banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 13:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1255 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Nov 2009, 19:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Okt 2009, 18:15
Samo me interesuje radi cega dole oni u Sarajevu ne izadju pred zgradu OHR-a i ne mitinguju radi ukidanja viza Srbiji i Crnoj Gori koja cak nema ni svoje valute, a kamo li zakona za ulazak u bjeli sengen. A BiH nece ici s njim au paketu, a licno smatram da je uredjenija zamlja od crne gore...radi cega stalno mitinguju protiv Dodika, a dole im papice kuhaju....ne kontam da li su te sarajlije dobri s glavom pitanje je sad????

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 19:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
A OHR ukida vize? U kojem to filmu?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
nike je napisao:
Samo me interesuje radi cega dole oni u Sarajevu ne izadju pred zgradu OHR-a i ne mitinguju radi ukidanja viza Srbiji i Crnoj Gori koja cak nema ni svoje valute, a kamo li zakona za ulazak u bjeli sengen. A BiH nece ici s njim au paketu, a licno smatram da je uredjenija zamlja od crne gore...radi cega stalno mitinguju protiv Dodika, a dole im papice kuhaju....ne kontam da li su te sarajlije dobri s glavom pitanje je sad????

O'ladi!!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 20:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
nike je napisao:

Stvarno, kakve veze ima OHR sa vizama?

Prije bi trebali protestvovati ispred Savjeta ministara ili Parlamentarne skupštine BiH.
Mada, ove iz Savjeta ministara zabole za vizama jer uglavnom imaju diplomatske pasoše 8) a parlamentarci non-stop putuju vani pa nešto i njih zabole za vizama...

A i nije neki režim. Neke Ambasade lako i brzo daju vize (ak' ispuniš sve zahtjeve). Samo se mora ić' u Sa, a to zna biti jaaako dosadno :wink: A možeš i turistički pa ti agencije izganjaju. Lako je putovati. Ako se ima love, naravno. :wink:

Ovo je tema za Politiku... niđe veze sa novostima i dešavanjima...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 20:44 
Početnik
Početnik

OHR je glavni za sve!!! zna se ko moze sva da nametne....
a sto je najgore ode i onaj bradonjica veceras na utakmicu!!!
jebla ih utakmica pored toliko problema koliko ova zemlja ima...al ovo je ona cista ljeba i igara....i ajmo ziviti animalnim nacinom zivota kao i dosada... vjera i krst i dzamija i fudbal....to samo u ovoj zemlji ima...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 20:49 
Početnik
Početnik

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
nike je napisao:

Stvarno, kakve veze ima OHR sa vizama?

Prije bi trebali protestvovati ispred Savjeta ministara ili Parlamentarne skupštine BiH.
Mada, ove iz Savjeta ministara zabole za vizama jer uglavnom imaju diplomatske pasoše 8) a parlamentarci non-stop putuju vani pa nešto i njih zabole za vizama...

A i nije neki režim. Neke Ambasade lako i brzo daju vize (ak' ispuniš sve zahtjeve). Samo se mora ić' u Sa, a to zna biti jaaako dosadno :wink: A možeš i turistički pa ti agencije izganjaju. Lako je putovati. Ako se ima love, naravno. :wink:

Ovo je tema za Politiku... niđe veze sa novostima i dešavanjima...

cisti animalni nacin razmisljanja....dok je vreca brasna i kila ulja u spaizu dobro je...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
@nike
Друже, уживај у својим ограниченим могућностима перцепције, стварност је превише компликована за тебе.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2009, 14:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 21:25
nike je napisao:
Samo me interesuje radi cega dole oni u Sarajevu ne izadju pred zgradu OHR-a i ne mitinguju radi ukidanja viza Srbiji i Crnoj Gori ????

Hahahaa... Napadas Sarajlije zasto ne mitinguju i urade posao za cijelu BiH a sta smo mi uradili da pokazemo nezadovoljstvo povodom toga.Je li bio neki miting u Banjaluci a da Sarajlije nisu htjele ili??
Ako se vize ukidaju onda to vazi za cijelu drzavu a ne samo za Sarajlije .

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2009, 16:39 
Početnik
Početnik

gdje da mi idemo mitingovati iz banja luke? pred krunu? hehehehhe

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2009, 17:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Zar miting/protest mora da se odrzi iskljucivo ispred zgrade neke institucije?

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2009, 20:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Nov 2009, 20:12
Kao prvo pozdrav Svima u BL i sire iz Salzburga u kom se nalazim u dvomjesecnoj posjeti.

Vezano za ove vize, da kazem par stvari. Kako i sam posjedujem BiH pasos, prije par dana sam neke osobe u srpskoj ambasadi u becu, jer sam cuo da ce za srpske pasose vize biti ukinute od 19. decembra ove godine, sto je super vijest.

Kako sam i sam srbin iz bih, a po srpskom ustavu i zakonu imam pravo na srpsko drzavljanstvo mislio sam da uzmem srpski pasos i da napokon putujem bez probleme i bez potrebe za vizama.

Nakon nekoliko razgovora putem telefona i kontaktiranja raznih institucija dosao sam do zakljucka da necu moci dobiti srpski pasos barem za jednu godinu najmanje :(

Koliko sam shvatio, sam proces da se dobije srpsko drzavljanstvo traje vise od pola godine ili do jedne godine, a prednost za biometrijske pasose opet imaju gradjani srbije, dakle koji su nastanjeni u istoj.

Sve mi nekako "mirise" na to, da mi iz RSa, planski necemo moci dobiti srpske pasose tako lako dok se BiH ne ukinu vize.

Ima li neko vise informacija o ovome? Hvala unaprijed!

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2009, 20:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Bio_Russ je napisao:
Kao prvo pozdrav Svima u BL i sire iz Salzburga u kom se nalazim u dvomjesecnoj posjeti.
Vezano za ove vize, da kazem par stvari. Kako i sam posjedujem BiH pasos, prije par dana sam neke osobe u srpskoj ambasadi u becu, jer sam cuo da ce za srpske pasose vize biti ukinute od 19. decembra ove godine, sto je super vijest.
Kako sam i sam srbin iz bih, a po srpskom ustavu i zakonu imam pravo na srpsko drzavljanstvo mislio sam da uzmem srpski pasos i da napokon putujem bez probleme i bez potrebe za vizama.
Nakon nekoliko razgovora putem telefona i kontaktiranja raznih institucija dosao sam do zakljucka da necu moci dobiti srpski pasos barem za jednu godinu najmanje :(
Koliko sam shvatio, sam proces da se dobije srpsko drzavljanstvo traje vise od pola godine ili do jedne godine, a prednost za biometrijske pasose opet imaju gradjani srbije, dakle koji su nastanjeni u istoj.
Sve mi nekako "mirise" na to, da mi iz RSa, planski necemo moci dobiti srpske pasose tako lako dok se BiH ne ukinu vize.
Ima li neko vise informacija o ovome? Hvala unaprijed!

viewtopic.php?f=47&t=41772
Probaj na ovoj temi pronaci neki odgovor

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2009, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imam ja...
Ukoliko od pre nisi drzavljanin Srbije, mozes da se pomiris sa cinjenicom da neces tako lako dobiti pasos, naime, ti imas pravo da trazis srbijansko drzavljanstvo i dobices ga verovatno bez problema, ali sam pasos neces moci dobiti jer kao sto si i rekao prednost imaju gradjani Srbije, cak mislim (nisam 100% siguran) da na dobijanje samog drzavljanstva sada cekas jako dugo upravo iz razloga sto hoce da srede sve sa svojim gradjanima, pa onda da resavaju dvojna drzavljanstvar republiko srpskanaca (salim se malo sa izrazom :D )
E sada ne znam kolliko ti vredi da predajes i cekas na papire (ako vec nisi drzavljanin) jer postoji mogucnost da i BiH dobije bezvizni rezim pre nego ti dobijes pasos Srbije... u Svakom slucaju mislim da je sada mrka kapa za gradjane RS koji nemaju dvojno drzavljanstvo... jednostavno: povecao se broj gradjana koji su trazlili dvojno drzavljanstvo i oni su na taj nacin sprecili haos sa izadvanjem papira

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 17:53 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Nov 2009, 20:12
Hvala na odgovorima.
Znaci cekanje da BiH dobije bijeli sengen je ipak najbolje rijesenje.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za vas bosance... jeste 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
Citiraj:

...ide to puno, puno brze ako to budes radio u konzulatu u bl...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 22:03 
Početnik
Početnik

zaoka nemas pojma...za drzavljanstvo se ceka preko godinu dana...pa se i ne isplati sada predavati za to....

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nike je napisao:
zaoka nemas pojma...za drzavljanstvo se ceka preko godinu dana...pa se i ne isplati sada predavati za to....

...to to meni pricas...valjda znam kolko mi je vremena trebalo, i mnogim ljudima kojima sam pomagao oko toga...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 22:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
žaoka je napisao:
nike je napisao:

...to to meni pricas...valjda znam kolko mi je vremena trebalo, i mnogim ljudima kojima sam pomagao oko toga...

Pa koloko bi trebalo gurnuti?

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...nista, znam neke ljude...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1255 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]