banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 60  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Nov 2009, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Vuk_samotnjak je napisao:
.ebes covijeka koji ne moze 3-4 dana bez prestanka piti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sve mi ta vasa pijanstva nekako tanka cuj piti na slavi sokove :lol: :lol: :lol:

11 noci zaredom, na moru, bez pauze ijedne veceri. Beat that :p

@Vanja, prije mi je izglednije da si presaugao :)

joj, k'o nov sam danas :)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Mozda .. al' su def isle i Karleusa .. i Brena .. i Halid

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mene danas malo zanosi u levo, ali popravicu to veceras, naslanjacu na stol desnom rukom :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 11:20 
Mamurluk nedeljom, nema ljepsheg osjecaja...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma bjez .. meni usta suv suva .. a svu zajebanciju na stranu .. popio samo par piva sinoc (i to 0.25) :roll:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Vanja da nisi prestao brojati nakon par...? :)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 11:59 
Pusti ti pive, ne rachunash vino, rakiju, gorki list...

Gorki list je jedno opasno pice, pogotovo ako se naruchi 5-6 komada zaredom i na ex derne. :oops:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
tensSa je napisao:

Gorki list je jedno opasno pice, pogotovo ako se naruchi 5-6 komada zaredom i na ex derne. :oops:

Dobar je gorki, pogotovo kada si u fazi poodmaklog pijanstva pa vise ne znas da li pijes vodu ili pivo, onda otreses par gorkih da se vrati ukus u usta i onda nastavis po starom :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao Hertzog dana 22 Nov 2009, 12:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 12:40 
A je je, to to kolega Herzog, odaje tajne nas alkoholichara javno...kako vratiti ukus pive opet u usta. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Znaci i Mistique otpada od ono sitno kafana koje ne pustaju narodnjake? Bezze.

A gorki list je dobar-ko limunada! Jednom drugarica i ja stukle flasu (ona popila 2,3 a ja sve ostalo 8) :oops: ) i nista.
Samo ga se ne treba mesati sa drugim alkoholima :D

@Vanja ovako, preko neta, se svi cinite :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:

Jedna dupla loza, to se ne pika :oops:

Citiraj:
Dobar je gorki

Ja te sarene gluposti nikako ne mogu :confused3: :oops:

Citiraj:
Znaci i Mistique otpada od ono sitno kafana koje ne pustaju narodnjake? Bezze.

Srijeda/Petak u Mistique-u su super - kada svira onaj "guitar duo"

Citiraj:
Jednom drugarica i ja stukle flasu (ona popila 2,3 a ja sve ostalo ) i nista.

Nas'o se i ko ce da me proziva po forumu .. sramota :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 16:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:
Mene danas malo zanosi u levo, ali popravicu to veceras, naslanjacu na stol desnom rukom :D :D :D

Stavi kamen u u desni dzep pa se ne moras naslanjati na sto da te raja ne bi provalila.

Kad vec pominjete ta "obojena" pica jednom prilikom popijem flasu i po jegera nisam u WC mogao ici par dana sve speklo u meni narednih par mjeseci kad sam vidio crnu boju dolazila mi muka.
Al sad opet redovno par piva par jegera pa to ponoivim vise puta za jedno vece

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02

Kad vec pominjete ta "obojena" pica jednom prilikom popijem flasu i po jegera nisam u WC mogao ici par dana sve speklo u meni narednih par mjeseci kad sam vidio crnu boju dolazila mi muka.

Samo si propustio navesti da sam te ja posle te flase jegera tačkama oćerao do kuce,uzeo tačke iz kafane i lagano :lol: doduse nije bilo daleko ali.. :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 16:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

Samo si propustio navesti da sam te ja posle te flase jegera tačkama oćerao do kuce,uzeo tačke iz kafane i lagano :lol: doduse nije bilo daleko ali.. :lol:

Pa necemo u detalje bilo je tu jos nekih stvari koje ja nisam naveo :D :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 17:22 
Citiraj:
Ja te sarene gluposti nikako ne mogu :confused3: :oops:

Ne mogu ni ja na "prazan" stomak, prvo zalijem nechim dobrim a onda kad guz'ca zine nema kraja. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Treba organizovati jedan forumski cugopol, pa da se svi kolektivno odvalimo. Tad ce biti i zgoda i nezgoda :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Citiraj:
Dobar je gorki

E ja ga ne volim samog, al od ljetos sam otkrila ubitačnu kombinejšn: 3 mala gorka u pola litre koka kole... Prvo odaspeš jednu čašu kole, a onda 2 gorka.. Pa malo otpiješ, pa ubaciš i treći :D Ono što ostane pomiješaš sa preostalom kolom, popiješ kod kuće, a flašicu u torbu i bog te veselio. Inače Ove mjerne jedinice su flašice gorkog iz Sindija :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 18:24 
zerocool je napisao:
Treba organizovati jedan forumski cugopol, pa da se svi kolektivno odvalimo. Tad ce biti i zgoda i nezgoda :lol:

Juche zamalo da ne krenem opet igrati cugopol, al smo onda nasli novu disciplinu, ko ne zabije sikiru u drvo sa 10 metara mora popiti casu pive ili casicu rakije...naravno trudili smo se da pogodimo... :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 18:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Juche zamalo da ne krenem opet igrati cugopol, al smo onda nasli novu disciplinu, ko ne zabije sikiru u drvo sa 10 metara mora popiti casu pive ili casicu rakije...naravno trudili smo se da pogodimo... :D

Dobra dobra poslije dvije ne zabijene sikire treba organizovati igru da onaj ko ne pogodi drvo sa 5 metar pije casu pive ili casicu rakije i tako sve dok se ne dode do ko ne zagrli drvo pije pivo ili rakiju :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
zerocool je napisao:

Narocito kad bi dosli i oni koji ne piju alkohol. 8) Nemas pojma kako je dosadno pratiti razvoj situacije ( poviseni ton glasa - hocu reci deranje, :lol: shale koje su smijesne samo onima koji su pijani :confused1: i gubljenje osjecaja za stvarnost :D ) nekome ko ne pije, nego samo posmatra uticaj alkohola na Homo sapiensa. :D

Najtragicniji su mi oni sto pretjeraju, pa se jos pocnu svadjati ili zapocnu kavgu ( a inace normalni :roll: ). Znaci ne mo'sh vjerovati. Uvijek mi je bilo zao konobara, cega se oni sve nagledaju u zivotu...

Mislim ok je kad ljudi popiju pice-dva, ali olesavanje mi je 0 bambija.

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 60  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]