banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 12:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 13 Nov 2009, 13:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
akermon je napisao:
anoniman je napisao:
U Bl 51 kanal za 12 maraka,u Dubici 2 kanala manje a placa se 10 maraka mesecno!To je 24 marke manje godisnje!
Foca 11 maraka mescno za manje kanala od Bl i Dubice a imaju džaba uvodjenje.
Smesno?
Amaterizam?

I ko su ti clanovi te komisije za biranje kanala koja postoji u ugovoru u BL da ih kontaktiramo i pitamo za kanale ili se kanali biraju po nahodjenju vlasnika?

Odkud tebi ta informacija?

Evo citiram drugog korisnika:
drug je napisao:
Ispravka 49. Nema ni NTV 101 ni BEL-a

Znaci 49 kanala za 2 marke manje od Bl,sto je ukupno 24 marke manje godisnje!

Nisu menjali sajt pa ima taj broj kanala....sta ce im sajt....ni forum nisu u stanju napraviti....a samo nesto obecavaju.....

akermon je napisao:
Meni su rekli eltovci da će zato i povećavati broj kanala na digitali, da može korisnik sam birati šta želi gledati.

Oce oce.Povecace se.Obecali ljudi 150 kanala prosle godine.imas temu o digitalnoj tv pa vidi koliko ljudi imaju kanala od tih 150!Imaju manje nego mi sa analognom.
Nije vazan broj kanala nego koliko ima normalnih kanala.Mogli bi ubaciti jos jedan filmski i muzicki,ali nece to da urade jer su AMATERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 14:22 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Nov 2009, 14:29
U Dubici svaku veče u 20 h isključe B92, Novu i još 2 strana kanala. :Fade-color

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 14:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jun 2009, 08:21
ops.kamen je napisao:
U Dubici svaku veče u 20 h isključe B92, Novu i još 2 strana kanala. :Fade-color

pa i u BL je tako, ali to ti je zbog autorskih prava, koliko znam tad su neke serije koje ne smiju da se prikazuju na teritoriji BiH sa tih kanala jer je neka TV kuća u BiH kupila autorska prava, + Veliki brat koji ide na Pinku. To su ti trebali reći eltini radnici u Dubici ukoliko si ih zvao. Jesi li?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 14:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Nova zabranila reemitovanje kompletnog programa a ovi samo zatamnjuju seriju.....

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 16:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Avg 2008, 08:06
DANIJEL BL je napisao:
Nova zabranila reemitovanje kompletnog programa a ovi samo zatamnjuju seriju.....

Gdje si ovu informaciju pokupio - nova zabranila reemitovanje kompletnog programa? Znam da su nešto kao najavljivali, ali nisam čuo da je to i krenulo.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 19:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
anoniman je napisao:
akermon je napisao:
anoniman je napisao:
U Bl 51 kanal za 12 maraka,u Dubici 2 kanala manje a placa se 10 maraka mesecno!To je 24 marke manje godisnje!
Foca 11 maraka mescno za manje kanala od Bl i Dubice a imaju džaba uvodjenje.
Smesno?
Amaterizam?

I ko su ti clanovi te komisije za biranje kanala koja postoji u ugovoru u BL da ih kontaktiramo i pitamo za kanale ili se kanali biraju po nahodjenju vlasnika?

Odkud tebi ta informacija?

Evo citiram drugog korisnika:
drug je napisao:
Ispravka 49. Nema ni NTV 101 ni BEL-a

Znaci 49 kanala za 2 marke manje od Bl,sto je ukupno 24 marke manje godisnje!

Nisu menjali sajt pa ima taj broj kanala....sta ce im sajt....ni forum nisu u stanju napraviti....a samo nesto obecavaju.....

akermon je napisao:
Meni su rekli eltovci da će zato i povećavati broj kanala na digitali, da može korisnik sam birati šta želi gledati.

Oce oce.Povecace se.Obecali ljudi 150 kanala prosle godine.imas temu o digitalnoj tv pa vidi koliko ljudi imaju kanala od tih 150!Imaju manje nego mi sa analognom.
Nije vazan broj kanala nego koliko ima normalnih kanala.Mogli bi ubaciti jos jedan filmski i muzicki,ali nece to da urade jer su AMATERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovih 49. važi za Banja luku i ne Dubicu, tako sam ja razumio njegove rjeći.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Love is in the air je napisao:
DANIJEL BL je napisao:

Gdje si ovu informaciju pokupio - nova zabranila reemitovanje kompletnog programa? Znam da su nešto kao najavljivali, ali nisam čuo da je to i krenulo.

zabranili su samo sto ovi nasi kablovski operateri to nespotuju, pa su najavili tuzbe.
Sto se tice b92 na netkomu normalno pici.
Sto se tice ove iptv televizije sto ce telekom ponuditi nece ni to nista revolucionarno dovesti jer ce biti prilicno skupo, kao i mojaTV na bh telecomu gdje najjeftiniji paket kosta 25km, najskuplji 95km. Gledajuci to opet je kablovska TV najbolje rjesenje.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 23:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Ton na RTS-u nije u redu.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 10:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Prijedor
History Channel nema titlove od juče.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 15:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
ako planirate iskljucivati rts1 zbog tekme,molim lepo da ubacite rts sat.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 18:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
BL Boy je napisao:
Sto se tice ove iptv televizije sto ce telekom ponuditi nece ni to nista revolucionarno dovesti jer ce biti prilicno skupo, kao i mojaTV na bh telecomu gdje najjeftiniji paket kosta 25km, najskuplji 95km. Gledajuci to opet je kablovska TV najbolje rjesenje.

Ti znas kolike ce biti cene?Radis za telekom ili je to samo tvoja prognoza?

Pa covece BHtelekom ima"flat rate"ADSL za 90 maraka mesecno,a brzina downloada je 512kb/s :lol: i jos uvek nude ADSL pakete sa samo 1GB downloada!
:lol: :lol:
http://www.bhtelecom.ba/privatni_net_adslmax.html :lol:
A mtel ima 768kb/s flat rate za 25 maraka(+PDV)...
http://www.mtel.ba/menu/2138/?s=s9fln068r3pvlq5o4fuaeju6a1

Tako da je svako poredjenje mtela i BHtelekoma smesno.Pre da ce cene biti slicne onima u Srbiji ili malcice visa,a tamo je ako se secam bilo 600 dinara u osnovnom paketu....manje od 15 maraka mesecno....
Cak i da cena bude 25 maraka koliko ti predvidjas,to ce biti vredno razmisljanja....Sve zavisi kojic epaket ponuditi....sta ce ponuditi od kanala za te pare.....da li ce slika biti kvalitetna.........

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
mtel posluje na podrucju BiH, a ne na podrucju Srbije tako da je normalno da se cijene uporedjuju sa ovdasnjom konkurencijom. Ne znam kolika ce cijena biti i nisam ni rekao da ce biti 25km vec samo da je tolika cijena kod BH telekoma, daj boze da nam ovi nasi odrezu manje. Prvi put krecu sa ponudom usluge i sigurno je da ta usluga nece odmah biti niska.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 15:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
BL Boy je napisao:
mtel posluje na podrucju BiH, a ne na podrucju Srbije tako da je normalno da se cijene uporedjuju sa ovdasnjom konkurencijom. Ne znam kolika ce cijena biti i nisam ni rekao da ce biti 25km vec samo da je tolika cijena kod BH telekoma, daj boze da nam ovi nasi odrezu manje. Prvi put krecu sa ponudom usluge i sigurno je da ta usluga nece odmah biti niska.

Ako ćemo tako, onda bih ja trebao plaćati ADSL oko 90 KM mjesečno. Zapravo još više, jer imam bržu vezu od tih 512kb/s koliko iznosi brzina flate rate-a kod bh telecom-a. Srećom, plaćam nekoliko puta manje, a imam brži download. A oko Nove godine vjerovatno će još ubrzati.

A cijene IPTV-a jedino zna Vidoviti Milan :lol: jer ga telekom još uvijek neće pustiti.

Ipak je m:tel-ov većinski vlasnik iz Srbije :wink: , mislim da je tamo osnovni IPTV paket koštao 13 KM! To je već "konkurentna cijena", kerma više od Elte u BL!
Vidjećemo kolika će biti ovdje cijena, mada i ako bude oko 20 KM, naći će se ljudi koji će uzeti IPTV, jer svaka roba ima svog kupca :wink:

Ali, ovo nije tema o IPTV i ADSL-u, već o Elti
Dakle, stvarno se pojavilo mnogo novih pitanja o Elta kabelu.
Mislim da bi bio red da radnici Elte ogovore na neka... mislim da je zerocool zaslužio odgovor prvi, jer je svoje pitanje daaavno postavio...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 12:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Poslato: 08.11.2009. 20:41
info_elta2 je napisao:
Odgovoricu na sva pitanja koja su bila postavljena u ovoj sedmici, nikad nisam pustio nikoga bez odgovora. Nazalost nemam toliko vremena ko sto mislis, zato cu u toku ove sedmice, kad dobijem sve potrebne podatke i odgovoriti na sva pitanja.

Vama sedmica traje skoro 10 dana.

A nije puno pitanja postavljeno
1. Zasto ne radi vec duze vrijeme (blizu 2 mjeseca) TXT na RTL?
2. Zasto nema bar jos jedan normalan muzicki kanal?
3. Zasto nismo u mogucnosti da pratimo ES2 sa Bundes ligom?
4. Ima li ista od Arenasport TV?
5. Zasto nemamo bar jedan normalan filmski kanal?

U sustini to je to ajde da zanemarimo TXT na nekim kanalima ali ako isti ne radi 2 mjeseca postavlja se pitanje zasto. Znaci sva se pitanja odnose na kanale znaci da se izbaci neki kanal tipa (Melos, DM sat, Svet +, jedan od Ruskih kanala) a ubaci jedan kvalitetan sportski jedan kvalitetan muzicki i jedan kvalitetan filmski. Ako vam za ove odgovore treba preko 10 dana onda sto se mene a i vecine korisnika Elte tice odgovor i ne treba.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 14:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
info_elta2 je napisao:
Sto se tice Melosa tv on je samo premesten na drugu frekvenciju, zbog prituzbi da vratimo RT. Sto se tice dozvole za kopanje stanje je sledece: tamo gde imamo MMDS obicno nemamo dozvole za kopanje, drugacije bi odmah kopali, u nekim slucajevima montiramo MMDS a posle par mjeseci prikljucimo kablovsku cim iskopamo. Tamo gde imamo MMDS 80% tih korisnika planiramo dugorocno prebaciti na kabal, znaci za jih je MMDS privremeno rjesenje. Tacno je da je MMDS nesto slabiji od kabla ali je zato dobar jer korisnik odmah dobije sliku na ekranu, necekajuci dozvolu za kopanje.

Ovaj forum razumemo kao otvoren kako za Eltine korisnike kao i za korisnike konkurentskih firmi. Primamo kritike jednih i drugih, borimo se protiv kritika koje nemaju osnova odnosno gde rjesenje nije u nasim rukama. Mislim da je za sve korisno sto postoji i Total tv i Aneks i Elta Kabel i Telekom, da svako nadje sebe tamo gde ce biti zadovoljan. U Elti Kabel nismo zabrinuti zbog pojave IPTV, jer njihov osnovni problem je da za normalnu cjenu nude samo jedan tv aparat i svi koji su udaljeni od centrale nece moci koristiti IPTV i visoke brzine interneta, 5mb i vise koje ce za godinu postati stvarnost. Koaksialni kabal je danas u velikoj prednosti, jer istovremeno nudi analognu sliku za 2,3 6 tv aparata u jednoj kuci za jednu mjesecnu preplatu ( 12 KM). Istovremeno moze da nudi paket digitalnih kanala (tehnicki do 300-400 kanala). Svaki korisnik u Banja Luci ima internet jer inernet po koaksialni mrezi automatski dodje do korisnika nevezano dali ga je narucio ili nije, razumljivo koristi ga onaj koji dobije modem i lozinku. Trenutno je oprema za kablovski internet ukoliko se nude paketi do 1mbs vise od 2 puta jeftinija od adsl ili wadsl. Na paketima od 10mbs se to izjednaci. Teoretski 1000 hiljadu banjalucana moze za jedan sat imati kablovski internet jer je dovoljno da preuzmu samo modeme u nasi kancelariji sa tv razdjelnikom. Teoretski od momenta narudje do mementa prikljucenja je moguce sve napraviti za 15 min, sto kod drugih tehnologija nije moguce.

Sto se tice telefonije, to je IP telefonija koja se brzo montira. IP telefonija ima niz prednosti ali po pouzdanosti rada je 10% slabija od klasicne telefonije koja ce ostati zapamcena kao najsigurnija tehnologija za telefoniju. Sama upotreba IP telefonije je malo komplikovanija ali svejedno u EU masovno odjavljuju klasicnu telefoniju i narucuju IP telefoniju i to uglavnom zbog nizih cjena mjesecne preplate kod IP telefonije. U Elti kabel se nadamo da ce tako biti i u BIH, Elta Kabel koja ima u 22 grada svoje kablovske mreze ima mogucnost da svim svojim korisnicima u svim tim gradovima ponudi besplatne razgovore i probacemo to da iskoristimo kao prednost. Razumljivo Telekom Srpske da nebude zabune ostace i dalje vodeci nacionalni operater sto se tice telefonije dugi niz godina.

Sto se tice nase digitalne televizije 8 dodatnih kanala sigurno ce biti u oktobru i to i u MMDS-u, a dodatnih 8 kanala samo za digitalnu tv i to ce biti do kraja mjeseca, ili da skratim MMDS dobija 8 novih kanala, a digitalna tv 16 novih kanala do kraja oktobra. Jedino se ceka odluka koji kanali.

Sto se tice obecanja datih u proslosti koje jos nismo izvrsili trebate razumjeti, da mi pravimo poslovne planove po dobrim namjerama ali realizacija svih planova je zavisna od dosta faktora koji su izvan nase moci, pa htjeli nehteli nije sve moguce napraviti u rokovima koje mi planiramo.
Ako primjetite i Telekom Federacije i Telekom Srpske planirali uvesti IPTV prije jedne godine a npr. tek prije mjesec dana je sacinjen ugovor odn
osno je stvoren pravni osnov za rjesavanje filmskih prava za stranu produkciju (kolektivnih prava).

I jos sto se tice prijave kvarova postoje indvidualni i opsti kvarovi. U svakom slucaju mora biti rjesen jedan i drugi, a svaki slab rad servisa prijavite na eltareklamacije@gmail.com i svaki slucaj cemo ispitati ako nam date dovoljno informacija. Svi razgovori u kancelariji se snimaju i prijava kvarova u kancelariji ce sigurno biti sigurno snimljena pa u tom slucaju izgovori nisu moguci.
Nadamo se da smo vam dali dodatne informacije da lakse razumjete dogadjanja u vezi sa uslugama koje nudi Elta Kabel.

I sta bi vec je kraj novembra

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 15:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Pa ceka se odluka :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 15:13 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
jaka je njihova poslovna politika kad ne mogu planirati kako treba mjesec dana unaprijed.........

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 11:17 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Nov 2009, 14:29
KO ĆE MI OBJASNITI KAKVA JE TO MAX TV KOD HRVATA .

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
ops.kamen je napisao:

Google

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 12:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
rendzer je napisao:
ops.kamen je napisao:

Google

:lol:

Evo š'a kaže "čika Gugl": http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/

Nego, da se vratimo na temu.
Radnici Elte, imal' šta od odgovora na pitanja koja je postavio Vuk?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]