banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 96 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Aerodrom Trebinje
PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
ja isto vidim tu dobru sansu za zaposlit nekoliko ljudi i po meni je to veoma dobar potez samo da ne bude kradje i pranja love.... 8)

jos ce nam Talija postat pilot eeekkeeee :cat:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
cvox je napisao:
ja isto vidim tu dobru sansu za zaposlit nekoliko ljudi i po meni je to veoma dobar potez samo da ne bude kradje i pranja love.... 8)

jos ce nam Talija postat pilot eeekkeeee :cat:

mi imamo aerodrom. koji nije u nekoj funkciji...
sto ne naprave malo veci u Mostaru?
nemam ja nista protiv Trebinja, ali Trebinje je od Cilipa udaljeno svega pola sata... a sa Cilipa idu avioni u prekookenaske zemlje... e sad... politicki...

sjecate li Duska dugouska i Crvenog orla...
leti kokos, letis i ti,
za kokos se zna,
a sta ces ti? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Na pitanje novinara zašto TB nema autobusku stanicu a imaće aerodrom, Premijer je odgovorio: autobusima stižu samo ljudi iz Gacka i Bileće, a avionima će ljudi stizati iz čitavog svijeta. :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Talija je napisao:
Na pitanje novinara zašto TB nema autobusku stanicu a imaće aerodrom, Premijer je odgovorio: autobusima stižu samo ljudi iz Gacka i Bileće, a avionima će ljudi stizati iz čitavog svijeta. :)

Ideja jeste ok ako se misli na ljude koji idu za Dubrovnik,kao svjetski poznatu destinaciju. Fazon je samo taj,da li se ovo radi u nekoj koordinaciji s Hr,jer ako cemo pricati o potrebi samih trebinjaca i ostalih stanovnika tog dijela RS,onda nema smisla...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Talija je napisao:

mozda uvedu redovnu liniji Mostar-Trebinje :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Bio bi red, da se narod ne pati kroz onu pustahiju. Zamisli prokuva ti auto u ljeto, a ono sve go poskok oko tebe :D :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Bio bi red, da se narod ne pati kroz onu pustahiju. Zamisli prokuva ti auto u ljeto, a ono sve go poskok oko tebe :D :D

jos si samo trebao dodat onu staru narodnu "pa ljudi smo,nismo Hercegovci" :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
cvox je napisao:

lako je ljude zaposlit` ali zaraditi platu je vec nesto drugo
zasto mislite da ce avioni umjesto u Dubrovnik slijetati u Trebinje? mislite da ce se strancima svidjeti ideja da slete u Trebinje, pa se onda guzvati u busu do Dubrovnika i to jos preko granice...cek` Trebinje nema autobusku stanicu? hehehe cime ce onda u Dubrovnik? biciklima? :P

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno da mora postojati koordinacija između HR-CG-BH inače nema smisla.
Kao što sam prije rekla, kada avioni ne mogu da polijeću sa Čilipa radi bure putnici lete iz Splita, a Split je udaljen 300 km.

Glupo i jeste što se iz TB do Mostara ide preko Nevesinja i svih ostalih sela umjesto kroz Popovo polje, ali pošto nije rentabilno jedva je ostala i linija Trebinje - Ljubinje, a zahvaljujuću opštinama Trebinje i Ljubinje koje dotiraju privatnika koji pokriva tu liniju.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
cvox je napisao:

lako je ljude zaposlit` ali zaraditi platu je vec nesto drugo
zasto mislite da ce avioni umjesto u Dubrovnik slijetati u Trebinje? mislite da ce se strancima svidjeti ideja da slete u Trebinje, pa se onda guzvati u busu do Dubrovnika i to jos preko granice...cek` Trebinje nema autobusku stanicu? hehehe cime ce onda u Dubrovnik? biciklima? :P

pa znas kako BSE,fino avio kompanije smanje cjenu leta do TB i stim privuku musterije i odma ide poso....od mog druga otac svako ljeto zakupljuje avione i raju masovno prebacuje dole za Dubrovnik!Sad kad bi nasao racunicu sa TB aerodromom onda bi se ispaltilo a i u opcijamam kad je bura sto kaze Talija..........ima tu opcija samo treba znat i posteno radit :cat:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ima neke logike u tom Aerodromu, pa nije ni dubrovacki u gradu... A i ona brda oko njega, ma sta znam...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

jos si samo trebao dodat onu staru narodnu "pa ljudi smo,nismo Hercegovci" :lol: :lol: :lol:

:violent1:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

to mozda jedino upali sa ciganima poput Ceha, gdje ce se strancima dati tandrkati od Trebinja do Dubrovnika busom i to jos preko granice ? :lol:
btw slijetanja u vukojebine nikad nisu bila jeftina + poznavajuci nase ljude koji zele da se investicija otplati u roku od odmah...zakljucak je jasan
zanima me samo na osnovu cega su oni nasli da je ovo isplativo :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
btw slijetanja u vukojebine...

Malo ko bi se složio s tobom da je Trebinje vukojebina, oprostićeš.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
to mozda jedino upali sa ciganima poput Ceha, gdje ce se strancima dati tandrkati od Trebinja do Dubrovnika busom i to jos preko granice ?

Starac pa najbolje je da im dadnu padobrane i da iskacu iznad Straduna :cat:
BSE jaro moj svi ce se tandrkat za jeftiniju cjenu a ti Cesi sto ih mi svi nazivamo ciganima su najbrojniji gosti na Jadranu...........

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

iako mi se Trebinje svidja, mora se sagledati iz ovog ugla - nema autobusku stanicu, put do njega nije bogznasta, nema zaobilaznicu = rupa :)
cvox je napisao:
BSE je napisao:
to mozda jedino upali sa ciganima poput Ceha, gdje ce se strancima dati tandrkati od Trebinja do Dubrovnika busom i to jos preko granice ?

Starac pa najbolje je da im dadnu padobrane i da iskacu iznad Straduna :cat:
BSE jaro moj svi ce se tandrkat za jeftiniju cjenu a ti Cesi sto ih mi svi nazivamo ciganima su najbrojniji gosti na Jadranu...........

koji u najvecem broju idu automobilima ;)
bolje da su onda pare ulozili u autoput BL - pizdici prema moru, vise bi im se isplatilo :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
bolje da su onda pare ulozili u autoput BL - pizdici prema moru, vise bi im se isplatilo :)

idu i avionima BSE.........

a oko ovog dole drugog sto si rekao se slazemo 100% :cat: bio bi veci profit nego na aerodromu 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
BSE je napisao:
to mozda jedino upali sa ciganima poput Ceha, gdje ce se strancima dati tandrkati od Trebinja do Dubrovnika busom i to jos preko granice ? :lol:
btw slijetanja u vukojebine nikad nisu bila jeftina + poznavajuci nase ljude koji zele da se investicija otplati u roku od odmah...zakljucak je jasan
zanima me samo na osnovu cega su oni nasli da je ovo isplativo :)

Sto se tiche tandrkanja busom,mnoge destinacije u svijetu su najmanje dvostruko udaljene od aerodroma,pa se raja i te kako tandrka :lol: Sto se tiche granica,mislim da se to moze lagano odraditi politicki,volje sigurno ima,kad ima interesa..

P.s Kakvi Cesi i Dubrovnik :roll:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
BSE je napisao:

idu i avionima BSE.........

a oko ovog dole drugog sto si rekao se slazemo 100% :cat: bio bi veci profit nego na aerodromu 8)

ali sto sve mora u BL?
vazda sve u BL? grad je stvarno haos, divan...
haj otidji u nevesinje. i to je RS. da vidis tamo tuge! ne ide da se gradi samo jedan grad, daj malo i ovo ostalo...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cicak odalke se kuca pravi,od krova ili temelja? 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 96 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]