banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 22 Jan 2010, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
mandrak je napisao:
Ove nase odkad su spoznale neke druge stvari u zivotu :lol: tenis im dodje kao rekreacija

Mozda ce tako i nama forum jednog dana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
NIKAD!

:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Na redu je Istomin

Slika

Naredna prepreka Novaku Đokoviću na putu ka tituli na ovogodišnjem Australijan openu biće Uzbekistanac Denis Istomin. Meč trećeg kola prvog gren slema u sezoni počeće oko 05.00 časova, uz Direktan prenos na Drugom programu RTS-a.

Đoković je postavljen za trećeg nosioca na turniru, a do sada nije igrao protiv Istomina. Ovaj meč je treći po rasporedu u Hajsens areni, tako da se početak meča očekuje oko 05.00 časova. Obezbeđen je direktan prenos na našem Drugom programu.
"Svi igraju tenis. Ne smeš nikoga da potceniš", rekao je treći nosilac na prvom grend slemu sezone.

"Očigledno je da moram bolje da igram, ali... dobro je što sam prošao ove uvodne runde takmičenja jer su u njima, posebno ovde u Melburnu, iznenađenja česta. Ti prvi mečevi su nezgodni, igraš sa teniserima koji nemaju šta da izgube. Oseća se taj mali pritisak", kazao je Đoković.

Prethodno učešće u Melburnu Đoković je završio u četvrtfinalu gde ga je zaustavio Endi Rodik. Ove sezone Đokovića mnogi i nisu svrstali među favorite za osvajanje titule, iako je i dalje treći na svetu.

Izvor: RTS

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 00:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Izmedju 09 i 10, bi trebalo da se igra Bahgdatis-Hewitt. Naravno, predvidjam 5 setova i 43 sata efektivne igre. Jedva cekam :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I ja sam cekao taj mec, i pocinje mec i ocigledno da Baghdatis nije ok, sranje :(

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 12:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nole lako do osmine finala

Slika

Još jedna prepreka Novaku Đokoviću na putu ka tituli na ovogodišnjem Australijan openu je savladana. Pobeđen je Uzbekistanac Denis Istomin sa 3:0 (6:1, 6:1, 6:2). Meč je trajao nešto više od 90 minuta.

Ekspresna pobeda koristiće Novaku pre svega što je njegov protivnih u osmini finala Kubot bio slobodan u ovom kolu. Novak je rutiski savladao, ovog puta nejakog protivnika i više nego zasluženo se plasirao u narednu rundu takmičenja.
Početak meča doneo je veliku borbu. Na servis našeg tenisera protivnik stiže do brejk šanse, međutim, Novak nedozvoljava iznenađenje i osvaja svoj servis. Na servis Istomina, naš teniser osvaja dve brejk šanse, drugu koristi - brejk. Na servis Đokovića, Istomin ponovo stiže do brejk lopte, nekoristi je, osvaja još jednu, ipak, naš teniser se uspešno brani i - 3:0. Bez izgubljenog poena Novak osvaja naredni gem na servis protivnika, a potom dobija i svoj servis gem. Istomin, konačno, osvaja svoj servis - 5:1. Đoković osvaja svoj servis za ubedljivih 6:1 u prvom setu.

U drugom setu Novak je nastavio sa fantastičnom igrom, diktirao je tempo, napadao, što je rezultiralo sa povećanim brojem neiznuđenih grešaka, ali i dominacijom na terenu. Preciznim i jakim udarcima slomio je otpor protivnika.

U prvom gemu na servis Istomina, Novak osvaja tri brejk šanse, drugu koristi za novi brejk, prvi u drugom setu, potom osvaja svoj servis. Na servis protivnika ponovo osvaja tri brejk lopte, ovog puta već prvu koristi 3:0. Novak osvaja i naredna dva gema. Na servis Novaka, Istomin koristi opuštanje kod našeg tenisera i uspeva da napravi brejk - 5:1. To je bilo sve što je protivnik uradio u drugom setu. Na servis Istomina, Novak prvo nekoristi dve brejk šanse, osvaja i treću koju koristi - 6:1 u drugom setu.

Treći set Novak je lagano rešio u svoju korist. Nizao je poene i na svoj i na protivnikov servis. Bez ikakvih problema osvajao je gem za gemon. Protivnik se, na neki način, predao videvši da nema rešenja za igru našeg asa. Jedino što je uspeo da uradi je da pri rezultatu 5:0 za Novaka osvoji svoj servis, potom i napravi brejk za 5:2, i odloži poraz za koji minut. U narednom gemu Novak pravi brej i završava meč - 6:2 u trećem setu.

U osmini finala Novak će igrati sa Poljakom Kubotom, 86 na ATP listi, kome je Rus Južni predao meč bez borbe.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
ako bi đoković stigao do polufinala, s kim bi igrao: sa nadalom ili federerom?

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Federerom

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 14:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Samo da hoce ona dvojica mrljana ispasti, Davidenko i Murray, pa da gledam ko coek :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
znači đoković lagano osvaj AO :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Kamo puste sreće :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 14:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako Djokovic dodje u 1/2 finala igrace sa Davydenkom, ima da ubije Federera u 1/4 finalu :) Covjek nije normalan, do sad je u svakom mecu podijelio jedan "bagel" (set dobijen 6:0) Sad cemo vs Verdasca vidjeti stvarno koliko je dobar, a i tu ocekujem laganu pobjedu :) A Djokovic sa ovom igrom nema sanse da osvoji na zalost, mora puno bolje ali zeli da osvoji..

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 15:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ovaj nas mucenik jos nije imao pravi test, ali skeptik sam..Ne racunajuci London, stvarno je igrao monstruzno za kraj sezone, kad bi to ponovio, svasta bi moglo da se desi..

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa to, imao je stvarno odlican kraj sezona, i kontao sam da ce nastaviti u tom ritmu, ali.. A nista, vidjecemo ga u 1/4 finalu najvjerovatnije vs Tsonge.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 15:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
zerocool je napisao:
Pa to, imao je stvarno odlican kraj sezona, i kontao sam da ce nastaviti u tom ritmu, ali.. A nista, vidjecemo ga u 1/4 finalu najvjerovatnije vs Tsonge.

I tu ce mu biti kraj

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 15:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

E ako nekoga ovaj nas mucenik moze UVIJEK da pobjedi iz top 10, onda je to ovaj francuski klaun.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I Nadal! Kad je u pitanju beton ofc :) Mah, on Tsongu uvjek pobjedi kad je neki vazan turnir u pitanju, iako ima negativan skor protiv njega :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 23:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Steta za Baghdatisa.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ode i Del Potro :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 13:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Federer i Davidenko sigurni

Slika

Najbolji teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije pošto je jutros u Melburnu savladao Alberta Montanesa iz Španije sa 6-3, 6-4, 6-4.

Pored Federera odličnu igru pokazao je i ruski as Nikolaj Davidenko. Šesti nosilac na Australija openu bio je silovit protiv Argentinca Huana Monaka.

U ostalim mečevima 3. kola postignuti su ovi rezultati: (9) Fernando Verdasko (Španija) - Štefan Koubek (Austrija) 6-1, Koubek predao meč zbog povrede, (6) Nikolaj Davidenko (Rusija) - Huan Monako (Argentina) 6-0, 6-3, 6-4, Nikolas Almagro (Španija) - Alehandro Falja (Kolumbija) 6-4, 6-3, 6-4, (10) Žo Vilfrid Conga (Francuska) - Tomi Has (Nemačka) 6-4, 3-6, 6-1, 7-4, Lejton Hjuit (Australija) - Markos Bagdatis (Kipar) 6-0, 4-2, Bagdatis predao meč zbog povrede.

Đoković protiv Kubota u zoru

Slika

Novak Đoković igraće u osmini finala Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu protiv poljskog tenisera Kubota u ponedeljak oko 4 sata ujutru. Obezbeđen je direktan prenos na Drugom programu.

Televizija Beograd prenosiće posle tog meča i susret Žoa Vilfreda Conge sa Almagrom. Pobednik tog meča sastaće se u četvrtfinalu sa boljim iz duela Đoković-Kubot.
- Kubot je veoma dobar teniser i u dublu i u singlu. Poslednjih godinu dana igra najbolje u karijeri i veoma je agresivan. Moraću dobro da se pripremim. - izjavio je Novak Đoković.

Đokovićev meč je treći po redu na terenu i očekuje se da će početi oko 4 sata ujutru.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]