banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 18:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Nov 2009, 15:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
hercegovac27 je napisao:
Ima samo jedna stvar u vezi Izraela koja mi se jako sviđa. Imaju jako lijepu himnu.

ma meni je fascinantno kako su fenomenalni majstori za podvaliti priču...

jednom na obn gostovao onaj dodikov jevrej, i sada pita voditelj kako objašnjavate činjenicu da su vlasnici najvećih svjetskih kompanija jevreji po nacionalnosti, lik odgovara ma to nije tačno, ti ljudi su samo DIREKTORI tih korporacija :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
budjav_lebac je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Ima samo jedna stvar u vezi Izraela koja mi se jako sviđa. Imaju jako lijepu himnu.

ma meni je fascinantno kako su fenomenalni majstori za podvaliti priču...

jednom na obn gostovao onaj dodikov jevrej, i sada pita voditelj kako objašnjavate činjenicu da su vlasnici najvećih svjetskih kompanija jevreji po nacionalnosti, lik odgovara ma to nije tačno, ti ljudi su samo DIREKTORI tih korporacija :lol: :lol: :lol:

Izvini molim te ali kakve to veze ima sa himnom Izraela.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 16:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
pa tebi se svidja himna a meni njihova sposobnost za podvalu :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 16:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
vidio si u zokinim klipovima kako najčešće dolazi do te "koleteralne štete", tih civila je više ubijeno u međusobnom puškaranju fataha i hamasa, a za analogiju sa srbijom niđe veze uostalom to sam već objasnio u nekom od prethodnih postova, kad sam govorio o taktici palestinaca.
moram priznati da čovjek kad diskutuje s tobom stalno mora da se vrti u krug, naprosto se divim onom avionamu kako je imao živaca, jer meni je već dosadilo da se ponavljam i čitam gluposti koje pišeš, jer kad napišeš da znaš ko je "11 septembra" bio na poslu,a ko ne onda se zapitam koji je smisao diskusije s tobom.
btv
na osnovu čega zaključuješ da iko podržava izrael, mene lično zaboli i za izrael i za palestince i sve ostalo 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka

kim deal je napisao:
vidio si u zokinim klipovima kako najčešće dolazi do te "koleteralne štete", tih civila je više ubijeno u međusobnom puškaranju fataha i hamasa, a za analogiju sa srbijom niđe veze uostalom to sam već objasnio u nekom od prethodnih postova, kad sam govorio o taktici palestinaca.
moram priznati da čovjek kad diskutuje s tobom stalno mora da se vrti u krug, naprosto se divim onom avionamu kako je imao živaca, jer meni je već dosadilo da se ponavljam i čitam gluposti koje pišeš, jer kad napišeš da znaš ko je "11 septembra" bio na poslu,a ko ne onda se zapitam koji je smisao diskusije s tobom.
btv
na osnovu čega zaključuješ da iko podržava izrael, mene lično zaboli i za izrael i za palestince i sve ostalo 8)

Jeste civili stradaju i u međusobnom puškaranju ali ih dobar dio strada i od izraelskih bombi a tu već nema opravdanja ali Izrael ima i za te civile opravdanja i ne mogu se oteti utisku da je potpuno isti slučaj kada je NATO bombardovao civilne ciljeve po Srbiji i za ta ubistva krivio Srbiju tj. vlast u Srbiji. Izrael se ponaša na identičan način. Učili su od svojih mentora kako se to radi.

Bila je tema na politici kada je Ilija Jurišić dobio 12 godina za ubistvo 51 vojnika JNA. Vlast u FBiH i tadašnji vojni lideri koji su među živima govorili su da je taj pokolj kriva Srbija jer ih je Srbija žrtvovala skidajući odgovornost sa ARBiH koja ih je poubijala.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 16:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
kim deal je napisao:
btv

Jeste civili stradaju i u međusobnom puškaranju ali ih dobar dio strada i od izraelskih bombi a tu već nema opravdanja ali Izrael ima i za te civile opravdanja i ne mogu se oteti utisku da je potpuno isti slučaj kada je NATO bombardovao civilne ciljeve po Srbiji i za ta ubistva krivio Srbiju tj. vlast u Srbiji. Izrael se ponaša na identičan način. Učili su od svojih mentora kako se to radi.

Bila je tema na politici kada je Ilija Jurišić dobio 12 godina za ubistvo 51 vojnika JNA. Vlast u FBiH i tadašnji vojni lideri koji su među živima govorili su da je taj pokolj kriva Srbija jer ih je Srbija žrtvovala skidajući odgovornost sa ARBiH koja ih je poubijala.

:roll: pa ebote kako misliš eliminisat nekog ko okružen civilima puca i ispaljuje granate, kako se zaštitit od toga? isto ko sarajevo kako ušutkat minobacač koji se nalazi usred stanbenog bloka punog civila da ne strada ni jedan civil, evo opet ponavljam ono o čemu sam govorio, i opet ti kažem sa pijace u nišu niko nije puco po amerima, ka što se puca po izraelu iz civilnih kvartova na palestinskoj teritorij.
kad već spominješ tuzlu kriv je i onaj ko ih je pobio i onaj što ih je poslao kao glinene golubove
jer ko završi vojnu akademiju, a ono napravi zaslužuje ne robiju nego streljanje

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 02:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
hercegovac27 je napisao:
Jedno zanimljivo pitanje? Kako to da u tzv. napadu 11. septembra u New Yorku niti jednoj od zgrada WTC-a tog dana niti jedan zaposleni Jevrej nije došao na posao Od stradalih po etničkoj pripadnosti najviše je bilo Indijaca. Slučajnost! Ne bih rekao.

I opet lazes!

A survey of the 1,700 victims whose religion was listed found approximately 10% were Jewish indicating around 270 in total. A survey based on the last names of victims found that around 400 (15½%) were possibly Jewish. A survey of 390 Cantor Fitzgerald employees who had public memorials (out of the 658 who died) found 49 were Jewish (12½%). According to the 2002 American Jewish Year Book, New York State's population was 9% Jewish. Sixty-four percent of the WTC victims lived in New York State.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka

Timotic je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Jedno zanimljivo pitanje? Kako to da u tzv. napadu 11. septembra u New Yorku niti jednoj od zgrada WTC-a tog dana niti jedan zaposleni Jevrej nije došao na posao Od stradalih po etničkoj pripadnosti najviše je bilo Indijaca. Slučajnost! Ne bih rekao.

I opet lazes!

A survey of the 1,700 victims whose religion was listed found approximately 10% were Jewish indicating around 270 in total. A survey based on the last names of victims found that around 400 (15½%) were possibly Jewish. A survey of 390 Cantor Fitzgerald employees who had public memorials (out of the 658 who died) found 49 were Jewish (12½%). According to the 2002 American Jewish Year Book, New York State's population was 9% Jewish. Sixty-four percent of the WTC victims lived in New York State.

Zanimljivo!
Prema izvorima koje sam ja čitao nije bilo niti jednog jedinog i većina poginulih su bili Indijci.

Napad je naravno isceniran a sve u ime viših ciljeva (proizvodnja opijuma u Afganistanu koja je opala dolaskom Talibana jer su isti palili polja maka).

Poslednji put menjao g|e@ck dana 23 Nov 2009, 12:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 12:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Do sada je postalo svima očigledno da tvoji izvori ne vrijede pišljiva boba,da su to samo pamfleti sa anti-jevrejskim glupostima....

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka

_zoka je napisao:
Do sada je postalo svima očigledno da tvoji izvori ne vrijede pišljiva boba,da su to samo pamfleti sa anti-jevrejskim glupostima....

Mene i dalje čudi ta zasljepljenost Izraelom. Vjerovatno zbog toga što su većina Palestinaca muslimani. Muslimana ima i u BiH a znamo kakvi su međuvjerski odnosi u BiH pa valjda zbog toga ovolika podrška Izraelu. Među Palestincima ima i pravoslavaca. To vjerovatno niste znali.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 12:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To što su Palestinci muslimani ne utiče na moj stav prema njima.....Na moj stav utiče to što su Palestinci vještačka nacija,kao Pakistanci,Jordanci,Kosovari.....Palestinci su Arapi,to je njihova nacija,a oni ne žele mir sa Izraelom.Oni žele da Izrael izbrišu sa lica zemlje.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka

_zoka je napisao:
To što su Palestinci muslimani ne utiče na moj stav prema njima.....Na moj stav utiče to što su Palestinci vještačka nacija,kao Pakistanci,Jordanci,Kosovari.....Palestinci su Arapi,to je njihova nacija,a oni ne žele mir sa Izraelom.Oni žele da Izrael izbrišu sa lica zemlje.

Oni samo žele svoj komad zemlje s obzirom da Palestina ne pripada samo Jevrejima. Čak i oni normalni Jevreji govore da je ta zemlja palestinska(Palestinci nisu samo Arapi) koliko i njihova. Šta radi Izrael? Izrael nastoji da upravo njih izbriše s lica zemlje otimajući im životni prostor. Zar je toliko teško prihvatiti te činjenice? Ah te generalizacije! Poistovjećivati Hamas i sve Arape! Nije to baš pametno.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 14:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

stvar je u tome da oni kao i svi araoi imaju svoj komad zemlje, ali im jednostavni smeta izrael i žele njegov fizički nestanak, to su i sami milion puta rekli da se neće smirit dok god izrael postoji, kako ti to nije više jasno da oni žele cijeli jerusalim i čitav izrael to im je zakletva nestanak izraela. i šta bi sad izraelci trebali pustit bagru da ostvari svoje ciljeve ili šta? :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Zanimljivo!
Prema izvorima koje sam ja čitao nije bilo niti jednog jedinog i većina poginulih su bili Indijci.

Koji su tvoji izvori? Al Jazeera ili masta?

hercegovac27 je napisao:
Mene i dalje čudi ta zasljepljenost Izraelom. Vjerovatno zbog toga što su većina Palestinaca muslimani. Muslimana ima i u BiH a znamo kakvi su međuvjerski odnosi u BiH pa valjda zbog toga ovolika podrška Izraelu. Među Palestincima ima i pravoslavaca. To vjerovatno niste znali.

Htio si da kazes da medju Arapima ima i hriscana? Ima. I veci problem imaju s Arapima muslimanima, nego s Jevrejima. To vjerovatno nisi znao.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka

kim deal je napisao:
stvar je u tome da oni kao i svi araoi imaju svoj komad zemlje, ali im jednostavni smeta izrael i žele njegov fizički nestanak, to su i sami milion puta rekli da se neće smirit dok god izrael postoji, kako ti to nije više jasno da oni žele cijeli jerusalim i čitav izrael to im je zakletva nestanak izraela. i šta bi sad izraelci trebali pustit bagru da ostvari svoje ciljeve ili šta? :roll:

Da li si ti pročitao što sam napisao? Nisi očigledno. Teritorija zapadne obale koju je okupirao Izrael pripada palestinskim Arapima a ne Izraelu.
Ne, ne žele oni čitav Jerusalim. Oni žele onaj dio koji im pripada a to je istočni Jerusalim koji je pod izraelskom okupacijom a Izrael gradi jevrejska naselja u istočnom Jerusalimu iseljavajući palestinske Arape. Granice Izraela ne uključuju istočni Jerusalim, Zapadnu Obalu, Golansku Visoravan i pojas Gaze. Druga je stvar što se Izrael želi teritorijalno proširiti na račun palestinskih Arapa i stvoriti Veliki Izrael. Kada imaš dobro zaleđe i apetiti se povećaju. U početku su htjeli samo svoju državu a kada su obezbjedili dobro zaleđe onda su im se apetiti povećali i sada žele i ono što im ne pripada.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 07:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
Hercegovac daj molim te okani se corava posla, ko sto rece Kim samo se vrtis u krug, argumentacija ti je provaljena x puta vec. Navedi jedan jedini izvor ili knjigu koju si procitao (osim Stormfronta) pa cemo dalje razgovarati a ovo sada je gubljenje vremena i zivaca. Zato vise nisam ni dolazio na ovu temu, dosadan si ko...

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka

Avinoam1 je napisao:
Hercegovac daj molim te okani se corava posla, ko sto rece Kim samo se vrtis u krug, argumentacija ti je provaljena x puta vec. Navedi jedan jedini izvor ili knjigu koju si procitao (osim Stormfronta) pa cemo dalje razgovarati a ovo sada je gubljenje vremena i zivaca. Zato vise nisam ni dolazio na ovu temu, dosadan si ko...

Aha znači sada sam ja fašista! Divno! Moderatori naravno neće reagovati jer je zaboga zabranjeno kritikovati "svetu zemlju"(šta god tog značilo) Izrael! Kritika na račun Izraela je pozitivna. Ne možeš uzeti ono što ti ne pripada.
Ti se upravo tako ponašaš. Na kraju ću izgleda pročitati i to je "vjekovna teritorija" Izraela u Iraku i da se isti ima pravo proširiti do tamo jer mu se može. Pretpostavljam ako ti se već toliko sviđa ideja o Velikom Izraelu nemaš ništa protiv ni Hrvatske do Drine ili Albanije do Pančićevog vrha. Potpuno ista stvar ali ti to ne želiš vidjeti! Razumijem da je mržnja prema muslimanima zbog prethodnog rata učinila svoje ali mi ne ide u glavu toliko uvlačenje u pakšu Izraelu. Jesmo li mi to njima zbog nečega dužni? Nismo!

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Aha znači sada sam ja fašista! Divno! Moderatori naravno neće reagovati jer je zaboga zabranjeno kritikovati "svetu zemlju"(šta god tog značilo) Izrael! Kritika na račun Izraela je pozitivna. Ne možeš uzeti ono što ti ne pripada.

"Argumenti" koje vas par koristite jedino se i mogu naci na StormFront-u i slicnim sajtovima.

A, zasto bi moderatori sad reagovali, kad nisu reagovali na sve tvoje lazi?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka

Oni o nama baš i nemaju dobro mišljenje a većina vas im se uvlači u zadnjicu. Nije li to ludost?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Oni o nama baš i nemaju dobro mišljenje a većina vas im se uvlači u zadnjicu. Nije li to ludost?

Kome se ja uvlacim u zadnjicu i kako ti znas kakvo misljenje imaju "oni"?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]