banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 08:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sledeća

Ако би сутра неко организовао геј параду у БЛ, ја бих:
подржао тај хепенинг 20%  20%  [ 27 ]
отишао да их вербално (или чак физички) нападнем 19%  19%  [ 26 ]
ништа не бих урадио, јер их презирем 16%  16%  [ 21 ]
ништа не бих урадио, јер не мислим да је то нешто битно 45%  45%  [ 60 ]
Ukupno glasova : 134
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Nov 2009, 11:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
upravo je to problem što hoće da nešto što se protivi svakom razumu proglase normalnim, jer ako je to normalno onda su svi drugi nenormalni ili je i sve ostalo normalno.
možemo mi ovako do sudnjeg dana, ja imam svoje autoritete na koje se pozivam ti svoje i tu je kraj.
btw.
u jednom od prijašnjih postova reče "a jesu ti reference"
Miroljub Petrovic je diplomirao geologiju, smijer paleontologija, na Univerzitetu u Beogradu... Odrzao veliki broj predavanja u Evropi i Americi, i predvodio geoloske i paleontoloske ekspedicije na mnogim lokalitetima.
ne znam šta nedostaje ovim referencama s obzirom na mnoge objavljene naučne radove te čitav tim svjetski poznatih naučnika koji rade s njim, i članovi su globalne naučne mreže koja radi na najvišem nivou nauke.
ili ti imaš jače reference od ovih pa da možeš ocjenjivat šta jeste, a šta nije naučna referenca?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Mogu smao ponoviti ono što sam nekad davno napisala - normalno mi je sve dok se to odigrava u intimnosti četiri zida, sve preko toga mi je degutantno i odvratno.
Bilo kakvo nametanje svojih načela i bodenje očiju onih koji tako ne misle i paradiranje bih zabranila, ma kom "pokretu" pripadalo.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 11:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
kim deal je napisao:
Miroljub Petrovic je diplomirao geologiju, smijer paleontologija, na Univerzitetu u Beogradu... Odrzao veliki broj predavanja u Evropi i Americi, i predvodio geoloske i paleontoloske ekspedicije na mnogim lokalitetima.
ne znam šta nedostaje ovim referencama s obzirom na mnoge objavljene naučne radove te čitav tim svjetski poznatih naučnika koji rade s njim, i članovi su globalne naučne mreže koja radi na najvišem nivou nauke.
ili ti imaš jače reference od ovih pa da možeš ocjenjivat šta jeste, a šta nije naučna referenca?

Jos si i tog lika sa Vikoma uspio da ubacis u ovu raspravu. On nije referenca, on moze samo da nasmijava ljude i pali pristalice teorija zavjere. Evo pogledaj sta na njegovom univerzitetu misle o njemu http://users.net.yu/~creation/CKS13/cns13a.html
Citiraj:
Medjutim, od trenutka kada je M. Petrovic pred milionskim auditorijumom poceo da propagira tzv. 'naucni' kreacionizam, on se javno deklarisao kao istinski protivnik svih vazecih i temeljnih naucnih postulata u geologiji. Zbog toga clanovi Smera za paleontologiju ne mogu da prihvate ovakvu 'naucnu' dvolicnost i ogradjuju se od njegovih javnih istupanja. Najveci broj prisutnih clanova Nastavnog veca (8), sa jednim uzdrzanim, iz opravdanih etickih i moralnih razloga, kao i zastite ugleda Fakulteta, ne zele da svojim ucescem omoguce M. Petrovicu sticanje zvanja magistra geologije.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 12:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa normalno je da tako misle oni koji ništa ne rade i kojima je najlakše držat se darvina, ali ne treba govorit o imenu već treba osporit ono što on tvrdi, a ja nisam vidio nikog ko je to uradio na expertskom i naučnom nivou, zato time trek tvoji komentari su kao i obično nula, bezvrijedni, uvjek guraš nešto bez ikakvih argumenata naslanjajući se na mišljenja laika i nebitnih likova.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Previse smo mi konzervativni za pedere.....

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
kim deal je napisao:
pa normalno je da tako misle oni koji ništa ne rade i kojima je najlakše držat se darvina, ali ne treba govorit o imenu već treba osporit ono što on tvrdi, a ja nisam vidio nikog ko je to uradio na expertskom i naučnom nivou, zato time trek tvoji komentari su kao i obično nula, bezvrijedni, uvjek guraš nešto bez ikakvih argumenata naslanjajući se na mišljenja laika i nebitnih likova.

po tebi su onda svi mainstream naucnici laici i nebitni likovi..vecu glupost nisam cula vec citavu vjecnost.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

google lazarević je napisao:
kim deal je napisao:

po tebi su onda svi mainstream naucnici laici i nebitni likovi..vecu glupost nisam cula vec citavu vjecnost.

svaki "naučnik" koji se drži teorija bez ikakvih dokaza, ili podilazi idejama koje nemaju ni logičko ni naučno uporište, je u svjetu stvarne i realne nauke nebitan. bila to tebi glupost ili ne.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
kim deal je napisao:
kim deal je napisao:

svaki "naučnik" koji se drži teorija bez ikakvih dokaza, ili podilazi idejama koje nemaju ni logičko ni naučno uporište, je u svjetu stvarne i realne nauke nebitan. bila to tebi glupost ili ne.

upravo si opisao svoju referencu :lol:
i da, lozenje na likove s mesijanskim sindromom, i to s Vikoma, je tako latentno gej :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:34 
Citiraj:

Slozicu se sa ovim...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 19:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
i da, lozenje na likove s mesijanskim sindromom, i to s Vikoma, je tako latentno gej :lol: :lol: :lol:

I ja cu da se slozim s ovim, cisto dramaturgije radi :wink:
A da ne ispadne da se ne slazem sa ovim sa cim se slaze tenssa, naravno da da, samo se budala ne bi slozila. Samo ima jedan mali problemcic, a taj je da mr Kim smatra sve svjetske naucnike koji su pro evolucionisti/geneticari, a nemalo ih je, budalama.
Dok je lik sarlatan poput Petrovica koji je dogurao do Vikoma (ali ipak kazu ljudi drzi dosta posjecena predavanja) genije, Onaj koji poznaje istinu i niko vise osim njega, a u stvari je jedan covjek radikalnih pogleda na svijet, koji bi poubijao sve homoseksualce, koji smatra da je opravdano kamenovati neposlusnu djecu. Dakle, bolje bi se snasao u nekom konc logoru (kao cuvar naravno) nego u naucnoj zajednici. Mislim covjek ima dobru spiku, koja prolazi ili kod onih doslovnih tumaca Biblije ili slabo informisanih ljudi. Da ne trubim vise o njemu, moze jellyfish da ubaci koji biser od strane njega, posto je bolji poznavalac doticnog nego ja :D
vecu glupost nisam cula vec citavu vjecnost.

I sa ovim se slazem, hm :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 20:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

goci master je napisao:

A da ne ispadne da se ne slazem sa ovim sa cim se slaze tenssa, naravno da da, samo se budala ne bi slozila. Samo ima jedan mali problemcic, a taj je da mr Kim smatra sve svjetske naucnike koji su pro evolucionisti/geneticari, a nemalo ih je, budalama.
Dok je lik sarlatan poput Petrovica koji je dogurao do Vikoma (ali ipak kazu ljudi drzi dosta posjecena predavanja) genije, Onaj koji poznaje istinu i niko vise osim njega, a u stvari je jedan covjek radikalnih pogleda na svijet, koji bi poubijao sve homoseksualce, koji smatra da je opravdano kamenovati neposlusnu djecu. Dakle, bolje bi se snasao u nekom konc logoru (kao cuvar naravno) nego u naucnoj zajednici. Mislim covjek ima dobru spiku, koja prolazi ili kod onih doslovnih tumaca Biblije ili slabo informisanih ljudi. Da ne trubim vise o njemu, moze jellyfish da ubaci koji biser od strane njega, posto je bolji poznavalac doticnog nego ja :D

prvo izanaliziraj materiju kojom se neko bavi i pogledaj dokaze koje ti bilo koja strana prilaže, pa onda donosi sud.
vidim da je većina ovde površna i bave se perifernim stvarima dok suština nikog ne interesuje, i sam se zapitam koji je smisao diskusije sa ljudima koje ne interesuje šta čovjek kaže nego gdje kaže,odnosno putem kojeg medija.
niko se nije osvrnuo na sadržaj i dokaze koje čovjek iznosi jer o tome vjerovatno većina forumskih genijalaca nema pojma kao što nema pojma ni o radu "proevolucionisti/genetičari" jer da išta prate znali bi u kakvom su naučnom ćorsokaku, što većina tih naučnika i prizna.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 20:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
kim deal je napisao:
goci master je napisao:

prvo izanaliziraj materiju kojom se neko bavi i pogledaj dokaze koje ti bilo koja strana prilaže, pa onda donosi sud.
vidim da je većina ovde površna i bave se perifernim stvarima dok suština nikog ne interesuje, i sam se zapitam koji je smisao diskusije sa ljudima koje ne interesuje šta čovjek kaže nego gdje kaže,odnosno putem kojeg medija.
niko se nije osvrnuo na sadržaj i dokaze koje čovjek iznosi jer o tome vjerovatno većina forumskih genijalaca nema pojma kao što nema pojma ni o radu "proevolucionisti/genetičari" jer da išta prate znali bi u kakvom su naučnom ćorsokaku, što većina tih naučnika i prizna.

Evo ja se upravo bavim jednim poljem evolucije/genetike, i mogu da ti kazem da nemas pojma o cemu pricas i da si u zabludi. Niko ko nije religiozno zaslijepljen ne sumnja u teoriju evolucije, i one se svakim danom, satom, izmisljanjem novih ljekova, otkrivanjem novih fosila, promatranjem populacija potvrdjuje u tolikoj kolicini da jednostavno nema nikakvog argumenta protiv nje. Njeno djelovanje se moze i direktno promatrati kod populacija koje se brzo razmnozavaju.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

@time trek
smješan si ti u biti tvrdiš da je život nastao slučajno iz nežive materije da je nastala živa, čak i najzagriženij evolucionisti priznaju da je mogućnost za tako nešto 1:1sad ovde ide 113 nula.
biokemičar george wald je ustvrdio da je spontano raspadanje vjerovatnije, i zato uslijeđuje daleko brže nego sinteza.
odgovori mi kad se već baviš poljem evolucije i genetike, što je nastalo prije bjelančevine ili dnk?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 02:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Dec 2009, 02:12
Pozdrav svima
Ja sam definitivno ZA
Parada ponosa ili gay parada ima simboličko značenje, koje mogu razumjeti samo osobe koje imaju dosta životnog iskustva.
Meni se lično to ime ne sviđa, jedino iz tog razloga što taj naziv iritira neke osobe koje nemogu ili neće to da shvate.
I sam sam osoba koju muči to pitanje. Živjeti u "ormaru" nije ni malo lako. Prolazio sam kroz teške emocionalne krize koje nikome nebi poželio. Normalna sam osoba koja se bavi i sportom i izlazcimai itd. Ne osjećam se bolesnim. Jedino osjećam bol zbog izolacije.
Za sve one koji nisu shvatili zašto "parada ponosa" Reći ću vam.
To je prilika za sve one koji se osjećaju drugačije da vide da nisu sami. Da imaju nekakvu podršku.
a kad se odluče da se out-uju, i odu na paradu ili u neku organizaciju ili udruženje tog tipa, mogu da budu ponosni na sebe, jer su učinili veliku stvar.
Prestali su lagati. Lagati prvenstveno sebe, a naravno i ljude koje nazivaju drugovima prijateljima, jaranima.
("Čoveku treba podrška do neba, pružena ruka čovečija.....")

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 03:28 
Nemam nista protiv vas gejova, al sam gadljiv i jbg...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 09:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

LGBT Banja Luka je napisao:
To je prilika za sve one koji se osjećaju drugačije da vide da nisu sami. Da imaju nekakvu podršku.
[/b]

šta oćeš da ti neko plješće po ulici jer ste pederi,i nemoj sve koji se osjećaju drugačije trpat u isti koš s vama genitalcima.
kažeš da živiš normalno, baviš se sportom i izlaziš i sve je u redu, onda si u ormaru jer želiš da te neko tapše po ramenu jer si peder i voliš izopačene stvari.
radi šta hoćeš ali ostavi normalne ljude na miru.
vidio sam na tv kako izgledaju te vaše pederske parade, sodoma i gomora idu ulicom i pokazuju genitalije, maltene se ebu po ulici, hodajući najperverznij i najbolesnij sex-i shopovi.
malo bi htjeli i po našim ulicama trovat našu djecu, budi siguran u to da neće moći.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 11:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Nemam nista protiv gay populacije, neka ljudi rade sta hoce sa svojim zivotom. Ali mislim da parada ne treba nasem gradu. Ne shvatam kome bi bilo u interesu da dobije batina i da se jos uz to porazbijaju mnogi izlozi i radnje. Jer zivimo u takvom drustvu da bi vecina izasla na ulicu da se obracuna sa ucesnicima parade.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 11:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Dec 2009, 11:50
Porist je napisao:
Nemam nista protiv gay populacije, neka ljudi rade sta hoce sa svojim zivotom. Ali mislim da parada ne treba nasem gradu. Ne shvatam kome bi bilo u interesu da dobije batina i da se jos uz to porazbijaju mnogi izlozi i radnje. Jer zivimo u takvom drustvu da bi vecina izasla na ulicu da se obracuna sa ucesnicima parade.

Što znači da je ovaj grad provincija u kojoj glavnu riječ vode primitivci i vjerski službenici.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Porist je napisao:
Ne shvatam kome bi bilo u interesu da dobije batina i da se jos uz to porazbijaju mnogi izlozi i radnje.

Jednostavno> parade ce da privuce i navijacke grupe, ultradesnicare, kriminalce i koga sve ne, doci ce do marisane,
a nakon toga vodje LGBT pokreta ce sa tim "potresnim snimcima" razbijenih glava onda dobiti bruku para
od raznoraznih medjunarodnih organizacija za prava gej populacije.

Jedan od vodja gej pokreta iz Beograda je dao intervju u kojem upravo to tvrdi>
da cilj organizovanja parade nije demonstriranje nekakvih prava,
vec upravo zelja da se isprovociraju ekscesi u kojima ce lokalni lideri tog pokreta
ostvariti veliku materijalnu korist u vidu medjunarodnih donacija.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 12:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Dec 2009, 11:50
Ma te gej parade su vjerovatno atak na pravoslavnu misao...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]