banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 96 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Aerodrom Trebinje
PostPoslato: 19 Nov 2009, 11:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2009, 11:33
Ima li iko informacija kad ce biti isporucena ona dva aviona za Sky Srpsku.....jer ja mislim da vec oko godinu dana ova se firma finansira iz budzeta RS, a ne ostvaruju nikakav profit...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 12:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Oooo ljudi moji sta ce u Trebinju aerodrom??
Pa imamo jedan u BL i od njega nemamo nikakve koristi, ono par letova sedmicno ili sta vec, a ovi politicari planiraju aerodrom dole!! Pa sta je ovo ljudi da nisam znao da se blize izbori skontao bih to preko foruma...ne znam sta da kazem ali nikada mi nece dosaditi govoriti da dok se ne usmjere pare u ekonomski razvoj regije (tj.radna mjesta) i u sredjivanju drzave u osnovnim granama ova zemlja nema buducnosti...jos jedan nacin razbavcivanja narodnih para a narod ko narod...
cuj to kao pomocni aerodrom Dubrovnika....oooo zemljo otvori se

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2009, 21:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Opet sam se lijepo nasmijao. :lol: :lol:
Poznati su vijekovno dobri bratski odnosi izmedju Trebinja i Dubrovnika.Hrvati iz Dubrovnika ce sve uciniti da visak turista usmjere ka zracnoj luci Trebinje.Krv ce svoju dati za taj cin. :lol:
A prica se da bi se izgradio aerodrom Trebinje neophodno je srusiti brdo iznad Zubackog polja.Aerodrom u Banja Luci ima velike gubitke koji se pokrivaju iz budzeta RS-a.Jedini aerodrom u drzavi koji ne posluje sa gubitkom je sarajevski.
Sve u svemu zamazivanje ociju jadnom narodu od strane Dodika.Izbori su pred vratima.Kako se tako lako napalite?Aerodrom u Trebinju? :) Ideja pasionniranog zaljubljenika u avione i poznatog pjevaca ispod vasarskih satora je nista drugo nego pranje novca,kao mnogo puta do sada.Pogadjate o Dodiku je rijec.
U zdravlje. :)

"Kuca se gradi od temelja!" :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
wolfsburg_rapsodija je napisao:
A prica se da bi se izgradio aerodrom Trebinje neophodno je srusiti brdo iznad Zubackog polja.

Loše ti je poznavanje geografije. :wink: Zupci su brdski masiv a aerodrom je planiran na zubačkom platou (visoravan), znači nema nikakvo brdo "iznad".
Selo Grab na Zupcima (gdje je planiran aerodrom) je na nadmorskoj visini 1.383 m, a TB na 274 m.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zar to nije povisoko? Vjetar i to?

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
STA????? Za Dodika nema visoko:) samo vislje:)

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Џаба објашњавати, очигледно да нико није ни прочитао мој пост. Народ је толико глув да му не вриједи говорити. Свако има по дефиницији лош став о било чему што се дешава без да је провео минут информишући се и размишљајући о ономе што говори.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 21:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 18:37
medi je napisao:
Свако има по дефиницији лош став о било чему што се дешава без да је провео минут информишући се и размишљајући о ономе што говори.

Da samo vi iz snsda imate dobar stav u svemu, razmišljate i najpametniji ste.Dokazali ste to dobro ovih godina.Sa novcem koji ste dobili od pdva za narod niste skoro ništa bolje napravili od svojih prethodnika koji nisu imali gotovo nikakvih izvora prihoda.Ali jeste za sebe i tim se hvalite.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Talija je napisao:
A prica se da bi se izgradio aerodrom Trebinje neophodno je srusiti brdo iznad Zubackog polja.

Loše ti je poznavanje geografije. :wink: Zupci su brdski masiv a aerodrom je planiran na zubačkom platou (visoravan), znači nema nikakvo brdo "iznad".
Selo Grab na Zupcima (gdje je planiran aerodrom) je na nadmorskoj visini 1.383 m, a TB na 274 m.

Ofuli ti za duplo, aerodrom "će biti" na oko 680m nadmorske visine. Selo Grab je na oko 1000m nv.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 22:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
wilderness je napisao:
medi je napisao:
Свако има по дефиницији лош став о било чему што се дешава без да је провео минут информишући се и размишљајући о ономе што говори.

Da samo vi iz snsda imate dobar stav u svemu, razmišljate i najpametniji ste.Dokazali ste to dobro ovih godina.Sa novcem koji ste dobili od pdva za narod niste skoro ništa bolje napravili od svojih prethodnika koji nisu imali gotovo nikakvih izvora prihoda.Ali jeste za sebe i tim se hvalite.

Ako nemas argumenata, lijeci svoje frustracije negdje drugo.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
rendzer je napisao:
Talija je napisao:

Ofuli ti za duplo, aerodrom "će biti" na oko 680m nadmorske visine. Selo Grab je na oko 1000m nv.

Pa na kojoj je Trebinje onda visini?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 23:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
275 метара изнад мора.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 08:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa rekoh ja da mi je 1300 m zvucalo malo povisoko :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 10:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Nikola Sekulovic,predsjednik nevladine organizacije "Pokret za Trebinje",podsjeca da je Dodik jos 2007.godine kazao da ce se aerodrom Trebinje graditi od dobiti Elektroprivrede RS-a,dok sada pominje koncesionare a ako ni njih ne bude navodno ce Vlada RS-a finansirati taj projekat.
"Sve me to podsjeca na situaciju iz 2006.godine kada je izgradjen prvi heliodrom u RS-u.Izlili su jednu plocu na izlasku iz Trebinja prema Mostaru i rekli-ovo vam je prvi heliodrom.Tako ce biti i sa trebinjskim aerodromom.A sto se strucnog kadra tice,Dobrosav Cuk je raspisao konkurs za stjuardese i ovih dana se vrsi odabir najbolji."

Doslovno svi megarazvojni projekti Milorada Dodika koje je propagandna masinerija RS-a zdusno bodrila,velicala i slavila,okoncani su na neslavan nacin:umjesto obecanih 1,5 milijardi evra investicija u Rudnik i Termoelektranu Gacko,Dodiku je od strateskog partnera CEZ-a stigao zahtjev za nadoknadu stete od 60 miliona evra;umjesto izgradnje autoceste na relaciji Doboj-Banja Luka,koja je trebala poceti jos u proljece ove godine,Dodiku je tek nedavno stigla vijest da koncesionar STRABAG ne moze dobiti kredit EBRD-a buduci da je koncesiju dobio na nezakonit nacin,mimo javno objavljenog tendera;umjesto ocekivanog preporoda naftne industrije RS-a,ruski vlasnik
Rafinerije nafte Bosanski Brod,Rafinerije ulja Modrica i mreze benziskih pumpi Petrol nastavio je gomilati gubitke koji su visestruko premasili ukupnu vrijednost kapitala u preuzetim kompanijama. :evil3:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 10:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
otiđi pitaj radnike rafinerije šta misle :roll:
umjesto da navodiš tekstove tih iz šatro ne vladinih org. i čitaš besmislice političkih oponenat koji su usput već bili na čelu RS poput cenić kad je vladao teški jad, i kad je RS skoro uništena.
ti projekti nisu izgradnja štale, već su to ozbiljni projekti, koji moraju proći period "inkubacije" i prevazići razne barijere raznih interesnih sfera, ali i samo pokretanje tih projekata makar verbalno i na bilateralnom nivou je značajno, jer bez ideje nema ni realizacije.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 13:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 18:37
kim deal je napisao:
besmislice političkih oponenat koji su usput već bili na čelu RS poput cenić kad je vladao teški jad,

Zaboravljaš da kad je cenićka bila na vlasti nije bilo pdv-a i da nije imala nikakvih prihoda skoro. A da je cenićka imala prihode kao ova vlada napravila bi ameriku do sad. Najveci problem nisu ni megalomanski projekti nego korupcija. Jer procijeni se nešto na 1 milion a na kraju ispadne 10 miliona, od čega 7 ode u privatne džepove. E to je problem sadašnje vlasti. Naravno, ni Cenićka se nije pokazala bog zna kako kad je bila na vlasti, ali u poređenju koliko je imala prihoda uradila je daleko više od sadašnje vlasti koja samo rasipa i krade a ima 100 puta više prihoda i samo se rasipa.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 13:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
wilderness je napisao:
kim deal je napisao:
besmislice političkih oponenat koji su usput već bili na čelu RS poput cenić kad je vladao teški jad,

Zaboravljaš da kad je cenićka bila na vlasti nije bilo pdv-a i da nije imala nikakvih prihoda skoro. A da je cenićka imala prihode kao ova vlada napravila bi ameriku do sad. Najveci problem nisu ni megalomanski projekti nego korupcija. Jer procijeni se nešto na 1 milion a na kraju ispadne 10 miliona, od čega 7 ode u privatne džepove. E to je problem sadašnje vlasti. Naravno, ni Cenićka se nije pokazala bog zna kako kad je bila na vlasti, ali u poređenju koliko je imala prihoda uradila je daleko više od sadašnje vlasti koja samo rasipa i krade a ima 100 puta više prihoda i samo se rasipa.

pa što nije imala prihode? upravo jer su bili nesposobni i u RS je tad vladao haos, anarhija i jad, tad je RS za razliku od danas ličila na čečeniju , nešto što se moglo poredit sa najgorom noćnom morom u političkom, ekonomskom, međunarodnom i svakom drugom smislu.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
Talija je napisao:

Kakva je to onda dubodolina? :) Nema takvih kanjona, poznajem taj rejon.
Kao što rekoh, Grab je na 1.383 m nadmorske visine, a Trebinje 274 m nadmorske visine, tako kaže Google. :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Ja sam pitao Google-ovog sina Earth-a i on mi je rekao što sam napisao.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
Ja sam pitao Google-ovog sina Earth-a i on mi je rekao što sam napisao.

Ma neka se dogovore otac i sin :wink: ali uživo nema nikakvih kotlina tamo gdje je namijenjena izgradnja aerodroma.
Nego, mislim da će proteći dosta vode dok aerodrom postane stvarnost.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 96 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]