banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 21:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Nov 2009, 23:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Iz BL sam, a nevoljom svojom često odem do Šipova...

Vidjeh ovog nesretnika kako se krije od te vaše medijske ličnosti ispod mosta preko Plive, a kod autobuske stanice... Tužno i pretužno...

Kome je ova spodoba koja se naziva ljudskim bićem idol, jadan je i prejadan!

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 00:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Za mnoge pa i za mene jedna neopjevana budala i sirovina ali opet u jednu ruku i pametan jer je svoju glupost unovcio na glupom narodu.

Ovo za roba ako je istina za kaznu poklati mu stoku i meso podijeliti siromasnom narodu Sipova a njega ne u Focu vec u Zenicu

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Citiraj:
Ocigledno je da je uskracen za mnoge informacije koje bi od njega u toku razvoja stvorile normalnog covjeka.
Dakle, Ilija bi trebao na sud...

Najvjerovatnije je tako. Koliko sam razumio malen je odveden od roditelja koji su vjerovatno bili kreteni iz zatucane sredine, odrastao je uz stoku i budalu Iliju...ne moze se od njeg ocekivati da zdravorazumno rasudjuje. Najvjerovatnije i Ilija za njega predstvalja veoma veliki autoritet... Sve u svemu od budale kao sto je Grahovac ovako nesto se i moglo ocekivati...od jadne vlasti kao sto je nasa ovakva rakcija...isto.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 20:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Hm, primjetio sam tog lika kada je Pejakovic snimao emisiju o tzv (ili smzv) zmaju, sjedio je kraj njega i cijelo vrijeme pjevao glumeci da drzi mikrofon, ali njega uopste nije nista pitao a vidi se da lik nije bas dobar.

Vazno je samo snimiti emisiju, kritika uopste nije vazna, kao ni stav....

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 21:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
meni se čini iz ovog svega da lik nije dobar i da su ga i roditelji odbacili i vjerovatno da nije zmaja završio bi u nekoj državnoj ustanovi što nikom ne bi poželio, ili bi na ulici umro od gladi, ovako ako je to taj iz emisije zove se dragoja, on je imao sreće pa se tu zatekao zmaj, jer sam u toj emisij vidio da dečko sudjeluje u tim seljačkim zbivanjima nije odbačen, sjedio je za stolom sa domaćinom i peakovićem znači zmaj ga nije krio, kad god su snimali zmaja on je tu negdje, a to što čuva krave i ponešta radi bože moj, to je čak i dobro i za njega i za sve.
sa malo informacija ovde neki osuđuju, treba pričekat da se vidi ko, kako šta...?

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mozda si u pravu, ali ako lose postupa sa njim ni to nije u redu, tesko je naci rjesenje pogotovo ako je takav covjek odbacen od svih.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
meni se čini iz ovog svega da lik nije dobar i da su ga i roditelji odbacili i vjerovatno da nije zmaja završio bi u nekoj državnoj ustanovi što nikom ne bi poželio, ili bi na ulici umro od gladi, ovako ako je to taj iz emisije zove se dragoja, on je imao sreće pa se tu zatekao zmaj, jer sam u toj emisij vidio da dečko sudjeluje u tim seljačkim zbivanjima nije odbačen, sjedio je za stolom sa domaćinom i peakovićem znači zmaj ga nije krio, kad god su snimali zmaja on je tu negdje, a to što čuva krave i ponešta radi bože moj, to je čak i dobro i za njega i za sve.
sa malo informacija ovde neki osuđuju, treba pričekat da se vidi ko, kako šta...?

I tuce ga kad pogrijesi...recimo kad se udalji od stoke ili popije pivo...divno.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 22:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
kim deal je napisao:

I tuce ga kad pogrijesi...recimo kad se udalji od stoke ili popije pivo...divno.

ja ne znam dali ga tuče ili ne, ali znam pouzdano da na selima kad neko dijete zajebe nešto oko stoke dobije batine i od roditelja ili bilo koga iz sela ko je autoritet, jer tamo vladaju drugačija pravila i kodeks ponašanja od ovog u gradu, i zato mi iz grada bi se trebali suzdržat u prosuđivanju nečeg o čemu nemamo ili imamo vrlo malo informacija.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
kim deal je napisao:

ja ne znam dali ga tuče ili ne, ali znam pouzdano da na selima kad neko dijete zajebe nešto oko stoke dobije batine i od roditelja ili bilo koga iz sela ko je autoritet, jer tamo vladaju drugačija pravila i kodeks ponašanja od ovog u gradu, i zato mi iz grada bi se trebali suzdržat u prosuđivanju nečeg o čemu nemamo ili imamo vrlo malo informacija.

O boze////

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije on bas dijete, ima preko 20 sigurno, a i nije mi nesto ova tema za raspravljanje, mnogo je toga zasto ovo ili ono a generalno se malo sta cini sa takvim problemima, a i nije zmaj usamljen primjer.

Generalno ne svidja mi se nimalo ni on a ni ostale gluposti kojima nas mediji smaraju, ali sta se moze sve polako odlazi u k.......

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 19:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 13:36
Sta ce seljak zivi jos u 12 vijeku, a i to Sipovo ne da je gola voda nego... Jbg mali bjezi od tog.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
- Приоритет је да се Дроци израде лични идентификациони документи које никада није посједовао. Послије издавања личне карте са адресом у Језеру или Шипову, њега ће преузети надлежни Центар за социјални рад и смјестити у одговарајућу установу. Вјероватно ће требати извршити и процјену његове радне способности - каже Aрсеновићева.

Citiraj:
Начелник Службе социјалне заштите у општини Језеро Недељко Јандрић каже да ће та служба послије издавања личне карте Дроци предузети све што је у њеној надлежности. У тој општини је фиктивну адресу становања пријавио Илија Граховац.
- Пошто Дроца има породицу помоћи ћемо му да се с њима споји. Прво ћемо га одвести у Брчко гдје тврди да има брата који би га примио - каже Јандрић.
"Глас Српске" објавио је раније да се Дроца налази у ропском положају код Илије Граховца, званог Змај од Шипова, коме од малих ногу, кад га је одвео од родитеља у замјену за кобилу, чува говеда. За то не прима надокнаду, више је гладан него сит, а Илија га често туче.

http://www.glassrpske.com/vijest/3/drustvo/31776/cir/Dok-ceka-licnu-kartu-Dragoju-od-Zmaja-od-Sipova-cuva-policija.html

Nije ni Zmaj toliko kriv koliko su kivi roditelji njegovi. Život vrijedi jedne kobile.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 23:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
očito zmaj nekom nije platio reket, jer ovaj sigurno nije sam prijavio zmaja i doveo medije,
njegove muke tek sad počinju kad ga smjeste u neku ustanovu, poželiće zmaja svaki dan, ali neko se obračunava sa zmajom preko leđa bolesnog čovjeka kojeg je zmaj odhranio i pazio sve te godine, ako pogledate snimke u kojima se vidi dragoja vidi se da nije u ropskom položaju, a kod ilije nije sigurno bio gladan, dok će sad ako država preuzme brigu o njemu bit i gladan i žedan.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pravi gazda kada te uzme u svoje i odškolujete.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 23:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Pravi gazda kada te uzme u svoje i odškolujete.

dečko je retardiran i školovanje nije moguće, nađi snimak kad je peaković josip bio kod zmaja i sve će ti biti jasno.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 00:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pročitaj ti pažljivo čitav članak, a zaključivanje pogotovo ono preko TV ostavi stručnim licima.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 00:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Pročitaj ti pažljivo čitav članak, a zaključivanje pogotovo ono preko TV ostavi stručnim licima.

dovoljno sam stručan, živim 32 godine sa osobom koja ima mentalnih problema i obišao sam sve što se moglo obić u bivšoj jugi od psihologa preko bioenergetičara do kuraca palaca, i dovoljan mi je bio jedan pogled na tog momka da shvatim o čemu se radi i da vidim da i u ovom sad neko manipuliše njim iz ko zna kojih razloga.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 00:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja vjerujem da je njegovom stanju kumovao sam Zmaj.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 07:53 
http://www.glassrpske.com/vijest/3/drus ... icija.html

Полицијска патрола редовно контролише безбједност Драгоја Дроце којег Илија Граховац, познат као Змај од Шипова, више од двије деценије држи у ропском положају....
Приоритет је да се Дроци израде лични идентификациони документи које никада није посједовао. Послије издавања личне карте са адресом у Језеру или Шипову, њега ће преузети надлежни Центар за социјални рад и смјестити у одговарајућу установу. Вјероватно ће требати извршити и процјену његове радне способности..

Мјештани Шипова кажу да се за случај Драгоја Дроце протеклих данас интересовао и ОЕБС-а и да су њихови службеници посјетили овај крај.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 08:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A jel moguce da mu ovo nije pravo prezime? Mislim Droca?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]