banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 14:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 08 Jan 2010, 15:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
anoniman je napisao:
Da nije Bel?
to je novi stari kanal...samo im je znak cudan...deluje da je napisano 51...ima forumasa koji misle da taj znak znaci nesto drugo...

Meni nije licilo ni na sta:) Al, sad kad bolje pogledam, vuce malo na 51. Odlicno sto se bel vratio, sad necu morati skidati dobre filmove sa interneta, nego samo malo sacekati da ih BEL prikaze.
Zna li neko hocemo li ikada dobiti neki program koji prikazuje dobre filmove?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 15:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
malteras je napisao:

radnici FOLKelte su obecali da ce odgovoriti na ovom forumu na sva pitanja korisnika.Ljudi stalno pitaju kada ce biti uveden jedan filmski kanal a oni sto bi trebali da odgovore jos uvek nisu odgovorili...a postavijena su im pitanja pre par meseci...verovatno necemo jos dugo imati neki normalan filmski kanal...mozda kada telekom uvede iptv i budu imali konkurenciju pa tada FOLKelta uvede nove kanale...

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 17:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
anoniman je napisao:
malteras je napisao:

radnici FOLKelte su obecali da ce odgovoriti na ovom forumu na sva pitanja korisnika.Ljudi stalno pitaju kada ce biti uveden jedan filmski kanal a oni sto bi trebali da odgovore jos uvek nisu odgovorili...a postavijena su im pitanja pre par meseci...verovatno necemo jos dugo imati neki normalan filmski kanal...mozda kada telekom uvede iptv i budu imali konkurenciju pa tada FOLKelta uvede nove kanale...

оквирно, кад се то може очекивати?

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 00:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
anoniman je napisao:
malteras je napisao:

Jesu se iz Elte malo zeznuli kada su najavili nešto što nisu uradili (pakete dig. kablovske). I još su obećali dati odgovore na pitanja forumaša, pa ni to nisu ispunili. :wink: I onda se ljute na prozivanja.

Ono što je najsmješnije je to da bi ljudi htjeli imati još jedan filmski kanal (npr. TV1000 kojeg Elta ima u drugim gradovima), Eurosport2 sa Bundes ligom i još jedan muzički kanal (al' ne folk :wink: )...vjerujem ništa preteško za Eltu. :D Vjerovatno bi to mogli lako ubaciti u shemu :)

Ko zna, možda će te najavljene novitete predstaviti poslije pravoslavne Nove godine :wink: A i kineska nije daleko :D ...ali 2011. je podaleko :lol:
Eto, možda će ova Nova godina biti uspješnija, bar što se tiče komunikacije sa korisnicima. :wink: a na pomolu je i dolazak ozbiljne konkurencije Elti :D Dakle, možda će korisnici doći "na svoje" :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Nevjerovatan potez Elte, ako je ovo tačno:

Citiraj:
U 01.30h 14.januara ELTA KABEL je isključio RTS2 sve do pola 5. U tom periodu emitovan je snimak suđenja Vojislavu Šešelju. Šešlj je teško kompromitovao zaštićenog svjedoka tužilaštva koji je uz pomoć Biljane Plavšić doveo Arkana u Zvornik i isplatio po obavljenom poslu. Šešelj je u unakrsnom ispitivanju osim veza između Arkana i Plavšićke, istakao i učešće u zločinima u Zvorniku Ljubiše Savića - Mauzera, "prvog čovjeka Zorana Đinđića u RS".

Šešelj je prvi put pred ovim sudom iznio podatak da je OEBS finansirao Arkanovu stranku.
Tužilaštvo je izgubilo bitku sa sudijama u smislu zahtjeva za suđenjem zatvorenim za javnost.

?

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 21:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Ne znam za Eltu...na netkomu je išlo normalno i bilo je ekstra zanimljivo....

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 19:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
Nevjerovatan potez Elte, ako je ovo tačno:
Citiraj:
U 01.30h 14.januara ELTA KABEL je isključio RTS2 sve do pola 5...

14. januara?
Jedan čas iza ponoći...
Pa ko je tad gledao TV?
Slavilo se...Pravoslavna Nova god. :D

Nego...
http://www.elta-kabel.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=34
Eto, nova ponuda za Eltin kablovski internet.
A šta je sa kablovskom TV?
Oćel' bit' išta od tih najavljenih noviteta?

Edit: Evo, vdim, baš se potrudili oko interneta! Novi paketi, veći download... još da malo porade oko kablovske...

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2010, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
hoce li biti sta od ovih novih internet paketa??

da li se neko raspitivao kod njih.
moj buraz je zvao u subotu da vidi ima li sta od tih paketa, a onaj lik iz elte rece da ne zna nista o tome jer oni u Doboju sve sredjuju. kazu da nisu gledali svoj sajt i da ne znaju nista o tome. ima svacega.

ako je to istina ne bi bilo lose prebaciti se na onaj paket od 1.5 Mbit-a. dobra brzina za malo para. 8)

jos nesto. da li vi neki (kao korisnici Elte) mozete pogledati svoj nalog na njihovom sajtu da vidite dugovanja i koliko ste skinuli GB i koliko uploadovali???
meni stalno pise "address not found", (kad hocu da pogledam svoj nalog, a sve ostalo mogu gledati).

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2010, 22:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
supermanijak je napisao:
hoce li biti sta od ovih novih internet paketa??

da li se neko raspitivao kod njih.
moj buraz je zvao u subotu da vidi ima li sta od tih paketa, a onaj lik iz elte rece da ne zna nista o tome jer oni u Doboju sve sredjuju. kazu da nisu gledali svoj sajt i da ne znaju nista o tome. ima svacega.

ako je to istina ne bi bilo lose prebaciti se na onaj paket od 1.5 Mbit-a. dobra brzina za malo para. 8)

jos nesto. da li vi neki (kao korisnici Elte) mozete pogledati svoj nalog na njihovom sajtu da vidite dugovanja i koliko ste skinuli GB i koliko uploadovali???
meni stalno pise "address not found", (kad hocu da pogledam svoj nalog, a sve ostalo mogu gledati).

Postoji več tema o elta kabel internetu. viewtopic.php?f=13&t=26527&start=1060

Ponudu je elta stavila na sajt, koji je njen.Ponuda je zvanićna.
Nazovi opet u elta kabel za više info, sigurno sada imaju sve informacije.

Najbolje da pošalješ mail na elta kabel sa screen shot ovog tvog problema :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2010, 22:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Preko 60 % postova u temama koje u nazivu imaju Eltu... ostali postovi uglavnom vezani za Eltu... zanimljivo...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 17:28 
Veteran
Veteran

<Enter_name> je napisao:
Preko 60 % postova u temama koje u nazivu imaju Eltu... ostali postovi uglavnom vezani za Eltu... zanimljivo...

Nisi jedini koji je to primetio :wink:
Jode je napisao:
points je napisao:
Ljudi, ja sam potpuno uvjeren da su ovi likovi sa malo postova zapravo eltini ljudi koji im popravljaju prosjek kritika. Stil pisanja im je isti kao elta-info-u.

Хахахаха, и ја нешто контам ... :lol:

:lol:
Vratio nam se info-elta :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
anoniman je napisao:
<Enter_name> je napisao:

Nisi jedini koji je to primetio :wink:
Jode je napisao:
points je napisao:
Ljudi, ja sam potpuno uvjeren da su ovi likovi sa malo postova zapravo eltini ljudi koji im popravljaju prosjek kritika. Stil pisanja im je isti kao elta-info-u.

Хахахаха, и ја нешто контам ... :lol:

:lol:
Vratio nam se info-elta :lol:

K tome je i veoma kreativan prilikom izmišljanja imena. 'akermon' :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 19:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
umesto da vrate taj b92 i popravljaju digitalu oni se sprdaju sa nama na forumu

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 15:33 
Veteran
Veteran

palpantine je napisao:

Tacno!

A vidim da su nestali sa foruma odkako su provaljeni.A do pre par dana i po nekoliko postova dnevno u par tema o jednoj firmi i sve same reci hvale za jednu firmu.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 21:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jedna od jacih ako ne i najjaca kablovska televezija nema prenos utakmice Inter - Milan majko mila sta smo mi bogu zgresili. Dabogda im prva grmljavina presudila daljni rad

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 22:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
palpantine je napisao:

Tacno!

A vidim da su nestali sa foruma odkako su provaljeni.A do pre par dana i po nekoliko postova dnevno u par tema o jednoj firmi i sve same reci hvale za jednu firmu.

Eto, sad ste ih otjerali pa nećemo dobiti odgovore na ona pitanja koja su postavljena prije par mjeseci :lol: A radnici Elte obećali još prije par mjeseci da će odgovoriti, a pitanja prelaka. :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 22:22 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jan 2010, 22:11
Ljudi, ima li iko sa Mejdana ovdje? Naravno, i svi drugi su dobrodosli ako imaju rjesenje..nedavno sam prikljucio Eltin kablovski net (Elite Extra), ali konstantno mi veza puca..znaci, nikad nisam siguran ni da li cu uspjeti da skinem fajl od 10mb..doduse, nekad ne pukne 3 sata, ali zato ponekad zaredja i po triput u minuti..ima li iko slican problem? Rjesenje? Objasnjenje?
P.S. Zvao sam njihov servis, dolazili ljudi..kao nemaju pojma sta je problem, zamijenise mi modem, i odose..problem ostao u istom obliku..
Pozz i hvala

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 22:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nucleone je napisao:
Ljudi, ima li iko sa Mejdana ovdje? Naravno, i svi drugi su dobrodosli ako imaju rjesenje..nedavno sam prikljucio Eltin kablovski net (Elite Extra), ali konstantno mi veza puca..znaci, nikad nisam siguran ni da li cu uspjeti da skinem fajl od 10mb..doduse, nekad ne pukne 3 sata, ali zato ponekad zaredja i po triput u minuti..ima li iko slican problem? Rjesenje? Objasnjenje?
P.S. Zvao sam njihov servis, dolazili ljudi..kao nemaju pojma sta je problem, zamijenise mi modem, i odose..problem ostao u istom obliku..
Pozz i hvala

Imaš temu o Eltinom kablovskom net-u pa postavi tamo pitanje.
Evo linka: http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=13&t=26527

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 22:32 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jan 2010, 22:11
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
nucleone je napisao:
Pozz i hvala

Hvala ti, muT@_6€kpuJ@..

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 22:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nucleone je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
nucleone je napisao:
Pozz i hvala

Hvala ti, muT@_6€kpuJ@..

Nema na čemu.

pozz

PS Na toj temi su Eltini radnici aktivniji, pa možeš dobiti odgovor (za par dana, a možda i brže).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]