banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jan 2010, 11:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
mojaBanjaluka je napisao:
Macr0 je napisao:
Dvije rijeci: lose, lose :D

Lose, amaterski. Nesto slicno kao K3. Ono jesu bolji od Vikoma, K3 i Simića ali jos nisu kao jedan BN, a o ATV, RTRS, PINK BH da ne govorimo.
Mora tu jos dosta da se radi. Kao da gledam neku televiziju iz 1990. godine. Onaj jutarnji program je katastrofa, spor, dosadan, nezanimljiv.

24 casa emisija je dno dna. Akustika u studiju, grafika, rezija, sve amaterski. Bitno je da svako malo reklamiraju TAMARIS. :lol:

potpis

i nisu samo spori i nezanimljivi u jutarnjem programu. isto je i sa vestima"Bel dan".Pre neki dan neki novinar citao vesti iz sveta tako sporo i dosadno da je"ubio"vesti! :lol: a svasta se desavalo u svetu taj dan.I jos spikerka citala vesti a nije se setila da pogleda u kameru,kao da je na radiju :lol: ...

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2010, 16:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Sep 2009, 12:50
I tako danas na BOZIC prebacujem kanale i naletih na bel kanal i gradonacelnika koji tako divno laze i to na danasnji dan...kako je gradjanima Banjaluke divno,bajno,krasno itd..Znaci pored drzavne televizje Banjaluka je dobila jos jedan stranacki kanal danas lazu..CESTITAM.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 11:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2005, 12:31
mojaBanjaluka je napisao:
Macr0 je napisao:
Dvije rijeci: lose, lose :D

Lose, amaterski. Nesto slicno kao K3. Ono jesu bolji od Vikoma, K3 i Simića ali jos nisu kao jedan BN, a o ATV, RTRS, PINK BH da ne govorimo.
Mora tu jos dosta da se radi. Kao da gledam neku televiziju iz 1990. godine. Onaj jutarnji program je katastrofa, spor, dosadan, nezanimljiv.

24 casa emisija je dno dna. Akustika u studiju, grafika, rezija, sve amaterski. Bitno je da svako malo reklamiraju TAMARIS. :lol:

Mislim da ih je Tamaris i preuzeo/kupio.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 12:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Da "Tamaris" je sad vlasnik BEL TV

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 15:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Cuo sam u gradu da ih ima previse zaposlenih na Belu i da ce otpustiti veliki broj radnika.Izgleda da su svi radili probno tamo.
Valjda ce ostaviti one koje znaju raditi :wink: Ja nisam odusevljen novim Belom.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2010, 01:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
anoniman je napisao:
Cuo sam u gradu da ih ima previse zaposlenih na Belu i da ce otpustiti veliki broj radnika.Izgleda da su svi radili probno tamo.
Valjda ce ostaviti one koje znaju raditi :wink: Ja nisam odusevljen novim Belom.

dolazi novi direktor pa vjerovatno da ce biti nekih izmjena, vidjecemo...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 10:22 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 16 Jan 2010, 20:19
mislim da su zagrizli prevelik zalogaj sto se tice kolicine programa i da se sada dave. ipak za pohvalu je programska shema, mada mislim da je to ona ista koju je pok. milan zoric napravio

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Cuo sam da sada ljudi masovno daju otkaz!
Kolega mi se tamo zaposlio i za prvi mjesec dobio platu 400KM :confused3:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 21:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
anoniman je napisao:
BL Boy je napisao:
dolazi novi direktor pa vjerovatno da ce biti nekih izmjena

Block out je napisao:
Cuo sam da sada ljudi masovno daju otkaz!

Daju ili dobijaju otkaz?

Block out je napisao:
Kolega mi se tamo zaposlio i za prvi mjesec dobio platu 400KM :confused3:

Za prvi mjesec? Za probni rad možda?

U nekim medijima uopšte ne plaćaju radnike za taj prvi mjesec "probnog rada" :angry4: A negdje volontiraju i mjesecima :angry4: prije prvog honorara.
Tako da tih 400 markića za prvi mjesec i ne zvuči tako loše (ako se poredi sa 0 KM). Ali, sve zavisi od vrste angažmana tvog kolege. :wink:

A tek će se u narednih par mjeseci vidjeti da li će taj "novi Bel" biti kvalitetan ili ne (mada neki kažu: "Po jutru se dan poznaje" :wink: ) i kako će se kretati plate.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Kolega je radio na čuvenoj Alternativnoj televiziji i sve što je dobio je tapšanje po ramenu i neka crkavica. Radno vrijeme je bilo napisano samo na papiru i ulaznim vratima. Radnicima nema ići kući dok se prilog ne završi. da ne pričam za odlaske u kojekakve nedođije samo da bi se snimila neka baba koja se kolje sa komšilukom ili čiča što je minirao dvorište.. .

U principu sve privatne televizije plaćaju pošteno jedino udarna TV lica dok ostali rade za smećarske plate.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 01:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
mangia je napisao:
Kolega je radio na čuvenoj Alternativnoj televiziji i sve što je dobio je tapšanje po ramenu i neka crkavica. Radno vrijeme je bilo napisano samo na papiru i ulaznim vratima. Radnicima nema ići kući dok se prilog ne završi. da ne pričam za odlaske u kojekakve nedođije samo da bi se snimila neka baba koja se kolje sa komšilukom ili čiča što je minirao dvorište.. .

U principu sve privatne televizije plaćaju pošteno jedino udarna TV lica dok ostali rade za smećarske plate.

Prijateljici, koja ima radno iskustvo, je svojevremeno ponuđeno da volontira nekoliko mjeseci :confused2: na Alternativnoj TV pa da je poslije, kao, prime. Naravno, nije prihvatila i našla je posao na drugoj TV.
A opet, znam osobu koja se hvali kako su na ATV-u sve ispoštovali i koja je jako bila zadovoljna primanjima.

PS Mangia, radno vrijeme na TV-u za novinare ne postoji :wink: Pa negdje čak ni za snimatelje i još neka zanimanja. Kad završiš posao - ideš kući. Nekad par sati :D , nekad cijeli dan :(

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 12:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Sve je to sranje kroz gusto granje. U suštini svi oni rade za vlast. Što se tiče honorara, to je nažalost nazovimo, normala koju kreira RTRS i od ukupno 600 zaposlenih u toj televiziji 400 je honoraraca koje plaćaju bijednim parama. Jedino dobro prođu pice koje daju pičke nekim likovima pa njih možemo vidjeti u raznim izdanjima i putovanjima. Tim se navode i privatnici koje zabole neka stvar za gledaocima a naročito zaposlenima. Bel televizija ništa neće biti bolja pa čak i bilo koja televizija na ovim prostorima dok usijane korumpirane glave ne shvate da novac proizvodi ideja, inventivnost, talenat i znanje. Za sada vladaju pravila korupcije i nepotizma tako da predhodno navedene vrline nemaju šansea mi gledaoci će mo i dalje pušiti fore odpada u svakom smislu. Ali evo im ga na, imamo mi sada internet i razne mogućnosti pa možemo birati. Nažalost mnogi neznaju dalje od Pink, RTRS i ostalih seljačkih kanala. :D

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 20:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 16 Jan 2010, 20:19
u gradu ima dovoljno ljudi od televizijske struke koji bi mogli napraviti program poput onih u okruzenju ili cak sire, ali lokalni "drzaci i imaci" televizijskih stanica ne zele tim ljudima platiti njihovo znanje nego iskoristavaju djecu koja , za nekih 200 marki rade bez slobodnog dana,bez stalnog radnog odnosa..itd. nije im bitan kvalitet produkcije nego "samo nek ide". i kao sto rece ovaj gore: dosta ljudi ne zna dalje od bel-a, pinka-a, atv-a...ljudi u ruralnim dijelovima grada , gdje nema kablovske,su primorani gledati domace proizvode.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 20:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Feb 2010, 20:22
Za mene je Bel televizija mnogo bolja nego ranijih godina, i cak je cesto i gledam. Jest da sam ocekivao mnogo vise, ali.... ipak je ovo njihov novi pocetak i treba im dati novu sansu... veliki sam optimista i mislim da ce oni brzo napredovati. Ipak je to nasa banjalucka televizija.. :D :wink:

Slika evo i novi logo Bel televizije

Poslednji put menjao BoMix dana 28 Feb 2010, 20:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 20:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Socioloski marketing opet. Pokusaj broj 2.

A i taj logo..Ko da vam ga je neko iz Merhameta radio.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
MuskoBre je napisao:
Socioloski marketing opet. Pokusaj broj 2.

A i taj logo..Ko da vam ga je neko iz Merhameta radio.
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma da cim je zeleni logo odmah ne valja, mozda treba zakonom zabraniti zelenu boju :lol:
sta ima veze kakav je logo bitan je program ako ne valja nicemu onda im je sve dzaba.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Logo im je iz dana u dan sve gori i gori, i to je uspjeh! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
BL Boy je napisao:
ma da cim je zeleni logo odmah ne valja, mozda treba zakonom zabraniti zelenu boju :lol:
sta ima veze kakav je logo bitan je program ako ne valja nicemu onda im je sve dzaba.
ma moraš priznati da je ovaj logo baš grdan :lol:

Poslednji put menjao live dana 28 Feb 2010, 21:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

live je napisao:
BL Boy je napisao:
ma moraš oriznati da je ovaj logo baš grdan :lol:

meni smeta sto je nerazumljiv pa morali ispod napisati citko bel tv da pojasne :lol: nesto su htjeli da izvedu sa slovima i totalno su ih iskobecili i spojili, pa se ne razaznaje sta tacno pise

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]