Gizzzmo je napisao:
OMG!!!
Kao prvo, nisam znala da pratis moje postove, hvala.
Kao drugo, ko je rekao da ne volim fudbal (ne moram crtati, vidis ovaj grohotni samajli...??Da, ne volim fudbal, it`s ok

) i gdje sam navela sa su neki sportovi glupi, manje vrijedni jedni od drugih ili slicno?? Zamijenila si me sa nekim, ocigledno.
Kao trece, ti sama nipodastavas sportove ako zelis da svrstas posebno individualne, posebno kolektivne, jer tek to govori da nemas pojma o tome sta pises... Rezultat se mora
vrjednovati, bez obzira da li je postignut u jednoj ili drugoj konk.
Hm... pocinjem da sumnjam da si promasila temu totalno...
+ tema je izbor sportista, a cilj izbora svakako nije podupiranje maldih sportista, vec nagradjivanje za postignute razultate sportista u, citaj: SENIORSKOJ konkuranciji. To svakako nisu mladi, perspaktivni sportisti... Nadam se da znas sta to znaci??
Kao cetvrto.. svakako nisam postavila temu da bih se prepirala sa nekim ko nema veze sa sportom, nego da cujem druga misljenja. Ti si dala svoje, zahvaljujem.
By the way> mozda nesto i naucis:
Atletika i plivanje su sportske grane, a discipline su u atletici: kugla, dalj, vis, 100m, 800 m itd, a u plivanju 50 m prsno, slobodno, ledjno i sl...
Hm, pa u tome i jeste ironija, u svim tvojim postovima koje sam procitala (a bilo ih je samo par) stalno si isticala tu "nomenklaturu sportova". Ok, shvatili smo da je sport tvoja profesija ili sta vec, ne moras to isticati u svakom postu.
Isto tako ti sport ne mora biti profesija pa da te isti zanima, da isti pratis i dajes neke svoje poglede. Svakako nije umjesno govoriti nekom da "nema veze" samo zato sto je rekao da je nesto sport ili disciplina. U kontekstu price bilo je totalno nebitno, ali ti izgleda tako silno zelis da istaknes koliko poznajes sport.
Napomenula sam mladih sportista, jer je problem po tebi bio dodjela nagrade Nemanji Bilbiji, a ako se ne varam on ima nesto vise od 20 godina, ili cak i manje.
Sto se tice postavljanja teme, i tvog nastupa, ispada da si je postavila samo zato da naglasish kako je takmicenje izmanipulisano, i kako se neki sportovi vise potenciraju od drugih, tebi ocigledno drazih.
Podjela na individualne i kolektivne sportove bila je cisto po klasifikaciji, a ne po vrijednosti, nigdje nisam rekla da su jedni vrijedniji od drugih ili obrnuto. Rekla sam to samo kao prijedlog radi lakseg pracenja prilikom te neke dodjele.
Nazalost, nisam te zamjenila sa nekim drugim.