banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 20:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 798 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 40  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Dec 2009, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Prvom prilikom idem u klub da vidim kako je odradjen, mada po komentarima vidim da je ok!Trebala BL da ima tako nesto i mozda jos koje urbano mjesto, jer sam misljena da grad jos nije postigao taj nivo urbanoga!

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
le_papillon je napisao:
Uh, što spomenu te urbane, ne'š živ ostati. :lol: Ja jedva čekam da odem, mislim, ako me puste. :confused2: :lol:

Jesil' urbana? Ili još bolje, preurbana? :wink:
:lol:
Šala, ofkors

Pa ne znam, ono, zbunjena sam... :lol: Mislim, šta se traži? :evil3: :lol: :lol: :lol: :lol:

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
le_papillon je napisao:
Šta se dešava u sad subotu? Imaju li kakav program?

Bilo je informacija na sajtu Demofesta (klikni ovdje :wink: za sajt, ne ovdje! :D ), al' nema za ovaj vikend. Možda će okačit' do ujutru. Il' je to surprise?

Ih, jes' me prevari, ccc... :P
Odoh sutra. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 00:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
evo me upravo sjedim u dfk i mogu reci da dfk nije klub nego kafana. Kakav je to klub bez prostora za plesanje... Evo svi stoje za stolovima i piju, pravo kao kafana neka, bolje da sam otisao u hall na svirku, tamo bi se barem iskakao kao covjek, a ovdje dj i muzika je extra ali atmosfera apsolutna 0.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Da ima ne znam kakav prostor za plesanje, opet niko ne bi plesao. :-? Tako je u BL... jbt, najbolje se provode ovi što lumpuju po narodnjacima. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 12:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
le_papillon je napisao:
Da ima ne znam kakav prostor za plesanje, opet niko ne bi plesao. :-? Tako je u BL... jbt, najbolje se provode ovi što lumpuju po narodnjacima. :D

tako je narodnjaci su zakon :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
le_papillon je napisao:

Nemoj biti tako sigurna :) A nisam jos bio u DFK, moracu otici ovih dana da vidim kako je :)

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Time trek je napisao:
evo me upravo sjedim u dfk i mogu reci da dfk nije klub nego kafana. Kakav je to klub bez prostora za plesanje... Evo svi stoje za stolovima i piju, pravo kao kafana neka, bolje da sam otisao u hall na svirku, tamo bi se barem iskakao kao covjek, a ovdje dj i muzika je extra ali atmosfera apsolutna 0.

Prijatelju, DFK nije klub, DFK je urbani klub..... :D ....
Inace, bio sam sinoc prvi put... Vec sam se na ulazu iznervirao jer me docekalo 7 izbacivaca(cudi me da nisu i arsenu angazovali) i poceli me kao nesto prepipavati...Unutrasnjost ista kao u kruni ili u 011(ne znam da li se jos tako zove), samo fale sisare i sponzoruse... DJ je bio OK, podsjetio sam se zasto sam bio redovan na partijima do prije neke tri godine :) .... Konobar me iznervirao jer me pitao zasto pijem jelen pored nektara, al jebiga izgleda da je i on jedan od plejade kvazi lokalpatriota koji se mogu sresti na svakom koraku....
Nesto sto me posebno iznerviralo su cijene, malo pivo 2,5KM, velikog naravno da nema jer je to ipak urbani klub :roll: ...
Sve u svemu, nista spektakularno, slicne zajebancije vec imamo u gradu, al eto, bitno je da se nesto novo otvara. Posto siti pab vise nije u modi, ovo je prilika da urbani likovi, new age hipie, moderni komunisti i ostali ljudi tog kova ubiju vrijeme do otvaranje jos nekog urbanog mjesta....

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
skeva je napisao:
Time trek je napisao:

Inace, bio sam sinoc prvi put... Vec sam se na ulazu iznervirao jer me docekalo 7 izbacivaca(cudi me da nisu i arsenu angazovali) i poceli me kao nesto prepipavati...Unutrasnjost ista kao u kruni ili u 011(ne znam da li se jos tako zove), samo fale sisare i sponzoruse... DJ je bio OK, podsjetio sam se zasto sam bio redovan na partijima do prije neke tri godine :) .... Konobar me iznervirao jer me pitao zasto pijem jelen pored nektara, al jebiga izgleda da je i on jedan od plejade kvazi lokalpatriota koji se mogu sresti na svakom koraku....
Nesto sto me posebno iznerviralo su cijene, malo pivo 2,5KM, velikog naravno da nema jer je to ipak urbani klub :roll: ...
Sve u svemu, nista spektakularno, slicne zajebancije vec imamo u gradu, al eto, bitno je da se nesto novo otvara. Posto siti pab vise nije u modi, ovo je prilika da urbani likovi, new age hipie, moderni komunisti i ostali ljudi tog kova ubiju vrijeme do otvaranje jos nekog urbanog mjesta....

Moj covjek! :D

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 15:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Ne zaboravite da je osnovni cilj DFK-a da napokon muzicari koji dodju svirati imaju savrsene uslove, a slusaoci odlican zvuk! To je jedino mjesto u gradu u koje je ulozeno malo vise u sam zvuk, nego u sam enterijer, sto je sasvim normalno s obzirom na svrhu! A ne kao neki nadriklubovi u koje se uloze silne pare za dizajn enterijera da omladina moze reci, vau, super, a zvuk krs, krseva, oprema krs.
Kakve veze ima sto nekoga podsjeca na neki "klub" (nocni klub), kakve veze ima sto se nekom ne svidjaju cijene piva ili pica uopste? Za DZ cete slusati izvodjace koje bi mnogo vise platili nego to vase pivo, ili ne? Tako sto ne biste otisli na neki od koncerata, jer se mora platiti karta???

Ne razumijem uopste potrebu da se naglaba... nekome se klub (unutrasnjost) ne mora dopasti, stvar ukusa, ali sta ste ocekivali? Govnavi narkomanski klub? To je jedino mjesto sa vrhunskom opremom, od razglasa do binske opreme. Neki ljudi su semice i sedmice radili na akustickom dizajnu i zvuku, kako bi se nesto desilo u ovom gradu, izdvojilo nas od ostalih. Ljudi imaju ideju kako da neke stvari pomjere s mjesta, da se napokon nesto pocne desavati, da grad zivne, ali uvijek se nadju neki da pricaju suprotno.
U sklopu kluba ce biti i vrhunski opremljena vjezbaonica za bendove, koja ce biti za DZ, ali hvala bogu, nece bas svako tu moci da vjezba i svira!

Mene kao nekoga ko se bavi muzikom jako raduje sto takvo mjesto postoji u nasem gradu! Muzicari imaju sve uslove da rade i stvaraju i na kraju prezentuju svoj rad na jednom takvom mjestu. Muzicari ce moci samo uzivati... a i publika u skladnom zvuku na kojem je radjeno!

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 15:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Time trek je napisao:

our man in DFK... :D

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 16:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
skeva je napisao:
Time trek je napisao:

cesto se pitam, jel ti stvarno imas dredove? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Mene kao nekoga ko se bavi muzikom jako raduje sto takvo mjesto postoji u nasem gradu! Muzicari imaju sve uslove da rade i stvaraju i na kraju prezentuju svoj rad na jednom takvom mjestu. Muzicari ce moci samo uzivati... a i publika u skladnom zvuku na kojem je radjeno!

A sta je s onim nemuzicarima koji ne razlikuju kvalitet zvuka iz slusalica od 50 i 250KM (koji su u VELIKOJ vecini u odnosu na vas muzicku potkovane) ? Jel' i oni treba da onanisu na kolicinu dugmica koje Tiki ima pred sobom ? Svaka cast na ulozenom radu i trudu, svaka cast na tome sto su se vlasnici potrudili da naprave nesto drugacije i da omoguce muzicarima u BL mjesto i nacin da se prezentuju/stvaraju, al' to nije razlog da se 'zabrane' kritike na racun drugih potencijalnih propusta.

Veceras neki lokalni papak glumi DJa .. odoh njega da ispostujem :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

A sta je s onim nemuzicarima koji ne razlikuju kvalitet zvuka iz slusalica od 50 i 250KM (koji su u VELIKOJ vecini u odnosu na vas muzicku potkovane) ? Jel' i oni treba da onanisu na kolicinu dugmica koje Tiki ima pred sobom ? Svaka cast na ulozenom radu i trudu, svaka cast na tome sto su se vlasnici potrudili da naprave nesto drugacije i da omoguce muzicarima u BL mjesto i nacin da se prezentuju/stvaraju, al' to nije razlog da se 'zabrane' kritike na racun drugih potencijalnih propusta.

Veceras neki lokalni papak glumi DJa .. odoh njega da ispostujem :lol:

sta su to oni potrudili se, sto nisu bili frajeri pa sagradili svoju zgradu, nego na ustreb studenata se pare zaradjuju i prodaje marketing kao novi alternativni klub... no dobro, sta da se radi, ocito rotarijanske veze su ponovo upetljale prste, neka su, moze im se... ali ove price konacno jedino mjesto, ovo ono... a ovamo teska deracina, pivo koje kosta 1marku valja se za 2.5, na ulazu izbacivaci... sjecam se da je stari kset brojao zadnja vremena kada su pretukli lancima onog izbacivaca... u svakom slucaju, grad bogatiji za jednan novi klub, a ko hoce da ide neka ide ko nece, nece...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Procitaj par postova unazad pa ces vidjeti da sam i ja kritikovao taj fazon poslednjeg basitona urbane kulture u BL :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ja bih zaviriJo u klab kad odem na pizzu prekoDana, jel' ima taKi tour? bojim se ako dodjem uNoc da ceMe lako rekognznati kao seLJacinu 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 16:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Procitaj par postova unazad pa ces vidjeti da sam i ja kritikovao taj fazon poslednjeg basitona urbane kulture u BL :D

ma sve ok, samo nadopunjujem :D

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
V@nja je napisao:
Svaka cast na ulozenom radu i trudu, svaka cast na tome sto su se vlasnici potrudili da naprave nesto drugacije i da omoguce muzicarima u BL mjesto i nacin da se prezentuju/stvaraju, al' to nije razlog da se 'zabrane' kritike na racun drugih potencijalnih propusta.

Stvar je u tome sto ce se uvijek naci neko kome nesto smeta, uvijek ce neko biti nezadovoljan. A ti koji su nezadovoljni su uglavnom oni koji nemaju nikakvu osnovu da kritikuju. Jedina osnovana kritika bi mogla doci od nekoga ko je otvorio svoj klub (koji uspjesno radi) pa na osnovu toga da vrsi poredjenje i da trazi mane i nedostatke DFK-a.
Bilo sta drugo se svodi na subjektivno misljenje.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa naravno da je to subjektivno misljenje .. ja govorim ono sto meni (ne)odgovara u jednom klubu .. i na osnovu toga da li se meni nesto dopada ili ne odlucujem da li cu isti posjetiti (posjecivati). Sve na svijetu je podlozno kritici, subjektivnoj ili objektivnoj, pa tako i DFK.

Citiraj:
Jedina osnovana kritika bi mogla doci od nekoga ko je otvorio svoj klub (koji uspjesno radi) pa na osnovu toga da vrsi poredjenje i da trazi mane i nedostatke DFK-a.

Da zovnemo Milana Dal Capo .. da on uporedi DFK i svoj Capo klub koji zadnjih 10 godina radi punom parom .. koji za vikend obrne vise nego sto ce DFK ikada obrnuti ? :confused3: Slicnost jednog sa drugim pocinje i zavrsava rjecju 'klub' na kraju naziva .. i sta sad, prema tebi, Milan moze da kritikuje vodstvo DFKa jer nisu napravili klub identican njegovom? Tom logikom se vodio onaj u Mistiqueu pa se sada subotom u istom ori JK i Halid Beslic .. a klub koji je inace bio prepun sada zjapi polu-prazan. Nema potrebe za nekom pretjeranom filozofijom i ekonomskim aspektima vodjenja kluba .. par ljudi je iznijelo svoj stav vezan za DFK i Tikijevu 'reklamu' istog - neki su imali rijeci hvale, neki ne i to je sasvim normalno.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
a jel' moguca kombinacija fensi urban, ima para i slusa andergraund?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 18:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Prazne price...

Pretpostavljam da vam je i Demofest sranje... i da vam i tu nesto ne odgovara...
Ovaj grad nekad stvarno ne zasluzuje da bude ista vise od obicne kasabe i da zuvijek vladaju 90-te... Sve sto iole mirise na nesto drugo, nazalost Velikoj vecini smrdi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 798 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 40  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]