Sinny je napisao:
mary juana je napisao:
budimo realni, ali to da srba i hrvata nema u sarajevskoj policij je laž, ja znam neke od srba i hrvata u sarajevskoj policij.
Па нико не тврди да их нема, али нема их онолико колико би их требало бити, а то је по попису становништва 1991. године, гдје су Срби чинили 31%. Сами крше своје законе, али нико није објаснио да ће се ти закони само примјењивати у Српској а у Федерацији не.
A ti tvrdis da se u RS sprovode isti zakoni? Po kojem osnovu, imas neki dokaz ili onako odokativno?
Licno me raduje da se poteze ovo pitanje, jer smatram da treba pritiskati i buniti se , gdje god je moguce, kako u vezi obespravljenih Srba u Federaciji, tako i obrnuto...
Ima samo jedna mala zvrcka, a to je da vecina onih koji se biraju na vlast u RS, pustaju "niz vodu" Srbe koji se vracaju u podrucja van iste, dok je kod Bosnjaka obrnuto (barem verbalno). Mislim da je do vas koji glasate za likove koji po Radovanovom receptu Srbe vide samo u RS , a za ostatak ih nije briga. Po meni skroz pogresno, jer se na ovaj nacin zatire svaki trag ljudima koji su na podrucjima van danasnje RS ipak zivjeli vijekovima.