skypostman je napisao:
Са једног другог форума:
Citiraj:
cesto citam poruke na ovom forumu ali do sada nisam pisao pa cisto da se predstavim prvu utakmicu sam gledao 1985 godine igrali smo prijateljsku sa dinamom i od tada se trudim da stignem da odgledam svaku kako na strani tako i na nasem terenu, od kada se juzni front odvojio od agenata ne idem na jug sem kada igramo u rupi.
Samo cu da vas pitam sta je drugacije, 2003 mi je toma agent preprodao karte za LS, a milion puta pre toga cegi i ostali.
Posle smo vikali koalicija, cegi i policija. I onda je dosao taj sveti dan kada se formirala jedina prava navijacka grupa na ovim prostorima JUZNI FRONT, grupa koja nema vodju, koja ne peva o politici, koja ne bije obicne navijace drugih klubova, koja je verna do smrti, koja nema glupe koreografije, koja nema ozvucenja i ostala sranja. I sto je najbitnije sustinu te grupe nisu cinili ljudi koji su formalno organizovani po raznim grupicama vec obicni anonimni zaludjenici partizanom koji su odrasli na starom dobrom engleskom fudbalu i koji su zarazeni ludackim grobarskim duhom osamdesetih.
Istok je bio sve puniji a jug sve prazniji, i taman kada su bili najaci pomire se sa novim agentima, koji su po meni 100 puta gori od starih. Alkatraz je najgora navijacka grupa koja se ikada pojavila na Jugu. Agenti su barem imali grobarski smek i bili prava grobarska stoka, a ovi alkatrazi su oni fenseri ciganski koji samo gledaju kakva ce im biti frizura, koji nemaju pojma sta je pravi grobarski duh. Sta reci o njima kada je jedan od njih bio u ciganskoj ekipi, pa to sve govori o tome koliko je njima stalo do partizana. I vracamo se na predhodno pitanje, sta je drugacije:
2000-2005 agenti, zeka i bjeka
2009 alkatraz, zeka i djuric
Mislite o tome
Ja cu sledecu utakmicu da budem na istoku, kao i svaku predhodnu, mislim da svako ovde treba da razmisli gde ce on biti
Mi vas cekamo na istoku, nismo ujedinjeni, nemamo zastave ni bunjeve,nemamo lepe frizure ni koreografije, cujemo se i bez ozvucenja, nismo nikada navijali za drugi klub, ne zanima nas brankica i ostala sranja, zanima nas samo partizan
То је вероватно са форума партизан.нет а уписник је из НС-а претпостављам. Не читам тамо форум а и на сајт ретко залазим па могу само да претпостављам.
Има ту истине у упису али ако је дотични заиста како каже био члан ЈФ-а онда му се сигурно не би десило да лупи овакву глупост:
Citiraj:
I sto je najbitnije sustinu te grupe nisu cinili ljudi koji su formalno organizovani po raznim grupicama vec obicni anonimni zaludjenici partizanom koji su odrasli na starom dobrom engleskom fudbalu i koji su zarazeni ludackim grobarskim duhom osamdesetih.
Значи слагао је за медаљу. Какав енглески стил и 80-те? Па већина људи која је основала ЈФ и била носилац истог су били млађи Гробари односно младе снаге које се нису мириле са тадашњим понашањем тзв. "агената". А ово да ЈФ нису чиниле групице већ појединци је исто лаж, довољно је погледати само једну слику из тог периода па да се виде заставе јанг бојса, вандала, компаније, демиџа... ЈФ је био организован по групицама. Чињеница је да онај ЈФ и овај данас имају јако мало тога заједничко, та нека основна ЈФ идеја је умрла а умрла је јер је била утопистичка и никада није ни мофла да заживи. Стари ЈФ је сигурно имао више шмека и другарства, овај данас можда тога има мање али је много организованији и у навијачкој бранши цењенији.
Ово око алцз бих се донекле и сложио, ни ја их не волим али је чињеница да је једна таква група неопходна на Југу из простог разлога да држи контролу (Гробарима је увек била карактеристика да се деле) и Југ на окупу али и због тога што без њих Гробари у БГ-у не би имали шансе да се носе са циганима јер екипе и људи који воде север су сличне конфигурације. Овако се анулирамо.
Ово за исток му је исто небулоза јер би по њему сви требали да пређемо на исток, седимо и грицкамо семенке.
Ово за карте за ЛШ му је најјаче, па није ваљда очекивао да му их неко да џаба?
Citiraj:
Ајмо мало о фудбалу. Како ствари стоје у овом прелазном року нас изгледа напуштају Љајић и Дијара + можда Раћа уколико стигне "добра" понуда. Од потенцијалних појчања спомињу се Радовић(играо прије пар сезона у Партизану), Саша Илић(велико можда) и највјероватније пар играча из Србије.
За бившег ђавола Љају даје Рубин 6,5 милиона (званично), а изгледа да ће и Брана Илић у Кореју (то драстично повећава шансе да се Сале Илић врати у ПФЦ). Петровић би требао да остане. Стевановић је дао управи списак са 4 имена из домаће лиге које каже треба. Радовић чисто сумњам да ће Легија да га пусти.