banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Maj 2025, 11:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 183 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Nov 2009, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kod elfova...

Spoiler:
Pomogao sam Lady of the Forest, naravno :), sredio sam skidanje kletve sa vukodlaka. Još ranije sam vidio da tu nisu čista posla, kada je ona žena što je postala vukodlak rekla da stvari nisu onakve kako ja mislim, to me zainteresovalo ali mi se i svidio takav razvoj priče, gdje nije samo ono "idi i ubije sve što nađeš" pa to i uradiš nego kasnije vidiš da stvari stoje drugačije. Volim story twist. Kako sam malo pričao i sa onim vukodlakom Swiftrunnerom i kako se bližio kraj questa silno sam želio da bude neka opcija za mirno rješenje, i kad su mi dole ponudili da pričam sa Lady rado sam to prihvatio, a onda i to da dovedem Zathriana da se to sve sredi, da im skine kletvu.

Malo sam sad čitao po nekim forumima i vidim da su neki išli na to da ubiju vukodlake, igrali su na strani Zathriana.

Tu na kraju je bila opcija u razgovoru sa Lady of the Forest da joj predložim da ubijemo Zathriana i Elfove. Baš me zanima šta bude kad to predložim, možda probam čisto da vidim. Tada valjda pobiješ sve elfove u šumi i onda valjda dobiješ čopor vukodlaka da se bore protiv darkspawna, umjesto elfova. Ako je to tačno onda taj quest ima tri završetka, od kojih je ovaj zadnji čak najluđi :)

Meni je ovo što sam odabrao najbolje.

Inače elfu Zathrianu glas daje glumac koji je glumio Tuvoka u Voyageru.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Neki sitniji modovi su već tu

http://social.bioware.com/browse_bw_projects.php

Zanimljiv je ovaj projekat "Baldur's Gate series remake with Dragon Age Engine", čovjek traži zainteresovane da se uključe da naprave BG1 i BG2 u Dragon Age Engine, ali kako mu rekoše to je ogroman projekat i pitanje je da li bi bio moguć.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 21:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
heh megalomanski projekt, mada ja se ne bih bunio da vidim BG u novom ruhu :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 23:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pogledajte šta je jedan napravio od lika. Primjetite da je u pitanju mag, sa full Blood Dragon Armorom :), i nizom aktivnih sustained magija. U pitanju je Arcane Warrior specijalizacija za maga. Ima samo 21 STR a za Blood Dragon Armor inače treba 38 STR, ali Arcane Warrior koristi magije umjesto snage za nošenje oružja i oklopa. Ja planiram Wynne specijalizovati u Arcane Warrior kada dođe do Level 14.

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 23:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Dragon Age: Origins DLC - Return to Ostagar
Sećanje na bitku kod Ostegara progoniće Alistera i vas dok ste živi, međutim, do ušiju vam je doprla priča da je kolega Gray Warden ne samo preživeo, već i pobegao iz zarobljeništva i sada traži pomoć! Vreme je da se Wardeni vrate do Ostegara i uživaju u zasluženoj osveti. Novi DLC koji je Bioware danas najavio za Dragon Age: Origins omogućiće igračima da se vrate na mesto bitke sada okupirano Darkspawn trupama i prekriveno snegom, dođu u priliku da povrate kraljev zlatni oklop te ukoliko su propustili da dodaju psa svojoj družini, pronađu i njega negde u snegu.

DLC će biti dostupan direktno iz igre po ceni od 5 američkih dolara.

- A return to the battlefields of Ostagar, now thick with darkspawn encamped amidst the snow,
- An opportunity to reclaim the lost arms and armor of a king,
- A second chance to add Dog to your party...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 12:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Nov 2009, 12:42
ljudi dal ikome od vas rade modovi keeper's ward i stone prisoner, skinuo sam sa neta instalirao i sve kao da radi ali nove lokacije se ne pokazuju, ima li netko link za te modove koji radi ?

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2008, 19:47
mislim da je neko vec pomenuo da modovi rade poslije Lotheringa...

Zavrsih :D Stvarno dobra igra, svi aspekti su dobro odradjeni manje vise, ali ono sto mi se posebno svidjelo jeste mogucnost izbora, neznam da sam se susreo sa igrom u kojoj postoji toliko razlicitih nacina da se nesto odradi.. negdje sam procitao da i sam kraj ima 4 razlicite verzije koje se sustinski razlikuju, a da i svaki od njih moze da ima "minor differences" :)

Ako postoji nesto sto mi se nije svidjelo, to je cinjenica da sam "game over" dozivio jednom...u mage tower-u protiv Uldreda na zadnjem spratu...a tu sam zurio napolje :D Moja preporuka svima je da u kampu jednostavno kupite 200-300 onih materijala (flask, lyrium dust, c.agent...) tj sve sto vam je potrebno za health i lyrium potion (do sredine igre bez problema moze i lesser) i da imate nekoga ko ima razvijen herbalism (u mene Wynn) i jedsnotavno ne mozete izgubiti :)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Koliko sati igranja ti je bilo potrebno da zavrsis igru?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Mislim da mene niko neće nadmašiti po pitanju broja sati :). Neki su prešli za ispod 50, neki (ako ne lažu) i za ispod 40.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 20:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2008, 19:47
Meni je trebalo 51h, tako pise :D kontam da se tu racuna i ono vrijeme kada odem jesti :lol:
Mislim da je pomenuta satnica i vise nego dovoljno za sve questove i detaljan prelazak igre :)

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Vader presao ?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ne. Ali nisam ni igrao zadnjih dana. Trebam da idem kod patuljaka u Orzammar. Još su mi oni ostali. A onda valjda u Denerim.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 15:44 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Nov 2009, 12:11
EVO UPRAVO SAM PRESAO DRAGON AGE ORIGINS
S DLC-OVIMA :)

Sto drugo reci nego kratko i jasno "Fenomenalna igra"
prica 10+
grafika 9
igrivost 10

sve na nivou :)
sutra pocinjem s novim karakterom, da isprobam kako ide, sada sam zavrsio kao human warrior, 45 sati igranja :)

top 5 RPG igara po meni:
Baldurs Gate 2
Diablo 2
Dragon Age
Neverwinter Nights
Neverwinter Nights 2

hvala Vaderu na DLC-ovima!

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 16:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2009, 13:10
Ja sam prije par dana zavrsio igru sa human noble warrior za 38 sati igre onako nisam puno detaljisao sa questovima a sad igram sa dalish elf rogue i sad bas detaljisem hehe trenutno sam u lotheringu a imam skoro 10 sati igre lol, sto se igre tice extra je igra zanimljiva od pocetka do kraja ne moze lako dosadit moze se igrati vise puta sve u svemu extra, jedva cekam return to ostagar.

On the fight, for they are right, yes, by who's to say?

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sa kojim levelima ste završili?

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Ja imam jedno strucno pitanje... Da li je igricu moguce preci bez pomocnika, tj grupe??

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 13:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2009, 13:10
Kada sam presao igru bio sam level 20 mozda sam mogao biti i 1 ili 2 lvl vise da sam isao da zavrsim sve side questove.

Ja mislim da igru definitivno nije moguce preci bez pomocnika i takodje bez pomocnika to vise ne bi bila ista igra, ima dijelova koje je tesko preci i sa pomocnicima :wink:

On the fight, for they are right, yes, by who's to say?

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Ma jednostavno mi se ne da voditi grupa... Posto mi se igra neka igrica gdje ja sve sam radim... Tipa WoW (mada je wow MMORPG) ili Witcher.... Ali vidjecu jos...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pa igraj Witcher ako još nisi.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 15:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Nov 2009, 12:11
ja sam presao s level 20,
al citao sam na jednom USA forumu, oni kazu da je level 20 maximum za ovaj dio igre,
neznam dali ste primjetili ali skill pointsi se mogu kupovati, postoje posebne knjige "tomes" koje daju po 1 skill point ako i specijalizacije, tipa Templar, Champion, Reaver, Ranger itd...
meni licno je gust igrati igru s Warriorom, jer svaki sukob shvatam licno heheh :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 183 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]