banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 08:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Nov 2009, 22:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Nov 2009, 01:07
sa moje tacke stanovista , kao Bosanskohercegovca odnosno Bosanca odluku " zavnobih-a " dozivljavam na jedino moguci nacin ,
kao nesto sto nikog ne obavezuje ...

kao i obicno i ovog cu 25. zapalit svijecu ,

toliko je nelegitimnosti , bezsmislica i gluposti u odluci da se Bosna i Hercegovina proglasi i srpskom i hrvatskom i muslimanskom da je pravo umijece odabrati odkud da se pocne sa njenim negiranjem .
meni je potreba za negiranjem takve gluposti ispod svakog nivoa al posto je ovo forum na kojem ima ne mali broj onih koji vjeruju u ispravnost i legitimnost te odluke odlucio sam da se malo potrudim i na jedan razumljiv i jednostavan nacin objasnim da niko nije imao nit ce kad imati pravo donositi odluke u ime drzave kojoj i cijim drzavnim identitetima NE pripada .
ja bih sviju fino zamolio koji ove redova citaju da slijedeci text procitaju vise puta i po potrebi na glas , da sve ori ...

" 25. studenog 1943. godine, u Mrkonjić Gradu održano je Prvo zasjedanje ZAVNOBIH-a. Prvi put u povijesti Bosne i Hercegovine sastali su se predstavnici srpskog, muslimanskog i hrvatskog naroda, koji su kroz Zemaljsko antifašističko vijeće narodnog oslobođenja jasno stavili do znanja svima kako BiH nije ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska, nego i srpska i hrvatska i muslimanska zemlja, u kojoj će biti osigurana puna ravnopravnost sva tri naroda. "

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
De Skljoco jebt jes normalan

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 22:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Nov 2009, 01:07
Citiraj:
De Skljoco jebt jes normalan

jopet se slazem ,

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 23:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
8) nisu se sastali predstavnici Srba, Hrvata i muslimana, nego komunisti između sebe se sastali, bez ičijeg legimiteta i bez da su na bilo koji legitiman način predstavljali bilo koga osim svoju partiju, ako treba pročitaj ovo naglas 5 puta :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]