banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 09 Nov 2009, 23:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Mar 2008, 21:17
palpantine je napisao:
za vikend sam bio u Prijedoru i primjetio da tamo elta ima zone rijaliti, tv 1000 i spice za razliku od bl.A konkurentni operater koji ja koristim u pd ima: Avalu,hema, kopernikus, metropolis,es bundes,viasat history,bbc prime,nat geo wild, vh1.discovery l&t, euronews,atlas i jos par djecijih kanala, naravno jos i sve kanale koje ima elta za 9km.Ugledajte se malo na njih,dok vi vjecate vec vise od mjesec kojih cete 8 kanala da ubacite

Ima, manje više sve što si nabrojao. Pitanje je dokle će sve to imati i kako, pored svega nabrojanog, objašnjavaš to da je dobar dio korisnika tog "konkurentnog" operatera prešao na našu kablovsku televiziju ( nije neki reklamni trik ) ?

Druga stvar:
Cortex mislim da bi stvarno bilo krajnje vrijeme da pozoveš servis na broj 065/600-795 prije nego što počneš da pišeš .... po forumu. Svaki dan od 08:00 do 22:00 kolega ili ja se javljamo na taj telefon. I nije bitno kada se to desi niti koliko traje samo nam molim te javi da ustanovimo u čemu je problem, jer mislim da ovo nema smisla. Jer jednostavno možeš da utvrdiš u čemu je problem - kada ti se to isto desi pređi kod najbližeg komšije i provjeri da li je i kod njega ista stvar. Ako jeste onda je kvar do nas a ako nije... Ali u svakom slučaju se javi da pogledamo.
PS. Ovo što si rekao "... još jedan vikend u Prijedoru bez pola kanala..." - nemam riječi... - nemaš nikakvog razloga da se bojiš samo pozovi servis....

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 00:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Opet ista stvar odgovoriste na jedno pitanje ustvari opravdaste sebe tim sto vas treba nazvati i prijaviti kvar a niste u stanju bar odgovoriti na par pitanja koja su samo danas postavljena(a razvlace se zadnjih mjesec-dva) tipa zasto ne radi TXT na RTLu, zasto nema ni jedan muzicki kanal al da nije turbo folk, zasto nema ni jedan kanal sa normalnim filmovima, sta se uradilo na uvodenju Eurosporta2 i bundes lige sta se uradilo sa Arena sportom 1,2,3...

Malo ste neazurni na pitanja a na kritike ste tu u svakom momentu i sad pravdanja kao odgovoricemo u toku sedmice ne piju vodu jel se ovih par pitanja koja sam sad ja postavio maltene stalno provlace i zasto je potrebna neka sedmica ili mjesec da se na njih odgovori.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 08:00 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Stvarno nema smisla da se izbjegava odgovor u vezi filmskog kanala,ES 2 i Arene...poštenije bi bilo da kažete nema ništa od toga,imamo monopol i korisnici nemaju izbora makar mi puštali 30 ruskih kanala....

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 08:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2008, 07:35
Vuk_samotnjak je napisao:
Opet ista stvar odgovoriste na jedno pitanje ustvari opravdaste sebe tim sto vas treba nazvati i prijaviti kvar a niste u stanju bar odgovoriti na par pitanja koja su samo danas postavljena(a razvlace se zadnjih mjesec-dva) tipa zasto ne radi TXT na RTLu, zasto nema ni jedan muzicki kanal al da nije turbo folk, zasto nema ni jedan kanal sa normalnim filmovima, sta se uradilo na uvodenju Eurosporta2 i bundes lige sta se uradilo sa Arena sportom 1,2,3...

Malo ste neazurni na pitanja a na kritike ste tu u svakom momentu i sad pravdanja kao odgovoricemo u toku sedmice ne piju vodu jel se ovih par pitanja koja sam sad ja postavio maltene stalno provlace i zasto je potrebna neka sedmica ili mjesec da se na njih odgovori.

Pitanje glasi:
Ko u BiH ima u ponudi Arena sport?Ta je priča još uvijek u eksperimentalnoj fazi.Kakvi će komentatori biti,Prnjatović i njemu slični,odkud tolika galama za nešto zašta se još nezna ni kako će izgledati.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 09:20 
Majstor
Majstor

Od 15.11. u BiH na kablovskim operaterima koji se smiluju korisnicima bi trebala krenuti Arena Sport tv i to jedan kanal u osnovnoj ponudi i 3 u pay paketu cijene oko 5 eura.
Iako su u eksperimentalnoj fazi čine mi se doata boljim od konkurencije koja je već nazovimo provjerena.
Prenosi 7 utakmica Lige Šampiona (osim one koju prenosi RTS I BHT),prenosi Lige Europe.....
Prenosi jačeg paketa Serie A,španska liga u fulu...kvalifikacijske utakmice,južnoamerički fudbal...
Prenos svih NFL utakmica,odbojka,boks,rukomet košarkaška NLB liga...jel to sve malo.....
Znam da niko još nije krenuo s reemitovanjem ali 15 je za pet dana a niko ništa ne spominje....

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 15:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
DANIJEL BL je napisao:
Stvarno nema smisla da se izbjegava odgovor u vezi filmskog kanala,ES 2 i Arene...poštenije bi bilo da kažete nema ništa od toga,imamo monopol i korisnici nemaju izbora makar mi puštali 30 ruskih kanala....

Pre da ce biti uskoro 30 folk kanala.

Kada info_eltu neko pita normano pitanje on nece da odgovori.
Izgleda da on u toj firmi nije niko i nista i koristiforum da bi se svadjao.

A taj najavljeni Eltin forum ce biti jako zanimljiv ako ga puste u rad.Ima da sve teme brisu osim onih tipa:"Zasto volim Eltu","Hocemo jos FOLK kanala!!!!!","Govorimo Ruski","Zoran Prnjatovic fan club"...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pored 4 sportska kanala + dsf vi trazite jos? :)
daj da se prvo kurtalisemo nepotrebnih kanala i dobijemo filmske i muzicke (kad kazem muzicke ne mislim na kanale za mentole na kojima se vrti turbo folk, to ionako nije muzika)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 15:48 
Majstor
Majstor

BSE je napisao:
daj da se prvo kurtalisemo nepotrebnih kanala i dobijemo filmske i muzicke (kad kazem muzicke ne mislim na kanale za mentole na kojima se vrti turbo folk, to ionako nije muzika)

Ne znam gdje nađe 4 sportska...
Kvalitet sport kluba opao drastično u zadnjih godinu dana,es prenosi utakmice mlađih kategorija kad nema biciklizma a nemamo ni es 2 s Bundes Ligom...
Niko ne traži ništa više od toga da ima mogućnost da plati nešto i da to gleda
Ako će ta Arena koštati 5 eura,u redu neće je svi uzeti ali bar omogućite da neko ne popije 2 piva u gradu i umjesto toga uživa mjesec dana u Areni......

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
BSE je napisao:

Isto tako se moze reci i za muziku onda, pored ovoliko muzickih kanala mi trazimo jos ;) Kontas poentu ? :)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 16:13 
Veteran
Veteran

zerocool je napisao:
BSE je napisao:

Isto tako se moze reci i za muziku onda, pored ovoliko muzickih kanala mi trazimo jos ;) Kontas poentu ? :)

I pored fenomenalnog popularnog filmskog kanala Hallmark korisnici traze jos jedan.Strasno!

Da hoce mogli bi ubaciti muzicki i filmski kanal odmah a doci ce telekomov IPTV pa cemo onda videti Eltino ponasanje.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 16:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
BSE je napisao:

pored koliko? MTV i....koji jos? :)
kao sto rekoh Svetplus, Dmsat i ostali nisu muzicki kanali, ono je totalni trash :)
@Anoniman - jesi li ikad gledao Hallmark? :)
ono samo pusta neke lijeve nisko budzetne serije koje su se vrtile cak i po nasim kanalima

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 16:24 
Veteran
Veteran

BSE je napisao:
@Anoniman - jesi li ikad gledao Hallmark? :)
ono samo pusta neke lijeve nisko budzetne serije koje su se vrtile cak i po nasim kanalima

Jesi li cuo za ironiju? :wink:

Napisao sam da bi mogli odmah da puste jos jedan filmski i muzicki kanal.I ne mogu me ubediti u suprotno.I bas me interesuje kako ce se ponaksati kada krene telekomov IPTV!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 16:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:

my bad :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 16:35 
Veteran
Veteran

BSE je napisao:
anoniman je napisao:

my bad :D

Ma nema veze. :wink: Da si procitao ceo post,razumeo bi.Ako i Elta vidi tu recenicu svasta ce pomisliti :D

Gde li su sada radnici Elte da odgovore na pitanja?

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 18:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Okt 2004, 11:08
eltini radnici su zauzeti sisanjem ovaca... sramota kakav odnos imaju prema korisnicima i sa koje visine se obracaju istima, pa sta misle ko su oni? samo sam objektivna jer za svoj novac zelim da kao korisnik dobijem ono na sta imam pravo a to je osnovna kultura ali to ne mogu svi da imaju, nazalost, to se nosi iz kuce!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 22:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
corttex je napisao:
Šta je sa Digitalnom CATV u Prijedoru koja je obećana još za novembar prošle godine.

Pa možete li išta napisati... može li bar u stilu elte - zbog više sile koja je van našeg domašaja nismo u mogućnosti isporučiti obećanu uslugu, ili biće za xx dana, ili pojma nemamo, ili nije do nas neko drugi koči, ili neće biti nikad.
Bilo šta.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 00:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
palpantine je napisao:
za vikend sam bio u Prijedoru i primjetio da tamo elta ima zone rijaliti, tv 1000 i spice za razliku od bl.A konkurentni operater koji ja koristim u pd ima: Avalu,hema, kopernikus, metropolis,es bundes,viasat history,bbc prime,nat geo wild, vh1.discovery l&t, euronews,atlas i jos par djecijih kanala, naravno jos i sve kanale koje ima elta za 9km.Ugledajte se malo na njih,dok vi vjecate vec vise od mjesec kojih cete 8 kanala da ubacite

Sjajno... Mislim na boldovani dio...odrzase lekciju ovima nasima iz Elte...I nije mi jasno ovo za Avalu, to je samo Elta izgubila ugovor sa njima ili sta li vec, posto je to bio izgovor tamo u aprilu kada je skinuta iz programa, a ostali ju bez problema emituju...A o ostatku boldovanog ne treba trositi rijeci, pogotovo Eurosport 2 Bundesliga, koju kako je primjeceno i na forumu ima svaka carsija ali ne i BL. Na zalost, mislim da ako nisu odrijesili kesu sa haracem u slucaju Eurosporta 2 Bundesliga, pogotovo nece na Arenasportu... A da ne pricamo o ostalim boldovanim kanalima i o cijeni...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 08:35 
Majstor
Majstor

Joj u kakvoj crnoj rupi mi živimo......

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 11:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Sep 2008, 11:12
Stvarno mislim da bi trebalo da Elta kabel kao kablovski operater, treba da ima svoj forum na kojem bi mi, korisnici njihovih usluga, mogli da iznosimo svoja mišljenja, primedbe i sugestije.

Ako ga ima SBB ne vidim razloga zašto ne bi postojao i forum na sajtu Elta kabela. Tako bi mogli da dobijemo odgovore na neka pitanja a ujedno i da preporučimo neki novi kanal koji bi trebalo uvrstiti u ponudu.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 13:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jun 2009, 08:21
baš sam nešto otišao na taj forum i imam šta da vidim -
http://forum.sbb.co.yu/viewtopic.php?f=39&t=17179
izgleda ni njima ne cvjetaju ruže, ovo je bio prvi nasumični klik na neku od tema.
Ali definitivno elta treba da napravi neki svoj zvanični forum jer je ovakva vrsta komunikacije - off the record, a koliko vidim to su i najavili, pa vidjećemo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]