banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 08:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jan 2010, 21:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2008, 11:49
Narode nisam bio dugo online bas sam se prosle godine usrecio sa tim mojim audijem,ajde sto mi je bio crkao mjenjac ,popravio sam ga bio u u Grckoj sa njim no problem ali desilo mi se nesto van tehnickog kvara 05.09.2009 oduzmu ga Hrvatski carinici na Autoputu u Hrvatskoj ja bio opunomocio osobu da ga poveze do B.Luke a on imao HR i BiH pasos i naravno punomoc.Strpali su taj slucaj pod Carinski prekrsaj i tu sam legao Carinu u Hrvatskoj za njega kostalo me sa lezarinom od 44 dana u zici nepunih 5000evra. :angry4: Sad imam rjesenje da je auto ocarinjen i u Hrvatskoj :evil3: i odlucih se da tu moju srecu odjavim 30.12 da ni u kom slucaju neudjem, sa njim u novu godinu. :-? Za te pare mogao sam kupiti i Auto od maja do novembra legao sam 8000evra zive love. :mad: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2010, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Mogu samo reci da je Audi smece :-? Dva puta problem sa mjenjacem ( automatik), komplet ga promjenili, sreca da je pod garancijom a i navozala sam se raznoraznih modela :D Prednji desni tocak udara, skrguce, stekce, lupka.. u servisu pojma nemaju.. Kljuc malo udje malo nece da izadje.. I tako.. A star, citavih godinu dana :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2010, 22:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Mogu samo reci da je Audi smece :-? Dva puta problem sa mjenjacem ( automatik), komplet ga promjenili, sreca da je pod garancijom a i navozala sam se raznoraznih modela :D Prednji desni tocak udara, skrguce, stekce, lupka.. u servisu pojma nemaju.. Kljuc malo udje malo nece da izadje.. I tako.. A star, citavih godinu dana :D

Otela si mi rjec iz usta nije vise sto je nekad bio.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 07:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Audi odavno nije sto je nekad bio......poceli su ko djapanci da stancaju auta i samo nabijaju cjenu......nazalost sve je izgubilo na svom caru i nista nije kao sto je bilo prije :cat:

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I sledeci auto ce def biti lubenicar. Ne mo's nista prevuci u ljimuzin :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Te njemacke krdze .. nista to .. batalite ih i kupujte Francuza :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
svak svog konja hvali :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Ja govorim da je Audi smeće, al' ovi iz vlade ne slušaju....šta oni imaju pojma...uostalom, ne plaćaju oni servis...

Snajpi, za koliko ga prodaješ? :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2010, 22:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
Ja govorim da je Audi smeće, al' ovi iz vlade ne slušaju....šta oni imaju pojma...uostalom, ne plaćaju oni servis...

Jbg. ja sam ga odjavio tako da na mojim ledjima nije usao u ovu godinu.Trazim i prodajem ga za 6500 jevreja.Odlucio sam da ce moje sljedece auto biti neki autobus sto bi se reklo posle Gti,Benza,Sharana i Audia kupicu nesto za moju dusu tako da nemoram da idem kuci na nocenje. :P

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 03:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Snajpi je napisao:
Euroth je napisao:

Jbg. ja sam ga odjavio tako da na mojim ledjima nije usao u ovu godinu.Trazim i prodajem ga za 6500 jevreja.Odlucio sam da ce moje sljedece auto biti neki autobus sto bi se reklo posle Gti,Benza,Sharana i Audia kupicu nesto za moju dusu tako da nemoram da idem kuci na nocenje. :P

Zar te je Benz nečim razočarao?
Hoćes da se mjenjamo? ((:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 11:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
cvox je napisao:
Audi odavno nije sto je nekad bio......poceli su ko djapanci da stancaju auta i samo nabijaju cjenu......nazalost sve je izgubilo na svom caru i nista nije kao sto je bilo prije :cat:

Ti starac mozda brkas Japance sa Kinezima,znam ono kosooki,zuti tesko ih prepoznati,ali Japanci su uvjek pravili dobra auta,pouzdana,kvalitetna....a uostalom Toyota je meni se cini prosle godine zvanicno proglasena za najbolje i najprodavanije auto....daleko ispred svih Svaba.....licno sam probao novu Toyotu avensis,predobro auto znaci vrh vrhova!

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 20:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
Snajpi je napisao:
Euroth je napisao:

Zar te je Benz nečim razočarao?
Hoćes da se mjenjamo? ((:

Benz je kralj nad vozilima.Moju Mecku E 290TD karavan sam 2000 uvezao iz Njemacke tada je bila stara svega 3 god. i vozio sam je 7 godina prodao je sa 280000km i dan danas je zalim doduse opet je vozim dok se nesnadjem,nema joj premca.Imao sam maloproblema sa korozijom ali moler je prekrecio cjelo auto za 600jevreja i sad je kao nova.Nista ljepse nema kad je upalis i radi u leru a ona prede li prede a ne Audi radi kao kombajn. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti si se krsa rijesio, blago se tebi :D Sinoc, vracam se sa posla polu mrtva, vani mraka ziva roba na cesti, radio tandrka neku muzikicu kad odjenom nesto puce, da sam u momentu aritmiju dobila :lol: I krenu visokofrekventno zujanje koje se nije dalo ugasiti ni samim gasenjem ne samo radia nego komplet MMI.a :-? Danas, radi k'o podmazan :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 20:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ronny_legenda je napisao:
cvox je napisao:

Ti starac mozda brkas Japance sa Kinezima,znam ono kosooki,zuti tesko ih prepoznati,ali Japanci su uvjek pravili dobra auta,pouzdana,kvalitetna....a uostalom Toyota je meni se cini prosle godine zvanicno proglasena za najbolje i najprodavanije auto....daleko ispred svih Svaba.....licno sam probao novu Toyotu avensis,predobro auto znaci vrh vrhova!

Japanci su Ok samo meni su mala vozila jedino sto mi lezi to je Lexus ali za njega treba covjek da se dobro pruzi.Ovo je jako dobar auto Lexus IS 220d sa 177dizel konja a za jos dodatnih 1.149 evra ubaci se drugi program ima 220Ks.samo sve je to skupo Djole.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 20:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Ti si se krsa rijesio, blago se tebi :D Sinoc, vracam se sa posla polu mrtva, vani mraka ziva roba na cesti, radio tandrka neku muzikicu kad odjenom nesto puce, da sam u momentu aritmiju dobila :lol: I krenu visokofrekventno zujanje koje se nije dalo ugasiti ni samim gasenjem ne samo radia nego komplet MMI.a :-? Danas, radi k'o podmazan :roll:

Da nije opet mjenjac meni se to isto par puta desavalo ali nije zujalo. :x

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Snajpi je napisao:
Benz je kralj nad vozilima.Moju Mecku E 290TD karavan sam 2000 uvezao iz Njemacke tada je bila stara svega 3 god. i vozio sam je 7 godina prodao je sa 280000km i dan danas je zalim doduse opet je vozim dok se nesnadjem,nema joj premca.Imao sam maloproblema sa korozijom ali moler je prekrecio cjelo auto za 600jevreja i sad je kao nova.Nista ljepse nema kad je upalis i radi u leru a ona prede li prede a ne Audi radi kao kombajn. :lol:

Drug ima E270 CDI (W210) redizajn i auto se čuje bukvalno kao autobus. Ali zato ide, oprostio bih mu što je dizel... (:
A svaka, ali svaka W210 ima problem s korozijom, ali dobro krečenje to rješava, kako ti reče...

Uzmi W211 E220 CDI 5G-Tronic, ne bi se trebao pokajati.

A Audi je ipak samo Volkswagen... (;

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
da audi vrijedi koliko se priča ne bi ga VW kupio...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 23:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
Snajpi je napisao:

Drug ima E270 CDI (W210) redizajn i auto se čuje bukvalno kao autobus. Ali zato ide, oprostio bih mu što je dizel... (:
A svaka, ali svaka W210 ima problem s korozijom, ali dobro krečenje to rješava, kako ti reče...

Uzmi W211 E220 CDI 5G-Tronic, ne bi se trebao pokajati.

A Audi je ipak samo Volkswagen... (;

Ko zna koliko je ta E270cdi presla.Drug mi ima Audi 3.0tdi quattro 224Ks ali je vec presao 225000km sta bi rekao vratis mu 100000km i auto je jos uvjek kao zmija,Prosli sam ga vikend dizao na 250km/h u Hrvatskoj nikad nebi rekao da je toliko presao.Odlucio sam da kupim BUS necu vise auta za duvanje vec da vozim BABE na pijac i jedva cekam da mi vicu majstore polako pazi na jaja :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 00:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Snajpi je napisao:
cvox je napisao:

Japanci su Ok samo meni su mala vozila jedino sto mi lezi to je Lexus ali za njega treba covjek da se dobro pruzi.Ovo je jako dobar auto Lexus IS 220d sa 177dizel konja a za jos dodatnih 1.149 evra ubaci se drugi program ima 220Ks.samo sve je to skupo Djole.

Toyota Avensis maleno auto....gdje to pise ???

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Snajpi je napisao:
Ko zna koliko je ta E270cdi presla.Drug mi ima Audi 3.0tdi quattro 224Ks ali je vec presao 225000km sta bi rekao vratis mu 100000km i auto je jos uvjek kao zmija,Prosli sam ga vikend dizao na 250km/h u Hrvatskoj nikad nebi rekao da je toliko presao.Odlucio sam da kupim BUS necu vise auta za duvanje vec da vozim BABE na pijac i jedva cekam da mi vicu majstore polako pazi na jaja :lol: 8)
Prešla je oko 240 000...ma, to što se čuje kao autobus je normalno za taj motor, a ide ko zmaj, sve je kako treba...
I ja ti savjetujem BUS, to je super stvar...samo ne znam kako vam tamo naplaćuju parking, na količinu ili kilu... :lol:
Toyota Avensis maleno auto....gdje to pise ???
Gdje god hoćeš...to što si ti do prije par godina vjerovatno vozio Golfa pa se sad sam sebi opravdavaš je tvoj problem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]