banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 00:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Fk Borac BL
PostPoslato: 02 Dec 2009, 13:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 13:36
I pored poraza Borac je ipak je dobar u ovoj sezoni,jbg mora biti i taj poraz koji ali mi je krivo sto protiv Sarajeva.Ovo nije bio samo duel 2 tima ili njihovih navijaca,to je vec rivalstvo izmedju 2 grada,nacionalnosti.mentaliteta...Ali u drugoj polusezoni se nadam da ce osvojiti ligu i da idemo u Evropu.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 15:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Nov 2009, 05:10
Bice teskih gostovanja u nastavku, ali ja sam optimista!! :D

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 23:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
Zdravo Banjalucani, kako ste? Evo malo iz perspektive jednog Hordasa, koji je bio na utakmici. Sve za 10 realno, put zajebancija, pivo i jos ponesto... :) malo peglanja, pred Banjalukom, previse su nas zadrzali, presporo kopanje, ali korektno sve. Ambijent na stadionu, fino, ipak je lijepo biti navijac Sarajeva i na svakom gostovanju buditi veliki interes, sala mala. Uglavnom Borac los, po meni, na onoj utakmici, nista nije napravio, bar u drugom poluvremenu koje smo mi gledali, neka ubacivanja ali nista strasno ni konkretno, gol Djakmica...hmm...perverzija.

Lesinari, vizuelno dobri kao i uvijek ali me nisu nesto impresionirali, slabo navijanje, obzirom na brojnost, bar meni je tako izgledalo, onih par debila sa strane stadiona koji su kao nesto gadjali i psovali, sta reci, jak sam i ja sine na sto metara daljine, ali akcija lesinara kada su ih poceli sutati, za pohvalu...

Povratak bez problema, sve u svemu jako dobro za nas, ja mislim da imamo najbolji tim u lizi, ali vidjecemo, uglavnom ako Sarajevo ne uspije da osvoji, ja bih volio da to bude Borac, zato ako bude trebalo Borcu, ja sam uvjeren da ce Sarajevo dati bodove, bolje i Borac nego Siroki, zbog Vedrana najvise....vidimo se.

JEDAN GRAD, JEDAN KLUB... HZ_87

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 00:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
пјевање јесте било слабије у другом полувремену, али зато кореографија на почетку, коју сте пропустили - растура!! Бројност, такође... јбг, мало је све отишло у ку*ац након примљеног гола, сви смо очекивали то 1. мјесто.. А то да ви изазивате неко интересовање, зна се добро зашто људи долазе на стадион кад стижу екипе из Федерације, велики транспарент на почетку би ти требао објаснити, као и пјесме о вашем "несретном дјетињству" - "Кад је био дјете мало, комшија га..." ... :D :D
Али да ја нешто превише не причам, све што те занима питај на њиховом сајту, јер они пишу само на свом форуму...

p.s. НАДАМ СЕ да је ово "лизи" само грешка у куцању...јер није примјерено да навијач тако "великог" клуба из "великог" града, који свугдје изазивају велико интересовање, буде тако неписмен :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Meni je generalno navijanje Lesinara tiho... ne samo na ovoj utakmici nego na vecini, mislim da to moze i glasnije, a razlog ovome je verovatno veliki broj mladjih navijaca koji jos uvek nemaju glas da iznesu pesmu

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 12:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Фирмаши на гостовању Раду у БГД-у пјевају пјесме Лешинара... од 2.26 па до краја .. екстра!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xXRnwsoexh8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 13:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Hertzog je napisao:
Meni je generalno navijanje Lesinara tiho... ne samo na ovoj utakmici nego na vecini, mislim da to moze i glasnije, a razlog ovome je verovatno veliki broj mladjih navijaca koji jos uvek nemaju glas da iznesu pesmu

Ја једном нешто слично изјавио па ме нападоше овде. Иначе бањалучани немају неке гласовне способности да ли због климе или нечег другог ко ће га знати :-? . Ја предлажем да се позове јандрино јато или нека слична група да то мало подебља. :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:

Фазон је у том што се већина људи стиди да "пусти" глас, јер ће неко око њих почети да се смије... такав смо ми народ :confused2:
Да сви навијају онако из срца, било би то пуно гласније и боље!

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Билбија и Врањеш на мети Шалкеа

Јесења полусезона у шампионату БиХ је тек завршена, а већ се зна да би бањалучки Борац други дио првенства могао да дочека у доста измијењеном саставу. Менаџери који су током првог дијела Премијер лиге боравили у ложи Градског стадиона највише пута су у своју биљежницу уписивали име младог Немање Билбије и Стојана Врањеша, тако да су они најближи одласку из Бањалуке.

Уз Билбију се везало име новосадске Војводине, гледао га је и некадашњи голман Партизана Никола Дамјанац, који се сада бави менаџерством, као и поједини људи који раде са клубовима у Њемачкој, Италији, Грчкој, Холандији, Аустрији, Чешкој, Словачкој и другим земљама. Врањеш је током првенства био на проби у руском Тому из Томска, оним што је показао задовољио је људе у клубу, али и за овог играча има још заинтересованих клубова из иностранства.

Директор Борца Радмило Шиповац каже да се за Билбију и Врањеша распитивао и менаџер њемачког Шалкеа, али да је све тек у почетној фази.

- Било је менаџера који су се распитивали о конкретним цијенама за наше играче, у првом реду за Билбију и Врањеша. Обратио нам се и човјек који ради за њемачког прволигаша Шалке 04, али за сада је рано о било чему говорити. Управни одбор ће добро размотрити да ли је интерес Борца да Билбија, Врањеш и остали фудбалери који су интересантни појединим клубовима остану или оду. Наш циљ остаје пласман у Европу, а играчима би, када изађу на међународну сцену, сигурно скочила цијена. Интерес клуба је на првом мјесту и видјећемо какве ће бити одлуке Управног одбора. Наравно, играчи који имају уговоре могу да оду само уз одређено обештећење – истакао је Шиповац.

Поред Билбије и Врањеша, пажњу на себе су добрим играма скренули Марко Максимовић, Саша Кајкут, Бојан Петрић, Леонид Ћорић...

Довођење појачања за наставак сезоне зависиће од тога ко ће да напусти клуб. Већ одавно се говори да би се у клуб могао вратити Владимир Каралић, нападач који је у јесењој полусезони постигао осам голова играјући за Лакташе, а поред њега ту је и нападач Душко Стајић.

Постоје размишљања да се и од Црвене звезде затражи Огњен Врањеш, бивши играч Бањалучана, који би дошао на позајмицу. Овај фудбалер не добија шансу код тренера Владимира Петровића-Пижона, међутим, Огњен Врањеш има још неколико понуда и није искључено да оде у иностранство.

(Блиц)

:roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Jode je napisao:
Hertzog je napisao:

Фазон је у том што се већина људи стиди да "пусти" глас, јер ће неко око њих почети да се смије... такав смо ми народ :confused2:

Ал баш.. :)
И вође би требало да стоје дуж цјелог истока кад је овако велики меч, тако би подстакли и ове са страна да више пјевају и навијају а не само ону средину где буде транспарент итд..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 18:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Jode je napisao:
Hertzog je napisao:

8) navjanje je stvar organizovanosti i masovnosti, također kako nije svačije ni kroz selo pjevat tako i navijat treba znat.
najbolje se to može naučiti odlazeći na utakmice klubova poput zvezde i partizana. također organizovanje lešinara u više manjih pod skupina po kvartovima i sa svojim nazivima i scenografijom, koje bi se među sobom nadmetale ko će bolje, doprinjelo bi popularizacij te vrste zabave među mladima.
da ne govorim o tome kad je jedna velika grupa podjeljena u više manjih sa svojim vođama, mnogo je lakše organizovat navijačke okršaje i šorke sa protivnicima i sl.vođa navijača organizuje sastanak sa vođama pod grupa i dogovore se gdje ko šta i kako, koga, čime isl.
koliko sam mogao primjetit navijanje banjalučana je kao i većine odnosno svih bih klubova na nivou seoskog navijanja ili onog od prije 50 godina u stilu pljeskanja rukama i vikanja poluglasom plavi plavi plavi i sl.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
mary juana je napisao:
mnogo je lakše organizovat navijačke okršaje i šorke sa protivnicima i sl.vođa navijača organizuje sastanak sa vođama pod grupa i dogovore se gdje ko šta i kako, koga, čime isl.

Aj molim te mi reci da se salis.... :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 19:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ali znaju "seljaci" dobro *icku da polome! :wink: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 19:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Freak_on_a_leasH je napisao:
Aj molim te mi reci da se salis.... :-?

samo kažem kako stvari funkcionišu kod dobro organizovanih navijačkih skupina nekih velikih klubova i ništa više.
Block out je napisao:
Ali znaju "seljaci" dobro *icku da polome! :wink: :lol:

znaju dok im ne dođu pravi navijači, tako su grobari u mostaru iako malobrojnij, naebali se majke navijačima zrinjskog, napravili žestoku frku i neogrebani se vratili sve zahvaljujući iskustvu i dobroj organizacij.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 20:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

mary juana je napisao:
Jode je napisao:
Hertzog je napisao:

8) navjanje je stvar organizovanosti i masovnosti, također kako nije svačije ni kroz selo pjevat tako i navijat treba znat.
najbolje se to može naučiti odlazeći na utakmice klubova poput zvezde i partizana. također organizovanje lešinara u više manjih pod skupina po kvartovima i sa svojim nazivima i scenografijom, koje bi se među sobom nadmetale ko će bolje, doprinjelo bi popularizacij te vrste zabave među mladima.
da ne govorim o tome kad je jedna velika grupa podjeljena u više manjih sa svojim vođama, mnogo je lakše organizovat navijačke okršaje i šorke sa protivnicima i sl.vođa navijača organizuje sastanak sa vođama pod grupa i dogovore se gdje ko šta i kako, koga, čime isl.
koliko sam mogao primjetit navijanje banjalučana je kao i većine odnosno svih bih klubova na nivou seoskog navijanja ili onog od prije 50 godina u stilu pljeskanja rukama i vikanja poluglasom plavi plavi plavi i sl.

молим те, реци ми да се шалиш :confused2: :confused2:
једина замјерка на њихово навијање је што су мало тиши него што би требало бити...
али ако теби оне силне кореографије, које нису нимало лаке за направити, изгледају сељачки, онда стварно не знам :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 20:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
mary juana je napisao:
mnogo je lakše organizovat navijačke okršaje i šorke sa protivnicima i sl.vođa navijača organizuje sastanak sa vođama pod grupa i dogovore se gdje ko šta i kako, koga, čime isl.

svaki komentar na ovo bi bio suvisan. Ja nisam navijac Borca ovaj decko jeste :roll:

mary juana je napisao:
znaju dok im ne dođu pravi navijači, tako su grobari u mostaru iako malobrojnij, naebali se majke navijačima zrinjskog, napravili žestoku frku i neogrebani se vratili sve zahvaljujući iskustvu i dobroj organizacij.

Dali ti kao navijac znas sta se desilo sa Partizanom te godine dali ti kao navijac to isto zelis svom voljenom klubu BORCU. Zalosno

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 21:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

klubovi igraju svoje utakmice, navijači vode svoj rat.
nisam ja to izmislio, to je tako. to je takva furka, zato navijačke skupine i imaju takve nazive i takvu ikonografiju, koji je smisao bit navijač, navijat go do pasa izgledat opasno sa nekim opasnim ultras zastavama, a bit pikica i ne pokazat zube kad je potrebno.
onda se trebaju navijačke skupine zvat u stilu "golubovi mira", "mali leteći medvjedići" i sl., a ne krasit se svim tim silnim i opasnim nazivima i žestoki momci ikonografijom.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 21:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
mary juana je napisao:
nisam ja to izmislio, to je tako. to je takva furka, zato navijačke skupine i imaju takve nazive i takvu ikonografiju, koji je smisao bit navijač, navijat go do pasa izgledat opasno sa nekim opasnim ultras zastavama, a bit pikica i ne pokazat zube kad je potrebno.
onda se trebaju navijačke skupine zvat u stilu "golubovi mira", "mali leteći medvjedići" i sl., a ne krasit se svim tim silnim i opasnim nazivima i žestoki momci ikonografijom.

А гдје је ту фудбал???

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 21:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
mary juana je napisao:

Vidi se da imas 11 godina idi igraj fudbal i pobjedi opet Inter :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 21:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
[

Vidi se da imas 11 godina idi igraj fudbal i pobjedi opet Inter :lol: :lol: :lol:

ne nego ću kad porastem bit urednik foruma :lol:

malo izanaliziraj moje postove i vidjet ćeš da ja samo analiziram postojeće stanje i trend, koji će se sigurno nastaviti i moji komentari su u tom pravcu da se ne desi da sutra neki navijači haraju po BL, a da im se nema ko suprostavit, pogotovo ako to budu oni iz drugog entiteta, bruka i sramota i prozivanje kako su banjalučani pikice, zato sam govorio o modelu organizovanja navijača na viši nivo kao što to rade grobari, delije, torcida, ... i šta tu ima loše.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]