banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 19:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Dec 2009, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ев` гледам сад вијести, и не знам да ли да се смијем или плачем..
Какве двије клоцине..
Не знам само да ли они мисле да су народу стварно занимљиви са тим својим будалесањем по скупштини...
Па они су плаћени да буду тамо, да се понашају пристојно, да доносе одлуке за нас..а њих двојица се препиру око тога ко је тежи и ко ће убост тројку прије..
Жали Боже..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 19:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
XentoniX je napisao:
Ев` гледам сад вијести, и не знам да ли да се смијем или плачем..
Какве двије клоцине..
Не знам само да ли они мисле да су народу стварно занимљиви са тим својим будалесањем по скупштини...
Па они су плаћени да буду тамо, да се понашају пристојно, да доносе одлуке за нас..а њих двојица се препиру око тога ко је тежи и ко ће убост тројку прије..
Жали Боже..

Šta je bila tema sjednice?

Off topic? :wink:
Treba i njihovom "forumu" podforum "caffe"

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 19:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
U tome je problem sto je to vecini naroda zanimljivo svi ce sad da pricaju o dvojici konja niko nece postaviti pitanje zasto je komunalce iznenadio snijeg u decembru

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 19:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Tema je bila ekonomska politika.

Mihajlica je danas pokazao da izmedju njega i Dode nema razlike. Seljacine na kvadrat!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Реално..
А после циркуса којег су направили су сигурно отишли да се добро наједу и напију, јер Бога ти, снијег је велики и зима је права, не би вољели да их нека прехлада ухвати ..

Каква два идиота..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Ima li na youtubu da pogledam??? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Nekad bi hleba i igara a danas ni hljeba, samo igara, tako bi se mogao opisati današnji događaj a i dešavanja u poslednjim mjesecima.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Сељаклук неопјевани!

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nisam znao dal' da se smijem ili da placem (OK, smijao sam se na kraju :lol: ). Najtuznije od svega je to sto se mi njih i njima slicnih necemo rijesiti jos dugo, dugo vremena :angry3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A sto necemo?

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Poslednjih 15 godina njihovo ponasanje je nepromjenjeno, a manje-vise za to vrijeme na nasoj politickoj sceni se vrte jedni te isti likovi. Ja optimista koji vjeruje u neki kardinalan 'rez' koji ce donijeti znacajno poboljsanje ne vjerujem.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Iskreno, ''poboljsanje'' politicara ne postoji ;) Jedino se nadati da ce malo vise preteci obicnom puku...

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Рјешење је минимизирање утицаја политичара на токове новца и свођење њихове улоге што више на административну улогу.
Како? Приватизацијом, укидањем монопола, развојем свијести људи и развијањем друштва.

Али то је већ друга тема...

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 23:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da to uopste nije druga tema.

Drugo, ne mogu reci da se u potpunosti slazem sa tobom jer ni potpuna sloboda kapitala ne donosi nista dobro.

Ali smanjenje negativnog uticaja (znanog kao i IMT) je vise nego dobrodoslo.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Па мислим да то јесте друга тема, једна озбиљна тема о томе како држава (или република) треба бити организована, како организовати управу, економију, куда желимо заправо.

Умјесто тога, ми на овој теми причамо о томе ко је боље шукнуо коме, Додик или Михаљица!

П.С. Наравно, не потпуна слобода капитала, то нико ни тражи осим најекстремнијих либерала. Слободно и моћно тржиште је у интересу и мене и тебе, посао државе је да га регулише, заштити и створи услове за напредак.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam primjetio nijedan navijacki post u citavoj temi. Naprotiv.

Sa druge strane zasto smatras da sve ovo nije ozbiljna situacija?

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
meni se cini da je ovo vecina naroda vise komentarisala nego citavu sjednicu o kreditu i petlji u mahovljanima.
Citiraj:
развојем свијести људи и развијањем друштва.

na podrucju gdje je vecina naroda sa jedva zavrsenom osnovnom skolom i gdje je 2% ljudi u zivotu nekad procitalo neku knjigu, jako ce sporo i tesko ici. nas narod nije naucio da su politicari njima odgovorni i da treba da u njihovom interesu da rade, a ne da ih se boji i da cuti dok ne dodje u pitanje opstanak. podanicki mentalitet ce kod tesko da se iskorijeni, pa cak i ove mladje generacije se tako vaspitaju, cist primjer su studenti i ove njihove jadne studentske organizacije, gdje im dekan, neko iz vlasti ili neko treci zaprijeti i tu se citav njihov otpor zavrsava, a oni bi trebali navodno biti nosioci promjena. zalosno. razvoj u tom pravcu, ne gajim optimizam. drustvo sve vise i vise propada, u ovom trenutku uopste, neko moje misljenje, je da nema ovde neke svijetle buducnosti.
izbori idu za godinu dana, a na politickoj sceni isti likovi koji su tu vec dugo, samo mjenjaju fotelje, a njihov podmladak nije nista drugo nego blijeda kopija partijskih lidera. i koga od njih izabrati?
u RS je skoro formirana SNS-Tome Nikolica, ali za sad oni se u medijima uopste ne pojavljuju. imam neke info o njima, ali sad mi se vise ne da pisati.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman, ниси разумио, тема је о конкретном догађају који се десио данас. Била је тема раније о Додиковом пјевању, Додиковим изјавама и лупањима. Сутра ће бити тема о некој новој глупости, његовој или Михаљициној или Чавићевој, свеједно.

У суштини, то су секундарне приче. Не небитне, али то су ексцеси. Нема приче о суштини.

Мислио си да причамо о суштини на овој теми? О порезима? О реформи пензионог система? О укидању монопола? О јавности? О ефикасној државној управи?

Може... само нисам сигуран да нас има довољно на форуму за такву причу.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

WinstonWolfe, не мислим да је то толико ствар процента становништва које је завршило основну школу.
Школа те учи да будеш користан друштву, да знаш да радиш конкретан посао, а не да мислиш.
Или то да ли неко чита књиге или не... Мислиш да просјечан Американац или просјечан Чех рецимо чита далеко више од просјечног Србина? Сумњам.

Нама треба толико промјена. Најбитнија је промјена свијести људи, њиховог односа према држави и према ауторитету. И онда, уз деценије мира, можемо негдје доћи.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2009, 00:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ajd dobro ako ti tako mislis...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]