banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Nov 2009, 21:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
:roll: dušanka majkić gostovanje na ftv-u napustila u pratnji policije nakon što je dobila veliki broj prijetnji u toku emisije koja je govorila o državnim praznicima.
:oops: ebote koji multietnićki entitet

http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=71951

baš su ga odgovorili :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2009, 07:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Oni dolaze u emisije u Banja Luku i lupaju svakakve gluposti pa ih ne pogleda poprijeko a još nisam čuo da je nekoga iz Banja Luke sprovodila policija......to nam samo pokazuje ko je kakav.....i onda Srbi trebaju pristati na to da opet budu preglasavani....šta se trenutno dešava Hrvatima u federaciji.....predstavljaju ikebanu....

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2009, 11:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2009, 10:54
drago mi je da si postavio-la ovu temu.
vecina polititickih emisija na fbih izgleda ovako.mržnja,mržnja,mržnja.
cudim se da ima još onih koji žele da budu javno urnisani,pa pristaju na ucešce u njihovim emisijama.treba jednom stati i podvuci crtu.što je dosta,dosta je.
d.majkić primila je 150prijetnji smrću u toku trajanja emisije.(objavila bn televizija)raspravljalo se samo o jednom državnom prazniku.(šta di dodiku uradili da ga se docepaju?) poznate su emisije 60minuta,sve emisije d.juriši,da ne pominjem tv hayat,tv sa,tv bih.kakav oni hoce suživot kad je govor mržnje svakodnevan.niko od pomenutih urednika nije cak ni opomenut od famoznog raka,međunarodne zajednice ili nedaj bože od ohr.treba li placati ovu i ovakvu pretplatu?

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2009, 18:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
ebote koja multietničnost vlada tamo ne složiš se oko datuma praznika i dobiješ za sat vremena emisije 150 prijetnji smrću :oops:
o tome kako se osjećaju srbi u federacij ilustrira i voditeljka pink bih tanja đurović koja je srpkinja, ali je na realit-u farma izjavila da se pri pozdravljanju ljubi 2 ili 4 puta odbivši da se ljubi 3 puta iako to nema nikakav "izam" prizvuk već je sastavni dio srpske tradicije i običaja.
taj njen čin jasno pokazuje kako se srbi osjećaju u federacij i pod kakvim su pritiskom, jer da nije tako ta glupača ne bi ni obraćala pažnju na to, pogotovo što se to dešava u srbij i što su 99% ukućana srbi, ali ona se očito bojala kako će to biti protumačeno u multietnićkom sarajevu gdje živi i radi, žalosno i jedno :angry1:

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 21:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jan 2008, 23:16
DANIJEL BL je napisao:
Oni dolaze u emisije u Banja Luku i lupaju svakakve gluposti pa ih ne pogleda poprijeko a još nisam čuo da je nekoga iz Banja Luke sprovodila policija......to nam samo pokazuje ko je kakav.....i onda Srbi trebaju pristati na to da opet budu preglasavani....šta se trenutno dešava Hrvatima u federaciji.....predstavljaju ikebanu....

Upravo nadjoh veliki tekst o Banjaluci na nekom hrvatskom portalu H - Alter "Banjaluka po mjeri covjeka". Evo nekoliko citata:

„Imam potrebu otići iz Banja Luke, ali ne znam gdje bih otišla. Nisam otišla na vrijeme pa sam ostala i zaostala", priča nam uz domaće Nektar pivo Radmila Karlaš, bivša novinarka i književnica koja je izdala knjigu „Četverolisna djetelina", roman koji se bavi suočavanjem sa ratnim zločinima, za kojeg Radmila kaže da je apsolutno ignoriran u RS-u dok za njega u ostatku države, posebno u Sarajevu vlada prilično zanimanje.

„Trebali su me eliminirati kad sam ušao u 60 minuta, u tom slučaju bi mogla biti ispunjena ona „skloni čovjeka, sklonio si problem". Sad to više to ne mogu, jer sam stvorio previše buke," kaže mirno Vasković koji se zbog nesigurnosti obično kreće gradom u radijusu od tridesetak metara.

Vasković nam priča kako ipak postoji ogromno zanimanje za 60 minuta, pa se čak događa da ljudi organiziraju okupljanja radi zajedničkog gledanja emisije u dijelovima grada gdje ne prodire ometanje signala. „Zna se u kojem dijelu grada je moguće gledati Federalnu televiziju, 50 posto gledatelja emisije je iz RS", tvrdi Vasković.

Urednik Buke Aleksandar Trifunovic kaze: „Ukidanje entitetskog glasanja bilo bi najlogičnije rešenje, ali tada nitko ne bi mogao garantirati da neće opet početi rat..."

Jelena Svirčić (H-Alter)

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 15:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
NIJe mi jasno da ljudi poslije 17 godina nisu došli pameti...pa rat je i počeo između ostalog zbog preglasavanja jednog naroda...i sad bi mi mirno trebali opet pristati da budemo preglasani....a što se tiče Vaskovića ,trebao bi malo razmisliti zašto se u gradu u kom živi ne osjeća sigurno van tog nekog svog radiusa od 30 metara...da je obrnuta situacija i da neko u Sarajevu baljezga ko on...već bi ga pojeo mrak....

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
DANIJEL BL je napisao:
NIJe mi jasno da ljudi poslije 17 godina nisu došli pameti...pa rat je i počeo između ostalog zbog preglasavanja jednog naroda...i sad bi mi mirno trebali opet pristati da budemo preglasani....a što se tiče Vaskovića ,trebao bi malo razmisliti zašto se u gradu u kom živi ne osjeća sigurno van tog nekog svog radiusa od 30 metara...da je obrnuta situacija i da neko u Sarajevu baljezga ko on...već bi ga pojeo mrak....

bez obzira na misljenje o 60 minuta i o FTV mislim da bi bilo dobro da se ta TV moze gledati na cijelom prostoru BiH tj. trebali omoguciti svima da gledaju, jer najgore je nesto zabraniti onda ljude jos vise zaintrigira i dobije vise na znacaju nego sto bi inace. Dobro je da se cuju razlicita misljenja pa nebitno koliko god ona suprotna bila, a uvijek postoji opcija da se neki kanal prbaci ili ne gleda ukoliko on nije dovoljno zanimljiv. Ja licno recimo nemam FTV na svom kablovskom operateru, a imam tamo neku Hemu iz federacije koja je po znacaju kanal tipa K3. Trebaju ubaciti tv koje su gledane, FTV je svakako jedna od gledanijih TV.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 20:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
BL Boy je napisao:
DANIJEL BL je napisao:

bez obzira na misljenje o 60 minuta i o FTV mislim da bi bilo dobro da se ta TV moze gledati na cijelom prostoru BiH tj. trebali omoguciti svima da gledaju, jer najgore je nesto zabraniti onda ljude jos vise zaintrigira i dobije vise na znacaju nego sto bi inace. Dobro je da se cuju razlicita misljenja pa nebitno koliko god ona suprotna bila, a uvijek postoji opcija da se neki kanal prbaci ili ne gleda ukoliko on nije dovoljno zanimljiv. Ja licno recimo nemam FTV na svom kablovskom operateru, a imam tamo neku Hemu iz federacije koja je po znacaju kanal tipa K3. Trebaju ubaciti tv koje su gledane, FTV je svakako jedna od gledanijih TV.

:-? pa ko je zabranio i kako?

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Problem FTVa je sto dovode bas probrane politicare koji podrzavaju muslimansku politiku...Al gledao sam jednu emisiju kad su se valjano zajebali...doveli nekog jevreja koji je porekao i ponizio sve sto se moglo poniziti na njihovoj strani :D ...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Problem FTVa je sto dovode bas probrane politicare koji podrzavaju muslimansku politiku...Al gledao sam jednu emisiju kad su se valjano zajebali...doveli nekog jevreja koji je porekao i ponizio sve sto se moglo poniziti na njihovoj strani :D ...

da li tu mislis i na Dragana Cavica, Milanka Mihajlicu, Svetlanu Cenic, itd. koji su takodje bili gosti u emisiji 60 minuta.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Govorim za gore navedenu emisiju....

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mary juana je napisao:
BL Boy je napisao:
DANIJEL BL je napisao:

:-? pa ko je zabranio i kako?

Nije niko zabranio ali nije bas svima dostupan ta TV jer dobar dio BL ne moze da uhvati signal, a jedan dobar dio putem kablovskog operatera takodje ne moze da gleda istu TV.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Govorim za gore navedenu emisiju....

ok ne pratim pomenutu emisiju jesam samo u par navrata i nisam bas primjetio da je nesto narocito antisrpski nastrojena bila ali dobro ne mogu da tvrdim jer kazem nisam stalni gledalac iste.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 22:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
BL Boy je napisao:
bez obzira na misljenje o 60 minuta i o FTV mislim da bi bilo dobro da se ta TV moze gledati na cijelom prostoru BiH tj. trebali omoguciti svima da gledaju, jer najgore je nesto zabraniti onda ljude jos vise zaintrigira i dobije vise na znacaju nego sto bi inace.

BL Boy je napisao:
Nije niko zabranio ali nije bas svima dostupan ta TV jer dobar dio BL ne moze da uhvati signal, a jedan dobar dio putem kablovskog operatera takodje ne moze da gleda istu TV.

Malo konfuzno, zar ne :lol:

Nego da uozbiljimo pricu, FTV sasvim normalno ide i u kablovskoj a na ovom dijelu RS se dobro vidi na 29 UHF sa Vlasica. Iako je rijec o entitetskom emiteru Federacije BiH, on se jako dobro moze vidjeti na velikom dijelu teritorije RS.

BL Boy je napisao:
Ja licno recimo nemam FTV na svom kablovskom operateru, a imam tamo neku Hemu iz federacije koja je po znacaju kanal tipa K3. Trebaju ubaciti tv koje su gledane, FTV je svakako jedna od gledanijih TV.

Neuporedivo Hema i K3. Nebo i zemlja. Iako nije vrijedan pomena ni K3, on ipak ima neuporedivo bolji program od Heme! Dovoljno je pogledati programske sheme ove dvije televizije pa da ti u startu sve bude jasno. Jesi li zvao Netcom i pitao zasto nisu ubacili FTV?

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
BL Boy je napisao:
bez obzira na misljenje o 60 minuta i o FTV mislim da bi bilo dobro da se ta TV moze gledati na cijelom prostoru BiH tj. trebali omoguciti svima da gledaju, jer najgore je nesto zabraniti onda ljude jos vise zaintrigira i dobije vise na znacaju nego sto bi inace.

BL Boy je napisao:

Nego da uozbiljimo pricu, FTV sasvim normalno ide i u kablovskoj a na ovom dijelu RS se dobro vidi na 29 UHF sa Vlasica. Iako je rijec o entitetskom emiteru Federacije BiH, on se jako dobro moze vidjeti na velikom dijelu teritorije RS.

BL Boy je napisao:
Ja licno recimo nemam FTV na svom kablovskom operateru, a imam tamo neku Hemu iz federacije koja je po znacaju kanal tipa K3. Trebaju ubaciti tv koje su gledane, FTV je svakako jedna od gledanijih TV.

Neuporedivo Hema i K3. Nebo i zemlja. Iako nije vrijedan pomena ni K3, on ipak ima neuporedivo bolji program od Heme! Dovoljno je pogledati programske sheme ove dvije televizije pa da ti u startu sve bude jasno. Jesi li zvao Netcom i pitao zasto nisu ubacili FTV?

jesam zvao sam jednom Netkom i rekli mi kao da su poslali dopis njihovoj pravnoj sluzbi tj.da su u pregovorima sa njima oko ubacivanja u svoju ponudu, ali evo do danas nista. Tom prilikom su mi obecali i ES2 pa isto nista, tako da necu vise ni da zovem. Ne znam sta imaju pregovarati valjda ove kanale sto se mogu uhvatiti sa obicnom antenom tzv.zemaljske mogu najnormalnije reemitovati, ne znam ne ide mi u glavu da na elti ima dok na Netkomu ne , vjerovatno se radi o tome da Netkom ne zeli da ubaci ovaj kanal u svoju ponudu, kao ni Hayat koji je isto gledanija TV u federaciji od Heme koja ima skroz los program. Sto se tice zabrane mozda se nisam dobro izrazio, ali svakako da nije omogucen na kablovskoj TV koja pokriva dobar dio BL, ja inace mogu FTV uhvatiti sa antenom ali ne zelim svako malo da prebacujem kabal samo zbog tog 1 kanala. Malo glupo od Netkoma da ne obezbjedi sve kanale koji se mogu hvatati sa obicnom antenom. Mozda to sve ima veze sa onom pricom o namjernim smetnjama za vrijeme emisije 60 minuta na Elti i sl. ne znam.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2009, 08:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
BL Boy je napisao:

to što se ftv ne vidi to je do ftv-a i njihove mreže predajnika, a kablovski operateri opet nemaju veze sa vladom i državom.
BL Boy je napisao:
skeva je napisao:

da li tu mislis i na Dragana Cavica, Milanka Mihajlicu, Svetlanu Cenic, itd. koji su takodje bili gosti u emisiji 60 minuta.

ja mislim da je upravo mislio na takve, čast čaviću koji nije dio te priče.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2009, 15:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
drug je napisao:
BL Boy je napisao:

BL Boy je napisao:

:lol:
BL Boy,bas si smesan!
Pises o zabrani FTVa pa onda da je niko nije zabranio!
:lol: LOL!
I jos mozes da je gledas preko kucne antene.

BL Boy je napisao:
ok ne pratim pomenutu emisiju jesam samo u par navrata i nisam bas primjetio da je nesto narocito antisrpski nastrojena bila ali dobro ne mogu da tvrdim jer kazem nisam stalni gledalac iste.

BL Boy je napisao:

Ne pratis emisiju a znas ko je sve gostovao iz RS?I nisi primetio kako je"nastrojena"emisija?
:lol:
Bas si smesan.
Kad si pomenuo te goste:
Cavic ima novu stranku koja sada nije neki bitan faktor(ali ce biti posle izbora),a Svetlanu Cenic niko ne j... ni 2 posto.Njene stranke nema nigde,a ni ona se nije proslavila dok je bila ministarka...a sadsamo kritikuje.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2009, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Sta ti je propaganda. Kolege iz firme(sarajevo) me uvijek pitaju da li je istina da se kod nas, u bl, gasi ftv kada ide 60 minuta. Ja jos nisam cuo da se to negdje radi pa bi voli da to jednom razjasnimo. Dakle da li se igdje gasi signal ftv kada ide pomenuta "emisija"???

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2009, 23:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
ferdinand je napisao:
Sta ti je propaganda. Kolege iz firme(sarajevo) me uvijek pitaju da li je istina da se kod nas, u bl, gasi ftv kada ide 60 minuta. Ja jos nisam cuo da se to negdje radi pa bi voli da to jednom razjasnimo. Dakle da li se igdje gasi signal ftv kada ide pomenuta "emisija"???

Evo ti odgovor.
BL Boy je napisao:

BL Boy je napisao:

Što reče drug, malo konfuzno. I jest :lol: :lol:
al', nadam se da si razumio :wink:

A možda ljudi gase TV prijemnike kada ide ta emisija? Možda su na to mislili ti leekovi iz Sarajeva :wink:

Inače, signal FTV-a se 'vata u nekim naseljima u BL, a od kablovskih operatera Elta ga ima u ponudi.

Edit:
MALI OFF
anoniman je napisao:
a Svetlanu Cenic niko ne j... ni 2 posto.Njene stranke nema nigde,a ni ona se nije proslavila dok je bila ministarka...a sad samo kritikuje

:lol: (za ono "ni 2 posto")
Evo rezultata DEPOS-a na opštim izborima 2006. god.
Za NS RS su dobili 1,78%. Dakle ni 2 odsto :lol:
A za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH (za koji je Cenićka bila nosilac koliko se sjećam) rezultati su bili 1,40%.
Link: http://www.izbori.ba/rezultati/konacni/

Poslednji put menjao muT@_6€kpuJ@ dana 05 Dec 2009, 23:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2009, 23:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2008, 21:41
ferdinand je napisao:

I mene je isto interesovalo i onda sam pratio da li iko gasi na Elti tu emisiju (iako je ne gledam) i vidio da je barem tri mjeseca isla neometano... Tako da su price o gasenju obicna samoreklama, barem sto se korisnika Elte tice. Kako stoje stvari sa Netkomom?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]