banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 09:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Dec 2009, 00:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
BL4ever je napisao:
Tommy Vercetti je napisao:
24*50=1200
1200+200 = 1400

1400KM da platim laptop, koji mogu naci skoro pa hiljadu manje. Imam net kuci. Imam wifi na mobu. Ne hvala.
Za tu sumu možeš kupiti odličan laptop, a da budem iskren ta ponuda ne treba prosječnom korisniku interneta koji internet koristi na poslu ili kod kuće.
Možda novinarima ili onima što su stalno na terenu itd. Dobro je što tako nešto postoji.

Da se jednom ja i ti slozimo. Tacno, mobilni internet je jos uvijek skup sport, zasto uzeti 10GB po visokoj cijeni pretplate i biti ogranicen sa surfom kad za 19km+pdv mjesecno imas adsl flat paket. Dakle, usluga mob.neta jos uvijek kod nas ne moze konkurisati klasicnom netu i bez obzira na sve prednosti kao sto su mobilnost pristupa netu bilo gdje(tj.na vise lokacija) ista jos uvijek nece dozivjeti svojiu vecu popularnost. Zato predlazem da kao i u slucaju kupovine tel. na ugovor isti ne uzimate samo radi fona ako vec nemata racun u pribliznom iznosu jer ce Vas u tom slucaju izaci skuplja pita od tepsije, samo dolazi u obzir nekome ko ce iskoristiti to tj. u potpunosti mu odgovarati ta ponuda, e tek tada se mozeracunati samo cijena laptopa bez mjesecne pretplate na net i tada je to ponuda koja za tog korisnika moze biti odgovarajuca. pozz

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2009, 17:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
markonato je napisao:
Možda neko nema ni net, a nema ni para za laptop, pa uzme tako "na rate"...jbg izađe skuplje, ali bar nisi odjednom dao 1400 km

Ne valja ti računica :wink:
Bude znatno skuplje. Izračunaj koliko bi koštao net 24 mjeseca (a još svi nude flat-rate) i dodaj cijenu tog netbooka i vidjećeš. A i sada možeš kupiti laptop na rate. Zaista, lako i jednostavno. Dakle "netbuk za 199", skoro isti fazon kao i "telefon za 1KM" :wink:

A u ponudi NIJE notebook/laptop, već NETBOOK. Razlika postoji :wink:

BL4ever je napisao:
Da ponovim: ta ponuda ne treba prosječnom korisniku interneta koji internet koristi na poslu ili kod kuće.
Možda novinarima ili onima što su stalno na terenu itd. Dobro je što tako nešto postoji.

Naravno da to ne treba prosječnom korisniku.

Uostaom, koliko ljudima uopšte trebaju prenosni računari? Koliko će se prosječni korisnik interneta u RS "kretati"?
Jeste da je to "in" :lol: , ali... zar nije isplativije mnogima da uzmu desktop?

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2009, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nova FREND ponuda

Novi telefoni, super bonusi i poklon CD Miligram

Promotivna ponuda m:tel Frend paketa sa novim telefonima, super bonusima i ekskluzivnim CD-om Miligram, aktuelna je u periodu od 16. decembra 2009. godine do 31. decembra 2009. godine, ili do isteka zaliha.
Svim Frend korisnicima omogućeno je da prošire svoju Frend grupu i u m:tel mreži razgovaraju sa tri prijatelj broja, po cijeni od 0,09KM/min.

Kupovinom jednog od Frend paketa korisnik uz telefon dobija priključak sa iznosom od 10 KM na računu, muzički CD „Kompilacija Miligram“ i ostvaruje pravo na dopunu računa u iznosu od 55 KM, podijeljenih na 11 mjeseci, uz redovno dopunjavanje računa.

Podsjećamo, praznične doživljaje možete podijeliti putem 3G mobilnog interneta po cijeni od samo 0,30KM za 1MB. (tarifni model Surfaj)

Poklon, ekskluzivni CD Miligram izbor je najnovijih pjesama vaših omiljenih pjevača: Željka Joksimovića, Alena Ademovića, Saše Matića, Severine, Tife, Željka Samardžića, Jelene Rozge, Emine Jahović, Milene Vučić i Kaliope.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BH Telecom: Preliminarni pokazatelji poslovanja-očekivana dobit za 2009. godinu 160 miliona maraka

BH Telecom je na svečanoj novogodišnjoj pres konferenciji koja je održana danas prikazao preliminarne pokazatelje poslovanja za 2009. godinu. Brojnim novinarima obratili su se mr. Nedžad Rešidbegović, generalni direktor BH Telecoma, Mustafa Kurtić , v.d. Izvršni direktor direkcije za. ekonomsko-finansijske poslove i Emir Gutošić, Izvršni direktor direkcije za marketing i prodaju.
Detalji sa današnje pres konferencije

Na osnovu ostvarenih rezultata u jedanaest mjeseci i očekivanja u decembru, društvo u 2009. ostvarilo je 606.495.000 ukupnog prihoda, 446.428.000 ukupnog rashoda, a očekivana dobit je 160.067.000 KM.

Također je bilo govora je o preliminarnim pokazateljima poslovanja kompanije za 2009. i planovima za period 2010.-2011.

Ukupna realizacija investicija u 2009. iznosila je oko 150 miliona KM, koje više od 50 posto realiziraju domaće firme.

Govoreći o rezultatima iz ove godine Rešidbegović je sveukupno poslovanje BH Telecoma ocijenio uspješnim.

Što se tiče ostvarenih telekomunikacijskih kapaciteta BH Telecoma za ove godinu BH Mobile ima 1.500.000 korisnika, BH Line – fiksna telefonija 545.000, te BH Line – Internet 100.000 od čega 90 hiljada korisnika ADSL-a.

„Možemo očekivati da će BH Telecom nastaviti razvijati svoju mrežu uvođenjem novih tehnologija i uvođenjem novih usluga i u tom segmentu posebna pažnja će se posvetiti različitim paketima usluga, a nastavlja se i s unapređenjem prodajne mreže i podrške korisnicima“, istakao je Rešidbegović.

Kada se isključi porez na dohodak, prekovremeni rad i stimulacije prosječna isplaćena neto plaća po zaposleniku u BH Telecomu iznosi 1.395,70 KM. Kompanija ima 3.280 uposlenika i stipendiraju se mladi stručnjaci.

Planovi kompanije za naredni period predviđaju:

-Tehnološka unapređenja kroz modernizaciju pristupne mreže, razvoj 3G radio mreže, kako bi se osigurala veća pokrivenost stanovništva i omogućio širokopojasni pristup za sve korisnike putem mobilne 3G/HSPA i fiksne ADSL mreže.

-Sniženje cijena u gotovo svim segmentima usluga, mobilne i fiksne mreže i u međunarodnom saobraćaju i roamingu.

-Snižavanje troškova gdje je to moguće i unaprijeđenje prodaje.

-Usavršavanje kadrova BH Telecoma i zadržavanje liderske pozicije na telekomunikacijskom tržištu BiH

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ne razumijem sta im znaci da su 3 broja aktivna dok traje promotivna akcija? Da li to znaci kad zavrsi akcija da ce ukinuti treci prijatelj broj?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

m:teatar – poklanjamo vam ulaznice za pozorišne predstave

Pošaljite e-mail i osvojite dvije ulaznice za Novogodišnji koncert “Guitar duo” pozorišta Jazavac u Banjaluci

Pripremili smo deset poklon ulaznica za Novogodišnji koncert – Glumci pjevaju “Guitar duo” , u Gradskom pozorištu Jazavac u Banjoj Luci u subotu, 26. decembra 2009. godine sa početkom u 20 časova.

Na sceni Gradskog pozorišta Jazavac ove subote ćete moći vidjeti nerijetki spoj muzičke i dramske umjetnosti. Glumci u ulozi pjevača, a sve to pod pratnjom već prepoznatljivog i omiljenog Guitar dua Vedrana Gavrića i Dejana Zorića. Bićemo pravi vodiči kroz svijet muzike, kroz zimske dane pune romantike i praznične atmosfere.

Da biste osvojili ulaznice za ovu predstavu potrebno je da pošaljete e-mail sa svojim ličnim podacima (subject: „m:teatar“). Prvih pet korisnika dobiće po dvije ulaznice. O načinu preuzimanja ulaznica dobitnike ćemo obavijestiti naknadno.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Ne razumijem sta im znaci da su 3 broja aktivna dok traje promotivna akcija? Da li to znaci kad zavrsi akcija da ce ukinuti treci prijatelj broj?

hmm gdje si to procitao, ja samo vidim da pise da promotivna ponuda sa frend paketima sa mob.telefonima traje u pomenutom periodu ili do isteka zaliha, o vremenskom trajanju 3 frend broja nisam vidjeo da ista pise.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
jellyfish je napisao:

hmm gdje si to procitao, ja samo vidim da pise da promotivna ponuda sa frend paketima sa mob.telefonima traje u pomenutom periodu ili do isteka zaliha, o vremenskom trajanju 3 frend broja nisam vidjeo da ista pise.

Evo ovdje pise na dnu stranice, mozda nisam dobro razumio: http://www.mtel.ba/menu/1945/frend_tari ... i7f1lvo714

"*3 broja su aktivna dok traje promotivna akcija"

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
BL Boy je napisao:
jellyfish je napisao:

Evo ovdje pise na dnu stranice, mozda nisam dobro razumio: http://www.mtel.ba/menu/1945/frend_tari ... i7f1lvo714

"*3 broja su aktivna dok traje promotivna akcija"

nisam to vidjeo, moguce da je tako, to su one cake sa zvjezdicama sve sjajno bajno dok ne procitas napomenu sitinim slovima napisanu :lol: , to Eronet najvise praktikuje, evo sad i mtel.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 21:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Kakva su vam iskustva s eronetom sto se tice mreze i signala u bih? Da li svi operateri koriste jednu mrezu ili svako ima posebu, ne znam puno o tome.
Hocu da promjenim mtel pa gledam koji provajder je najbolji.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nova m:tel prodajna mjesta
U Banjaluci otvorena dva nova m:tel prodajna mjesta

Specijalno dizajnirana, moderno opremljena, dva, nova prodajna mjesta m:tel-a, otvorena su u Banjaluci u ponedjeljak, 28. decembra 2009 godine.

U centru Banjaluke, u ulici Ivana Franje Jukića br. 1, otvoreno je novo prodajno mjesto m:tel-a u kojem će korisnici moći da se informišu o ponudi i uslugama mobilne i fiksne telefonije i interneta, kao i da izaberu nešto iz bogate praznične ponude m:tel-a.

Novo prodajno mjesto otvoreno je i u naselju Borik, na Bulevaru Vojvode Živojina Mišića 1a.

Prve posjetioce na dan otvaranja očekuju brojna iznenađenja. Za prvih 50 koji danas postanu m:tel pretplatnici, u novootvorenom prodajnom mjestu u centru grada, pripremili smo ulaznice za večerašnji rok spektakl- koncert grupe Van Gogh u Boriku.

Podsjećamo, nekadašnja prodajna mjesta u TC Zenit, TC Kastel i na ETF-u, više nisu u funkciji.
Korisnicima m:tel usluga u Banjaluci, na raspolaganju su i prodajna mjesta u naselju Lazarevo, ulica Knjaza Miloša bb i u Tržnom centru Merkator, Aleja Svetog Save bb.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

smucek je napisao:
Kakva su vam iskustva s eronetom sto se tice mreze i signala u bih? Da li svi operateri koriste jednu mrezu ili svako ima posebu, ne znam puno o tome.
Hocu da promjenim mtel pa gledam koji provajder je najbolji.

sto se tice pre paida mtel ima najbolju ponudu, psot paid bh telecom. Sad svi imaju posebnu mrezu tj.svako svoju. Sto se tice pokrivenosti Eronet ima najbolju pokrivenost koliko sam ja opazio, cak i skoro pola Hrvatske zahvata. koji je najbolji procijeni sam ja samo kazem moje vidjenje.pozz

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 00:04 
Veteran
Veteran

Interesuje me postpaid, gledao sam na sajtu bhtelekoma cini mi se da su skuplji od eroneta i mtela.
Vjerovatno cu na eronet preci, ne mogu se vise ganjati s mtelom.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 04:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

smucek je napisao:
Interesuje me postpaid, gledao sam na sajtu bhtelekoma cini mi se da su skuplji od eroneta i mtela.

cini ti se bht ima najbolju post paid ponudu, eronet ima nesto slicno samo malo losije. Sad druga stvar je ako kontas uzeti mob. tel na ugovor tu bi se vec dalo razgovarati o tome ko je najbolji.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 08:32 
Veteran
Veteran

Mobilni mi ne treba, moram jos malo uporediti bht i eronet, meni se ucini da je eronet ponuda bolja.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 11:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
smucek je napisao:

Moj ti je savjet da ni za živu glavu ne prelaziš na ERONET mrežu. Ako ćeš već postpaid onda ti preporučujem BH Mobile jer tu su (trenutno) najpovoljniji.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 13:32 
Veteran
Veteran

Ne znam kako su jeftiniji kad su pozivi prema drugim mobilnim mrezama bih u eronetu jeftiniji u odnosu na bht 0.07 KM sto mi je najbitnija stavka.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zna li neko kad ce se moci kupiti mtel stik za mobilni internet ali pri peid? Sad ima samo na pretplatu. Kad ce moci na pri peid pa koliko potrosis da platis, a ne da moras placati pretplatu, nego kad ti treba negdje van kuce da koristis i platis koliko si potrosio?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
jellyfish je napisao:
Zna li neko kad ce se moci kupiti mtel stik za mobilni internet ali pri peid? Sad ima samo na pretplatu. Kad ce moci na pri peid pa koliko potrosis da platis, a ne da moras placati pretplatu, nego kad ti treba negdje van kuce da koristis i platis koliko si potrosio?

http://www.mtel.ba/menu/2654/frend_mobilni_internet/

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
jellyfish je napisao:

http://www.mtel.ba/menu/2654/frend_mobilni_internet/

Znam to, ali 1Mb izadje skoro 40 feninga sa pdv-om. To ti je 5 internet stranica da otvoris i ode pola marke.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]