Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Kad vec optuzujez ljude fino reci ko je (imenom i prezimenom), uzeo od koga (imenom i prezimenom), koliko para(cifra), e onda ce tvoje rijeci imati nekakav znacaj, ovako ispada da samo lupas gluposti!
a ajde ti meni, boga ti, objasni kako to sad, nakon sto godinu dana navijaci trube da su zecevic i bjekovic najvece zlo u istoriji partizana, da je svako drugi bolji od njih, da su ponosni sto su se njih rijesili, odjenom glasaju za kandidata kojeg podrzavaju doticna dvojica i koji stoje iza njega? u cemu je fazon?
i zasto je savo "manje zlo" od djurica?
Какве везе има то што Зечевић и Бјековић гласају за Ђурића?
Вероватно они мисле да ће дотични на неки начин да одржи њихов утицај у клубу, Грбари су гласали за себе.
Када би дс-овски смрад ушао у клуб вероватно би Партизан у надолазећој приватизацији попут његових партијских колега продао за динар.
Отворено је више пута улазио у сукобе са навијачима па је подржао и ова хапшења сада.
Милошевић је имао могућност да са Гробарима седне за исти сто,извине се па да можда и добије подршку али он каже са хулиганима неће да има посла.
И након тога се сада неко пита што су Гробари подржали Ђурића. Нама хапсе најбоље људе за смешне ствари, немате појма каква је репресија режима над Гробарима, приводе се људи на испитивања низашта и ко након свега тога да подржи представника владајужег режима.
Има много ствари о којима немате појма па безвезе куцкате.
Ја знам да ви гледате на Саву као на бившег фудбалера и све што иде уз то али Саво је изгубио све бонусе код Гробара још давно.
Још бих додао да су много веће легенде Партизана попут Нађа и Вукотића подржали Ђурића за кога ја лично не мислим ништа добро али његова позитивна ствар је штоп ће по питању хајке која се води против Гробара да држи језик за зубима а под два ако се и супростави много лакше ће да се отера са функције јер је типичан бизнимен кога не занима да му се име превише провлачи кроз медије. Саву не би отерали никада јер цели актуелни режим стоји иза њега. Избор Саве на место председника би за Југ значило полагано гашење.