Kaze mi drugar iz Panceva .. kod njih sada popularan Gunjak (guarana + vinjak) .. domaca verzija vodka + red bull .. navodno je extra trip
Ja sam se za NG 2008/2009 usiljio guaranom i tequilom .. 40h u komadu nisam spavao .. oci bile k'o kod lemura .. a onda sam umro

Nista red bull .. red bull za pi*ke .. sovica zakon

Citiraj:
Nemojte to piti, možete dobiti infarkt.. Ja jednom kad nisam umrla dan nakon što sam je pila... Imala aritmije strašne, a spava mi se jer mi je pritisak bio pao.. I cijeli dan prespavala, glava pada, a srce lupa kao da će iskočiti... Mislila sam da je gotovo...
A ja kontao da ja dozivljavam tripove kad se nalijem
Elem .. kako ova tema odmice .. meni sve vise i vise situacija pada na pamet (dobro jos uvijek imam jetru

) ..
Dal' bi pocetak '08 (znam da je bilo hlaaaaaaaadno) .. nisam siguran .. najbolji drug i ja pili heineken+tequilu .. popili 10-12 komada svaki .. krenemo lagano, oko 4 kuci, a kako je kisa/snijeg padao iz neba iz zemlje ja neizbjezno ukradem 2 kisobrana

Na pola puta kuci, meni sine na pamet brilijantna ideja da odemo u pokojni Batar na burek (lafo, da dodjemo sebi

) .. jedva ja njega nagovorim da odemo .. i nakon sto smo ih pokupovali .. da se ne sramotimo i ne smaramo onu jadnicu sto tamo radi .. izaci cemo mi van da to pojedemo .. Dovucemo se mi nekako do one kafane Dijana u novom zanatskom, posto tamo imaju oni sank stolovi vani .. Nakon sto smo pojeli, ovaj moj idiot nece kuci, nego zagrlio sank .. da malko odmori .. i sta ce pijana budala, tako i zaspi .. a meni ne bi tesko da privucem stolicu, skupim se u fetalni polozaj u istoj i legnem i ja da spavam (nikad ne ostavljaj druga u nevolji

) .. Kol'ko smo mi tako spavali .. Bog ce dragi znati

Sutra ujutro zove budala .. kaze dosao kuci sjeo na WC solju da kenja i povraca u isto vrijeme

Eh sad .. ja bih bio djubre kada bih postavio link do profila doticnog gospodina posto je i on registrovan na ovaj forum .. al' posto nisam djubre, ja to necu uraditi ..
memberlist.php?mode=viewprofile&u=6450