banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 05:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 10 Nov 2009, 16:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Moze li mi neko reci koji je tacno model wireless adsl modema koji mtel nudi?

Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Kod mene je Huawei Echolife HG-520i, no ja imam ISDN, ali čini mi se da ne idu isti modemi za obične linije.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 16:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Ok, hvala na informaciji, ako neko ima drugi model neka postavi, kod mene je obicna linija.

Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 14:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Je li m:tel nesto snizavao cene, zadnji racun mi stigao poprilcno mali, a koristio sam telefon i vise nego inace, uz to bio sam dosta u romingu, koristio internet jer nisam bio kod kuce i jos dopunjavao staroj racun... Nije da se zalim nego me zanima 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cijene nisu mijenjane :D Možda ti je ostalo neiskorištenog bonusa od 2 mjeseca prije pa si sad potrošio.
Mada ako ti nije stiglo da si dopunjavao, a znaš da jesi, možda prikantaju idući put :cat:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bonus SIGURNO nije ostao, narucito od pre dva meseca :lol: :lol: :lol:
A stiglo mi je i da sam dopunjavao, zato mi je to i cudno...
Neka ga, neka ostane tako i ubuduce

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
m:tel i Nokia Simens nastavljaju saradnju!

Kompanije m:tel i Nokia Simens Networks potpisale ugovor vrijedan 9,5 miliona evra.

Kompanije m:tel i Nokia Simens Networks potpisale su u srijedu ugovor u vrijednosti od preko 9,5 miliona evra o isporuci i instalaciji opreme za proširenje i unaprijeđenje tehničkih kapaciteta mobilne mreže.

Zahvaljujući toj opremi Telekom Srpske iz Banjaluke, koji posluje u sastavu mobilnog operatera Telekom Srbija (m:tel), povećaće kvalitet svojih usluga, pokrivenost na prostoru cijele BiH, a korisnici te mobilne mreže će imati kvalitetniji i brži pristup Internetu preko mobilnog telefona.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

mtel 3g u Bijeljini, Kotor Varoši i Čelincu

Nastavljena dinamika puštanja u testni rad m:tel 3G mreže

Mobilna mreža treće generacije puštena u testni rad na području Bijeljine, Kotor Varoši i Čelinca.

Mobilna mreža treće generacije na području Bijeljine, Kotor Varoši i Čelinca, puštena je u testni rad 12. novembra 2009. godine, čime je korisnicima m:tel-a koji imaju 3G mobilni telefon, omogućeno da komuniciraju koristeći sve prednosti savremene 3G tehnologije.

Podsjećamo korisnike da je do sada realizovano puštanje u testni rad 3G mreže na području gradova Banje Luke, Doboja, Prijedora, Sarajeva, Gradiške i putnog pravca Banjaluka-Gradiška.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
danas sam probao 3g mrezu u Bijeljini i radi ok, bez trzanja...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 18:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jesi upratio kakvo je stanje sa HSDPA?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
rendzer je napisao:

ne, nisam!

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
rendzer je napisao:

koliko znam isti tj.mobilni broadband jos nije pusten u mtelu, vec ce da bude pusten kada bude zvanicna test faza tj.kada 3g bude pusten u svim gradovima (prema info od Gagi82). Ocekuje se da to bude od 15. pa sad vidjecemo. Skoro su potpisali ugovor o isporuci opreme sa Alcatelom.Evo citata od 6.11.
Citiraj:
m:tel i Alcatel-Lucent potpisali ugovore u vrijednosti oko 3,5 miliona EUR

Isporuka i instalacija opreme za podršku broadband servisima

Kompanija m:tel i francusko-američka kompanija Alcatel-Lucent su 6. novembra 2009. godine u Banjaluci potpisale ugovore u vrijednosti preko 3,5 miliona EUR o isporuci i instalaciji opreme za proširenje i unapređenje tehničkih kapaciteta, koja će m:tel-u omogućiti da obogati portfolio usluga i korisnicima ponudi najsavremenija rješenja bazirana na širokopojasnoj (broadband) tehnologiji.

„Uvjerivši se u kvalitet Alcatel-Lucent opreme i rješenja, m:tel nastavlja uspješnu saradnju sa ovom kompanijom. Rast broja naših korisnika i konstantan, očekivan rast prenosa podataka putem interneta, govora ili videa, pred m:tel stavlja zadatak smanjenja troškova, optimizacije i unapređenja sigurnosti mreže i nuđenja novih najzahtjevnijih usluga. Naš cilj je da poslovnim i rezidencijalnim korisnicima ponudimo široku obogaćenu paletu savremenih rješenja zasnovanih na širokopojasnoj tehnologiji.“ rekao je generalni direktor m:tel-a Predrag Ćulibrk.

Kompanija m:tel će zahvaljujući ovoj opremi povećati kapacitete optičke DWDM mreže u čitavoj BiH, kapacitete za ADSL servise i servise za prenos podataka za poslovne korisnike bazirane na IP-MPLS tehnologiji. Instalacijom ove opreme poboljšaće se kvalitet prenosa govora, podataka i video sadržaja...

„Naša duga i vrlo uspješna saradnja sa m:tel-om nam je omogućila da dobro upoznamo ovo tržište i zajednički dođemo do najboljih rješenja koja će zadovoljiti potrebe m:tel korisnika“, rekao je ovom prilikom Direktor Alcatel-Lucent-a za Jugoistočnu Evropu, Raoul Ros.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

1.11.
rendzer je napisao:
Što se tiče tih mjerenja brzine, kako sam čuo (ne mora biti tačno), je da je od 3G usluga pušten samo video poziv, a ne i brzi prenos podataka, dok traje ovo etapno uvođenje.
:p

Dalje, vijest o nabavci se ne tiče HSDPA već interneta, tj adslA, budućeg IPTVa i IP telefonije.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
1.11.
rendzer je napisao:
Što se tiče tih mjerenja brzine, kako sam čuo (ne mora biti tačno), je da je od 3G usluga pušten samo video poziv, a ne i brzi prenos podataka, dok traje ovo etapno uvođenje.
:p

Dalje, vijest o nabavci se ne tiče HSDPA već interneta, tj adslA, budućeg IPTVa i IP telefonije.

ok. ali zakljucak je isti, a to je da hsdpa u mtelu jos nije pusten tako da nema se tu sta gledati i pratiti. Brzine su jos uvijek na nivou edge mreze. mozda ima ova zadnja info sto je gagi objavio a to je ugovor sa Nokia Siemens gdje se spominje oprema koja ce moguciti kvalitetniji i brzi pristup internetu.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 07:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Da, ovo zadnje je za prosirenje mobilne mreze, hsdpa startuje odmah kad test faza bude zvanicno jer oprema je vec instalirana u ovim gradovima koji imaju 3g.
Onaj prethodni ugovor je vezan za adsl i za iptv koju trebaju uvesti.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 16:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Mobilna mreža treće generacije puštena u testni rad na području Lopara, Brčkog, Ugljevika, Janja i Zvornika.

Mobilna mreža treće generacije na području Lopara, Brčkog, Ugljevika, Janja i Zvornika, puštena je u testni rad 13. novembra 2009. godine, čime je korisnicima m:tel-a koji imaju 3G mobilni telefon, omogućeno da komuniciraju koristeći sve prednosti savremene 3G tehnologije.
Podsjećamo korisnike da je do sada realizovano puštanje u testni rad 3G mreže na području gradova Banje Luke, Doboja, Prijedora, Sarajeva, Gradiške, putnog pravca Banjaluka-Gradiška, Bijeljine, Kotor Varoši i Čelinca.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 16:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nokia i m:tel vas pozivaju na novembarsku promociju OVI servisa

www.ovi.com - iskoristite u potpunosti Nokia mobilni telefon

U saradnji sa Nokiom kmpanija m:tel će u mjesecu novembru relizovati niz promocija OVI servisa u najvećim m:tel prodajnim mjestima u BiH.

Promocije su organizovane i osmišljene s ciljem da se m:tel-Nokia korisnicima ili onima koji to namjeravaju da postanu, prikažu sve prednosti OVI servisa putem kojih korisnici mogu još kvaltetnije da koriste svoj Nokia mobilni telefon.

Predstavnici Mobis Electronica, generalni zastupnici Nokie u BiH prezentovaće posjetiocima promocije kako da pomoću OVI servisa koriste besplatan mobilni e-mail, Ovi mail, na koji način da opreme Nokiu besplatnim aplikacijama sa Ovi store, kako da slike i video zapise na Internetu podijele sa prijateljima, Ovi Share ili preuzmu igre sa www.n-gage.com
Poslovnim korisnicima preporučujemo Ovi Files i Ovi Contacts usluge koje omogućavaju pristup podacima na računaru putem mobilnog telefona, odnosno Ovi usluge pomoću koje korisnici mogu da sinhronizuju svoje kontakte, bilješke i zadatke.

Promocije će biti održane na m:tel prodajnim mjestima u periodu od 12:00 do 18:časova u Zenici, 13. novembra, Sarajevu, 14. novembra, u Brčkom, 20. novembra, Tuzli, 21. novembra i 28. novembra u Mostaru.

Iz bogate ponude (preko 3000) izdvajamo business aplikacije, aplikacije za čitanje vijesti, reprodukciju muzike, igrica i zabave...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije bad da razumem ovaj OVI, mada sam na brzinu procitao text, ali me zanima gde je Banja Luka medju ovim gradovima sa promocijom :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Nije bad da razumem ovaj OVI, mada sam na brzinu procitao text, ali me zanima gde je Banja Luka medju ovim gradovima sa promocijom :-? :-? :-?

ispade da u Banja Luci nemaju najvece prodajno mjesto, posto navode da ce se odrzati u gradovima sa najvecim prodajnim mjestima mtela.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
BL Boy je napisao:
Hertzog je napisao:

ispade da u Banja Luci nemaju najvece prodajno mjesto, posto navode da ce se odrzati u gradovima sa najvecim prodajnim mjestima mtela.

Pa i nemaju! Banjalučka m:telova prodajna mjesta ne liče ni na šta! To im je ostalo još iz monopolističkog vremena, kad e o takvim stvarima nisu morali brinuti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]