banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jan 2010, 16:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
contador je napisao:
Vuk Samotnjak - vuk sa poremećajem u ishrani: umjesto da jede ovce on jede govna. :lol:

Neki odgovor da ti sad napisem na ovo bi me spustilo na tvoj nivo a to bi me stvarno bilo sramota :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 16:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vuk_samotnjak je napisao:
contador je napisao:
Vuk Samotnjak - vuk sa poremećajem u ishrani: umjesto da jede ovce on jede govna. :lol:

Neki odgovor da ti sad napisem na ovo bi me spustilo na tvoj nivo a to bi me stvarno bilo sramota :wink:

Jebote, kakav covjek :D pa presisao je cak i moja ocekivanje :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 17:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
ovu glupost sam pročitao vezano za vuka draškovića...jednostavno nisam mogao da odolim :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

contador je napisao:
ovu glupost sam pročitao vezano za vuka draškovića...jednostavno nisam mogao da odolim :D

Znam duso, samo ti je to malo.... seljacki...i tako....

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
http://www.sportal.rs/news.php?id=19431

E ovakve stvari mene ljute i zbog toga prigovaram sadašnjoj upravi. Sad kukaju nad prosutim milijekom, traže krivca za odlazak mladih igrača i vode neki svoj rat sa vjetrenjačama, a ovakvi talenti i dalje promiču li promiču. Vjerovatno je neko u klubu procijenio da nije dovoljno kvalitetan ili perspektivan, jer ne daj Bože da slučajno uzme mjestu najperspektivnijim štoperu Evrope Vujadinu Saviću ili talentu u 24-oj godini, Vilotiću. Ako je dobar da ode makar na probu kod Vengera, za uslove u srpskom fudbalu je i više nego kvalitetan, a ja ne vidim da se neko pretrgao da pokuša da ga dovede. A ovakvih talenata je puna Srbija, samo je potrebna neko kome područje skautinga nije ograničeno samo na područje Crne Gore i srpske druge lige.
Drugim riječima, najlakše je svoju nesposobnost, pravdati i prikrivati potezima drugih.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
http://www.sportal.rs/news.php?id=19431

E ovakve stvari mene ljute i zbog toga prigovaram sadašnjoj upravi. Sad kukaju nad prosutim milijekom, traže krivca za odlazak mladih igrača i vode neki svoj rat sa vjetrenjačama, a ovakvi talenti i dalje promiču li promiču. Vjerovatno je neko u klubu procijenio da nije dovoljno kvalitetan ili perspektivan, jer ne daj Bože da slučajno uzme mjestu najperspektivnijim štoperu Evrope Vujadinu Saviću ili talentu u 24-oj godini, Vilotiću. Ako je dobar da ode makar na probu kod Vengera, za uslove u srpskom fudbalu je i više nego kvalitetan, a ja ne vidim da se neko pretrgao da pokuša da ga dovede. A ovakvih talenata je puna Srbija, samo je potrebna neko kome područje skautinga nije ograničeno samo na područje Crne Gore i srpske druge lige.
Drugim riječima, najlakše je svoju nesposobnost, pravdati i prikrivati potezima drugih.

Jes ti ozbiljan???? Kakva sramota, adzic dovodi igrace od 24 godine koji mogu da pomognu a ne dovodi djecu i ne daje za njih 100.000 evra, kakva sramota, kradja, bezobrazluk!!! 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: ....
Nitro, ti si stvarno zanimljiv lik.. :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Скева, Нитро је то окачио да би подсјетио "заборавне" ликове, на Лукићеве и Аџићеве приче: "наша талентована дјеца не добијају мјесто у тиму, док стари и истрошени играчи и странци играју...". И онда дође на чело клуба, па му просјек 11 стартера, 25 год. Разлика је у томе што су неки пратили ситацију од ријечи до ријечи, па када сад неко од нас укаже на контрадикторност, сви се фатају табеле, "нисмо се распали" - тезе, "смањивања дуга" и сл...
Од кад сам на овом форуму, критикујем и похваљујем све што заслужује одговарајуће, не знам зашто си се ти накачио на причу да је то само сад и само против ове управе?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 07:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Jes ti ozbiljan???? Kakva sramota, adzic dovodi igrace od 24 godine koji mogu da pomognu a ne dovodi djecu i ne daje za njih 100.000 evra, kakva sramota, kradja, bezobrazluk!!!

Apsolutno sam ozbiljan, a koliko sam zanimljiv, uopšte me ne zanima. Ono što me zanima, jeste razmišljaš li ti onome što komentarišeš. Poenta nije na ovom mlao, jer takvih igrača im na stotine po Srbiji već je poenta na tome da te mlade igrače niko ne prati i ne pokušava da ih dovede. U omladinskim kategorijama, obeštećenja su mizerna, a igrači igraju za neku stipendiju, što će reći minimalno ulaganje, a potencijalno veliki dobitak, što u igračkom, što u finansijskom pogledu. A Laporta i kompanija, proganjaju krivce za odlaza Uroša Ćosića, umjesto da svu snagu usmjere na traženje nekog novog Ćosića ili Vidića. Ali koga briga za to kad je Zvezda jesenji šampiona, a Adžić je u svom šestomjesečnom mandatu, doveo preko 15 igrača. Pa da su bar trećina od toga, talentovani klinci, moglo bi da se pronađe nešto kvaliteta i perspektivnih igrača. Ili da i dalje mislimo da prioritet treba da bude osvajanje titule, poslije istorijskog uspjeha i jseenje titule, te buduća prodaja Lekića za minimum 10 miliona evra, pošto je sad odbijeno 8,5 miliona...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
Jes ti ozbiljan???? Kakva sramota, adzic dovodi igrace od 24 godine koji mogu da pomognu a ne dovodi djecu i ne daje za njih 100.000 evra, kakva sramota, kradja, bezobrazluk!!!

Apsolutno sam ozbiljan, a koliko sam zanimljiv, uopšte me ne zanima. Ono što me zanima, jeste razmišljaš li ti onome što komentarišeš. Poenta nije na ovom mlao, jer takvih igrača im na stotine po Srbiji već je poenta na tome da te mlade igrače niko ne prati i ne pokušava da ih dovede. U omladinskim kategorijama, obeštećenja su mizerna, a igrači igraju za neku stipendiju, što će reći minimalno ulaganje, a potencijalno veliki dobitak, što u igračkom, što u finansijskom pogledu. A Laporta i kompanija, proganjaju krivce za odlaza Uroša Ćosića, umjesto da svu snagu usmjere na traženje nekog novog Ćosića ili Vidića. Ali koga briga za to kad je Zvezda jesenji šampiona, a Adžić je u svom šestomjesečnom mandatu, doveo preko 15 igrača. Pa da su bar trećina od toga, talentovani klinci, moglo bi da se pronađe nešto kvaliteta i perspektivnih igrača. Ili da i dalje mislimo da prioritet treba da bude osvajanje titule, poslije istorijskog uspjeha i jseenje titule, te buduća prodaja Lekića za minimum 10 miliona evra, pošto je sad odbijeno 8,5 miliona...

Dobro netro, shvatio sam...trebali smo biti sedmi na tabeli a da nam djeca igraju...Razultati nisu vazni i tako to... OK

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Доказ о повезаности Делија и мафије:

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 13:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jan 2010, 12:39
Пижон објавио списак играча који путују на припреме у Анталију.
http://www.crvenazvezdafk.com/spisak-za ... ontent.htm

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Прескочио сам бесмислену расправу од стране анти Лукић екипе и оне која га подржава, све у свему нека човјеку суде резултати, поштено?

Како ствари стоје Звезда неће продати ни једног играча ове полусезоне, када је конкретно у питању Нинков то је добро по екипу али у исто вријеме није када су финансије у питању. Што се тиче Богдановића и он је одиграо мимо свих очекивање па је реално очекивати да максимум пружи преко љета. Опет проблем новац, од њега смо могли извући милионче или можда нешто мање, кад све саберемо и одузмемо без њега би могли али некако вјерујем да он може доста више. На крају свеопшти закључак је да поред глупавих прича о Лекићу и милионима није било конкретног интересовања, а омјер тражено - нуђено очигледно није био у сразмјери тако да нас очекује јако тешко прољеће са финансијске стране.

Прст у оку, бар мени јесте одлазак Обрића како чујем за Џ односно раскинут је уговор на штету Звезде. Не могу да вјерујем да је играч од 300 000 евра тако олако пуштен?! Пресудите сами, да ли заиста вјерујете да је неко истресао толики новац да би се након само 6 мјесеци Обрићу уручио отказ?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 23:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jan 2010, 12:39
Gocias je napisao:
Прст у оку, бар мени јесте одлазак Обрића како чујем за Џ односно раскинут је уговор на штету Звезде. Не могу да вјерујем да је играч од 300 000 евра тако олако пуштен?! Пресудите сами, да ли заиста вјерујете да је неко истресао толики новац да би се након само 6 мјесеци Обрићу уручио отказ?

Нисам ништа чуо о томе за Обрића. А ни на сајту ФК-а ништа о томе нема. Откуд та информација?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:

Е јебига, Gocias!

Какве су ово анти Лукић приче?

Нека човјеку суде резултати, поштено?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 01:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Хаџиалагић...
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

www.redstarbelgrade.com

Citiraj:
Полако се рашчившћава ситуација када је играчки кадар Црвене звезде у питању иако и даље има одређених недоумица.

Како ствари сада стоје Павле Нинков ће и даље ће бити на располагању Петровићу. Тако ће и остати уколико до 10. фебруара не промени средину. То је бар најавио Иван Аџић.

Бобан Бајковић за кога је готово било извесно да ће каријеру наставити на позајмици у Борцу из Чачка, својим радом је себи обезбедио карту за други део припрема. Поред сигурног Стаменковића, то су два голмана, а недостаје још један. У конкуренцији су Павловић, Ранђеловић и Радивојевић. Пре почетка припрема било је извесно да ће Павловић бити сигуран путник, али он је пропустио много тренинга ѕбог здравствених проблема. Ипак, вероватно је и даље у предности над другом двојицом.

Бранимир Субашић није постигао договор са турским клубом и враћа се у Србију. Нападач Црвене звезде је оставио добар утисак током припрема, али и даље се не зна да ли ће то бити довољно да пође на други део припрема или ће остати у Београду тражећи нови ангажман.

За Николу Васиљевића се одмах знало да ће морати на пролеће да потражи нови клуб, а актуелан је позив за пробу једног руског клуба. Очекује се да Васиљевић пут Русије пође следеће седмице.

Обрић је требало прво да иде у САД, па у Мађарску, а завршиће у Младом Раднику. Уговор је јуче раскинуо на штету Црвене звезде па је слободан у избору средине.
Експедиција Црвене звезде 1. фебруара путује у Турску па се објављивање списка играча који путују на други део припрема очекује данас, евентуално сутра.

Резултати него шта!

Нисмо се разумјели, кажем сумњива ми је та цифра која је "издвојена" за Обрића. Ту изражавам сумњу прије свега.
Остали извори говоре да је отишао у истоимену екипу али само ко позајмљен играч.

Тотално ми је нелогично да најскупље плаћено појачање не одигра ни двије утакмице а након 6 мјесеци буде шутнут а 300 000 еврића бачено у воду, поготово у овако тешкој ситуацији?

Мало нелогично, а?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Нисмо се разумјели, кажем сумњива ми је та цифра која је "издвојена" за Обрића. Ту изражавам сумњу прије свега.
Остали извори говоре да је отишао у истоимену екипу али само ко позајмљен играч.

Ма јок, све је ту чисто.
То си ти побркао нешто, тако су радили ови прије Лукића и Аџића.

Gocias je napisao:
Тотално ми је нелогично да најскупље плаћено појачање не одигра ни двије утакмице а након 6 мјесеци буде шутнут а 300 000 еврића бачено у воду, поготово у овако тешкој ситуацији?

Мало нелогично, а?

Дај не лупај,Gocias!
Ко је бацио у воду 300 000 евра? Па Лукић је смањио дуг Звезде. Ниси читао на сајту изјаву о томе? Он је домаћин. Он не слави славу због Звезде. Он је Звезду вратио српском народу.

Нема, довођење Обрића се показало сјајним потезом.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Е јбг, ја једно ти друго, можемо тако у недоглед...

Лично не вјерујем у ту цифру, или податак о преласку у Звезду није тачан или је он отишао на позајмицу.

Да, да, Лукићу лоповчино, треба да живиш у САД срам те било, треба да даш милион динанра па да послије можеш тужити Звезду да ти исплати тај новац. Купи хрпу играча новцем кога немаш, доведи доказане тренерске величине из Македоније, врати нам Паркера, Шишића, минус на табели, Севојно, Хајдук... :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Aj sve ovo što si naveo, ali šta fali Parkeru i Šišiću? Za Blažića i Bogdanovića izmislili fudbal.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ма дај... Блажић је за Паркера Обрић!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]