stalno izlecu?A objasnjenje radnika FOLKelte koji su obecali da ce neke stvari razjasniti.
eltini radnici se samo javljaju kada treba sami sebe da hvale ili da se prepucajvaju sa korisnicima...kada trebaju se izviniti korisnicima ili dati logicno objasnjenje nema ih nigde...

Tih 5 kanala nekada je imalo savrsenu sliku i ton.
Od tih eltinih bajnih 50 kanala koliko ih ima sliku koja zadovoljava i najmanje standarde?Koliko kanala nestaje svaki dan?Na koliko nema teleteksta?Koliko kanala ima los ton?

A je li FOLKelta obecala 150 kanala u digitali i jos dvadeset u analognoj kablovskoj...koliko ih ima sada?Sta je sa drugim obecanjima?Paketi digitalne?Novi kanali?

A da nam elta umanji racune?Kada vec ne mogu da poprave sliku na kanalima iz ponude...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 09:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
ma sramota da vise od 12sati nisu u stanju da vrate u program preko 20kanala koji su izbacili sinoc.A sto se tice izvinjenja korisnicima,pa oni nisu u stanju da osveze info kanal mesecima a o sajtu i toj sramoti ...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 11:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
palpantine je napisao:
ma sramota da vise od 12sati nisu u stanju da vrate u program preko 20kanala koji su izbacili sinoc.A sto se tice izvinjenja korisnicima,pa oni nisu u stanju da osveze info kanal mesecima a o sajtu i toj sramoti ...

anoniman je napisao:

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 14:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Jul 2009, 16:25
Kvar na satelitu eutelsat w2,sve sto ide sa tog sat. ne radi.
Nema ni totala i on radi na istom
A ja kao uzeo total samo zbog sporta kada elta gasi odredjene kanale......
MOGLA JE ELTA TO NAPISATI NA INFO KANALU,IMA KORISNIKA KOJI TO NE ZNAJU
POZ....

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Stvarno, svaka cast Elti, prije neki dan od ovih 50 kanala ni jedan nije prenosio Inter - Milan. I sinoc taman kad je trebala poceti utakmica nestane Sportklub na kojem su prenosili Manchester United - Manchester City. Ebote, ova Elta je gora iz dana u dan(televizija, posto internet radi odlicno, tu se nema sta prigovoriti) A necu ni da komentarisem da i dalje nema normalnog muzickog(eb ga, nije svakom Vikom,DM Sat, itd. normalna muzika) i filmskog kanala..

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 14:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Na Vikomu jedna te ista zena vodi neki kviz 24 h :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]