Dvije plavuše kupuju karte u kazalištu. -Za Hamleta?', upita blagajnica. -Ma ne, za nas dvije! ------------------------------------------------------------------------------ Policajac zaustavlja pijanca i pita ga: - Kuda ste krenuli u ovo doba noći? - Na predavanje. - odgovara pijanac. - Daj, pa tko sada drži predavanje? - Moja žena. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Objašnjava stari student svom cimeru brucošu: - Znaš, na faksu su ti najteže prve tri godine. A onda upišeš drugu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Drže se slon i slonica za surle. -Slonica odjednom upita slona: 'Dragi, voliš li ti mene ili me samo vučeš za nos? -------------------------------------------------------------------------------- Što je predizborna šutnja? Jedini dan u godini kad političari ne lažu. ---------------------------------------------------------------------------- Kaže Perica tati: 'Tata, na vratima je neki čovjek. Traži dobrovoljni prilog za bazen.' 'Dobro, daj mu čašu vode.' ----------------------------------------------------------------------------- Zove plavuša Croatia Airlines da pita koliko traje let između Zagreba i New Yorka. Javi se službenica i kaže: 'Samo trenutak...' Plavuša kaže: 'Hvala' i spusti slušalicu. ---------------------------------------------------------------------------- Upravnik zatvora završava proceduru nad osuđenim koji sjedi na električnoj stolici... 'Imate li posljednju želju?' 'Da, držite me za ruku!' --------------------------------------------------------------------------- Stoje policajac i plavuša pored jezera po kojem pliva patka. Odjednom plavuša uzvikne: 'Vidi roda!' 'Nije to roda, nego pelikan, a od njega se prave gumice', kaže policajac. ---------------------------------------------------------------------------- Došao Mujo u ljekarnu i kaže: 'Dajte mi aspirin, paracetamol, kafetin i uzmite i vi što pijete, pa naplatite.' ---------------------------------------------------------------------------- 'Odakle ti ta modrica pod okom?' 'Od muža.' 'Mislila sam da ti je muž na putu!' 'E pa, i ja sam mislila...' ---------------------------------------------------------------------------- Ustalo dijete u četiri ujutro i moli mamu da mu ispriča bajku, a mama mu kaže: 'Čekaj, dušo, da dođe tata, ispričat će nam oboma.' --------------------------------------------------------------------------- Pita žena muža: 'Dragi, koje žene ti se više sviđaju, pametne ili lijepe?' Muž uzdiše i kaže: 'Nijedne, srećo, ti si meni najbolja.' ---------------------------------------------------------------------------- Ušao Mujo u dućan: 'Molim vas kilogram limuna!' 'Hoćete vrećicu?' 'Jok, šutat ću ih do kuće!' ---------------------------------------------------------------------------- Ako si cijeli dan aktivan kao pčela, radiš kao konj i na kraju dana si umoran kao pas, konzultiraj veterinara, postoji mogućnost da si magarac. ---------------------------------------------------------------------------- Doktor se nakon pregleda obraća jednom pacijentu: 'Vama je potreban savršeni mir. Prepisat ću vam ove tablete za smirenje. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi.' --------------------------------------------------------------------------- 'Kako si se osjećao na zadnjem satu u školi?', pita majka Ivicu. 'Kao general! Stojim u stavu mirno i promatram svoje jedinice.' ---------------------------------------------------------------------------- Dolazi muškarac kod doktorice opće prakse: 'Doktorice, imam erekciju 24 sata dnevno. Što mi možete dati?' 'Stan, hranu i 500 eura mjesečno!' ---------------------------------------------------------------------------- Fata leži na intenzivnoj. Izlazi doktor i govori Muji: 'Fata ne izgleda dobro.' 'Znam, doktore, ali dobro kuha i dobra je s djecom!' ---------------------------------------------------------------------------- Uhvatili Muju u pljački banke pa ga doveli na sud. Kaže mu sudac: 'Ako vratiš pare, smanjit ćemo ti kaznu. Kaže Mujo sucu: 'Dragi suče, da sam mislio vraćati novac, digao bih kredit!' ---------------------------------------------------------------------------- Pita Ivica mamu: 'Mamice, što to znači razmjena mišljenja?' 'To ti je kad tata dođe u kuhinju sa svojim mišljenjem, a izađe s mojim.' ---------------------------------------------------------------------------- Bacač koplja kaže klupskom kolegi: 'Danas se moram jako potruditi, u gledalištu mi je punica.' Kolega odgovara: 'Čovječe, to je preko sto metara, teško da ćeš je pogoditi!' ---------------------------------------------------------------------------- Čita Fata knjigu i pita: -Mujo, gdje su Alpe? -Ne znam, Fato, ti si spremala kuću. ---------------------------------------------------------------------------- Sudac pita optuženog Muju: - Ako ste već ukrali zlatni nakit, nije mi jasno zasto ste u drugoj ladici ostavili pet tisuća eura - 'Ajd me sad i ti zajebavaj!.
----------------------------------------------------------------------------
Kako najlakše stići u Vrapče (ludnica) ? -Samo skreneš...
---------------------------------------------------------------------------- Otvorio Cigo štand na placu. Proleti neki frajer, mazne kožnu jaknu i zbriše. Ciganka će na to: "Cigo, ode jakna!" On pita: " Po kojoj cijeni?" - " Po nabavnoj." - veli mu Ciganka
_________________ Bio jednom jedan djecak, u ocevoj kuci, nad rijekom, koji je sanjao zlatne snove, jer nista nije znao o zivotu.
|