V@nja je napisao:
PRELDZIJA je napisao:
ne znam kako se uopste moze raspravljati na ovu temu, otidjite pa pitajte
popa ili nekog od vere ??ta misli o tome, ti ljudi nemaju vere !!! sve je kriv komunisti??ki sistem, da su ??etnici pobjedili u 2 svetskom ratu danas nebi smjeli ni da pri??amo o pederima, ali to su belosvetske zavere, ko razume on ??e znati o ??emu ja pi??em, ostali ??e mo??da svatiti kad malo prodju ??kola a mo??da i ni tada !!!

Vecini danasnjih "popova" (bez obzira na vjeru kojoj pripadaju) ne bih dao 2 ovce na papiru da mi cuvaju, a kamol' da njihovu rijec uzimam kao vodilju za krucijalna zivotna pitanja.
+
Nekolicinu katolickih svestenika da pitamo za misljenje o ovoj temi .. oni bi rekli .. 'uuuuuuu mali djecaci'

(jest' crnjak .. al' je i jedini adekvatan odgovor na ovakvu glupost

)
ne moraš pitat popa on je niko i ništa, ali je zato biblija riječ božija, a u njoj piše;
3.moj.20:13 "ako muškarac legne s muškarcem kao što liježe sa ženom,
obojica su počinili odvratno djelo.
neka se pogube njihova krv neka padne na njih."
zanimljivo je da biblija ima identično stajalište i kad su u pitanju oni koji opšte sa životinjama i oni koji počine incest 3.moj.20:15-16.
to je također osuđeno i u poslanici rimljanima 1:27-32 i 1. korinćanima 6:9-10.
tako da po ovom pitanju nije ostavljeno prostora bilo kakvom dvoumljenju.
a to što pederski lobi ima takvu moć i uticaj i to je prorečeno ali to je druga tema.