banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 58  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Docek nove godine
PostPoslato: 19 Nov 2009, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
hehe,jest bash Smorales...ako je nekom do techna za Ng kontam neshto da ce i ove godine bit parti u onoj rupi zvanoj mr.X koju zaobilazim inace,al eto potrefilo se da sam zadnje 2 Ng bio tu do 01-02h pa poslje palio auto-pilot :D

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jos je rano za to, ako slusas elektronsku muziku, sacekaj pa ce izaci nesto i za BGD... Ja sam prosle godine cekao skoro do sredine decembra i onda je izbaceno da ce biti Tom Novy i Junior Jack u Areni... bila odlicna zurka tako da ne verujem da ce ovaj put biti nesto losije, a za docek 2008. u Expo Centru je bio Armand van Helden. Pola Hrvatske i Slovenije dolazi u Beograd za NG, a ti bi dole da slusas Smoralesa :lol: :lol: :lol:

Strpljen, spasen... kako narod kaze :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Hertzog je napisao:
Jos je rano za to, ako slusas elektronsku muziku, sacekaj pa ce izaci nesto i za BGD... Ja sam prosle godine cekao skoro do sredine decembra i onda je izbaceno da ce biti Tom Novy i Junior Jack u Areni... bila odlicna zurka tako da ne verujem da ce ovaj put biti nesto losije, a za docek 2008. u Expo Centru je bio Armand van Helden. Pola Hrvatske i Slovenije dolazi u Beograd za NG, a ti bi dole da slusas Smoralesa :lol: :lol: :lol:

Strpljen, spasen... kako narod kaze :wink:

Ajde da te poslusam ;)

Ma samo sam se zezala, ovo je prvo poimanje na temu NG na koje sam nasila, pa sam shodno temi izabrala od dosad ponudjenog Moralesa ili studentsku zurku :dontknow: :hello1: a inace, u RL, nisam ni razmisljala gde bi, sta bi... :occasion9: :occasion7:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 19:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2007, 11:10
Hertzog je napisao:
ti bi dole da slusas Smoralesa :lol: :lol: :lol:

Ma nema meni izgleda ništa ni od Smoralesa ni od BG-a, već ću se izgleda zadovoljiti i studetskom žurkom :)

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 20:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jan 2008, 23:16
* Глас Српске
* Култура
* Дочек Нове године уз Звијезде Гранда

Дочек Нове године уз Звијезде Гранда
Datum: 19.11.2009 20:00
Autor: Дејан Вујанић

БAЊA ЛУКA - Бањолучани који се одлуче да Нову 2010. годину дочекају на отвореном, по свему судећи, дружиће се са "Звијездама Гранда". Тако је одлучио организатор те манифестације, Бански двор, са директором Милорадом Петрићем на челу.

- Савјет за културу Скупштине града Бања Лука усвојио је приједлог Банског двора да у програму прославе Нове године учествују Славица Ћуктераш, Тања Савић и Дарко Филиповић,

Јелена Томашевић и бањолучки бенд "Балкан експрес" - рекао је члан Савјета за културу Скупштине града Бања Лука Драгослав Топић.

За "забаву" са ватрометом Петрић је од града Бања Лука тражио 100 хиљада марака. Колико ће му бити одобрено, још се не зна.

Топић каже да ће Бански двор организовати не само међународну, него и Дјечију и Православну нову годину, истичући да ће се за сва три новогодишња садржаја из буџета града издвојити мање новца него лани.

Замисао Банског двора је да дочек Нове године буде приређен на двије локације, и то на тргу, гдје ће пјевати "Звијезде Гранда" и Јелена Томашевић, и испред Банског двора, гдје ће наступати бањолучки бендови.

- Савјет за културу подржао је приједлог Банског двора, иако је на састанку било расправа о квалитету тог програма. Желимо да омогућимо прославу Нове године нашим суграђанима на тргу, али у оквиру финансијских могућности - рекла је предсједник Савјета за културу Скупштине града Бања Лука Гордана Ковић.

Она је додала да је на састанцима Савјета констатовано да је прошле године новогодишњи дочек био боље организован у мањим мјестима Републике Српске него у Бањој Луци, али да ће ове године бити смањен износ средстава за дочек Међународне и Православне нове године.

Док су прошле године грађани Приједора, Прњавора, Зворника и других градова у Републици Српској у новогодишњој ноћи уживали уз музичка имена као што су "Рибља чорба", "Негатив", "Неверне бебе", Кнез, Бањолучани су у 2009. годину ушли са "локалним забављачима".

О програму под слоганом "Бања Луко, од злата јабуко", који је

имао кулминацију у поноћ, када се заплесао валцер, негативно су се изјаснили сви културни и јавни радници, као и медији.

Музичар Мирослав Јањанин, који је успјешно организовао бројне културне манифестације, сматра да је новогодишњи програм који Бански двор нуди већ годинама лош.

Он је додао да се увијек знало да за дочек Међународне нове године свирају забавни, рокенрол бендови и да организација прославе Нове године у режији Банског двора штети имиџу града.

- Вјероватно Петрић има нешто против града Бање Луке и имиџа који ствара градоначелник Драгољуб Давидовић. Градоначелник хоће од Бање Луке да направи европски град, а Петрић се свим силама труди да уништи тај имиџ. Из ког разлога, не знам - закључио је Јањанин.

Глумац и један од оснивача Градског позоришта "Јазавац" из Бање Луке Дејан Зорић истиче да нема оправдања за лош програм који се нуди Бањолучанима за дочек Нове године.

- Град Бања Лука је довољно велики да би за сваку прославу Нове Године на Тргу Крајине требао да доведе једну велику музичку звијезду. Све што је до сада Бански двор организовао за прославу Нове године било је лоше. Зашто баш директор Банског двора организује дочек на отвореном питање је за посебну анализу - каже Зорић.
Aпсолутиста

- Кад неко добије монопол на организацију нечега, он се понаша као апсолутиста и не слуша никога и пуца кредите док их не испуца. Вјерујем да ће Милорад Петрић испуцати те кредите - рекао је Мирослав Јањанин.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 20:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Veliki mislilac i poznavalac savremenog života, čuveni Boško V. iz sela LJeskare, Prijedor, dao je svoje mišljenje još prije pola godine pred "zadrugom" u Dubočaju. Naime, on shvata da je čovjek opterećen trenutkom, a božanska sila, kao je on definiše, ničim nije uslovila čovjeka na jednoumlje.
Svrha religije je da da čovjeku moralni pravac kako bi lakše razumio život, a praktikovanje religije kao osnovne obaveze u životu je nedjelo prema samoj religiji koja je djelo više sile tumačeno očima prvih ljudi.
Harmonija čovjeka i prirode je osnovona stvar na koju bi čovjek trebao da obrati pažnju, naravno, priroda ima obavezu da se brine o sebi, a kako je čovjek djelom cjeline priroda mora da brine o čovjeku.
Znači da je nepotrebno vršiti filosofiju nad prirodom kada ona ima pravo odluke u ime svih nas.
Dokoličariti znači filosofirati ispred vremena, a baviti se naukom znači tražiti načina da se razumije priroda!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 19:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Možete da odahnete.
"Zvezde Granda" neće nastupiti za doček Nove godine na banjalučkom Trgu Krajine kako je to ranije bilo najavljeno, izjavio je Milorad Petrić, direktor Kulturnog centra Banski dvor koji je organizator dočeka Nove godine u gradu na Vrbasu.
http://www.banjalukalive.com/content/view/13196/127/

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 10:25 
Fala bogu...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Kuci, kao i prosle godine.

Bilo je puno bolje nego inace vani. 1 i 2 isto kod kuce uz vece drustvo:) Odlazak u kafic/klub/diskac/restoran bas mi je bezevez (moze biti godine :o ) Platis papreno, pica paprena, obicno nemas gdje da sjednes, ne mozes da promjenis mjesto. I do 2 ti vec sve dosadi i palis kuci. Svaki vikend je takav uz to sto vikendom mozes da promjenis mjesto. Planine su trend, pa ne mozes da nadjes slobodno mjesto. Bilo bi super kad bi mogao mali kafic da se iznajmi i organizuje se ekipa (koja se medjusobom podnosi), napraviti zurku i extra. Ili u nedostatku lokala onda kuci.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Planine su trend, pa ne mozes da nadjes slobodno mjesto.

I nije tol'ka katastrofa. Doduse, treba 2mj prije NG pozvati, al' ako vec znas s kim ces onda ni to nije neki poseban problem.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
http://www.srecnanova.com/

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Јуче ми споменуше неку журку у Ћетојевићу?
Нисам упознат са детаљима па ако има неко да ме упути?
Био сам доле прије пар пута, и простор је екстра, онако велико и добро се луфта..
Наводно је цјена 70-ак км.. с пићем ваљда...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 14:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 13:36
Drugar i ja smo nasli extra mjesto za zurku u jednom skvotu i tu ce biti neka ekipa.Malo speedcora,panka pokoja ribica i ostalo je vec dobro.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
U Bl ima skvotera?

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 17:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 13:36
zLo_krme je napisao:
U Bl ima skvotera?

Inace drugar i ja nismo skvoteri ali novu slavimo u toj varijanti. A sto se tice BL skvotera naravno da ih ima(studentski kampus-napustene zgrade, incel fabrika).

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 22:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Јелена Томашевић и група Легенде :confused2:

Боже ти помози... увијек неке мртваје на Тргу...
Нисам ја ни за оне шабане типа Звијезде штанда, Тарми Рићми и сл. , али ...

Poslednji put menjao Jode dana 02 Dec 2009, 23:23, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Može neko ukratko da mi kaže, ako se već zna otprilike bar, na kojim mjestima su žive svirke ove godine i koliko koštaju rezervacije inače po klubovima tipa Padrino, Kruna, Crystal i ostalo?!

Znači Jelena i Legende su na trgu?!

Hvala!

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Bolje da su doveli one iz "ja imam talenta" pa da zapjevaju MTV hitove :lol:

Znaci nista novo u BieL...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Sta fali Jeleni T i legendama?
Radije cu njih slusati nego "zvjezde" granda!
Najzalosnije je to sto bi trg bio pun kada bi dosle te zvjezdice, ovako ce biti polupusto...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 23:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
blackrose je napisao:
Sta fali Jeleni T i legendama?
Radije cu njih slusati nego "zvjezde" granda!
Najzalosnije je to sto bi trg bio pun kada bi dosle te zvjezdice, ovako ce biti polupusto...

Зато што ће, ионако суморну атмосферу да умртве ....

И да, ја њих више волим него ове шабане, али једноставно није ми ово никако срећно рјешење...
Нека мало познатија рок група би исто коштала као Јелена и Дегенде, а "запалили" би град...
Овако већ видим 200 пензоса и градске сиротиње како, онако полумртви, ђускају, а све у свему распад система ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 58  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]