banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 20:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sledeća

Ако би сутра неко организовао геј параду у БЛ, ја бих:
подржао тај хепенинг 20%  20%  [ 27 ]
отишао да их вербално (или чак физички) нападнем 19%  19%  [ 26 ]
ништа не бих урадио, јер их презирем 16%  16%  [ 21 ]
ништа не бих урадио, јер не мислим да је то нешто битно 45%  45%  [ 60 ]
Ukupno glasova : 134
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2009, 15:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
jellyfish je napisao:
Niko nije rekao da je normalno. Nego da ne mozes osudjivati nekog zbog drugacijeg misljenja ako taj neko ne nanosi nikom stetu nego sebi. Za one koji nanose stetu djeci i drugima zakon je drugaciji, i u okviru suda i drzavnih institucija, a ne srednjovjekovnom spaljivanju vjestica kao sto homofobicari propagiraju.

kako ne nanosi štetu, upravo to i žele da iskrenu vrijednosti naopako da zlo prikažu dobrim, propagirajući to javno. niko njih ne osuđuje zbog njihove intime već zbog toga što žele sve da natjeraju da to odobravaju i podržavaju, pa su čak uspjeli u tome da se to naziva spolna orjentacija, još malo nećeš ih smjet ni kritikovat. to su đubrad i pogan najgore vrste, čisti satanisti, glavna odrednica njihove ličnosti je sexualnost zato i imaju potrebu da svima ispred očiju mašu svojim genitalijama i nameću svoje bolesne ideje.
ja lično i bezbroj mojih istomišljenika udaramo ta govna gdje god stignemo i tako će bit dok god dišem, a nakon mene udaraće ih moja djeca, a kad ih više ne bude imao ko udarati tad ni ovaj svijet neće više bit vrijedan življenja.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 16:20 
^^piZZdek^^ je napisao:
Ja smatram da ih sve treba natuci paliokama da se zase*u......... Puca mi racku sto su fegeti al nemoraju se kurciti,i samim prisustvom na paradama provociraju i traze batine !!!

Laush majka. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
kim deal je napisao:
jellyfish je napisao:
Niko nije rekao da je normalno. Nego da ne mozes osudjivati nekog zbog drugacijeg misljenja ako taj neko ne nanosi nikom stetu nego sebi. Za one koji nanose stetu djeci i drugima zakon je drugaciji, i u okviru suda i drzavnih institucija, a ne srednjovjekovnom spaljivanju vjestica kao sto homofobicari propagiraju.

kako ne nanosi štetu, upravo to i žele da iskrenu vrijednosti naopako da zlo prikažu dobrim, propagirajući to javno. niko njih ne osuđuje zbog njihove intime već zbog toga što žele sve da natjeraju da to odobravaju i podržavaju, pa su čak uspjeli u tome da se to naziva spolna orjentacija, još malo nećeš ih smjet ni kritikovat. to su đubrad i pogan najgore vrste, čisti satanisti, glavna odrednica njihove ličnosti je sexualnost zato i imaju potrebu da svima ispred očiju mašu svojim genitalijama i nameću svoje bolesne ideje.
ja lično i bezbroj mojih istomišljenika udaramo ta govna gdje god stignemo i tako će bit dok god dišem, a nakon mene udaraće ih moja djeca, a kad ih više ne bude imao ko udarati tad ni ovaj svijet neće više bit vrijedan življenja.

Eh sad, cuj bolesne ideje, pa procitaj jos jednom svoj post pa razmisli cije su ideje bolesnije. Zar mislis da bi jadni pederi bili takvi, da nije tolika hajka na njih? Sta ce ljudi, moraju da se bore za opstanak. A i nekad ih je tesko kriviti. Pa siguran sam da i tebi, meni i mnogima kad vidimo cvrsto, privlacno musko dupe, da nam se svakakve nevaljale misli pocnu motati po glavi. I nemoj da ih nazivas satanistima, jerbo su satanisti nesto drugo. To sto ti Gospodara privatno zoves pederom i mrzis ga je tvoja licna stvar koja ti ne sluzi za primjer, ali nemoj da to brkas sa svojom mrznjom prema pederima.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 17:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

@popokatepeti
ne kenjaj!

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
kim deal bez ljutnje al vidi se da nisi iz BL komentar ti je agresivan i plitak mjesanje satanizma sa homoseksualnoscu koji cak i zivotinje imaju je samo pokazatelj tvog stadijuma svijesti.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 18:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

chils je napisao:
kim deal bez ljutnje al vidi se da nisi iz BL komentar ti je agresivan i plitak mjesanje satanizma sa homoseksualnoscu koji cak i zivotinje imaju je samo pokazatelj tvog stadijuma svijesti.

eto ti me prosvjetli u svemu u čemu nisam u pravu
životinje pederi :lol: :lol: to si sigurno zakačio neki link pederskog lobija, a i za tebe važi pitanje
po kom osnovu (naučnom, etičkom,medicinskom, religijskom, bilo kom) je normalno da muškarac jebe muškarca u šupak?
što se satanizma tiče ako homoseksualizam nije satanizam ne znam šta je, jedini gradovi koji se spominju u biblij da su uništeni od strane boga skroz i zauvjek su sodoma i gomora, gdje je homosexualizam i svaka opačina bila normalna. upravo to jeste cilj sotone(lažac-varalica), da bogu mrske stvari prikaže kao normalne služeći se podvalama i lažima, kao što vidimo na tvom primjeru ima uspjeha.
što se tiče odakle sam, rođen sam i odrastao u 3 puta većem gradu od banja luke koji nije ni u bosni ali tvoja sugestija govori o tebi i o tvojoj malograđanštini i neobrazovanosti.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka

http://www.planetout.com/entertainment/ ... ixies.html

Rest my case

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 18:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

chils je napisao:
http://www.planetout.com/entertainment/2009/05/kim-deal-breeders-interview-pixies.html

Rest my case

ja ne raspravljam s linkovima nego s forumašima i na srpskom jeziku, stoga ako imaš neku misao vrijednu pomena napiši je, ili odhebaus.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Sta ce ljudi, moraju da se bore za opstanak

Иначе се редовно сваке године отвара ловна сезона на фегете широм Балкана...
Мислим, гари олади.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
kim deal, "одјебаус" или "не кењај" нису аргументи, ово прво није ни ријеч на српском језику
Слажем се са тобом, апсолутно је небитно гдје си ти одрастао, твој став о хомосексуализму те не декларише као Бањалучанина или некога ко није из БЛ. То све стоји.

Да ли је хомосексуализам болест? Модерна медицина каже да није. Та иста медицина је раније сматрала хомосексуализам за болест, сад не сматра.

И да, хомосексуализам је честа појава у животињском свијету. Ниси знао? Гуглај или иди на ПМФ па се распитај.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 18:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

@shoole
napisao sam "odhebaus"
smatrao sam da si pametnij, nije bitno šta koji pojedinac kaže, zvanični stav medicine po tom pitanju ne postoji, ali postoje medicinske činjenice i anatomija i sve ostalo pa svako može izvuć pravi zaključak ako nije angažovan od strane pederskog lobija koji je jedan od najmoćnijh u svjetu, to za životinje pedere neću ni komentarisat jer to je takva glupost da graniči s debilizmom i još ću jednom citirat Andrića;"nije budala onaj koji ne zna čitat nego onaj koji vjeruje svemu što je napisano".
mojim riječima rečeno; guglanje je rovarenje po smeću gdje ako ti se slučajno posreći možeš nać i neku upotrebljivu stvar

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka

Sad za odrastanje u gradu ne bih rekao da nije bitno.
Kao klinci smo znali vikati za onom profom iz muzicke skole kad god bi prosao kroz mejdan ua pederuuuu, Isto tako sam kasnije tamo negdje pred pocetak rata izlazio sa likovima koji su vec tada bili gay u BL. Nije nikom u sustini bilo bitno jer je PIVA bila bitnija 10 puta. Tako da su i M. i T. i Z. i B. i K. svi manje vise bili pozitivci jer nisu bili konkurencija kad su se startale trebe a i vazda su svoje breme (ruku na srce to jeste breme kad odrastas u BL) skrivali iza kvalitetnog humora ili izuzetnog poznavanja opstih teme sto ih je uvijek stavljalo u poziciju primusa u svakoj konverzaciji. Citirati Bibliju a ne spomenuti gospodina Tomislava Gacica koji po nekim mjerilima iznesenim na ovom forumu mora biti pod hitno umlacen go..njivom motkom nije hristijanski jer nije lepo laufati pastira a i agnus dei bi se naljutio na nas pravo-slavne sto ne okrecemo i drugi OBRE3

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
napisao sam "odhebaus"

Ни "odhebaus" није српска ријеч.
kim deal je napisao:
zvanični stav medicine po tom pitanju ne postoji

Свјетска здравствена организација је 1990. године званично уклонила хомосексуализам са листе менталних обољења. Не знам шта званичније треба да постоји? Само ми немој рећи да је педерски лоби врбовао WHO.
kim deal je napisao:
to za životinje pedere neću ni komentarisat jer to je takva glupost da graniči s debilizmom

Не вјерујеш Гуглу или научницима? Да цитирам из "Валтер брани Сарајево"... "Онда гледај, лафчино!"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IE0e0hCb7ME[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7RlTAyNI8WE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
И шта сад треба да се извуче из тог видео? Ако се два мушка лава мувају онда је то нормално и уредно? Или је ипак реч о сексуалној девијацији?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ништа не треба да се "извуче из тог видео". Човјек је рекао да је хомосексуализам код животиња лаж и глупост. Неће да гугла, не вјерује научницима који су о томе писали. Ево да се увјери да није у праву.

У шта? Да је хомосексуализам честа појава у природи. Ништа више. Мени глупа, смијешна, страна, чак одвратна...али је има код многих животиња.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Interesantno je da je ovaj talas legalizacije homoseksualnih brakova naisao na prejak otpor u Austriji, naime u Austriji je nakon duge polemike odluceno da homo-parovi ne mogu sklapati brakove u opstini, znaci autom. nema usvajanja djece, itd... Ne znam kakva je reakcija javnosti bila i da li se ista promijenilo ali dobro je da ima jos zdravog razuma medju ljudima.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 20:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Ништа не треба да се "извуче из тог видео". Човјек је рекао да је хомосексуализам код животиња лаж и глупост. Неће да гугла, не вјерује научницима који су о томе писали. Ево да се увјери да није у праву.

У шта? Да је хомосексуализам честа појава у природи. Ништа више. Мени глупа, смијешна, страна, чак одвратна...али је има код многих животиња.

prvo debilizam je to nazvat homosexualizam jer životinje nisu homo, drugo ne mogu vjerovat da nekom oni snimci išta dokazuju, nekad se mladi psi igraju, nekad pas to radi s nogom gospodara ili bilo koga, ima snimak gdje magare skače na čovjeka i gdje ljudi opšte saživotinjama.
pederstvo u prirodi ne postoji ti kerovi sa snimka poklat će se oko kuje...
darvin nikad nije dokazao teoriju evolucije ni bilo ko drugi,a darvin sam je rekao da je to samo teorija, pa se mnogi "naučnici" kunu u to i naša djeca u školi uče takve gluposti.
ako te interesuje prava nauka s pravim argumentima evo koji linkić pa se zadaj u razmišljanje
http://sites.google.com/site/cpslinkovi/
http://www.creation6days.com/
http://www.creation6days.com/diskusije/news.php
i za lakše snalaženje evo i omiljene wiki pa možete krenut od nje
http://sh.wikipedia.org/wiki/Centar_za_prirodnja%C4%8Dke_studije

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Hristov je napisao:
Rose, obicno se kod pravljenja nacrta zakona konsultuju strucnjaci iz specificnih oblasti koji su kompetentni da daju sud o tome. Npr. kad je uveden zakon da se vozi sa upaljenim svjetlima i preko dana, glavni argument je bio statisticki proracun da ce stopa udesa pasti za 25%.

Da, samo sto se kod ove vrste zakona naucnici pitaju mnogo manje ( iako se to ne radi otvoreno ) nego oni koji imaju mnogo novaca, a "zarko" su zainteresovani za ovo pitanje. Pa ne kaze se uzalud da je politika ... prodavacica ljubicica. Mislim da se iz istog razloga desilo da je sada svaki oblik seksualnog ponasanja - seksualna devijacija. I hetero, i fetisizam i homo su strpani u isti kos - sto je besmislica "da ti pamet stane" tipa.

Mnogo veci problem je "legalno" doba stupanja u seksualne odnose kod nas. Niko ne treba biti naucnik da bi znao da je stupati u sex. odnose sa 14 god. prerano i stavlja djecu u rizicnu poziciju u odnosu na seksualne predatore. Sutra bih glasala za stranku koja bi u programu imala pomjeranje legalnog doba za stupanje u sex. odnose na barem 16 godina. Ne mogu da vjerujem da se o tome i ranije nije diskutovalo, pa zar smo bas dno dna ?

Citiraj:
U njoj pise da se i svi neznabosci pogube, da li to znaci onda da treba poubijati sve ateiste ili neke druge religijske pripadnike? Problem je sto ubice, lazljivci, klevetnici, preljubocinci i ostali uzimaju iz biblije i kurana ono sto se uklapa u njihov suzeni mentalni sklop samo da bi opravdali svoje misljenje i savjest, a nemaju veze o Bozjim zakonima i dobroti. Dakle, uzimaju ono cim mogu opravdati svoj sistem razmisljanja bez obzira o cemu je rijec.

Ovo je cinjenica.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
nekad se mladi psi igraju, nekad pas to radi s nogom gospodara ili bilo koga, ima snimak gdje magare skače na čovjeka i gdje ljudi opšte saživotinjama.

Osnovna razlika izmedju zivotinja i covjeka je u tome sto covjek ima svijest o tome sta cini, a ne povodi se iskljucivo nagonima kao sto to rade zivotinje. Znamo da ni svijest niti savjest nisu univerzalni medju ljudima, ali povlacenje paralele sa zivotinjama koje djeluju instinktivno je smijesno u ovom kontekstu ( bez zelje da vrijedjam zivotinje koje su plemenitije od nekih ljudi ).

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Samo jedno pitanje za kim deal: Sta ti je homoseksualac nazao uradio u zivotu da ih tako mrzis? Da si spreman djecu da odgajas da mrze nekoga, da budu delikventi (ubice)?

Znaci 'ladno me zasvrbi (kao sto sam vec rekla nebrojeno puta na forumu) sta ce ko da radi u svoja cetri zida (dok god nije nelegalno, npr. pedofilija, zlostavljanje i slicno). Ko ce koga svojevoljno da intimizira - njihova stvar.
Sad da se mora paradirati i ne mora, al' i ne smeta mi kolona nakindjurenih ljudi koji shize. Kad bi ljudi malo manje obracali paznju - ne bi ni oni paradirali.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]