BSE je napisao:
btw elta_info vam je rekao da pisete na odredjenu mail adresu, time cete obavjestiti nadlezne u Elti da zelite taj kanal
naravno sto vise mailova bude, bice vjerodostojnije
E moj BSE, pisao vise i sve vise puta….Evo recimo na zadnja 4 maila se niko nije udostojio odgovoriti, a na telefonske pozive sa konkretnim pitanjima se javlja djevojka koja kaze kako nema nikakve informacije….Vjeruj da se ne bih ni pojavio na ovom forumu da se na njemu nije pojavio neko ko se predstavlja kao info_elta2.
I da, da ne zaboravim, ArenaSport je kanal koji prema programskoj shemi izgleda jako dobro. Ko zna, mozda ga neko i memorise na svom daljinskom...Ima dosta ljudi koji vole sport, a i meni su recimo svi tematski sportski kanali memorisani na samom pocetku liste...
Takodje, velika je sramota za “najveceg” kablovskog operatera u BiH sto nije uveo Eurosport 2 Bundesliga….Stvarno ne vidim razloga da se ne posegne u kasu u kojoj se nalazi prikupljeni harac od nas jadnih malih korisnika bez prava glasa, i prava na konstruktivnu kritiku, i uvede ovaj kanal bar u drugom dijelu sezone, kada se vec operater nije udostojio da ga uvede u ponudu do sada. Sto se mene tice, vise ga ne moraju ni uvesti, ali onda neka mi niko ni na ovom forumu od tzv insajdera ne prica bajke o velicini kablovskog operatera koji se gle cuda tako smanjio, da su taj isti kanal uvele mnogo manje kablovske kuce u malim carsijama, a oni nisu…Ili jos pregovaraju, da ga uvedu…
Evo maila koji sam ja zadnji dobio od operatera po pitanju ES2 Bundesliga:
Citiraj:
Re: Pitanje za Elta Kabel
Poslato: 08.10. 2009; 22:04
Sto se tice Eurosport 2 Bundesliga, nas 10-ak vecih firmi iz BIH-a dogovaramo sa Eurosportom 2 uslove za prenos Bundeslige, jer ono sto su nam ponudlil je iznenadjujuce skupo. Razgovori traju vec mjesec dana, direktno sa direktorom Eurosporta i najkasnije za 2 sedmice ce biti jasno ima li dogovora ili ne.
A vrijeme prolazi, i prolazi...
Toliko o ovome, da se forum o AreniSport ne pretvori u jos jedan u nizu podforuma u kojima se govori o kablovskoj televiziji…Ima kablovski operater svoju temu sa zavidnim brojem stranica