banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 17:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: VECER u BL
PostPoslato: 03 Dec 2009, 14:19 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Dec 2009, 14:08
Čao,

javlja vam se Slovenac, zato sto dodžemo poslovno več u petak u Banja Luku pružiti novi CH biznis.... Čemo spavati iz petka na subotu u nekom dobrom hotelu. Koji predlažete (dobra hrana, ambient, i da ima zabave u samom hotelu)? A pošto je Banja Luka poznata po curama sada razmišljam da bi izašao malo van pa neznam kamo??? jer sam čuo da je Banja Luka grad najljepših cura, SVAKA VAM ČAST LJUDI. Pa kako bi pokoju želio upoznat me zanima gde je najbolje izači i pitanje dali su cure dole variante PROŠETAJ il ima nekih kulturnih mladih (jer i ja neizgledam baš loše al me zanima karakterno)???? I GLANO PITANJE: jel istina da muškarci mladži boljeg statusa bolje da ne voze noči dobre avte dole, i bolje da ne šetaju gradom kao stranci jer je to dole preopasno????? ovo zadnje pita isto tak kao vas možda čudi ali prijatelju je rekao hotelier u Banja Luki da je to tak....

Vrh

Tema posta: Re: VECER u BL
PostPoslato: 03 Dec 2009, 14:37 
Voajer
Voajer

Može i na PM

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
:lol:

Ma nema problema. Samo vi investirajte.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Sto god bolje auto dovezes to ces i bolju ribu uhvatit... :D
Ribe svrsavaju cim cuju slovenca da im kaze "Mi das ljupcka" :D
Ako dolazis kao biznismen, pretpostavljam da imas para.. onda uzmi sobu u Hotelu Bosna.
Ispod imas odmah dva kluba..tako da mozes nesto pokupit i popet se u sobu odmah. :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 16:24 
Voajer
Voajer

XentoniX je napisao:
Ako dolazis kao biznismen, pretpostavljam da imas para.. onda uzmi sobu u Hotelu Bosna.
Ispod imas odmah dva kluba..tako da mozes nesto pokupit i popet se u sobu odmah. :D

XentoniX

vidim da si ti taj koji stvarno zna šta i kako, svi ostali su ostali bez riječi, još jednom hvala

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
A2online je napisao:
Čao,

I GLANO PITANJE: jel istina da muškarci mladži boljeg statusa bolje da ne voze noči dobre avte dole, i bolje da ne šetaju gradom kao stranci jer je to dole preopasno????

Ma živa istina...ne kažu džabe tamo u toj Jevropi da su ovde samo divljaci...evo baš smo juče na krs(t) razapeli dva, a javno spalili tri stranca, samo zato što su stranci, i što su imali dobra vozila...
Savjet: obav šta trebaš u mrklom mraku da te niko ne bi vidio, ili nosi masku da ljudi po tvojoj faci ne bi prepoznali da si stranac, jer dok ostatak svijeta ima bounty huntere, mi ovde imamo specijalizovane foreign huntere, koji stranca namirišu čim granicu pređe...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 18:08 
Voajer
Voajer

Dzontra Volta je napisao:
A2online je napisao:
Čao,

I GLANO PITANJE: jel istina da muškarci mladži boljeg statusa bolje da ne voze noči dobre avte dole, i bolje da ne šetaju gradom kao stranci jer je to dole preopasno????

Ma živa istina...ne kažu džabe tamo u toj Jevropi da su ovde samo divljaci...evo baš smo juče na krs(t) razapeli dva, a javno spalili tri stranca, samo zato što su stranci, i što su imali dobra vozila...
Savjet: obav šta trebaš u mrklom mraku da te niko ne bi vidio, ili nosi masku da ljudi po tvojoj faci ne bi prepoznali da si stranac, jer dok ostatak svijeta ima bounty huntere, mi ovde imamo specijalizovane foreign huntere, koji stranca namirišu čim granicu pređe...

Bravo Dzontra Volta

Ovaj post tvoj bi htio slat i to ču sada napravit slat cu ga prijatelju, malo je stariji od mene ima oko 40 godina koji me preplašio kad smo bili prosli tjedan u njemačkoj. Al bila e istina. Prije cc 2 mjeseca trazio je hotel u BL i kako ga nikako nije pronašao je pokupio jedno mladiča oko 20 g nekog sportaša vani trenira i stvano dobar u tome sta radi... znači domačina koji mu je rekao da je baš u onom pravcu, rekao mu je neka udze u njegov avto da idu zajedno tamo... Sad pazi kad je parkirao kot hotela izasli su, kolega mu se zavalio i to je bilo to... nakon toga mu je hotelier poceo pricati te price da je kao to vrlo opasno da bilo koga pustis u auto i da je isto tak opasno se noči šetat gradom. JA SAD NEZNAM KOJI MU JE KU...AC BIO da ga je na ovakav način preplasio kako sam znao skroz bez veze ali opet nisam bio 100%

hvala ti, dam za piče

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 18:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 21:36
Huligana ima u to ne sumnjaj......... Ali mozes procitati, ne koriste samo sake vec palice,nozeve,razbijene boce itd...
tako da.......... pistolj u ruke i korz grad.... :D :D :D :D :D :D
sala :D :D :D

Bio jednom jedan djecak, koji je zivio u jednoj staroj kuci u sumi.On je svaki dan isao da sakuplja lisce za svoju ovcu Kicu. I tako je on sakupljao i sakupljao, kada je sakupio otisao je na Tahiti da se okupa, jer je smrdijo. Umro je on.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 18:46 
Voajer
Voajer

OK štekam, hehe

i sorry da dodžem na zabavni forum sa glupim pitanjem :evil3:

hvala i pozdrav

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A2online je napisao:

hvala ti, dam za piče

:)

Ja sam čuo da Slovneci plaćaju svako svoje piće.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Kada napuni 20 god Bosanac ide u Sloveniju da trazi posao. A 20. god Slovenac ide u Bosnu da trazi oca :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 22:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sto se tice cura moj potpis ti sve govori :D
Sto se tice tog tvog kolege pa stopanje i primanje stopera je u svakoj zemlji jedan vid opasnosti, nista ga ovaj recepcionar nije prestrasio to je jednostavno tako i u tvojoj bajnoj Sloveniji.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
У посљедњих пар година, Словенци увијек у БЛ током "благдана". Нека, нека, само дођите и понесите своје евриће из Јевропе. :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 13:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2009, 18:18
Evo slovenac gdje ces veceras
http://www.mojvikend.info/?p=4305

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam, već to jednom probao u klubu Max dok je radio. Nisam našao, ali sam sklopio dosta bespotrebnih prijateljstava.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 15:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2007, 22:22
Mom dragom su ukrali auto kada me je dosao posjetiti u b.l. :D Ali on tada nije spavao u hotelu vec kod mene u stanu. Auto mu je ukradeno ispred zgrade sa parkinga.

Ali nemoj uopste da se brines za auto, ako ces biti u hotelu. Jer hoteli imaju svoj parking i cuvare.
Hotel Vidovic ima podzemnu garazu, tako da ti je auto tu najsigurniji, ali ovaj hotel ti je papreno skup.
Povoljan i simpatican hotel je Hotel Damjan, i njihov parking ti je siguran. Ali moj prijedlog ti je hotel Bosna, (tu ne znam kakve su cijene). Ispod imas kafic koji je prilicno popunjen vikendom i klub Padrino, koji je meni inace najbolji klub u gradu. :D

Ne moras uopste da se brines za svoju sigurnost u B.L, jer ovo je ipak prilicno miran grad!
Dobar provod!

p.s. ja sam uvijek imala pozitivna i zanimljiva iskustva sa Slovencima.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 16:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Naravoucenije:Ako hoces da sacuvas auto,ne spavaj kod fox lady ni u ludilu :D

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 20:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Maj 2008, 22:25
To, koji je klub najbolji u gradu? To je stvar ukusa. Druge stvari su fundament ovog posta. Večer u banjaluci jeste moguće doživjeti u potpunosti kao i u većim, ozbiljnijim gradovima, uz kvalitetan provod. Oni koji se žele zabavljati moraju znati da je "zabava" moderna sociološka disciplina razvijena u gradskim uslovima i služi kao psihorelaksant za čovjeka koji živi gradsku buku. Cjenim da je ovdje došlo do pogrešnog pitanja. Iz razloga što neko ko se zabavlja čini samostalno kreativno kretanje kroz gradski sadržaj sa tendencijom ka kvalitetnim doživljajima unutar gradske sredine. Biti "geak" koji dopire iz brda Slovenije, Austrije ili sa Karpata, svejedno, nije ništa što bi ti dalo extra pokret u zabavnom prostoru mjesta kao što je Banjaluka. Žalosno je da neko ko dođe sa takvim stavovima ima i mišljenje kako se zabavljao. To je samo malo modernija varijanta čuvenog "izlazka" koji je sredinom kao "ruralni underground" udahnut među seljake (seljake u smislu ljudi koji nisu u stanju da proniknu gradske dimenzije) kao otkrovenje među hrišćane. "Izlazak" je svoje vrhunce dosegao u gradu Beogradu krajem osamdesetih dvadesetog vijeka održavanjem manifestacije "Poselo 202". Sa Tašmajdanskog bazena, taj izlazak, proširio se brzinom virusa i odomaćio na teritoriji cjelokupnog srpskohrvatskog govornog područja. Kako se sve u sferi jezika kreće i mjenja tako i danas imamo riječ "izlazak" u obliku "zabava", a sve to spakovano u "večer" kao potpuni doživljaj "izlazka". Da bi se izlazak doživjeo u potpunosti neophodna su "kola"! Kola su automobil koji osobi koja vrši izlazak daje neko u najbližem srodstvu, a često se pozajmi od dobrog halfa-nekada jarana* (danas moguća inačica i čova-buraz). Kola jesu i suština izlazka i kompletne večeri jer kao rekvizit ona imaju centralnu ulogu u izlazku. Ide se kolima od svoje sredine, izlazak najčešće vrše ruralni tipovi i djevojke, prema gradskoj i tom prilikom se obavezno neko usput "povede". Povedeno lice, ruralno ili ne, mora biti svjesno činjenice da je povedeno u pravcu za izlazak i moguće varijante o povratku alternativnim prevozima. To je veoma bitno kod izlazka jer se on često vrši i na relacijama koje prelaze udaljenost od jednog sata hoda. Odbaciće povedeno lice samo u sistemu da se "nešto" pokupi. Nešto je obično suprotnog pola, danas je moguće i istog, a služi svrsi. Svrha tog pod terminom nešto jeste da se sa istim živim objektom ostvari kontakt emotivni, seksualni ili na višem nivou. Jeste da povedeno lice ispuši na malom uzorku, ali isto tako "nešto" predstavlja sadisfakciju za njega u smislu činjenja prijatelju-ci. Činiti nekome bliskom je zdravo za duh. Elaboracija iz raznih retrospektiva vraća na početak i jasno raslojava zabavu, veče i izlazak dajući istinsku sliku pravaca emotivnog pražnjenja ljudi koji žive gradsku i pragradsku sredinu. Banjaluka noću ima toliko sadržaja da joj zavide Prijedor, Gradiška i Čelinac.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 21:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2007, 22:22
Incel: ne kontam kako ti se da toliko filozofirati i razglabati o necem tako potpuno nebitnom kao sto je "izlazak". :roll:
Uostalom, za da bi svijetu obznanio takva svoja razmisljanja, slobodno si otvori vlastitu temu.
Potpuno razumijem o cemu pricas i djelimicno se i slazem sa tobom, ali decko je postavio konkretno pitanje i ne vidim razlog i da mu se konkretno i ne odgovori.
:D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 19:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
XentoniX je napisao:

... ali češ na povratku ostati bez jednog i drugog :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]