banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 07:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Nov 2009, 11:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
sve ovo što ti citiraš izvučeno iz konteksta u kom je rečeno i upravo o tome i jeste čitav ovaj spam s tobom, i kad sam spominjao karadžića i paravca i mileta, radilo se upravo o tome kako vi muslimani izvlačite stvari iz konteksta, što je jedna od poznatih metoda laganja i iskrivljavanja činjenica kojom se naročito koriste muslimanski političari.

ali sad mogu slobodno reći nakon ovoga, ti si ograničen da shvatiš šta ti neko govori ili si samo bezobrazan i praviš se lud, rasprava s tobom je vrćenje u krug isto kao što se mile vrti u krug s vašim političarima.

svako normalan ko isčita ovaj naš spam shvatiće o čemu se radi.
stvarno više nemam živaca nekom tako ograničene percepcije bilo šta objašnjavat :wave:

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
kim deal je napisao:
sve ovo što ti citiraš izvučeno iz konteksta u kom je rečeno i upravo o tome i jeste čitav ovaj spam s tobom, i kad sam spominjao karadžića i paravca i mileta, radilo se upravo o tome kako vi muslimani izvlačite stvari iz konteksta,

Vidis kakao lagano dolazis na svoje. Znaci opet ista teza. Kako cu vjerovati svojim ocima pored Mileta...... :lol: Kada prevazides ovu enigmu, mozda da skontas, ali ipak tesko :D

Ovo su navodi sa RTRS gdje Dodik trazi refrendum, nigdje ga NUSLOVLJAVA, i oborio si rekord 20 puta isto objasnjenje, mada se vidi blaga tendencija ka konacnome cilju :D Nema nikavoga izvalcenja iz konteksta, to je Miki iz Bakinaca jasno izjavio, i kada mu se to spomene on kaze to su ovi sto zele da uniste RS. A takvi ljudi poput tebe se prime iz prve, dok Miki u medevremenu kupi sebi kucicu na Dedinju,(nista strasno par milona), i opet idemo u krug :D

kim deal je napisao:
ali sad mogu slobodno reći nakon ovoga, ti si ograničen da shvatiš šta ti neko govori ili si samo bezobrazan i praviš se lud, rasprava s tobom je vrćenje u krug isto kao što se mile vrti u krug s vašim političarima.

Nebi sa tobom oko ogranicenosti i intelktualin sposobnosti, tvoji sofisticki stavovi su vise nego jasni. Medutim interensantno je kada ti se ukaze istina da bjezis od nje i skrivas se iza one klasisne Mikijeve farse, ali istinija je teska stvar, koja trazi puno zalaganja i odricanja :lol:

Hajd vozdra :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 13:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
otiđi na opšte informacije o forumima gdje sam te opet osramotio, pa ti možda bude i jasnije ovo ovde o čemu se radi 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
kim deal je napisao:
otiđi na opšte informacije o forumima gdje sam te opet osramotio, pa ti možda bude i jasnije ovo ovde o čemu se radi 8)

Nadolazis ali lagano :lol: :lol:

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]