banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 19:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Dec 2009, 20:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2009, 12:09
Vraca se Bin Laden kuci u Saudijsku Arabiju , i onako sa vrata zeni dobacuje"Bogati zeno, jel me ko trazio

Organizovan sistematski pregled u školi. Muškarcima je rečeno da kod kuće izmere svoje polne organe i da sutra donesu dužine. Sutra dolaze đaci i govore:
- "15 cm, 14 cm, 16 cm,..."
Dolazi Perica i kaže:
- "36."
- "Čime si ti sine merio to?"
- "Toplomerom."

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2010, 12:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
Dolazi Crnogorac kući sa puta i nalazi ženu sa svalerom u krevetu. On otrči po pušku, a ovaj kroz prozor. Puca Crnogorac za njim prvi put i promaši, drugi put i promaši. Nema više metaka i sam ce sebi:

e jadan ja, nije mi što mi yebe ženu, no što ga isprati ka vojvodu!

Leži Crnogorac sa ženom u krevetu i čita knjigu. Malo, malo gurne joj ruku u gaće pa nastavi da čita. Gasi svjetlo da spava, a žena će:

Šta je s tobom? Pališ me cijelo veče, a sad bi da spavaš?
Ma ko te pali, kvasim prst da okrenem stranu.

:lol: :lol:

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2010, 21:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2008, 11:35
Kasparrow je napisao:
Hitlerov mail:
adolf.hitler@live.com :)

sta tu ima smijesno?

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ono live...

Dobar fazon :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 19:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mujo u New Yorku iznajmio stan..Kada je ušao u stan, vidi da je puno miševa i hoće da prijavi gazdi, ali ne zna engleski. Mujo nazvao gazdu, veli skontaće nekako da mu kaže. Gazda: "What's problem?" - Mujo: "Mmmm.. Tom .. and .. Jerry .. you know?" - "Yes, of course I know" - "Mmm... E pa, Jerry!!"

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ovo nije vic nego istina!!!!

Juče na jednom muzičkom kanalu ide tilt, obično ne čitam one gluposti ali mi zape za oko slijedeći tekst:

Artaktivna plavuša želi upoznati visokaog zgodnog... bla bla...

U jednoj rečenici par grešaka :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Talija je napisao:

Juče na jednom muzičkom kanalu ide tilt, obično ne čitam one gluposti ali mi zape za oko slijedeći tekst:

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
Talija je napisao:

Pa zato sam ovo i napisala :lol: i onda neko kriv za sve one viceve o plavušama. :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 13:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Avg 2003, 07:34
Talija je napisao:
cicak je napisao:
Talija je napisao:

Pa zato sam ovo i napisala :lol: i onda neko kriv za sve one viceve o plavušama. :lol:

heh, a i ti si napisala tiLt umjesto titL :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Catalysed je napisao:
heh, a i ti si napisala tiLt umjesto titL :D

Jbg tek sada vidjeh... :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 00:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ko drugom jamu kopa sam u nju upada :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 07:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Dosla punica kod Muje u posjetu i sjede nji dvoje i pricaju kad ce Mujo:
-punice dokad ostajes?
Punica:
-dok vam ne dosadim
Mujo
-a sto tako kratko....

:lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 08:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
cvox je napisao:
Dosla punica kod Muje u posjetu i sjede nji dvoje i pricaju kad ce Mujo:
-punice dokad ostajes?
Punica:
-dok vam ne dosadim
Mujo
-a sto tako kratko....

:lol: :lol: :lol: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 08:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mirko, pazi zrno!
Hvala Slavko
......... i nastaviše da krune kukuruz.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 08:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
bilo zeki dosadno,nezna sta ce od sebe i on smota djoint
odvali se ko fosna i skoci u jezero,koliko je bio napusen jedva se odrzava na povrsini
to vidjeli lija,vuk i medo i pritrce da mu pomognu...
pruzili mu sapu i govo re mu
-"zeko,zeko uhvati se da te izvucemo"
a zeko ih pogleda onim svoim krivim ocima i kaze
-"cccc vi kopnene zivotinje"

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 08:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

OPIS PUTNIKA U GSP-u

1. Sedač Na Dva Mesta - najčešće penzioner(ka) koji zauzima prvo od dva spojena sedišta, dok je za prilaz do onog slobodnog (do prozora) potrebno izvesti pravu cirkusku vratolomiju. Najčešće putuje do poslednje stanice, pri tom ne pokazujući ni najmanje znake sažaljenja za slabo stojeće saputnike.

2. Klinac Sa Borbenim Rancem - učenik ili student koji na leđima vuče ono što se u vojsci zove borbeni ranac, šamarajući njime okolne stajače. Skida ga jedino kad mu "sedač na dva mesta" ustupi svoje mesto.

3. Panični Zatvarač Prozora - u skladu sa narodnom poslovicom da: "Od smrada niko nije umro, dok su od promaje zabeleženi brojni slučajevi", ovaj putnik, čak i na nesnosnoj vrućini, zatvara sve prozore, i tako obezbeđuje saputnicima uživanje u teškim prirodnim mirisnim notama.

4. Prerušeni Ridžovan - ulazi neprimetno, prema modnom diktatu stilista iz GSP-a, prerušen u putnika. U početku pritajen, između dve stanice, ničim izazvan, iznenada vrši desant na uspavane putnike. Uvek napada u formaciji trojke - kao omaž crnim trojkama iz NOB-a. Ambicija mu naglo opada, ukoliko naleti na jednog "švercera", drži mu moralnu pridiku, maše kao trofejom njegovom ličnom kartom i drugi putnici ("šverceri") ga više ne interesuju.

5. Ljubitelj Muzike - najčešće klinac sa elektronskom spravicom najnovije generacije (MP5), sa ili bez slušalica (efekat na okolinu je isti), koji želi da podeli svoje uživanje u tzv. muzici sa saputnicima.

6. Telefonski Ovisnik - ni brektanje ljute dizel mašine od stotinak decibela u busu, ni zatvaranje vrata - giljotina u troli, neće ga sprečiti da obavi svoj neodložno važni telefonski razgovor. Prema melodiji mobilnog telefona, moguće mu je naslutiti karakter.

7. Opštenarodni Zabavljač - crnpurasti mlađi maloletnik, uz pratnju malo starijeg harmonikaša, između dve stanice, izvodi uživo, ono što "ljubitelj muzike" sluša na svojoj spravici. Posle završetka tačke sledi slalom po vozilu, sa prikupljanjem siće.

8. Džangrizalo - potreban mu je mali povod da započne glasnu svađu. Uvek naleti na dostojnog protivnika. U njihovom malom perfomansu uživaju svi putnici (mnogo više nego u tački "opštenarodnog zabavljača"), tajanstveno i zaverenički sa osmehujući. Džangrizalo je osnovnu obuku stekao u bivšim redovima za "buš" (brašno, ulje, šećer), navukao se, a sadašnji redovi za penziju su mu retki i nedovoljni, pa upražnjava GSP. Svađu uvek započinje sa: "A što se ne voziš taksijem?"

9. Džeparoš - neguje isti stajling kao Prerušeni Ridžovan, čak i napada u istoj formaciji, razlika je samo u tome što radi u tišini. Rendgenskim pogledom otkriva skrivene novčanike, i uz pomoć magije dolazi do njih. Iza njega ostaje pustoš i mukotrpni hod po "institucijama sistema", radi dokazivanja sopstvenog postojanja.

10. Uplašeni Kupac Karte - obično ulazi na zadnja vrata i kreće da se mukotrpno probija kroz gužvu do vozača, da bi kupio kartu. Usput, uplašeno traži Prerušenog Ridžovana. U praznom vozilu, uvek stoji pored vrata, da ne bi propustio svoju stanicu.

11. Pomahnitali Majstor - vozač koji nije prošao konkurs za Formulu 1. Obožava krševe sa ručnim menjačem iz kojih ume da izvuče poslednji atom snage. Ako vozi tramvaj, obožava novu skretnicu u Nemanjinoj.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobio Mujo šećernu bolest i završio u bolnici.
Došao mu jaran Haso u posjetu.
Mujo: - E moj Haso, jebo ti 'vakav život!
- Što, pa ozdravit ćeš već ti jarane. Što ti kaže doktor? - upita Haso.
- Zabranio mi jesti slatko, slano, masno i kiselo, a ne smijem više ni guzit zguza.
- Dobro, to što više ne smiješ jesti sva...šta, to mi je posve jasno, al' što ne bi smio zguza?
- E jebi ga jarane, to je najslađe.

Učitelj ispituje! Pita jednog učenika da opiše rad motora: -Ne znam.
Poslije njega pitao je Pericu da on opiše rad motora.
Pita njega Perica: -Mogu li ja to svojim riječima?
-Naravno.
-Brm... Brm... Brrrrm... Brrm...

Mujo i Fata u ljubavnom zanosu:
-Fato ajde sad malo lijevo..... uh, ah, uhh,
-Fato ajd sad malo desno.....mmmm, ahhhh,
-Fato ajd sad malo dolje......
-Pa dobro Mujo, jel ti to mene *ebeš il me parkiraš?

Išli Mujo i Haso na more, a kako to već biva, nema se novaca pa se iznajmi jedna soba sa malim krevetom, a kakav je već naš narod, prije spavanja se dobro najeli graha......
Uhvatilo Muju i prdi li ga prdi, a Haso ne može od zvukova zaspat i od smrada ostat, te izađe van i u vrtu nađe crijevo za zalijevanje, te jedan kr...aj nabije Muji u guzicu, a drugi izbaci van kroz prozor.
Ujutro za doručkom govori Mujo:
- Bolan Haso, evo ja jesam osjetio da sam prdio cijelu noć, al ne tol'ko da mi je ispalo debelo crijevo. Oči mi se raskobečile dok sam ga vratio natrag!

dosao deda mraz kod dece iz etiopije i jedno dete mu sedne u krilo , i deda mraz ga upita:dete , da li si rucao juce?
-dete:Nisam!
-deda mraz:E za tebe nema poklona!

Zaustavi policija covjeka i kaze mu: "Gospodine, 30e kazna, oduzeta vozacka na 2 meseca i 3 boda dobijate zbog ovog prekrsaja!"
Kaze mu covek: "Para imam, evo 30e, imam dve vozacke, ovu nosi..."
Policajac u cudu pita: "A sta cemo sa ova 3 boda?"
-"Daj je Partizanu da stigne ZVEZDU!" :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 10:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Sinny je napisao:
OPIS PUTNIKA U GSP-u

1. Sedač Na Dva Mesta - najčešće penzioner(ka) koji zauzima prvo od dva spojena sedišta, dok je za prilaz do onog slobodnog (do prozora) potrebno izvesti pravu cirkusku vratolomiju. Najčešće putuje do poslednje stanice, pri tom ne pokazujući ni najmanje znake sažaljenja za slabo stojeće saputnike.

2. Klinac Sa Borbenim Rancem - učenik ili student koji na leđima vuče ono što se u vojsci zove borbeni ranac, šamarajući njime okolne stajače. Skida ga jedino kad mu "sedač na dva mesta" ustupi svoje mesto.

3. Panični Zatvarač Prozora - u skladu sa narodnom poslovicom da: "Od smrada niko nije umro, dok su od promaje zabeleženi brojni slučajevi", ovaj putnik, čak i na nesnosnoj vrućini, zatvara sve prozore, i tako obezbeđuje saputnicima uživanje u teškim prirodnim mirisnim notama.

4. Prerušeni Ridžovan - ulazi neprimetno, prema modnom diktatu stilista iz GSP-a, prerušen u putnika. U početku pritajen, između dve stanice, ničim izazvan, iznenada vrši desant na uspavane putnike. Uvek napada u formaciji trojke - kao omaž crnim trojkama iz NOB-a. Ambicija mu naglo opada, ukoliko naleti na jednog "švercera", drži mu moralnu pridiku, maše kao trofejom njegovom ličnom kartom i drugi putnici ("šverceri") ga više ne interesuju.

5. Ljubitelj Muzike - najčešće klinac sa elektronskom spravicom najnovije generacije (MP5), sa ili bez slušalica (efekat na okolinu je isti), koji želi da podeli svoje uživanje u tzv. muzici sa saputnicima.

6. Telefonski Ovisnik - ni brektanje ljute dizel mašine od stotinak decibela u busu, ni zatvaranje vrata - giljotina u troli, neće ga sprečiti da obavi svoj neodložno važni telefonski razgovor. Prema melodiji mobilnog telefona, moguće mu je naslutiti karakter.

7. Opštenarodni Zabavljač - crnpurasti mlađi maloletnik, uz pratnju malo starijeg harmonikaša, između dve stanice, izvodi uživo, ono što "ljubitelj muzike" sluša na svojoj spravici. Posle završetka tačke sledi slalom po vozilu, sa prikupljanjem siće.

8. Džangrizalo - potreban mu je mali povod da započne glasnu svađu. Uvek naleti na dostojnog protivnika. U njihovom malom perfomansu uživaju svi putnici (mnogo više nego u tački "opštenarodnog zabavljača"), tajanstveno i zaverenički sa osmehujući. Džangrizalo je osnovnu obuku stekao u bivšim redovima za "buš" (brašno, ulje, šećer), navukao se, a sadašnji redovi za penziju su mu retki i nedovoljni, pa upražnjava GSP. Svađu uvek započinje sa: "A što se ne voziš taksijem?"

9. Džeparoš - neguje isti stajling kao Prerušeni Ridžovan, čak i napada u istoj formaciji, razlika je samo u tome što radi u tišini. Rendgenskim pogledom otkriva skrivene novčanike, i uz pomoć magije dolazi do njih. Iza njega ostaje pustoš i mukotrpni hod po "institucijama sistema", radi dokazivanja sopstvenog postojanja.

10. Uplašeni Kupac Karte - obično ulazi na zadnja vrata i kreće da se mukotrpno probija kroz gužvu do vozača, da bi kupio kartu. Usput, uplašeno traži Prerušenog Ridžovana. U praznom vozilu, uvek stoji pored vrata, da ne bi propustio svoju stanicu.

11. Pomahnitali Majstor - vozač koji nije prošao konkurs za Formulu 1. Obožava krševe sa ručnim menjačem iz kojih ume da izvuče poslednji atom snage. Ako vozi tramvaj, obožava novu skretnicu u Nemanjinoj.

Хахахахааа, одлично :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2010, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Citiraj:

Pita mladić djevojku u koju je nesretno zaljubljen duže vrijeme:

- Reci mi iskreno, kakve su mi šanse kod tebe? -

Djevojka mu kaže:

- Paa, drugi si po redu -

A mladić u pita:

- ko je prvi? -

Djevojka odgovara:

- Bilo ko! -

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2010, 17:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
Sudac pita osuđenog:
- "Zašto ste ubili svoju suprugu, a ne njenog ljubavnika?"
- "Zato jer je lakše ubit jednu ženu neg svaki dan novog muškarca."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]