contador je napisao:
a šta je falilo da je m:tel odrešio kesu sa nekih 50 000 - 100 000 KM...
Шта лупеташ ти? Ко то тако лако одвали 100.000 КМ? Немој да се шицаш тако са цифрама, испадаш смијешан.
contador je napisao:
velika sramota za banja luku, mtel i vladu rs što su digli toliku halabuku kao da ce skupiti 34 miliona a ne pišljive 34 000 od kojih će 3 400 završiti za nabavku materijala ostalo će da odleprša u nečije džepove kao i do sada...SVE TO TREBA POBITI
Халабука уопште није дизана, јер је у задњем моменту одлучено да се новац од продаје карата донира. Чак се до посљедњих пар дана није ни знало да ће Ноле доћи, јер је финале Лондона било ноћ прије. Чартер лет "Пинк авио таксија" је требао да вози Нолета директо из Лондона у БЛ. Је л` ви имате представу колики су тршкови организације оваквог догађаја?
Vuk_samotnjak je napisao:
Znam Bigman da kao jedan od njih treba da ih branis ali na ovakav nacin je malo nisko, za nekog ko se stalno buni i trazis dlaku u jajetu bilo bi fino da bar dostojanstveno sutis.
А ти Вуче, не знам одакле ти то да сам "један од њих"? Дипломирао сам прије пар мјесеци на Економском факултету Универзитета у Бањалуци и успјешно сам
незапослен сво то вријеме. Политички нисам активан. Не знам одакле ти таква идеја и шта то, заправо, значи "један од њих"?
То што се ја распитам о нечему прије него што о томе пишем, не даје теби за право да ме сврставаш, етикетираш и слично.
Нису све карте биле директно у продаји. То је тачно. Те што нису биле на шалтеру дијелио је М:тел, али су се и те карте КУПОВАЛЕ. Значи, све карте су плаћене, осим оних које су подјељене дјеци, односно, вртићима, школама, или домовима.
Добио сам карту од радника М:тела, који ми је добар друг и регуларно сам платио карту. Да сте којим случајем ти и контадор били на мом мјесту, ви бисте то глатко одбили ријечима: "Сигурно има неко ко је важнији од мене, нека он иде." Али ето, нисмо сви исти. Ви златни, ја олош и "елита"...