ferdinand je napisao:
Sta ti je propaganda. Kolege iz firme(sarajevo) me uvijek pitaju da li je istina da se kod nas, u bl, gasi ftv kada ide 60 minuta. Ja jos nisam cuo da se to negdje radi pa bi voli da to jednom razjasnimo. Dakle da li se igdje gasi signal ftv kada ide pomenuta "emisija"???
Evo ti odgovor.
BL Boy je napisao:
bez obzira na misljenje o 60 minuta i o FTV mislim da bi bilo dobro da se ta TV moze gledati na cijelom prostoru BiH tj. trebali omoguciti svima da gledaju, jer najgore je nesto zabraniti onda ljude jos vise zaintrigira i dobije vise na znacaju nego sto bi inace.
BL Boy je napisao:
Nije niko zabranio ali nije bas svima dostupan ta TV jer dobar dio BL ne moze da uhvati signal, a jedan dobar dio putem kablovskog operatera takodje ne moze da gleda istu TV.
Što reče drug, malo konfuzno. I jest
al', nadam se da si razumio
A možda ljudi gase TV prijemnike kada ide ta emisija? Možda su na to mislili ti leekovi iz Sarajeva
Inače, signal FTV-a se 'vata u nekim naseljima u BL, a od kablovskih operatera Elta ga ima u ponudi.
Edit:
MALI OFF
anoniman je napisao:
a Svetlanu Cenic niko ne j... ni 2 posto.Njene stranke nema nigde,a ni ona se nije proslavila dok je bila ministarka...a sad samo kritikuje

(za ono "ni 2 posto")
Evo rezultata DEPOS-a na opštim izborima 2006. god.
Za NS RS su dobili 1,78%. Dakle ni 2 odsto
A za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH (za koji je Cenićka bila nosilac koliko se sjećam) rezultati su bili 1,40%.
Link:
http://www.izbori.ba/rezultati/konacni/