banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Dec 2009, 12:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Citiraj:
Srbija protiv Argentine, Australije, Nemačke...

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u A grupi na Svetskom prvenstvu u Istanbulu sledeće godine gde će joj rivali biti selekcije Argentine, Australije, Nemačke, Angole i Jordana.

Vicešampion Evrope dobio je sasvim soldinu grupu ako se ima u vidu da je iz prvog šešira izbegao SAD, Španiju ili Grčku, dok se od timova iz četivrtog šešira Nemačka čini kao bolja solucija od Hrvatske, Litvanije ili Rusije.
U četiri grupe takmičenja koje počinje 28. avgusta i traje do 12. septembra sledeće godne smešteno je 24 ekipe, a plasman u drugu rundu obezbediće četiri najbolje iz svake grupe.
U drugoj fazi kombinovaće se grupe A i C i B i D.

Raspored grupa na SP u košarci :

Grupa A
Argentina, Srbija, Australija, Nemačka, Angola, Jordan
Grupa B
SAD, Slovenija, Brazil, Hrvatska, Iran, Tunis
Grupa C
Grčka, Turska, Porto Riko, Rusija, Kina, Obala Slonovače
Grupa D
Španija, Francuska, Kanada, Litvanija, Novi Zeland. Liban

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 13:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Argentina nije što je nekad bila, Australija ima par igrača, ali mi imamo 12 takvih, tako da bi trebali biti prvi u grupi...

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8414375.stm

:confused2:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 22:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

google lazarević je napisao:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8414375.stm

:confused2:

О Боже, поможи... шта ћеш све чути и видјети, па то је...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2009, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ajax 0 - 3 Anderlecht :lol: :lol: :lol: :lol:
Toliko o pricama iz Ajax-a da ce igrati svim srcem i da Dinamo nema potrebe da se brine :lol: :lol: :lol:
Ajmo purgeriiii :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2009, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
:lol: A sto je najgore Dinamo ne moze uzeti ove levate :)

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2009, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neci ih nesto....
Din. Zagreb 0 - 1 FC Timisoara :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2009, 20:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Neci ih nesto....
Din. Zagreb 0 - 1 FC Timisoara :lol: :lol: :lol:

Успјели су модри забити румуњској момчади :D
У ствари, то је ауто-гол :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2009, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Toliko o tome... 1-2 :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2009, 20:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Toliko o tome... 1-2 :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

па овај стадион је одвратан.. можда најружнији који сам видио ...
Да су се трудили да га ружнијег направе, не би успјели :D

Poslednji put menjao Jode dana 18 Dec 2009, 13:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
komunisticki....

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 16:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Za renoviranje Marakane izdvojeno 500 miliona dolara

Gradske vlasti Rio de Žaneira saopštile su danas da će investirati oko 500 miliona dolara u renoviranje stadiona Marakana pred Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014. godine

"Početak radova na stadionu planiran je za mart sledeće godine, ali će tek u septembru 2010. Marakana biti potpuno zatvorena", izjavila je predstavnica gradskih vlasti Marsija Lins Lins.
Prema njenim rečima, očekuje se da radovi na stadionu budu završeni u decembru 2012. godine. Marakana je, prema brazilskom zakonu, svrstana u građevine od istorijskog značaja, zbog čega izgled fasade neće biti promenjen, a stadion će dobiti krov. Trenutni kapacitet stadiona je 88.000 mesta, a nakon renoviranja biće smanjen za 5.000.
Lins Lins je dodala da će, pored stadiona, biti renovirana i cela gradska oblast u kojoj se nalazi Marakana.

Citiraj:
Sudija namestio meč Litvanija - Srbija?!

Bugarski arbitar Anton Genov u dogovoru sa kladioničarskom mafijom namerno sudio penale za Litvance, kako bi na meču pala bar tri pogotka! Bugarin isto učinio i mesec dana kasnije u duelu Makedonije i Kanade, pa ga je UEFA suspendovala
Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Litvanije i Srbije bila je nameštena! To je postalo jasno nakon što je Evropska fudbalska unija, zbog povezanosti sa kladioničarskom mafijom, suspendovala bugarskog sudiju Anton Genova, koji je na meču u Marijampolju 14. oktobra dosudio nepostojeći penal iz kog su Litvanci postigli gol za pobedu od 2:1!
Inače, Litvanci su i prvi gol protiv „orlova" postigli iz sumnjivo dosuđenog jedanaesterca. Drugi penal je, međutim, predstavljao klasičnu krađu. Po svemu sudeći, Genov je to učinio kako bi, kladioničarskim žargonom rečeno, rezultat otišao u „tri plus". On se posle utakmice Litvanija - Srbija našao pod dodatnom prismotrom UEFA, a definitivno je otkriven nakon što je mesec dana kasnije sličnu stvar ponovio u prijateljskom susretu između Makedonije i Kanade.
Selektor Srbije Radomir Antić rekao je da je ozlojeđen zbog načina na koji smo poraženi u Litvaniji.
- Sramno suđenje, dva izmišljenja penala. Uništen je trud onih koji su nastojali da i kroz Litvaniju prođu pobednički. Bugarin je, nažalost, tako hteo. U fudbalu hoću pobedu, nju želim i kada ona za nekog nije bitna. Ozlojeđen sam saznanjem da su mračne sile umešale prste. Nadam se da je svet prepoznao kugu u fudbalu - rekao je selektor „orlova".
Tada je dosudio čak četiri penala, po dva za obe ekipe! Poluvreme je završeno bez golova, pa je Bugarin stupio na scenu. Makedonci su poveli sa 2:0, postigavši jedan pogodak sa bele tačke. Genov je potom dosudio dva jedanaesterca za goste, ali Kanađani nijedan nisu realizovali. Bugarski arbitar je u 90. minutu, kad je video da je vrag odneo šalu, dosudio još jedan penal za domaće. Pandev je postigao gol i meč je završen rezultatom 3:0.
Dodatna istraga je pokazala da je pre i tokom meča u kladionicama u Aziji uplaćen ogroman broj opklada na „tri plus", ali i na broj penala na meču. Tamošnje kladionice „srećnim dobitnicima" isplatile su čak osam miliona evra.
UEFA je posle ove lakrdije odmah reagovala i suspendovala Genova, koji je trebalo da vodi utakmicu Lige šampiona između Dinama iz Kijeva i Barselone. Samo nekoliko dana kasnije, raspuštena je kompletna sudijska komisija Fudbalskog saveza Bugarske.
- Nakon ispitivanja sudije Genova, odlučili smo da ga u budućnosti više ne delegiramo za mečeve u našoj organizaciji - kaže portparol UEFA Robert Fokner.
Genov je u domovini poznat i po tome što se zabavlja sa silikonskom lepoticom Stelom Radosavljevom. Prema pisanju bugarskih medija, njih dvoje u vezi su već nekoliko meseci, a Genov na svoju devojku, koja se bavi manekenstvom, troši ogromne sume novca. Zbog toga su njegovi rođaci pokušali da ga nagovore da ostavi Radosavljevu, ali nisu uspeli u tome.

Poslednji put menjao Jode dana 18 Dec 2009, 20:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako sam se ja lepo trznuo na ovaj clanak... citam ja i pise smanjice kapacitet na 83.000 mislim se, o cemu ovaj prica kojih 80K kad on Brazil :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Kako sam se ja lepo trznuo na ovaj clanak... citam ja i pise smanjice kapacitet na 83.000 mislim se, o cemu ovaj prica kojih 80K kad on Brazil :lol: :lol: :lol:

иста је била и моја реакција кад сам прочитао у Блицу... :)

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 16:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Parovi šesnaestine finala Lige Evrope:

Rubin - Hapoel Tel Aviv
Atletik Bilbao - Anderleht
FC Kopenhagen - Marsej
Panatinaikos - Roma
Atletiko Madrid - Galatasaraj
Ajaks - Juventus
Klub Briž - Valensija
Fulam - Šahtjor
Liverpul - Unirea
HSV - PSV
Viljareal - Volfsburg
Standard - Salcburg
Tvente - Verder
Lil - Fenerbahče
Everton - Sporting
Herta - Benfika

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2009, 17:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:

Главоња поново јаше...

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2009, 18:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pa namjestili su u njegovu korist... :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 20:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
FK Balkan profitirao od transfera Zlatana Ibrahimovića

Prelaskom Zlatana Ibrahimovića u Barselonu nije profitirao samo Inter. Doduše, "neroazuri" su kao vlasnici ugovora švedskog fudbalera zaradili najveći dio novca, a "sića" je otišla u Švedsku.

Katalonci su nedavno, sa 144.000 evra, obradovali mali FK Balkan, klub u kojem je prve fudbalske korake naučio sada slavni Ibrakadabra. Prethodno su čelnici ovog švedskog kluba trebali prvo da dokažu da je trenutno jedan od najboljih napadača svijeta ponikao u njihovim redovima.
"Morali smo da šaljemo isječke iz novina, fotografije i video-materijal kako bismo dokazali da je Zlatan ponikao kod nas", izjavio je Saša Vejzović, direktor FK Balkan, kluba kojeg su, samo mu ime govori, osnovali iseljenici s ovih prostora.
Dio kolača od astronomskog transfera Ibrahimovića želio je da prisvoji i Rozengard jer su predstavnici ovog kluba tvrdili da je Zlatan fudbal počeo da igra kod njih. Međutim, dokazi koje su Barseloni dostavili ljudi iz Balkana otklonili su svaku sumnju, pa je Rozengardu pripala tek simbolična suma, kao klubu u koji je Ibra prešao iz Balkana.
"Zlatan je nebrojeno puta dosad u svojim izjavama naglašavao da je ponikao kod nas. Prošle godine nam je, recimo, poslao garnituru dresova za prvi tim. Na taj način je zahvalio klubu koji je učinio mnogo za njega dok je bio dječak", istakao je Vejzović i dodao:
"Drago nam je što smo dobili novac, mnogo nam znači, to nam je petogodišnji budžet".
Ipak, najveća suma, skoro dva miliona evra, pripala je Malmeu, švedskom prvoligašu, čiji su skauti svojevremeno zapazili Ibrahimovića i potpisali ugovor sa njim.
Prema pravilniku FIFA, svaki klub u kojem je ponikao igrač starosti od 12 do 23 godine polaže pravo na pet procenata sume od njegovog kasnijeg transfera ili jedan dio od pet procenata u zavisnosti od toga koliko je godina proveo u klubu

:D

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Božićno pojačanje: Liverpool želi srpsku vračaru u svojoj liječničkoj službi

PREMA pisanju Daily Maila trener Liverpoola Rafa Benitez i vodstvo kluba toliko su zadovoljni srpskom liječnicom alternativne medicine Marijanom Kovačević, te je žele angažirati u svojoj lječničkoj službi.

I Lampard kod srpske vračare na konjskoj posteljici "u sobi punoj sveća"

Daily Mail otkriva kako su liječnicu već ranije pokušavali angažirati Manchester City i rumunjski Cluj, koji joj je ponudio gotovo 200.000 funti mjesečno i dozvolu za rad s igračima drugih klubova. Vjeruje se da ona favorizira takav tip dogovora jer ne ograničava njenu moć zarađivanja. Liječnica Kovačević igrače liječi tretmanom s tekućinom iz posteljice, a u posljednje vrijeme se pojavljuju različite informacije, neki tvrde da se radi o ljudskoj, a neki o konjskoj posteljici.

Prvi koji je bio zadovoljan tretmanom bio je srpski nogometaš Danko Lazović, a u posljednje vrijeme u Beograd su zbog oporavka dolazili Robin Van Persie, Frank Lampard, te Liverpoolovi Youssi Benayoun, Alberto Aquilani, Albert Riera, Glen Johnson i Fabio Aurelio.

Benayoun je otkrio neke pojedinosti oko tretmana:

"Ne koriste se životinjski dijelovi, kao niti injekcije. Doktorica je izliječila mnoge igrače, koji su bili jako zadovoljni. Prije tretmana objasnila mi je da će koristiti tekućinu iz posteljice. Radilo se isključivo o masaži ozlijeđenog dijela. Vratio sam se na teren puno brže od očekivanog i pomogao momčadi", rekao je Benayoun.

Daiy Mail je saznao da Marijana Kovačević svjetski poznate igrače liječi u jednoj prostoriji u Novom Beogradu, majka je troje djece, a pretpostavlja se da joj drugi suprug vodi kladionicu. Iako, u Srbiji vjeruju da u strahu od oduzimanja dozvole često mijenja lokacije.

Novinari Daily Maila upitali su ljude iz susjednih butika u Novom Beogradu kakva je osoba gospođa Kovačević, te dobili odgovor kako se radi o ekstrovertiranoj, ali ugodnoj osobi. Jedan je njen susjed rekao kako se uvijek oblači kao za večernji izlazak, te je usporedio s Morticijom Addams iz filma "Obitelj Addams".

Vidi hrvata sto su ljubomorni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Norveški fudbalski sudija, 43-godišnji Tom Henning Ovrebo više se ne zove tako. Sada je otac Knut. Sudija, koji je upropastio Chelsea na utakmici protiv Barcelone u Ligi prvaka, ne dosudivši bar tri čista penala, nakon čega je katalonski klub prošao dalje i postao prvak Evrope, odlučio je da potraži iskupljenje za svoje "grijehe" tako što se priklonio crkvi.

Ovrebo je prošao pravi pakao od tog meča. Dobijao je i prijetnje smrću, nije imao mira. Po zanimanju je psiholog, ali nije uspio sam da se izbori sa teškim bremenom, pa je pomoć potražio od "svevišnjeg".

"Tražim od Boga opravdanje za svoje loše suđenje. Od tada živim u pravom paklu. Pred očima mi stalno iskaču lica Balaka, Drogbe, Esiena... Nisam mogao više da živim tako. Molim navijače Chelsea da mi oproste. Sada želim da živim drugačije i da probam da do kraja života nikoga ne povrijedim. Samo duhovno mi može pomoći da nađem svoj mir koji sam izgubio te večeri u Londonu", rekao je Ovrebo, piše "Mondo".

Ovrebo je sudio i neke utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi i na njima se "istakao". Oktobra 2009. godine na susretu Grčka - Litvanija svirao je sumjiv penal za Grke, i pomogao im da preokrenu tok utakmice u svoju korist.

Zanimljivo je da je Ovrebo među kandidatima za sudije na SP 2010. godine u Južnoj Africi.

Dabogda nikad ne našao mir....

Nadam se i da će pored uspjeha Barcelone i 6 titula u jednoj godini uvijek biti spomenut i Tom Hening Ovrebo kao i to da nisu zaslužili igrati finale protiv Mančestera...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]